Dodaj do ulubionych

Gdzie kuchnie Wi-Wo czy Rust? pomocy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 15:29
Witam,
Gdzie lepiej zrobic kuchnie na Willsona w WIWO czy Rust proszę o wasze opinie
bo to nie mała kwota do wydania, a wasze opinie bede bardzo pomocne moze
znacie jakas tez dobra firme robiąca kuchnie a tansza
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Gdzie kuchnie Wi-Wo czy Rust? pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 15:34
      :) czy jutro zadasz pytanie "lepiej kupic fiata pande czy audi A6" ? ;)
      • Gość: Domator Re: Gdzie kuchnie Wi-Wo czy Rust? pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 15:35
        hm chyba nie rozumiesz pytania, jezeli nie masz takiej kuchni to sie nie
        wypowiadaj
        • Gość: gosc Re: Gdzie kuchnie Wi-Wo czy Rust? pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 16:14
          hmmm mialem niegdys Wi-Wo, a teraz mam Rust. Roznica odniesienia identyczna jak
          w podanym wczesniej przykladzie.
          • Gość: kobieta Re: Gdzie kuchnie Wi-Wo czy Rust? pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 16:56
            a jak wykonanie? obie firmy tak samo profesjonalne?
            • Gość: klient Wi-wo Re: Gdzie kuchnie Wi-Wo czy Rust? pomocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.07, 18:12
              Mam od Wi-Wo - naprawdę nie polecam .Ten szef to wielki cwaniaczek , obiecuje "złote góry" ,a potem jak przychodzi do rozliczenia okazuje się ,że zapomniał .Poza tym termin wykonania przesuwał się kilka razy . Jakość mebli beznadziejna . Mam , to wiem. Rusta nie miałem , więc się nie wypowiadam.
              Jak zdecydujesz się jednak na Wi-wo ,spisz radzę dobrze umowę ,bo krętacz będzie chciał Cię wycykać !
              • Gość: gosc Re: Gdzie kuchnie Wi-Wo czy Rust? pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 11:57
                bezndzieje jaosc tzn co sie dzieje z tymi meblami??
            • Gość: gosc Re: Gdzie kuchnie Wi-Wo czy Rust? pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 20:05
              Wykonanie wi-wo i rust odpowiada roznicy fiata pandy i audi a6. Rust robi meble
              bardzo dobre jakosciowo i to trzeba przyznac. Podejscie do klienta tez w obu
              firmach jest zupelnie inne (nie mowie ze jakies dobre). Cenowo te meble dzieli
              przepasc. Zupelnie nie wiem jak mozna zestawiac ze soba te dwie firmy. No ale
              kwestia gustu, ewentualnie wynik marnego self-marketingu :)
              • Gość: Kobieta Re: Gdzie kuchnie Wi-Wo czy Rust? pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 11:55
                ooo ja mam tez taki dylemat byłam w Wiwo podobają mi sie kuchnie bardzo ładne i
                gustowne ale wiadomo czasami inaczej to wygląda w twoim domu zalezy tez jaka
                ekipa bedzie je montować, chyba zdecyduje sie na RUST, chociaż powiem ze była w
                WIWO i odniosłam pozytywne wrażenie rozmawiałam z chyba szefem
                • Gość: bingo Re: Gdzie kuchnie Wi-Wo czy Rust? pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 12:00
                  gdzie dwoch sie bije to trzeci korzysta!
                  odwiedzi POLDAR na Jana Pawla II j bedziesz mial obraz jakosci i ceny
                  Wesolego Alleluja
    • Gość: Kolonista Re: Gdzie kuchnie Wi-Wo czy Rust? pomocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.07, 16:24
      A ja jestem zadowolony. Montaż w terminie, a dodatkowo nieodpłatnie wprowadzili
      na miejscu poprawki maskujące niedokładną robotę kafelkarza.
    • Gość: POLDAR Re: Gdzie kuchnie Wi-Wo czy Rust? pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 17:08
      Uważaj na Wi-Wo. Znajomi z samych mebli są już teraz zadowoleni ale całkowity
      brak zgodności wykonania z zamówieniem. Do tego właściciel to burak. Ham i
      cwaniak. Ja robiłam podejścia ale w końcu wybrałam PoLDAR i jest super. A
      obsługa w przeciwieństwie do wi-wo profesjonalna i kompet. pozdr.
      • Gość: wiwo klient Re: Gdzie kuchnie Wi-Wo czy Rust? pomocy IP: *.realestate.net.pl 12.04.07, 20:02
        panu od wiwo zostaw dużą płatność aż do całkowitego wykonania usługi
      • Gość: Marek Re: Gdzie kuchnie Wi-Wo czy Rust? pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 14:32
        Daleko od WI-WO i od Pana Krzysia .....
        • Gość: klient wiwo Re: Gdzie kuchnie Wi-Wo czy Rust? pomocy IP: 212.87.244.* 18.04.07, 18:58
          Goraco polecam WIWO na Wilsona , super pomysly i rozwiazania , gosc bardzo
          ugodowy mam kuchnie od dwoch lat i polecam wszystkim znajomym ,jesli ktos zle
          pisze to musi to byc konkurencja. POLECAM WIWO . Teraz podobno maja nowe wzory
    • Gość: jm Re: Gdzie kuchnie Wi-Wo czy Rust? pomocy IP: 212.160.86.* 18.04.07, 20:07
      Wi-Wo nie znam ale co do Rusta to interesowałam się dwa lata temu i
      porównywalne są meble Janmar na Rocha a napewno tańsze
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka