Dodaj do ulubionych

Przeniesienie numeru

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.07, 17:38
Witam orientujecie się jak to jest z przenoszeniem numeru tel pomiędzy
operatorami? Dokładnie chodzi mi o ofertę P4 ,mam telefon w orange od 3 lat i
mam już go dość , ale umowa kończy mi się dopiero za rok . Nie wiem czy za
takie przenoszenie nie będę musiał zapłacić żadnej kary . Co prawda niby P4
się ma tym zająć , może już ktoś robił coś takiego .
Obserwuj wątek
    • Gość: c Re: Przeniesienie numeru IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.07, 19:12
      up
    • Gość: pyśka Re: Przeniesienie numeru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 19:37
      Na pewno będziesz płacić kare za niedotrzymanie warunków umowy w Orange- kwota
      tej kary jest na twojej umowie.Musisz uzyskać w P4 formulaż technicznej zgody
      na przeniesienie numeru, jezeli mają tam pełnomocników od MNP bo tak nazywa się
      procedura przeniesienia to taki pełnomocnik oczywiście nieodpłatnie zajmie się
      w twoim imieniu resztą formalności. Orange pobiera jeszcze opłate za
      odstąpienie numeru wysokości 60 zł i jest ona doliczona do ostatniej faktury.
      Pozdrawiam i życzę powodzenia:)))
      ps. Może jednak warto zostać?????
      • Gość: m Re: Przeniesienie numeru IP: *.50.inds.pl 06.04.07, 21:30
        Mysle , ze nie warto zostawac w Orange. Bardzo slaby zasieg.
        • Gość: o Re: Przeniesienie numeru IP: 80.53.238.* 06.04.07, 21:38
          chyba nie warto przechodzić, bo zasięg to w Orange jest dobry a w P4 pozostawia
          wiele do życzenia.Ale fakt Orange się popsuło i ja też będę się zastanawiał nad
          przejściem do Ery.
        • Gość: ja Re: Przeniesienie numeru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 21:40
          Gość portalu: m napisał(a):

> Mysle , ze nie warto zostawac w Orange. Bardzo slaby zasieg.

Chyba w dupsku masz slaby zasię albo na fujarce gamoniu !
          Zasieg praktycznie od kilku tak wszyscy operatorzy maja taki sam ćwoku po-..y.
          • Gość: m Re: Przeniesienie numeru IP: *.50.inds.pl 06.04.07, 21:45
            Czy nie mozna kulturalnie napisac , bez wyzwisk i obelg? A Orange ma fatalny
            zasieg .
            • Gość: PAolo Re: Przeniesienie numeru IP: 89.174.23.* 06.04.07, 21:56
              w koncu w Czestochowie maja aż jedną stacje bazowa z nadajnikiem:))))
              Zasieg jest mega:D
            • Gość: zz Re: Przeniesienie numeru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 22:05
              Gość portalu: m napisał(a):

> Czy nie mozna kulturalnie napisac , bez wyzwisk i obelg? A Orange ma fatalny
              > zasieg .

nastepny ćwok sie odezwal, w jajach wam sie chyba wszystko pokiereszowalo durnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka