Gość: problemek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.07, 09:43 gdzie w cze-wie można prywatnie wykonać badanie nasienia (spermy)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a Re: badanie nasienia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.07, 22:12 Badanie takie zrobisz w laboratorium na Kościuszki(w bramie naprzeciw Cinema).Dokładnego adresu nie pamiętam.Badanie nie kosztuje dużo,coś około 30 zł.Nasienie w jałowym pojemniku musisz dowieżć do laboratorium w ciągu 30 minut Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??????????????? Re: badanie nasienia IP: 89.174.23.* 16.03.07, 22:22 hmm ale jak Ty je pobierzesz???????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: badanie nasienia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.07, 16:12 no co za pytanie!Jaja sobie robisz!;-)Oczywiście pani laborantka ma specjalną pompkę,którą zakłąda na "interes"i podłącza do odkurzacza..i nasionko piknie wyssane tzn pobrane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: badanie nasienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 16:55 a gdzie kobieta moze sobie zrobic takie badanie? chce sprawidzic czy moge miec dzieci bo obawiam sie ze nie moge :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: badanie nasienia IP: *.tktelekom.pl 17.03.07, 19:49 W LABORATORIUM PRZY ULICY ORKANA NA PRZECIWKO SZKOLY A BYLE NIE NA KRAKOWSKIEJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: badanie nasienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 21:45 Uważam ,że to są za poważne sprawy żeby o nich dyskutowały mało kompetentne osoby na internecie.Uszanujmy swoją osobowość -prywatną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilgotna iza Re: badanie nasienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 22:06 Daj mi w usta ja Ci dokonam oceny organoleptcznej nasionka pod kątem lepkości, gęstości, konsystencji, barwy oraz smaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: badanie nasienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 22:48 pyt do agi- czy kobiety tez moga sobie tam zrobic akie badanie,np z krwi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: badanie nasienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 13:48 nie wiem gdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daguś Re: badanie nasienia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.07, 21:53 że jak?bo nie rozumiem..?to kobiety też chcą sobie zrobic badanie nasienia??? WOW!Albo zbadac czy sa bezpłodne poprzez badanie krwi????Łoo matko,toż to ciemnogród!Nie ma badania z krwi na poziom płodności!!!Mój mąż tez robił w laboratorium na Kościuszki,wielu lekarzy je poleca. Odpowiedz Link Zgłoś