Gość: nata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.07, 21:40 przejrzalam wpisy o czestochowskich dermatologach. Niestety ani slowa o dr Wnuk, a do niej wlasnie chce sie wybrac. Jakie macie o niej zdanie? Dobra czy znow beznadziejna?... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nata Re: dermatolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.07, 11:26 sama musze zadbać, żeby mi post nie wygasł:-) Może jak już poświętujecie, komuś zechce się odpowiedzieć...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uza Re: dermatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 12:05 Małgorzata Wnuk to pediatra:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nata Re: dermatolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.07, 14:45 nie, chodzi mi o dr Ilonę Wnuk. Widziałam stronę jej gabinetu, fajnie zrobiona. Tylko chcę jeszcze wiedzieć czy za tym wszystkim stoi kompetentna osoba. Jeśli ktoś u niej był, jest zadowolony lub nie, bardzo proszę o informację. Z poprzednich postów widzę, że raczej nie mamy szczęścia w czwie do dermatologów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola Re: dermatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 17:22 to nie dermatolog Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nata Re: dermatolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.07, 17:56 taaa, lekarz medycyny estetycznej... wiola, pytanie jest następujące: czy ona jest kompetentym (czytaj: dobrym) lekarzem, a nie: jakim jest lekarzem:-))) haahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nata Re: dermatolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.07, 18:43 nieźle, już mnie wyrzuciło na 3 stronę. ale ja się nie dam:-) Może dziś ktoś siedzi, kto robił jakiś zabieg u dr Wnuk? i może podzielić się opinią na jej temat...:-) Odpowiedz Link Zgłoś