Gość: mama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 16:02 czy ktoras z mam miala problem z siusiakiem swojego synka(wedzidelko)i gdzie sie udac do jakiego lekarza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mama Re: do mam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 23:16 Gość portalu: mama napisał(a): > czy ktoras z mam miala problem z siusiakiem swojego synka(wedzidelko)i gdzie > sie udac do jakiego lekarza proponuje do ginekologa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pjelengniara Re: do mam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.07, 23:18 do chójologa oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miłka Re: do mam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 23:51 z wędzidełkiem miałam problem u córki, miała je podcinane przez chirurga szczękowego (jakby ścięgno w jamie ustnej między górną szczęką a wargą), a syn miał nacinany napletek i wykonywał to chirurg ogólny w poradni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: do mam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 09:37 dziekuje milka jako jedyna potraktowalas moj problem powaznie tylko u mnie w przychodni nie ma chirurga i nie wiem czy udac sie do szpitala czy prywatnie Odpowiedz Link Zgłoś
mikita10 Re: do mam 05.03.07, 09:58 Jak znam siebie to poszłabym prywatnie. A zabieg - nie wiem, czy musi być w szpitalu, czy może być ambulatoryjnie. Mogę Ci polecić dwóch chirurgów - Klimzę i Zatońskiego. Klimza może jest niemiły, ale wg mnie zna się na tym co robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: do mam IP: 83.2.142.* 05.03.07, 10:08 Poradnia na Sobieskiego . Dr Manowska chirurg"miekki". Cały zabieg trwa 5 minut? Później maść w domu i pilnowanie .....ale o tym powiedzą Ci w gabinecie. Sam zabieg so=poko, ale mój synek cierpiał "po" przez dwa dni... Miał problem z siusianiem, ale teraz jest O.K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: do mam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 20:09 dziekuje wszystkim za dobre rady Odpowiedz Link Zgłoś