Dodaj do ulubionych

Salon firmowy Bata

12.03.07, 11:33
Czy jest gdzieś w Częstochowie?
Obserwuj wątek
    • Gość: wowi Re: Salon firmowy Bata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 11:39
      Chyba teraz w trakcie, już niedługo w galerii Auchan. Z tego co pamiętam, mozna
      było kiedyś kupić Bata w salonie obuwaniczym w galerii M1. Ale Bata to już
      dawno nie są prawdziwe buty Bata! Od 10 lat klepią niby-Bata w Rumunii. Po
      jednym sezonie wywaliłem na śmietnik mimo skórzanej podeszwy i wew.z
      wykończenia z giemzy.
      • Gość: klienta Re: Salon firmowy Bata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 11:56
        poza tym buty Bata sa produkowane w Polsce , tylko maja wysciółki czy pudełka
        firmowe
    • Gość: uszczypliwy Re: Salon firmowy Bata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 12:19
      Najbliższy to chyba w Silesii w Katowicach- ja tam kupiłem swoje buty i nie
      narzekam.
      • mikita10 Re: Salon firmowy Bata 12.03.07, 12:36
        Już nikt nie robi tak jak kiedyś;) niestety.

Ale po ostatnich poszukiwaniach butów dla dziecka i mega w..., że nie można
        dostać normalnych fajnych adidasków, tylko same białe (dla dziecka po prostu
        idealne), albo z jakąś lakierową skórą brrr. zobaczyłam w necie fajne sportowe
        buciki Bata, mamy chwalą. Wiadomo, że mają swoje lepsze i gorsze modele, ale
        może warto się przekonać, wiem, że to nie jakoś Geoxów, ale cena 3 razy niższa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka