Dodaj do ulubionych

Wymiana oleju

IP: *.apus-net.pl 05.03.07, 07:31
Gdzie można tanio i dobrze wymienić? Brać olej z beczki czy te beczki
niepewne są? Mam prawo jazdy 5 miesięcy i to moja pierwsza wymiana :)
Obserwuj wątek
    • Gość: M.P Re: Wymiana oleju IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.07, 10:16
      Polecam Tarmag na Piotrkowskiej. Tanio i solidnie. A co do oleju ja zawsze leje
      małe nigdy z beczki.
      • Gość: druid Re: Wymiana oleju IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.07, 11:56
        A ja zawsze leje z beczki. Nie ma problemów. U Witkowskiego na warszawskiej.
        • Gość: kierowca Re: Wymiana oleju IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.07, 12:56
          Tak wymiana u Witkowskiego na Warszawskiej. Jak dobrze trafisz i nie będzie
          ludzi - to nie zdążysz się zatrzymać "na kanale" i już będziesz miał olej
          spuszczony. Biorę z beczki. Dużo jeżdżę i nie narzekam.
          Pozdrawiam
          • Gość: Teodor Re: Wymiana oleju IP: *.apus-net.pl 05.03.07, 13:21
            Właśnie wróciłem z TAR-MAGu. Wziąłem mobila z beki. Zobaczymy co to będzie,
            pewnie wszystko clear.
            • Gość: Mr. Leech Re: Wymiana oleju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 14:54
              Odradzam Piotrkowską. Przez nich omal nie zajechałem silnika. Przy wymianie oleju wymieniali mi filtr oleju. Gościu przekręcił gwint, uszkodził uszczelkę i pod ciśnieniem w trasie wyciekł mi cały olej. Na szczęście zawsze mam zapasowy litr. To mi pozwoliło dojechać do stacji. Obecnie wymieniam na Kilińskiego w "AGIP". Zero problemów. Cena porównywalna.
              • Gość: szofer Re: Wymiana oleju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 16:03
                Jężdzę gdy mieli jeszcze siedzibę przy ul. Tartakowej i
                przy.ul.Pitrkowskiej. Nigdy nie miałem problemu gażdy z nas ma swoją racje.Ale
                gdy Ci uszkodzono gwint i uszczelkę a miałeś rachunek domagał bym się zwrotu
                poniesionych kosztów na naprawę. Mam taką zasadę jestem cąły czas przy
                pracowniku i patrzę co on robi. Nawet gdy jeżdziłem do Marszałka z VW a oni
                zapraszali mnie ma kawę lub herbatę to grzecznie odmawiałem i byłem na hali
                prze cały czas.Olej zawsze kupuję w pojemnikach orgimalnych i jakoś niemam
                zaufania do beczkowego gdy znajomemu wlano do silnika olej zmieszmy z olejem
                napędowym tak tak taka jest prawda ale gośc wybulił na "nowy "silnik.
                • Gość: Mr. Leech Re: Wymiana oleju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 17:00
                  Reklamowałem od razu(tj. na drugi dzień jak wróciłem a raczej szczęśliwie dojechałem) aczkolwiek już drugi raz do nich nie pojechałem.
              • Gość: Robert Re: Wymiana oleju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 10:44
                Gość portalu: Mr. Leech napisał(a):

> Odradzam Piotrkowską. Przez nich omal nie zajechałem silnika. Przy wymianie ole
                > ju wymieniali mi filtr oleju. Gościu przekręcił gwint, uszkodził uszczelkę i po
                > d ciśnieniem w trasie wyciekł mi cały olej. Na szczęście zawsze mam zapasowy li
                > tr. To mi pozwoliło dojechać do stacji. Obecnie wymieniam na Kilińskiego w "AGI
                > P". Zero problemów. Cena porównywalna.

Rownież jestem zdania takiego, że nigdy więcej na Piotrkowska nie pojade.
                Mialem kontakt z wlascicielem tego interesu czy też jego synem /dokladnie nie
                wiem/ i uwazam, ze facet nie malo kulturalny, gburowaty i brak mu wlaściwego
                podejscia do klienta.
                Co chodzi o pracownikow nie mam zastrzezeń ale wrazenie pozostało bardzo niemiłe.
      • tomasz7721 Re: Wymiana oleju 06.03.07, 14:13
        Gość portalu: M.P napisał(a):

> Polecam Tarmag na Piotrkowskiej. Tanio i solidnie. A co do oleju ja zawsze leje
        > małe nigdy z beczki.

Ja odradzam i za duzo pisac dlaczego.
        Kazdy moze wypowiedziec swoja opinie, ja kroto, nigdy więcej tam nie pojade !!
    • Gość: lak Re: Wymiana oleju IP: 195.117.19.* 05.03.07, 17:04
      potwierdzam wypowiedzi powyżej: U Witkowskiego na warszawskiej.
      • Gość: Teodor Re: Wymiana oleju IP: *.apus-net.pl 05.03.07, 19:07
        W T-M są monitory i można pracownikom patrzeć na ręce nawet pod autem :]
        • Gość: arek Re: Wymiana oleju IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.07, 10:12
          Polecam AUTO CENTRUM na Wojska Polskiego , duzy wybor na dodatek gwarancja
          jakosci
          • Gość: taxi Re: Wymiana oleju IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.07, 14:25
            od 20 lat wymieniam u Wawrzaka na Warszawskiej przed wiaduktem {tam gdzie
            opony }od 7 lat leje mobil z beczki jest ok ,auta nie biora oleju i do jakosci
            nic nie mam
    • Gość: OLEJE Re: Wymiana oleju IP: *.dyn.optonline.net 06.03.07, 15:20
      Witam kupe czasu handlowalem olejami do wszystkich warsztatow olejowych
      wymienionych przez was i nie tylko... powiem tylko tyle: nie mozna zbic kokosow
      na UCZCIWEJ wymianie oleju.polecam p.witkowski,warszawska p.wawrzak,warszawska
      nigdy nie mieszali.ps male opakowanie wcale nie gwarantuje jakosci oleju.
      pozdrawiam
    • Gość: a Re: Wymiana oleju IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.07, 16:29
      polecam Ci myjnę (i wymianę oleju) KAPA kolo "trójkąta". Szybko, tanio i nigdy
      nie mialem zadnych uwag co do jakości.
      • Gość: bynio Re: Wymiana oleju IP: *.cn.com.pl 06.03.07, 17:56
        Wymieniam olej u p Wawrzaka na Warszawskiej . Nigdy nie mialem uwag.
        Olej beczkowy
    • sati2232 Re: Wymiana oleju 23.09.16, 08:40
      Witam. Ja wymieniam w Barakudzie na Kiedrzyńskiej. Spoko warsztacik, czysciutko i sprawnie :) Polecam
    • heman234 Re: Wymiana oleju 17.02.17, 13:59
      w Euromasterze sobie wymień olej
    • ryszardczeslawa1970 Re: Wymiana oleju 18.02.17, 17:58
      A co jeśli pomieszli oleje,czy uszkodzi sie silnik od tego?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka