Dodaj do ulubionych

Ile kolczyków noszą chuligani

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.07, 22:54
Szkoda ze nie beda mierzyc i wazyc jeszcze.... idiotyzmy bandy debili ktorzy
wypychaja portfele z moich podatkow... tyle
Obserwuj wątek
    • Gość: heh Ile kolczyków noszą chuligani IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.07, 23:27
      zalosne ...

juz to widze - 2 razy dziennie, 3 dni w tyg, bede spisywany przez policje ...

za kazdym razem jak bede szedl na boisko w dresikach i bluzie z kapturem :)

na zdaze dojsc na mecz ani wrocic na "na wspolnej" :(
      • Gość: . Re: Ile kolczyków noszą chuligani IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.07, 22:52
        up
    • Gość: gryzli Ile kolczyków noszą chuligani IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.07, 23:52
      a co z moim tatuazem na jadrach?? czy bede musial na ulicy sciagac gacie zeby
      policjant mogl je opisac ?? czy patrole beda mialy przenosne parawany do opisu
      intymnych czesci ciala bo ja sobie nie wyobrazam takich scen w nowej III alei
      • Gość: AsTeRiX1986 Re: Ile kolczyków noszą chuligani IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.07, 07:15
        Heh chyba naprawde kogos pogielo!!!
    • Gość: EnemyOfArcha Ile kolczyków noszą chuligani IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.07, 07:19
      Dokładnie jeszcze tego brakuję żeby służby porządkowe chodziły z miarą i
      'podręczna' wagą... Myślę sobie że do tego 'powinni' dodać jeszcze przymus
      aktualizacji danych, bowiem znając życie kolczyków raczej nie ubywa a wręcz
      przybywa to samo tyczy się tatuaży, a przecież mało kto usuwa. Co do ubioru,
      powinni spisywać dane z metek!

...Zakładając że trafi mi sie wylegitymowanie... to z pewnością nie raz będą
      musieli ją przeprowadzić! W ciągu tygodnia mogę zmienić image od 5 do 8 razy...
      • Gość: gosia Re: Ile kolczyków noszą chuligani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.07, 08:25
        ja myślę, że należy przeprowadzic spis narodowy...powołać komisje sejmową, która określi zasady ile kolczyków i tatuaży mozna miec max i gdzie. Następnie każdy obywatel będzie stawiał sie na spisie w stroju adama , tam zostanie dokładnie i wnikliwie spisany i opisany. Najlepiej gdyby został mu założony klips na ucho z kodem kreskowym a policja chodziłaby z czytnikiem i znikły by problemy z notatkami, z podawaniem fałszywych danych itp. No i oczywiście pod groźbą wiezienia należałoby wprowadzic zaipis o obowiązku zgłaszania nowego kolczyka czy tatuażu!w czym problem...przeciez to wszystko dla naszego dobra....
    • Gość: finlandia Ile kolczyków noszą chuligani IP: *.realestate.net.pl 29.03.07, 08:25
      Z kolczyka w penisie też się mam zwierzać ?
    • Gość: ewq Ile kolczyków noszą chuligani IP: 217.153.246.* 29.03.07, 09:04
      Państwa Mają Politykę Siły I Tajne Służby
      Podsłuchy, Szantaż I Celowniki Na Podczerwień
      Oddziały Specjalne Do Walki Z Obywatelem
    • gry-mas Re: Ile kolczyków noszą chuligani 29.03.07, 09:47
      Wielka głupata, ponieważ nie tylko chuligani posiadają tatuaże i kolczyki. Jak
      mam tatuaż i kolczyk to jestem niebezpieczną osobą? nie wiedziałam.Zapraszam w
      maju do Krakowa na targi tatuażystów, poznacie piękne rękodzieła.Już naprawdę
      zastanawiam się czy osoby "mądre" ustanawiają takie przepisy i nami
      rządzą.Młodzi przespaliście wybory, babcie były górą.
      • Gość: zxcv Re: Ile kolczyków noszą chuligani IP: *.czest.enion.pl 29.03.07, 10:36
        Jeśli kogoś napadną i policja wylegitymuje (spisze)kilka osób właśnie w ten
        dokładny sposób to łatiej jest później zidentyfikować sprawcę i uniknąć pomyłki.
        Bandyci raczej nie przedstawiają się z nazwiska, więc co da samo
        wylegitymowanie i spisanie danych osobowych.
        Policja i sądy nigdy się nie spieszą , a po pół roku kto będzie pamiętał jak
        wtedy wyglądali spisani ludzie.
        Czy ktoś z krytykujących o tym pomyślał?
    • Gość: matka Ile kolczyków noszą chuligani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.07, 12:04
      najważniejszy jest numer buta i prześwietlenie zębów
      • Gość: ... Re: Ile kolczyków noszą chuligani IP: *.apus-net.pl 29.03.07, 13:51
        HAHAH moze jeszcze bedą pobierac na miejscu DNA i zdjęcie siatkówki oka.
        Sperme tez pobiorą chapiąc dzide wprost do ust swoich i wypluwajac do probowek?
        Są tak samo szaleni jak obecny rząd polski IV RP....- tylko pozwole sobie
        zauważyć, że władza jest juz w IV RP a naród polski wciąż w III RP:-/ Muflony
    • Gość: Tepak Re: Ile kolczyków noszą chuligani IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.07, 14:25
      Co za głupota!!! Dla mnie to jest niepojęte. Policja wychodzi na ulice w godzinach popoludniowych i spisuje jakis gowniarzy, albo młode seksowne dziewczyny (nie raz bylem swiadkiem). Skąd się wzieli Ci młodzi chłopcy w policji? O czym oni mają pojęcie? Czego ich uczą? Jest niedziela godzina 16:00, a ja widze pełno młodych policjantów spisujących jakieś laski...
      Niech wyjdą na ulice w piątek ok 23 albo w sobotę lub w inny obojętnie jaki dzień tygodnia.... wtedy dopiero Będą mieli "pracy", a nie w niedzielne popołudnie robią sobie spacer i zaczepiają dziewczyny... To jest policja? To żałosne.
    • Gość: ala Ile kolczyków noszą chuligani IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.07, 17:13
      z mojego punktu widzenia <czyli osoby bedącej juz nie raz w tym miesiącu spisywanej, a także przeszukiwanej> jest to upokarzające; rozumiem, ze to chodzi o "dobro" obywateli, aby jak coś mozna było łatwo odnaleźć przestępce, ale z drugiej strony wygląda to tak jak spisywanie wszystkiego o swoich "owieczkach" w stadzie, ile kolczyków, jakie tatuaże itp. aby potem móc wszystkich kontrolować, a w razie jakiś problemów zlikwidować problem, czyli nas jeśli staniemy się nieporządanymi obywatelami w przypadkach gdy mamy swoje racje, czy też ich nie mamy

strach się bać
    • Gość: dark Re: Ile kolczyków noszą chuligani IP: *.slowackiego.trustnet.pl 29.03.07, 17:40
      ja nosze 3 kolczyki 2 tatuaze i mam ogolona glowe do polowy naleze do sekty
      przyjaciul piwa boga lecha
    • Gość: triki_ :) Re: Ile kolczyków noszą chuligani IP: *.63.inds.pl 29.03.07, 19:55
      pieknie! za rok beda robic zdjecia, a za dwa sciagac odciski od tak na wszelki
      wypadek :P ciekawe czy beda dawac usprawiedliwienia uczniom ktorzy beda
      spisywani w drodze do szkoly (bo taka akcja ze zrobieniem tak obszernej notatki
      ma trwac kilka minut nawet) albo gdy mlody czlowiek bedzie szedl do pracy w
      bluzie z kapturem bo akurat zimno jest. podobno zyjemy w wolnym kraju. pozdro all
    • Gość: BMW Ile kolczyków noszą chuligani IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.07, 19:55
      Moim zdaniem to "trochę" naruszenia praw człowieka :/
    • yamaneko głupie! 30.03.07, 10:20
      ilość włosów na głowie i (...), numer buta, i inne dane "biometryczne" też będą
      spisywać ?! ...a może odstrzelić - ot, tak na wszelki wypadek ?!

niedługo każdy obywatel IV RP będzie miał obowiązkowo obrożę z nadajnikiem, by
      łatwiej było go koń-trollować !!!

QUO VADIS Polsko ?!
      • Gość: Marcin Re: głupie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.07, 10:28
        Ale do czego dokladnie sie tyczy ten watek :|????????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka