Dodaj do ulubionych

badanie nasienia

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.07, 09:43
gdzie w cze-wie można prywatnie wykonać badanie nasienia (spermy)?
Obserwuj wątek
    • Gość: a Re: badanie nasienia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.07, 22:12
      Badanie takie zrobisz w laboratorium na Kościuszki(w bramie naprzeciw
      Cinema).Dokładnego adresu nie pamiętam.Badanie nie kosztuje dużo,coś około 30
      zł.Nasienie w jałowym pojemniku musisz dowieżć do laboratorium w ciągu 30 minut
      • Gość: ??????????????? Re: badanie nasienia IP: 89.174.23.* 16.03.07, 22:22
        hmm ale jak Ty je pobierzesz????????????????????????
    • Gość: a Re: badanie nasienia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.07, 16:12
      no co za pytanie!Jaja sobie robisz!;-)Oczywiście pani laborantka ma specjalną
      pompkę,którą zakłąda na "interes"i podłącza do odkurzacza..i nasionko piknie
      wyssane tzn pobrane
      • Gość: ona Re: badanie nasienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 16:55
        a gdzie kobieta moze sobie zrobic takie badanie? chce sprawidzic czy moge miec
        dzieci bo obawiam sie ze nie moge :(
    • Gość: aga Re: badanie nasienia IP: *.tktelekom.pl 17.03.07, 19:49
      W LABORATORIUM PRZY ULICY ORKANA NA PRZECIWKO SZKOLY A BYLE NIE NA KRAKOWSKIEJ
      • Gość: ewa Re: badanie nasienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 21:45
        Uważam ,że to są za poważne sprawy żeby o nich dyskutowały mało kompetentne
        osoby na internecie.Uszanujmy swoją osobowość -prywatną.
    • Gość: wilgotna iza Re: badanie nasienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 22:06
      Daj mi w usta ja Ci dokonam oceny organoleptcznej nasionka pod kątem lepkości,
      gęstości, konsystencji, barwy oraz smaku.
      • Gość: ona Re: badanie nasienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 22:48
        pyt do agi- czy kobiety tez moga sobie tam zrobic akie badanie,np z krwi ?
    • Gość: r Re: badanie nasienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 13:48
      nie wiem gdzie.
    • Gość: daguś Re: badanie nasienia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.07, 21:53
      że jak?bo nie rozumiem..?to kobiety też chcą sobie zrobic badanie nasienia???
      WOW!Albo zbadac czy sa bezpłodne poprzez badanie krwi????Łoo matko,toż to
      ciemnogród!Nie ma badania z krwi na poziom płodności!!!Mój mąż tez robił w
      laboratorium na Kościuszki,wielu lekarzy je poleca.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka