Dodaj do ulubionych

Napisał o niej "Time"

• Gość: xionc Podaje adres artykulu w Time IP: 170.252.72.* 22.03.07, 16:39
      www.time.com/time/magazine/article/0,9171,1599692-1,00.html
    • Gość: Jasko Oby takich wiecej - gratuluje!!! IP: 195.4.122.* 22.03.07, 16:52
    • Gość: Menschenfresser Napisał o niej "Time" IP: 213.139.155.* 22.03.07, 17:41
      Polscy studenci samodzielni ? :)
      No, moze 'samo-dzielniejsi' od Anglików.

Tu w Niemczech uwaza sie wschodnioeuropejskich,
      w tym tez polskich, studentów za malo samodzielnych.

I IMHO racja.
    • Gość: Krzyś Napisał o niej "Time" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 17:54
      Studiowałem na AJD w Częstochowie. Jak zaczynałem, nazywała się Wyższą Szkołą
      Pedagogiczną. i wiecie co - ta uczelnia to produkcja bezrobotnych. taka prawda.
      ja radzę sobie, ale wielu kolegów i koleżanek z roku ma problemy ze
      znalezieniem jakiejkolwiek pracy. POzdrawiam. PS. moje dziecko bedzie
      studiowalo na lepszej uczelni. to pewne
      • Gość: dr Re: Napisał o niej "Time" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 18:39
        Gość portalu: Krzyś napisał(a):

> Studiowałem na AJD w Częstochowie. Jak zaczynałem, nazywała się Wyższą Szkołą
        > Pedagogiczną. i wiecie co - ta uczelnia to produkcja bezrobotnych. taka prawda.

Piszesz pewno o jakimś kierunku humanistycznym. W tym przypadku większość polskich uczelni produkuje bezrobotnych. W chwili obecnej większość ze studentów Vgo roku informatyki AJD ma już pracę w zawodzie! I to dobrze płatną.

Pozdrawiam!
    • Gość: yoł Re: Napisał o niej "Time" IP: 80.54.171.* 22.03.07, 18:15
      Gratuluje Pani Bożeno .

Podoba mi się Pani postawa :)
    • Gość: k Re: Napisał o niej "Time" IP: 80.55.142.* 22.03.07, 19:07
      AJD rox!
    • Gość: absolwent PCZ Napisał o niej "Time" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.07, 19:42
      Gratulacje droga Pani!!!! wwielkie uznanie serio. pomimo ze od AJD polibuda trzyma dystans ale w Pani wypadku BRAWO!!!!!!!!!!!! szanuje ludzi z umyslem ścisłym :)
    • Gość: ad Napisał o niej "Time" IP: *.ghnet.pl 22.03.07, 19:58
      Rahola też pisała w hiszpańskiej prasie i zrobiła wielki szum w Polsce wokół
      swojej osoby i jej artykułu. Nie daję Pani doktor wiary w jej możliwośći
      naukowo- badawcze. Grant z Nauki Polskiej, jeśli otrzyma, to tylko dzięki
      układom. Przerobi wtedy pani pieniądze na swoje konto, a nauka nawet nie
      wspomni o pani dokonaniach. Pani doktor , że piszą w Time"- to nie znaczy, że
      wiarygodnie. Nie podała pani nawet co piszą...
    • losiu4 Napisał o niej "Time" 22.03.07, 20:07
      tak prawde mówiąc jestem rozczarowany. Raz: nadęcie, dwa: działka to typowo
      babskie wodolejstwo ;)

Pozdrawiam

Losiu
    • Gość: Van Re: Napisał o niej "Time" IP: *.bc.hsia.telus.net 22.03.07, 20:23
      Cierpliwym trzeba byc by w koncu dowiedziec sie co to AJD.
      Oj pismaki, pismaki.
      • temp_nick Re: Napisał o niej "Time" 22.03.07, 22:55
        Jezeli AJD + Częstochowa to ani chybi, to musi byc nic innego, Panie i Panowie,
        otwieram kopertę i zwyciezcą jest: Akademia im. Jana Długosza w Częstochowie

Autor
    • Gość: agnieszka Re: Napisał o niej "Time" IP: *.realestate.net.pl 23.03.07, 18:23
      moda.gazeta.pl/moda/1,77805,4002521.html
    • Gość: absolwent PCZ Napisał o niej "Time" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.07, 12:39
      Smieszą mnie kom typy ze Pani napisla w TIME a wy gdzie kolwiek napisaliscie jaki kolwiek artykol pajacyki ???? dajmy Pani szanse. a grand zawsze jest tak ze czesc tej kasy idzie na konto prywatne. a jesli mialbys z ta Pania zajecia i tak bys sciagal bo bys nic nie kumal nawet jak bys sie staral wiec nie pisz pajacyku glupot. Pozdro dla Pani z AJD :)
      • losiu4 Re: Napisał o niej "Time" 24.03.07, 15:39
        Gość portalu: absolwent PCZ napisał(a):

> Smieszą mnie kom typy ze Pani napisla w TIME a wy gdzie kolwiek napisaliscie
        > jaki kolwiek artykol pajacyki ???? dajmy Pani szanse. a grand zawsze jest ta
        > k ze czesc tej kasy idzie na konto prywatne. a jesli mialbys z ta Pania zajec
        > ia i tak bys sciagal bo bys nic nie kumal nawet jak bys sie staral wiec nie pi
        > sz pajacyku glupot. Pozdro dla Pani z AJD :)

Ty naprawdę jesteś absolwentem PCz? Moze lepiej daj se siana, nie przynoś
        wstydu uczelni

Pozdrawiam

Losiu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka