Gość: elo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 18:57 Jak przerzuca się pilki mp3 na odtwarzacz. kupiłam sobie dzisiaj taki odtwarzacz ale nie ma instrukcji obsługi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lee Re: mp3 IP: 83.2.141.* 23.03.07, 19:04 nie dodali ci specjalnej pałeczki ? nią się "upycha" pliki w odtwarzaczu ... co za niemota, prawie jak baby w zusie co nie potrafia nic na kompie zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: mp3 IP: *.lelewela.trustnet.pl 23.03.07, 19:08 Podłaczasz odtwarzacz do komputera za pomocą kabla i tyle. No chyba że masz windowsa starszego niż bodajze 2000 musisz zainstalować sterowniki=) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xedos Re: mp3 IP: *.realestate.net.pl 23.03.07, 21:50 podlaczasz do kompa przez usb. Komputer powinien zauwazyc twoj mp3 jako nowy dysk. Przerzucasz nagrania na ten "nowy" dysk ..i.....juz. Gotowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: mp3 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.07, 23:13 czizys co za pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewczyna Re: mp3 IP: *.gprspla.plusgsm.pl 24.03.07, 12:06 hmm ja umiem nawet filmy przerzucać na odtwarzacz mimo, że jestem dziewczyną:P zalezy, jaki model, są odtwarzacze, które potrzebują np programu typu windows media player, i po prostu usb, synchronizacja i gotowe albo jako pamięć przenośną Ci odczytuje odtwarzacz, to po prostu przeciągasz utworki.... mega skomplikowane ........................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ejjj Re: mp3 IP: *.adsl.inetia.pl 24.03.07, 13:33 Bez instrukcji to tylko z jednego zrodla moze odtwarzacz pochodzic :P Odpowiedz Link Zgłoś
misiakilla Re: mp3 24.03.07, 13:55 Hehe a jak dziewczyna ma windowsa NT? To moze wkladac sobie w USB az do smierci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hej Re: mp3 IP: *.adsl.inetia.pl 24.03.07, 16:30 a ja troszke inne pytanie www.mp3000.net/?nopop=1&focus=0 czy ta strona jest na legalu? czy mozna sobie ot tak ściagać MP3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie Re: mp3 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.07, 19:29 o jeny... najpierw trzeba ściągnąć! xD (polecam emule)jak ci się ściągnie to kliknij na piosence ==>open folder i wtedy podłączasz mp3 do usb w kompie i przenosisz (klikasz prawym i trzymasz) Odpowiedz Link Zgłoś