Gość: ila IP: 195.205.202.* 06.04.07, 20:00 witam, chcę kupić nową pralkę, ale nie wiem jaka firma jest dobra i na co zwrócić uwagę - do kwoty 1500 zł, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pomocny Re: pralka - jaką wybrać IP: *.apus-net.pl 06.04.07, 20:08 www.swiatkonsumenta.pl/testy.php?action=showtest&category=65&id=&topicid=921&story=2 Proszę bardzo, test wielu pralek, ciekawe... ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pomocny Re: pralka - jaką wybrać IP: *.apus-net.pl 06.04.07, 20:11 Zapomniałem jeszcze o tym: www.swiatkonsumenta.pl/testy.php?action=showtest&category=41&id=&topicid=491&story=2 Też się może przydać ;D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: pralka - jaką wybrać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 20:16 Proponuje Amike omijac z daleka !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznajomy Re: pralka - jaką wybrać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.07, 20:22 www.skapiec.pl/cat/302-pralki.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spszedafca Re: pralka - jaką wybrać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.07, 20:25 a w rękach pierz te swoje szmaty. a te 1500 zeta możesz przepić. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_n20 Re: pralka - jaką wybrać 06.04.07, 22:44 w zeszłym roku kupiłam pralkę z firmy Ardo i jestem z niej bardzo zadowolona nie dość że wąska (mała łazienka) a pierze taką samą ilośc ubrań co te wielkie czyli 5 kg w zeszłym roku płaciłam koło 1150 więc teraz może być już tańsza. mało pobiera wody i jest energooszczędna co przy dziecku gdy jest małe trzeba częściej prać oprócz tego ma elektroniczny wyswietlacz gdybym miała jescze raz kupować pralkę napewno wybrałabym te samą firmę. udanych zakupów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: pralka - jaką wybrać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.07, 23:23 tylko i wylacznie whirpool -6sense . Moge polecic z pelną odpowiedzia;lnościa- mam ją ja, moja mama i nasi znajomi. wszyscy jesteśmy baaardzo zadowoleni. Dobiera ilosc wody do ciezkosci prania, klasa AA, łatwa w obsłudze, a do tego ma szeroki wybor programow. Gwarantuje zadowolenie) pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś