Gość: xionc Podaje adres artykulu w Time IP: 170.252.72.* 22.03.07, 16:39 www.time.com/time/magazine/article/0,9171,1599692-1,00.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menschenfresser Napisał o niej "Time" IP: 213.139.155.* 22.03.07, 17:41 Polscy studenci samodzielni ? :) No, moze 'samo-dzielniejsi' od Anglików. Tu w Niemczech uwaza sie wschodnioeuropejskich, w tym tez polskich, studentów za malo samodzielnych. I IMHO racja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyś Napisał o niej "Time" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 17:54 Studiowałem na AJD w Częstochowie. Jak zaczynałem, nazywała się Wyższą Szkołą Pedagogiczną. i wiecie co - ta uczelnia to produkcja bezrobotnych. taka prawda. ja radzę sobie, ale wielu kolegów i koleżanek z roku ma problemy ze znalezieniem jakiejkolwiek pracy. POzdrawiam. PS. moje dziecko bedzie studiowalo na lepszej uczelni. to pewne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Re: Napisał o niej "Time" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 18:39 Gość portalu: Krzyś napisał(a): > Studiowałem na AJD w Częstochowie. Jak zaczynałem, nazywała się Wyższą Szkołą > Pedagogiczną. i wiecie co - ta uczelnia to produkcja bezrobotnych. taka prawda. Piszesz pewno o jakimś kierunku humanistycznym. W tym przypadku większość polskich uczelni produkuje bezrobotnych. W chwili obecnej większość ze studentów Vgo roku informatyki AJD ma już pracę w zawodzie! I to dobrze płatną. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoł Re: Napisał o niej "Time" IP: 80.54.171.* 22.03.07, 18:15 Gratuluje Pani Bożeno . Podoba mi się Pani postawa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwent PCZ Napisał o niej "Time" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.07, 19:42 Gratulacje droga Pani!!!! wwielkie uznanie serio. pomimo ze od AJD polibuda trzyma dystans ale w Pani wypadku BRAWO!!!!!!!!!!!! szanuje ludzi z umyslem ścisłym :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad Napisał o niej "Time" IP: *.ghnet.pl 22.03.07, 19:58 Rahola też pisała w hiszpańskiej prasie i zrobiła wielki szum w Polsce wokół swojej osoby i jej artykułu. Nie daję Pani doktor wiary w jej możliwośći naukowo- badawcze. Grant z Nauki Polskiej, jeśli otrzyma, to tylko dzięki układom. Przerobi wtedy pani pieniądze na swoje konto, a nauka nawet nie wspomni o pani dokonaniach. Pani doktor , że piszą w Time"- to nie znaczy, że wiarygodnie. Nie podała pani nawet co piszą... Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Napisał o niej "Time" 22.03.07, 20:07 tak prawde mówiąc jestem rozczarowany. Raz: nadęcie, dwa: działka to typowo babskie wodolejstwo ;) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Van Re: Napisał o niej "Time" IP: *.bc.hsia.telus.net 22.03.07, 20:23 Cierpliwym trzeba byc by w koncu dowiedziec sie co to AJD. Oj pismaki, pismaki. Odpowiedz Link Zgłoś
temp_nick Re: Napisał o niej "Time" 22.03.07, 22:55 Jezeli AJD + Częstochowa to ani chybi, to musi byc nic innego, Panie i Panowie, otwieram kopertę i zwyciezcą jest: Akademia im. Jana Długosza w Częstochowie Autor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: Napisał o niej "Time" IP: *.realestate.net.pl 23.03.07, 18:23 moda.gazeta.pl/moda/1,77805,4002521.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwent PCZ Napisał o niej "Time" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.07, 12:39 Smieszą mnie kom typy ze Pani napisla w TIME a wy gdzie kolwiek napisaliscie jaki kolwiek artykol pajacyki ???? dajmy Pani szanse. a grand zawsze jest tak ze czesc tej kasy idzie na konto prywatne. a jesli mialbys z ta Pania zajecia i tak bys sciagal bo bys nic nie kumal nawet jak bys sie staral wiec nie pisz pajacyku glupot. Pozdro dla Pani z AJD :) Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Napisał o niej "Time" 24.03.07, 15:39 Gość portalu: absolwent PCZ napisał(a): > Smieszą mnie kom typy ze Pani napisla w TIME a wy gdzie kolwiek napisaliscie > jaki kolwiek artykol pajacyki ???? dajmy Pani szanse. a grand zawsze jest ta > k ze czesc tej kasy idzie na konto prywatne. a jesli mialbys z ta Pania zajec > ia i tak bys sciagal bo bys nic nie kumal nawet jak bys sie staral wiec nie pi > sz pajacyku glupot. Pozdro dla Pani z AJD :) Ty naprawdę jesteś absolwentem PCz? Moze lepiej daj se siana, nie przynoś wstydu uczelni Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś