Dodaj do ulubionych

pralka - jaką wybrać

IP: 195.205.202.* 06.04.07, 20:00
witam,
chcę kupić nową pralkę, ale nie wiem jaka firma jest dobra i na co zwrócić
uwagę - do kwoty 1500 zł,
Obserwuj wątek
    • Gość: Pomocny Re: pralka - jaką wybrać IP: *.apus-net.pl 06.04.07, 20:08
      www.swiatkonsumenta.pl/testy.php?action=showtest&category=65&id=&topicid=921&story=2
      Proszę bardzo, test wielu pralek, ciekawe... ;).
      • Gość: Pomocny Re: pralka - jaką wybrać IP: *.apus-net.pl 06.04.07, 20:11
        Zapomniałem jeszcze o tym:
        www.swiatkonsumenta.pl/testy.php?action=showtest&category=41&id=&topicid=491&story=2
        Też się może przydać ;D.
    • Gość: ona Re: pralka - jaką wybrać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 20:16
      Proponuje Amike omijac z daleka !!
    • Gość: nieznajomy Re: pralka - jaką wybrać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.07, 20:22
      www.skapiec.pl/cat/302-pralki.html
    • Gość: spszedafca Re: pralka - jaką wybrać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.07, 20:25
      a w rękach pierz te swoje szmaty. a te 1500 zeta możesz przepić.
    • aga_n20 Re: pralka - jaką wybrać 06.04.07, 22:44
      w zeszłym roku kupiłam pralkę z firmy Ardo i jestem z niej bardzo zadowolona nie
      dość że wąska (mała łazienka) a pierze taką samą ilośc ubrań co te wielkie czyli
      5 kg w zeszłym roku płaciłam koło 1150 więc teraz może być już tańsza. mało
      pobiera wody i jest energooszczędna co przy dziecku gdy jest małe trzeba
      częściej prać oprócz tego ma elektroniczny wyswietlacz gdybym miała jescze raz
      kupować pralkę napewno wybrałabym te samą firmę. udanych zakupów
    • Gość: ania Re: pralka - jaką wybrać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.07, 23:23
      tylko i wylacznie whirpool -6sense . Moge polecic z pelną odpowiedzia;lnościa-
      mam ją ja, moja mama i nasi znajomi. wszyscy jesteśmy baaardzo zadowoleni.
      Dobiera ilosc wody do ciezkosci prania, klasa AA, łatwa w obsłudze, a do tego
      ma szeroki wybor programow. Gwarantuje zadowolenie)
      pozdrawiam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka