Gość: blablabla IP: *.sobieskiego.trustnet.pl 07.04.07, 15:35 co sądzicie o tym jak dla mnie rewelacyjnym serialu?????czy nie powinien się skończyć po np 3 serii bo z tego co wiem to ma byc jeszcze kolejna seria i film pełnometrażowy, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nieznajomy Re: LOST IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.07, 15:39 zdupczyli go ze tak brzydko sie wyraze w 3 sezonie, chociaz teraz troszke sie poprawil. w kazdym razie PB wymiata a zwlaszcza ostatni odcinek 2 sezonu ktory ukazal sie we wtorek. ps. Jako, że trzeci sezon serialu dopiero w sierpniu, w Internecie już roi się od spoilerów i foilerów na jego temat. W tym newsie postanowiłem zebrać część z nich, możecie je przeczytać klikając napis poniżej: - pojawią się 4 nowi bohaterowie, dwie kobiety i dwóch mężczyzn - nowi bohaterowie nie będą amerykanami - jeden z braci zginie w pierwszym odcinku - Sara zniknie w pierwszych odcinkach, powiązane jest to z jej urlopem macierzyńskim - serial będzie znacznie brutalniejszy niż w poprzednich sezonach - Mahone odegra jeszcze ważną rolę - zostanie tylko 8 znanych z poprzednich odcinków postaci - Fernando, Brad i Theodore nie zagoszczą długo w nowej serii - serial będzie zawierał międzynarodowy wątek - niektóre rozpoczęte wątki nie będą zakończą - C-Note powróci - serial zmieni nazwę (jeszcze nie jest to potwierdzone na 100%) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: LOST IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.07, 17:55 lost 3 jest emitowany na AXN.Dzisiaj o 20,00 już 7 odcinek.Ale uspokójcie się jest do d... .Skończyły się fantazje reżysera a szkoda.... . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aanka Re: LOST IP: 195.205.202.* 07.04.07, 21:47 Zagubieni-nie ma w AXN- po 6 odcinku zrobili przerwę.Ale chętnie się dowiem o wznowieniu, jeśli ktoś coś wie na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pbl Re: LOST IP: 212.87.240.* 08.04.07, 00:58 Lost 3 seria tragedia, co do PB, jeden z lepszych seriali gdyby tylko 22 odcinek 2 serii byl zakonczeniem. Pod koniec serii mialem wrazenie ze juz nie wiedza co zrobic zeby zamotac i miec material na trójke. Szkoda, bo serial dobry i mozna było zakończyć z klasą i pomysłem ale niestety nikt nie zabije kury znoszącej złote jajka i tak to bedzie trwalo do znudzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł do aanki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.07, 08:29 Czytałem rozkład jazdy w To i owo i o 20,00 jest lost a o 21,00 zagubiony pokój ten co się wcisnoł na jego miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aanka Re: do aanki IP: 195.205.202.* 08.04.07, 13:09 Dzięki.Faktycznie jest.Gdyby nie Ty to pewnie bym przgapiła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznajomy Re: do aanki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.07, 15:33 to ta gazeta jeszcze istnieje ? pamietam jak kupowałem ją od jakieś 88 roku :) Odpowiedz Link Zgłoś