Gość: Olga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.07, 18:34 Chcę zdawać na fizykoterapię na UŚ, jestem maturzystką w(g starego systemu. Czy ktoś mógłby powiedzieć mi coś o tych studiach, albo posiada testy egzaminacyjne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Najlepszego Re: Fizykoterapia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.07, 19:28 Po pierwsze fizykoterapii na UŚ-u nie ma. Jest na Śląskiej Akademii Medycznej (Wydz. jest na Ligocie), ma AWF-ie w Katowicach oraz w Szkołach prywatnych, m in. W Wyższej Szkole Planowania Strategicznego w Dąbrowie Górniczej (Gołonóg, ul. Koscielna). Z tego co wiem, egzaminów wstepnych juz sie nie zdaje (liczy sie tylko matura). Przeliczniki starej matury na nowe punkty znajdziesz na stronie insternetowej ŚLAM i AWF. Odpowiedz Link Zgłoś
sosad Re: Fizykoterapia 13.03.07, 19:44 Masz chyba na mysli fizjoterapie. (kazdemu moze sie pomylic :P ) www.slam.katowice.pl www.awf.katowice.pl wybor nalezy do Ciebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fizjoterapeuta Re: Fizykoterapia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.07, 21:22 Skończyłem niedawno AWF Katowice, kierunek fizjoterapia. Szczerze odradzam AWF no chyba że leżysz na kasie. Na zajęcicach wykładowcy są ok. Na zaliczeniach i egzaminach totalna zmiana(na gorsze). Co do ŚAM nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś