Dodaj do ulubionych

Jaka kawiarnia?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 18:47
Witam
Jakie polecacie kawiarnie lub inne lokale gdzie mozna w spokoju i w milej
atmosferze posiedziec w 2 osoby? Dobrze gdyby oprocz czegos do picia dalo sie
tez kupic cos slodkiego, moze na cieplo (ciastka, goraca czekolada itd.).
Obserwuj wątek
    • ka.es Re: Jaka kawiarnia? 21.03.07, 18:56
      ja lubię bardzo "Skrzynkę" na Dąbrowskiego i "Stacherczaka" przy Cinema-City....
      • Gość: ana Re: Jaka kawiarnia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 18:59
        powodzenia w znalezieniu tam miejsca...
        • Gość: Aania Re: Jaka kawiarnia? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.07, 19:34
          mythos w aljach przed Empikiem..ciasteczka czekoladowe bomba;)
          • Gość: ewka Re: Jaka kawiarnia? IP: 83.2.141.* 21.03.07, 21:12
            kawiarnia VICTORIA na kortach tenisowych ul.3 Maja jest super
            • Gość: Ykola Re: Jaka kawiarnia? IP: *.realestate.net.pl 21.03.07, 22:18
              Skrzynka jest świetna - ale fakt, trudno tam o wolne miejsca wieczorem (ale
              można bezpłatnie rezerwować).
              Ja polecam Secesję w III Alei - naprzeciwko Empiku mniej więcej. Mają pyszne
              kawy :)
              • Gość: anka Re: Jaka kawiarnia? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.07, 23:08
                a ja polecam Galerię Cafe, al. NMP 29. CUDO!!!
                • Gość: Małgosia Re: Jaka kawiarnia? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.07, 23:16
                  Coffeina w III Alei- to moje ulubione miejsce. Przepyszna kawa podawana na 1000
                  sposobów do tego przepyszne ciasta " domowej roboty" a w tle jazz , który dziala
                  uspokajająco i oczywiście przemiła obsługa.Poprostu pełny relaks!!!
                  • Gość: bb Re: Jaka kawiarnia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 23:50
                    A gdzie ta Coffeina? ;) I jest cos oprocz kawy?
                    • Gość: norbert Re: Jaka kawiarnia? IP: *.uni.lodz.pl 22.03.07, 01:49
                      Coffeina jest w III Aleji dokłądnie 67 niedaleko empiku, oprocz kawy, wino, piwo napoje, ciasta domowe(mniam mniam),desery lodowe,owocowe,nalesniki,zupy,tosty
    • brat_niedzwiedz Re: Jaka kawiarnia? 22.03.07, 00:15
      Squot na warszawskiiej
      • Gość: norbert Re: Jaka kawiarnia? IP: *.uni.lodz.pl 22.03.07, 01:51
        squot to nie jest niestety kawiarnia:P:P:P ale miejsce dobre na alternatywne imprezy a szczególnie koncerty, bo głownie po to sie tam chodzi i na pewno nie jest wtedy cicho:):):) miejsce zacne polecenia ale nie jako kawiarnia, warunki dla mniej wymagających
    • Gość: norbert Re: Jaka kawiarnia? IP: *.uni.lodz.pl 22.03.07, 00:26
      romeo i julia, galeria cafe, czas na herbatę, secesja, coffeina, avenue cafe, red cafe, monte negro, mithos,jagodzinski na wielunskiej,riz cafe
    • Gość: bywalec Re: Jaka kawiarnia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 07:37
      Ja polecam "Czas na herbatę", w bramie NMP 34 bodajże. Naprawdę przytulne
      miejsce, miła obsługa i w środku nie śmierdzi papierochami :-)
      • Gość: bywalec Re: Jaka kawiarnia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 00:45
        poprawka-NMP 32 w bramie - swietny klimat, ktos wlozyl tam naprawde duzo pracy,
        polecam Czas na herbate z cala odpowiedzialnoscia.
    • brat_niedzwiedz Re: Jaka kawiarnia? 22.03.07, 08:21
      Dobre miejsce spotkan..to kawiarenka zuzlowa na olsztynskiej...:):):)
    • Gość: fifi Re: Jaka kawiarnia? IP: 212.87.241.* 22.03.07, 08:54
      Ja też polecam herbaciarnię w II Alei.Urocza
    • Gość: norbert Re: Jaka kawiarnia? IP: *.uni.lodz.pl 22.03.07, 13:02
      najlepsza czekolada do picia jest w monte negro, w galeria cafe oraz w red cafe:):):)polecam
    • Gość: norbert Re: Jaka kawiarnia? IP: *.uni.lodz.pl 22.03.07, 16:21
      jesli nie lubisz papierosów to jak na razie chyba jedyna salka dla niepalacych w pubie to oslo:)polecam ten pubik
    • Gość: kasia Re: Jaka kawiarnia? IP: *.adsl.inetia.pl 22.03.07, 17:28
      A co z Baba Jaga? (w sece na gorze) Daaawno tam nie bylam, nie wiem czy jeszcze istnieje???? Kiedys jadlam tam pyszne lody oblane goraca czekolada.
      • Gość: p Re: Jaka kawiarnia? IP: 89.174.23.* 22.03.07, 17:38
        ale podawajcie tez ceny tych kaw...:) porownajmy gdzie najlepiej i najtaniej:)
        • Gość: Aanka Re: Jaka kawiarnia? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.07, 20:00
          avenue cafe-mozna tam palic?
          • Gość: mandragora Re: Jaka kawiarnia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 21:55
            mozna na dodatek mają swietną obsługę, doskonała kawę w każdej wersji
            i świetną muzykę
            • annnnna6 Re: Jaka kawiarnia? 07.04.07, 23:06
              ale jakie ceny w tych waszych kawiarniach... podawajcie cene podstawową za kawe
              i cistko?
    • julka11111 Re: Jaka kawiarnia? 09.04.07, 09:37
      polecam mithos 3al obok empiku wszystko pyszne super lokal

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka