Gość: jelonek IP: 212.160.86.* 26.03.07, 18:31 Czy ktos z Was mial przyjemność bawić sie na weselu lub jakiejś zabawie przy muzyce tego zespołu?? Prosze o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zniesmaczony Re: zespół muzyczny MATRIX z Kościelca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 18:36 Co chłopaki, nie ma to jak darowa reklama? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weselnik Re: zespół muzyczny MATRIX z Kościelca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 18:40 nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jelonek Re: zespół muzyczny MATRIX z Kościelca IP: 212.160.86.* 26.03.07, 20:48 to nie reklama, jestem ciekawa opinii bo spodobali mi sie na targach i mam zamiar ich zatrudnic na swoje weselicho, tylko czy warto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warto Re: zespół muzyczny MATRIX z Kościelca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.07, 21:02 Na pewno warto,,bawilam sie juz na kilku weselach ktore oni prowadzili,kazde było super.Wiadomo ze oprawa muzyczna jest bardzo wazna na weselu,,a zespol Matrix naprawde potrafi dobrze rozbawic ludzi,,piosenki ktore spiewaja sa tez bardzo rozne i dla kazdego..Ze sa tacy dobrzy swiadczy o tym to ze graja mnostwo takich imprez i ciezko znalezc termin,,pozatym graja wszedzie..Jak sie nie myle maja swoja strone internetowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jgx grali na sylwku w Mykanowie - przeczytaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 08:48 daj sobie spokój z nimi - no chyba ze lubisz wioche, repertuar do bani, (zero "chitów na czasie: przebieranki i tematyczne "pakiety" przyprawiały mnie do łez:):). Po tym sylwku powiedziałem sobie że wole zapłacić więcej a w życiu na wieś do remizy na sylwka nie pójde!!!! Ale jeśli lubisz takie klimaty to będzie OK:). Jedynie dobrze im wychodzi marketing - dostałem ładną reklamóweczke z super zdjęciem, mam je do dziś::):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fotograf Re: zespół muzyczny MATRIX z Kościelca IP: 83.2.140.* 26.03.07, 21:04 Byłem z nimi na weselu. Bawią super.Grają super.I co jeszcze więcej potrzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: zespół muzyczny MATRIX z Kościelca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.07, 08:23 Hej :) na naszym weselu MATRIX grał w sierpniu zeszłego roku. I z czystym sumieniem moge go goraco polecić, bo świetnie bawią weselników.A Ci co piszą, że nie polecają (choć każdy może mieć przeciez odmienne zdanie)poprostu nie potrafią sie bawić na weselach, albo zazdroszczą (koledzy po fachu)bo ciężko znaleźć u nich wolny termin etc. Pozdrowienia dla MATRIXA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fotograf Re: zespół muzyczny MATRIX z Kościelca IP: 83.2.140.* 27.03.07, 09:22 Chcę do dać, że wiele osób się nie bawiło, ale to byli wyjęci z pod prawa. Nie umieli się bawić. Tylko walili i zadzierali z innymi. Szukali zaczepki.I pewnie ci co tu się tak prymitywnie wypowiadają - to jest właśnie ta grupa.On się nigdzie nie będzie bawił, a do krytykowania pierwszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polecam Re: zespół muzyczny MATRIX z Kościelca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.07, 22:47 Polecam..Jeszcze nie byłam na lepszym weselu z lepsza oprawa muzyczna,,super bawia a o to chyba chodzi,wesele to nie dyskoteka z muzyka techno,tu trzeba czegos wiecej do rozbawienia ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
goscweselny Re: zespół muzyczny MATRIX z Kościelca 29.03.07, 23:21 Jeśli chodzi o MATRIXA to powiem szczerze bardzo dobry zespół dla każdego, grają dużo, często i w różnym stylu a do tego prowadzą show - przebierają się w przeróżne stroje. Moja siostra chciała ich na swoje wesele ale mają bardzo dużo zajętych terminów z wyprzedzeniem do dwóch lat. Czytałem tu też złe opinie ale powiem że są to bzdury bo sam bawiłem się przy ich muzyce. Jak można być kiepskim i mieć wszystkie terminy zajęte, ci co piszą żle o tym zespole ubliżają tym wszystkim co podpisali z nimi umowę. Naprawdę gorąco polecam ten zespół wszystkim bez żadnych obaw. zobaczcie www.matrix-music.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berbik Re: zespół muzyczny MATRIX z Kościelca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.07, 15:29 do Patrycji 984.No ja słyszałem że mają zarezerwowane terminy na 5 lat do przodu to jest do 2012 r. I jest najlepszy nie w całej Cz-wie czy w Polsce ale w Europie. W tym roku maja koncertować w kilku krajach w Azji i w USA. Graja noc i dzień. Matrix to prawdziwa rewelacja. A ci co mówia te brednie niech sie spalą ze wstydu. Ja mówię prawdę i tylko prawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: zespół muzyczny MATRIX z Kościelca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.07, 12:42 Podobno kiedyś grali w innym składzie. Rozpadli się na dwa Limits i Matrix. Oba zespoły prezentują podobny poziom, ciekawi mnie dlaczego się rozdzielili bo razem pewnie by dużo zdziałali, może było ich za dużo, a teraz ludzie wolą mniejsze zespoły bo mniej na sali trzeba płacić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: df Re: zespół muzyczny MATRIX z Kościelca IP: 89.174.23.* 04.04.07, 23:41 nie slyszalem go.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2 pytanie ?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 11:55 A nie gra tam czasem pewien Radek .O z rędzin;)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna Re: pytanie ?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.07, 21:09 Gość portalu: K2 napisał(a): > A nie gra tam czasem pewien Radek .O z rędzin;)? Zdecydowanie nie.... Radek gra w zespole Avans... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: zespół muzyczny MATRIX z Kościelca IP: *.man.czest.pl 13.04.07, 09:30 ja tez polecam i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolega po fachu Odwieczna wojna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.07, 15:40 Ij chłopaki - trochę już idiotyzmem to wszystko trąca. Armagedon na Matrix. Matrix na Armagedon. ... Czy wy naprawdę wierzycie, że czytelnicy nie dostrzegają tego iż większość z tych postów to wasza i tylko wasza robota? W kościelcu też się kamieniami rzucacie czy co? Dajcie spokój - w okolicy jest naprawdę mnóstwo zespołów i nikt tak na konkurencję nie jedzie jak wy - nie dość że smarujecie się nawzajem na każdym weselu to jeszcze internet... Rozumu życzę Panaowie i Panie muzykanci. P.S. Niestety znam was, widujemy się od czasu do czasu na weselach. Wstyd mi, jak to wszystko czytam. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkagolda1979 Re: Odwieczna wojna 14.12.07, 17:04 Drogi kolego, nie będę owijała w bawełnę.Akurat jestem wokalistką Armagedonu i już nie napiszę co w tej chwili czuję,bo ciśnienie mi podniosłeś tak,że tylko mogę Ci tego pogratulować.Zespół Matrix znam, ale nie do tego stopnia żeby oceniać to co robią. Po pierwsze nikomu nie życzyłam nigdy żle,a tymbardziej w takim fachu jak my,po drugie naprawdę szkoda mi czasu na przesiadywaniu i pisaniu głupot ,bo jeśli ktokolwiek był na jakiejkolwiek imprezie z nami czy z Matrixem,czy z innym zespołem to wie czego może się spodziewać-nie mnie to oceniać.Tylu ilu jest ludzi na świecie,tyle gustów.Dlatego jednym może się podobać to co robimy ,a innym nie.Prawo wyboru i opini.Ale kurde nie do przesady,żebym raz na pół roku usłyszała:"Ty Aga,jest głośno na forum o Was"-ludzie no ile można?Naprawdę nie macie nic innego lepszego do roboty jak przesiadywać i wypisywać brednie? Zarówno Matrix jak i my mamy terminy zajęte i jeśli coś byłoby nie tak,to na pewno nie zajmowalibyśmy się tym co robimy.Przepraszam z góry ,że piszę chaotycznie,ale wybaczcie mi drodzy czytelnicy,którzy to czytacie-dla mnie wpieniające jest to,że posądza się na tym forum ludzi o coś czego się w rzeczywistości nie robi.Nieprawdą jest,że jeden na drugiego nagaduje-piszę otwarcie,że akurat i Małgosię i Rafała i Piotrka znam osobiście,ale sympatią do siebie raczej nie pajamy i piwa razem nie pijemy,ale do gardeł sobie też nie skaczemy.Nie będę się osobiście wypowiadała na Ich temat czy jakiegokolwiek innego zespołu,którego nie słyszałam i nie widziałam jak prowadzi imprezę.Jeśli Ty piszesz,że byłeś z nami i że to przy Tobie nagadywaliśmy na Matrix to wstydż się bo wypisujesz same brednie,tak jak w większości wszystkie opinie,które na tym forum się znajdują.Jeśli ktoś chce wynająć zespół to na pewno nie sugeruje się tym forum tylko zapyta tych,którzy Go widzieli.Drogi Matrix-ie,mam nadzieję że nie bierzesz sobie do serca tych opini,bo już dawno byśmy popadali wszyscy na zawał serca przez ludzi którzy tu przesiadują.Kończąc moją naprawdę długą wypowiedż mam nadzieję,że nie pojawią się więcej na tym forum "głupie",niemądre i przede wszystkim fałszywe wypowiedzi na nasz temat,czy innych zespołów.Pozdrawiam-życzę wszystkim zdrowych,SPOKOJNYCH świąt noi szampańskiego Sylwestra!!! Agnieszka Gołda. P.S Piszę jawnie,aby w końcu administrator tego forum oraz wszyscy czytelnicy wiedzieli,że to nie ja ani żaden z moich członków zespołu wypisuje te wszytkie brednie na inne zespoły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: zespół muzyczny MATRIX z Kościelca IP: *.cdma.centertel.pl 25.05.13, 20:44 Na moim weselu grał zespół Tiger z Częstochowy. Naprawdę super zespół, dobra muzyka. Goście cały czas mówią że to było najlepsze wesele na jakim byli w ostatnich czasach... Krzysztof Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irenka&Tomasz Re: zespół muzyczny MATRIX z Kościelca IP: 188.95.28.* 20.08.13, 13:59 Witam wszystkich na FORUM ..... ZESPÓŁ MATRIX JEST MEGA ZAJEBISTY POLECAMY WSZYSTKIM UMIEJĄ ROZBAWIĆ GOŚCI- WSZYSCY SIĘ ŚWIETNIE UBAWILI -DO TEGO ICH WYKONANIE WOKALNE -UTWORY NA TOPIE,DO TEGO ICH STROJE ZAJEFAJNE W KTÓRE PRZEBIERALI SIĘ.... JESTEŚMY ZADOWOLENI Z NASZEGO WYBORU CO DO ZESPOŁU.DZIĘKUJEMY IM BARDZO ZA FAJNE WESELE .......FAJNE WESELE POZDRAWIAMYYYYY IRENKA&TOMASZ 17.08.2013 BUZIOLEEEEEEEEEEEEEEE..........KOCHAMYYYY WASSSSSS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patryk Re: zespół muzyczny MATRIX z Kościelca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.13, 10:21 Ja byłem na weselu, na którym grał ten zespół. Stworzyli super klimat. Garderobę dostosowali do utworów. Stworzyli niesamowite show. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
kicha.3 Re: zespół muzyczny MATRIX z Kościelca 10.09.13, 16:09 Gość portalu: Patryk napisał(a): > Ja byłem na weselu, na którym grał ten zespół. Stworzyli super klimat. Garderob > ę dostosowali do utworów. Stworzyli niesamowite show. Polecam Pierd... aż kurz w oczy szczypie. Na czym tam grasz klapouchy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: zespół muzyczny MATRIX z Kościelca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.13, 10:50 Jestem bardzo zadowolona z zabawy jaką prowadził zespół Matrix. Jest to zespół z profesjonalnym podejściem do klienta, doskonale spisują się jeśli chodzi o prowadzenie zabaw i innych imprez rodzinnych. Szeroka gama granych utworów zapewnia doskonałą zabawę. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do autora Re: zespół muzyczny MATRIX z Kościelca IP: *.adsl.inetia.pl 25.09.13, 12:08 Gość portalu: Asia napisał(a): > Jestem bardzo zadowolona z zabawy jaką prowadził zespół Matrix. Jest to zespół > z profesjonalnym podejściem do klienta, doskonale spisują się jeśli chodzi o pr > owadzenie zabaw i innych imprez rodzinnych. Szeroka gama granych utworów zapewn > ia doskonałą zabawę. Polecam. widac berecik cie w główkę porządnie uciska!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mania Re: zespół muzyczny MATRIX z Kościelca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.13, 08:03 Miałam okazję bawic się na weselu kuzynki przy zespole Matrix. Świetnie się bawiłam, fajnie grają, profesjonalnie, mają bardzo dobry sprzęt, żadnych szumów. Mi się bardzo podobali, a prowadzenie wesela wyszło im świetnie, rewelecyjne podejście do gości. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
a.henzik Re: zespół muzyczny MATRIX z Kościelca 13.11.13, 17:15 Czytam te opinie i naprawdę nie rozumiem co tu ludzie wypisują byłam nie raz na weselach gdzie grał zespół Matrix , świetni ludzie, wspaniale prowadzą, bawią i sama na swoje wesele chciałam zespół matrix lecz niestety 1,5 roku to za mało by zarezerwować tak dobry zespół, już mieli zajęte. Dla tych którzy czytają te posty powiem ze najlepsza jest poczta pantoflowa, ja bardzo polecam bo to wspaniały zespół, godny zaufania i zastanówcie się nad jedną rzeczą zespół matrix ma wszystkie terminy pozajmowane czy zły i nieprofesjonalny zespół miałby w ogóle zlecenia a co więcej w takiej ilości jak Matrix. I jeszcze jedno słówko po języku zazdrości i wulgaryzmach widać kto pisze negatywy. Odpowiedz Link Zgłoś
vitipl Re: zespół muzyczny MATRIX z Kościelca 21.11.13, 13:24 Bawiłem n\się na ślubie brata przy zespole Matrix i razem z dziewczyna również mamy zamiar wynając ten zespół, świetne covery piosenek, super aranżacje i bardzo dobry wokal. Do tego show równiez zabawne i idealnie dobrane do naszej rodziny. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś