Gość: Teodor IP: *.apus-net.pl 05.03.07, 07:31 Gdzie można tanio i dobrze wymienić? Brać olej z beczki czy te beczki niepewne są? Mam prawo jazdy 5 miesięcy i to moja pierwsza wymiana :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: M.P Re: Wymiana oleju IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.07, 10:16 Polecam Tarmag na Piotrkowskiej. Tanio i solidnie. A co do oleju ja zawsze leje małe nigdy z beczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: druid Re: Wymiana oleju IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.07, 11:56 A ja zawsze leje z beczki. Nie ma problemów. U Witkowskiego na warszawskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: Wymiana oleju IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.07, 12:56 Tak wymiana u Witkowskiego na Warszawskiej. Jak dobrze trafisz i nie będzie ludzi - to nie zdążysz się zatrzymać "na kanale" i już będziesz miał olej spuszczony. Biorę z beczki. Dużo jeżdżę i nie narzekam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teodor Re: Wymiana oleju IP: *.apus-net.pl 05.03.07, 13:21 Właśnie wróciłem z TAR-MAGu. Wziąłem mobila z beki. Zobaczymy co to będzie, pewnie wszystko clear. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr. Leech Re: Wymiana oleju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 14:54 Odradzam Piotrkowską. Przez nich omal nie zajechałem silnika. Przy wymianie oleju wymieniali mi filtr oleju. Gościu przekręcił gwint, uszkodził uszczelkę i pod ciśnieniem w trasie wyciekł mi cały olej. Na szczęście zawsze mam zapasowy litr. To mi pozwoliło dojechać do stacji. Obecnie wymieniam na Kilińskiego w "AGIP". Zero problemów. Cena porównywalna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szofer Re: Wymiana oleju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 16:03 Jężdzę gdy mieli jeszcze siedzibę przy ul. Tartakowej i przy.ul.Pitrkowskiej. Nigdy nie miałem problemu gażdy z nas ma swoją racje.Ale gdy Ci uszkodzono gwint i uszczelkę a miałeś rachunek domagał bym się zwrotu poniesionych kosztów na naprawę. Mam taką zasadę jestem cąły czas przy pracowniku i patrzę co on robi. Nawet gdy jeżdziłem do Marszałka z VW a oni zapraszali mnie ma kawę lub herbatę to grzecznie odmawiałem i byłem na hali prze cały czas.Olej zawsze kupuję w pojemnikach orgimalnych i jakoś niemam zaufania do beczkowego gdy znajomemu wlano do silnika olej zmieszmy z olejem napędowym tak tak taka jest prawda ale gośc wybulił na "nowy "silnik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr. Leech Re: Wymiana oleju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 17:00 Reklamowałem od razu(tj. na drugi dzień jak wróciłem a raczej szczęśliwie dojechałem) aczkolwiek już drugi raz do nich nie pojechałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Wymiana oleju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 10:44 Gość portalu: Mr. Leech napisał(a): > Odradzam Piotrkowską. Przez nich omal nie zajechałem silnika. Przy wymianie ole > ju wymieniali mi filtr oleju. Gościu przekręcił gwint, uszkodził uszczelkę i po > d ciśnieniem w trasie wyciekł mi cały olej. Na szczęście zawsze mam zapasowy li > tr. To mi pozwoliło dojechać do stacji. Obecnie wymieniam na Kilińskiego w "AGI > P". Zero problemów. Cena porównywalna. Rownież jestem zdania takiego, że nigdy więcej na Piotrkowska nie pojade. Mialem kontakt z wlascicielem tego interesu czy też jego synem /dokladnie nie wiem/ i uwazam, ze facet nie malo kulturalny, gburowaty i brak mu wlaściwego podejscia do klienta. Co chodzi o pracownikow nie mam zastrzezeń ale wrazenie pozostało bardzo niemiłe. Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz7721 Re: Wymiana oleju 06.03.07, 14:13 Gość portalu: M.P napisał(a): > Polecam Tarmag na Piotrkowskiej. Tanio i solidnie. A co do oleju ja zawsze leje > małe nigdy z beczki. Ja odradzam i za duzo pisac dlaczego. Kazdy moze wypowiedziec swoja opinie, ja kroto, nigdy więcej tam nie pojade !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lak Re: Wymiana oleju IP: 195.117.19.* 05.03.07, 17:04 potwierdzam wypowiedzi powyżej: U Witkowskiego na warszawskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teodor Re: Wymiana oleju IP: *.apus-net.pl 05.03.07, 19:07 W T-M są monitory i można pracownikom patrzeć na ręce nawet pod autem :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: Wymiana oleju IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.07, 10:12 Polecam AUTO CENTRUM na Wojska Polskiego , duzy wybor na dodatek gwarancja jakosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taxi Re: Wymiana oleju IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.07, 14:25 od 20 lat wymieniam u Wawrzaka na Warszawskiej przed wiaduktem {tam gdzie opony }od 7 lat leje mobil z beczki jest ok ,auta nie biora oleju i do jakosci nic nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLEJE Re: Wymiana oleju IP: *.dyn.optonline.net 06.03.07, 15:20 Witam kupe czasu handlowalem olejami do wszystkich warsztatow olejowych wymienionych przez was i nie tylko... powiem tylko tyle: nie mozna zbic kokosow na UCZCIWEJ wymianie oleju.polecam p.witkowski,warszawska p.wawrzak,warszawska nigdy nie mieszali.ps male opakowanie wcale nie gwarantuje jakosci oleju. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Wymiana oleju IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.07, 16:29 polecam Ci myjnę (i wymianę oleju) KAPA kolo "trójkąta". Szybko, tanio i nigdy nie mialem zadnych uwag co do jakości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bynio Re: Wymiana oleju IP: *.cn.com.pl 06.03.07, 17:56 Wymieniam olej u p Wawrzaka na Warszawskiej . Nigdy nie mialem uwag. Olej beczkowy Odpowiedz Link Zgłoś
sati2232 Re: Wymiana oleju 23.09.16, 08:40 Witam. Ja wymieniam w Barakudzie na Kiedrzyńskiej. Spoko warsztacik, czysciutko i sprawnie :) Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
ryszardczeslawa1970 Re: Wymiana oleju 18.02.17, 17:58 A co jeśli pomieszli oleje,czy uszkodzi sie silnik od tego? Odpowiedz Link Zgłoś