Dodaj do ulubionych

jak dojechac w aleje

IP: *.gre.pl 24.03.07, 13:34
jak najlepiej dojechac w aleje ze stradomia
Obserwuj wątek
    • Gość: lolek Re: jak dojechac w aleje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.07, 13:55
      Najlepiej prosto
    • Gość: ja Re: jak dojechac w aleje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 14:21
      Wsiąść w autobus najlepiej
      • Gość: @ Re: jak dojechac w aleje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 14:24
        dopóki jeszcze jeżdżą..
        • Gość: ja Re: jak dojechac w aleje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 14:29
          Albo w PKP na dworcu "Stradom" w jakiś pociąg jadący do Częstochowy Osobowej.
          Wysiąść na dworcu głównym, przesiąść się w jakiś podmiejski autobus na
          Piłsudskiego, dojechać np. do Korwinowa, skąd przesiąść się znów na PKP jadące
          do Cz-wy, ale tym razem trzeba wysiąść na dworcu PKP Raków, przesiąść się na
          tramwaj, pojechać w kierunku Kucelina, wsiąść w MPK jadące na Zawodzie, na
          Zawodziu przesiąść się w autobus linii 31 jadący w kierunku Kręciwilka. Na
          Kręciwilku można albo iść dalej z buta do Kusiąt, albo wsiąść w 58bis. Gdy już
          będziemy w Kusiętach, trzeba poczekać na pociąg relacji Kielce - Częstochowa, i
          wysiąć znów na stacji Raków PKP, tylko, iż tym razem wsiąśćw autobus 23 koło
          Sądu na Rejtana. On już zawiezie w same aleje (i dalej na Stradom).
          • Gość: jfk Re: jak dojechac w aleje IP: *.gre.pl 24.03.07, 21:55
            a ja chcialem odwrotnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka