IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.07, 15:20
jak Wam się pracuje w TRW ?
Obserwuj wątek
    • Gość: kostka Re: TRW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.07, 15:21
      a Tobie?
      • Gość: asas Re: TRW IP: *.119.inds.pl 13.03.07, 18:02
        jest tutaj na forum juz kilkanaście wątków o TRW, odnajdź sobie i poczytaj, a
        nie zaczynasz znowu ten sam temat drążyć...
    • Gość: grzegrzolek Re: TRW IP: 32.112.138.* 17.03.07, 03:42
      swietnie! uwielbiam ten zaklad, w zyciu w lepszym nie pracowalem. tak dobrej
      atmosfery, wyrozumialego i pomocnego szefostwa oraz znakomitych zarobkow nie ma
      chyba nigdzie indziej w polsce.

dla ciezko kapujacych i z koscielca - to byl zart :)
      • Gość: K2 Nie troluj:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 05:02
        i jak się żartuje to się oczko puszcza;)
        • Gość: grzegrzolek Re: Nie troluj:) IP: 32.112.138.* 18.03.07, 01:51
          puscilem na koncu ;)
      • Gość: hahahah Re: TRW IP: 80.48.49.* 18.03.07, 15:43
        racja klepia cie po pleckach troszcza sie jak nigdzie indziej naprawde super
        atmosfera ciasteczka i te sprawy kawka smiechy hihy no super naprawde cudownie
        sie tam pracuje zalosne smiechu warte a tak propos ( czytaj, odwrotnie to co
        jest napisane hahahahha)
        • Gość: pracownik Re: TRW IP: *.gre.pl 21.03.07, 15:10
          nareszcie ktos napisal prawde.najwieksi

op....cz maja najwieksze stawki i pretesie do wszystkich ze musza jeszcze
          pracowac
      • Gość: 1000 Re: TRW IP: 212.160.86.* 29.03.07, 23:53
        Zmien lekarza bo ten Cię bardzo oszukóje
        ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
    • Gość: pracownica TRW Re: TRW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 12:40
      Jeżeli chodzi o mnie to ja jestem zadowolona ... Brzmi fałszywie? ale ja poważnie:-D mam bardzo fajnego lidera i liderke, są sympatyczni. Lider co prawda ma jakiś swoich wrogów, ale jka każdy z nas . Czasem są lepsze dni a czasem gorsze... prawda jest taka że nie można miec do kogos pretensji że stara sie wykownywac swoją pracę najlepiej jak potrafi. Wikszośc pracowników ma paraliż rąk kiedy rozmawia a puzniej są zdziwieni że lider goni go do pracy . Ja rozmawiam i pracuje jednocześnie i lider nigdy nie zwrocił mi uwagi. Normy ida w góre pnsje niestety nie i to jest głównym powodem ogulnego znismaczenia i nie zadowolenia i nie tyle z pracy co z płacy. Uważam że jestem dobrymn pracownikiem i że powinnam zarabiac jednak wiecej za tę pracę ktorą wykonuję niż zarabiam. Pozdrawiam...
      • Gość: równiez pracownica Re: TRW IP: *.adsl.inetia.pl 21.03.07, 16:22
        ja takze czuje sie poszkodowana.tez uwazam ze zarabiam za malo w porównaniu do
        pracy która wykonuje.niestety stawki sa niesprawiedliwe w tym zakladzie,to
        jedyna rzecz która mnie nie motywuje i zraza do tej pracy.a ci co zarabiaja
        najwiecej,najwiecej narzekaja.
        • Gość: xxx Re: TRW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 20:31
          podobno podwyzki sa zalezne od lidera:-)tyle ze linie sa dosc duze a lider nie oze byc wszedzie i nie koniecznei moze wszystklo widziec wiec nie licze na podwyzki , nie umiem nikomu nadskakiwac zeby byc bardzij zauwazalna osoba
          • Gość: legion kawaler ma TYRAĆ !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.07, 07:17
            Oj oj te płace:(, tym bardziej że są nierównomiernie rozkładane na pracowników, są u mnie na biznesie ludzie którzy mniej krócej pracują a stawki maja przynajmniej o 200zł większe odemnie, gdy się zapytałem lidera(ki) czemu tak jest to powiedział(a) że on ma rodzine a ty nie i jemu się więcej należy bo ty kawaler jesteś, a jak przychodzi sobota i mam zjazd w szkole to nagle staję się cholernie niezbędny do produkcji bo na linii mam samych łosi co to nie moga mnie zastąpić:[ mimo że stawki maja większe.
            A niech kawaler tyra!!! a jedyny urlop jaki wymęczyłem to jak poszedłem na chorobowe [lider(ka) wydzwaniali do mnie co dwa dni kiedy wrócę bo norma im nie zchodzi], a zamiast tych mężusiów na moim śmiechotyrajstanowisku:) zamiast silnego męża i ojca rodziny z wyższą stawką postawili kobitke która dopiero co do trw przeszła:) a tamten się patrzał z pozycji krzesła jak murzynka zasówa:).
            Pragnę zaznaczyć że do dyrektorstwa i do kierownictwa nie mam tutaj uwag, to liderzy psują pracowników, sam od jakiegos czasu zaczynam poprostu olewać robotę bo wychodzę z założenia skoro oni mnie olewają to czemu ja liderów mam nie olewać, dodam że o tym pare razy rozmawiałem z moim liderek(ką) w sprawie samego zamieniania się na inne stanowiska małpiorobocze (to tak jak by grochem o ścianę rzucać)
            • Gość: gosc Re: kawaler ma TYRAĆ !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 20:36
              popieram!!!!! lider ma ogromny wplyw na zaloge:-D ja sie ciesze bo moi liderzy sa spoko :-D zaloga tez super , z kazdym dniem coraz bardzij widze ze mialam szczescie ze trafilam akurat tutaj na te linie:-D pozdrowka dla zalogi , ale nie przedstawie sie bo powiecie ze wlaze w tylek;-) hi hi hi
              wiec domyslcie sie dla kogo i od kogo;-)
    • Gość: UFO Re: TRW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 21:31
      bez komentarza!!!!!
    • Gość: up Re: TRW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.07, 10:11
      up
      • Gość: xxx Re: TRW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 23:19
        wlasnie skonczylam druga zmiane...... mam fajnego lidera, ma zarabisty usmiech....... szkoda tylko ze tak zadko nas nim obdarza. Błazej..... hm...... yyyyyyyyyyy
        • Gość: gosc Re: TRW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 10:11
          no coz Blazej ma kogo obdarzac swoim jak to ujelas 'zarabistym usmiechem' jest
          to Paulina choc mnie on wogole nie podoba sie jako facet ;->
          • Gość: gosc Re: TRW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 17:52
            zajęty nie oznacza że mneij atrakcyjny, niech sobie ma Paulinkę i tak nie łaczę pracy z życiem osobistym. może się ktoś komuś podobac i niekoniecznie trzeba mu się pchac z butami w życie :-D
          • Gość: koles bo bedziesz mial orgazm z tym blazejem kretynka ha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.07, 16:05
      • Gość: upup Re: TRW IP: 32.112.138.* 05.04.07, 05:17
        Gość portalu: up napisał(a):

> up
        • Gość: gosc Re: TRW IP: *.bredband.comhem.se 21.04.07, 16:46
          ja chcicialem sie dowiedziec,czy za pisanie zlych opinii na temat firmy moga do
          sadu podac?
          • Gość: inna Re: TRW IP: *.adsl.inetia.pl 21.04.07, 18:52
            to zalezy co masz na mysli (złe rzeczy ?)prawde?
            • Gość: gosc Re: TRW IP: *.bredband.comhem.se 22.04.07, 15:11
              chodzi o to ze zostalem oszukany przez pracownika firmy
              • Gość: gosc Re: TRW IP: *.bredband.comhem.se 22.04.07, 15:12
                tak mam na mysli prawde

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka