Gość: rhina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.07, 16:32 Wiecie może gdzie w Czewie mozna kupic półbuty glany, ktore po roku chodzenia nie popekają ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: glaniara Re: Glany IP: *.trustnet.pl 22.03.07, 16:52 obecnie najlepsze glany produkuje Wojas bo w martensach podeszwy pękają wiem że mają gdzieś te buty w okolicach PKP czy PKs przy torach kolejowych pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: Glany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.07, 16:55 sklep sie nazywa bodajze Planeta wysiadasz na przystanku kolo PKS i idziesz w strone alej 1 budynek 2 sklep. btw - krótkie glany to nie glany :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rhina Re: Glany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.07, 16:59 hehe...kwestia gustu :P na lato bardziej praktyczne..hihi ...ale w ramach wyjaśnien...wysokie tez mam :D pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rhina Re: Glany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.07, 16:56 Dzieki...juz tam dzis zajrzalam ale niestety na narazie rozmiaru na mnie nie bylo ;] swoja droga to dziwne ze w Czewie jest tylko jeden sklep z glanami ...chociaz w Czewie to wszystko jest mozliwe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maro_81 Re: Glany 22.03.07, 21:03 jeden?no wiecie co..w ccc też mają glany.co prawda długie i tylko jednej firmy,ale mają. no i swoje pierwsze krótkie "lemi" kupiłem chyba z 5 lat temu w merkurym.niby dziadowskie z producenta,a szczelne do dzisiaj.tylko podeszwa już płaska,ale co zrobić-cudów nie ma:/ Odpowiedz Link Zgłoś