Dodaj do ulubionych

Spotkanie forumowiczów

09.04.07, 22:32
to kiedy robimy male spotkanko zapoznawcze?
Obserwuj wątek
    • Gość: Iva Re: Spotkanie forumowiczów IP: *.21.pl 09.04.07, 23:01
      a chcesz, zeby niektorzy sie pozabijali:)
    • arogancka_agrafka Re: Spotkanie forumowiczów 09.04.07, 23:08
      abecadlo99 napisał:

> to kiedy robimy male spotkanko zapoznawcze?

Jutro o 5:30.
      • abecadlo99 Re: Spotkanie forumowiczów 09.04.07, 23:10
        Iva kogo masz na mysli?????
        • Gość: Iva Re: Spotkanie forumowiczów IP: *.21.pl 09.04.07, 23:17
          mozna spotkac czasami jak niektorzy zazarle walcza na slowa, a co by sie dzialo
          jakby ich posadzic przy jednym stole i podac jeszcze kilka browarkow:)
          • Gość: malva Re: Spotkanie forumowiczów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.07, 20:30
            i zapodac jakiś temat... ;> np... hmm.. o psich kupkach.. ale byłoby... :P
            pozder :)
    • klarav Re: Spotkanie forumowiczów 10.04.07, 00:13
      ooooooooo!ja sie piszę,ja się piszę!!!
    • Gość: Don Juan Re: Spotkanie forumowiczów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 00:20
      Wyszedłby ciekawy reality show, hihi .
      :)
    • Gość: K2 Re: Spotkanie forumowiczów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 14:01
      Czemu nie? mielibyśmy się spotkać, to ciekawe doświadczenie by było
      • Gość: lali Re: Spotkanie forumowiczów IP: 212.160.86.* 10.04.07, 14:04
        spotkajmy sie jestem za
    • ja_iris Udanego spotkania:o) 10.04.07, 14:13
      Dzieki takim spotkaniom organizowanym z udziałem przedstawicieli GW oraz
      przedstawicielem UM poznałam wiele bardzo miłych osób .To były fantastyczne
      chwile spędzone zawsze w wyborowym gronie.I mimo iż tu na Forum niejednkorotnie
      mieliśmy całkiem odmienne zdania w wręcz dochodziło do pisemnych połajanek (
      kłotni ?)to na spotkaniach zawsze obowiązywało zawieszenie broni:o)I zawsze
      bede je wspominała z wielkim sentymentem.Dla mnie ten czas juz nie wróci bo
      wszytko dobre musi mieć swój dobry koniec i tak własnie sie stało w moim
      wydaniu :o)ale Wam zyczę żeby też było tak jak za dawnych lat:o)Najlepszego!
      • Gość: ziomek Re: Udanego spotkania:o) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.07, 15:00
        No to juz na powaznie kiedy to spotkanie ? Szykujmy ekipe
      • Gość: Wlodek Re: Udanego spotkania:o) IP: *.st.vc.shawcable.net 10.04.07, 20:26
        Iris ma racje nawet w 200%:)))
        Jesli tylko w jakiejs czesci wasze beda tak udane jak jedno na Starym Rynku i w
        sasiedniej winiarni, to WARTO sie spotkac.
        A ze takie spotkania moga sie zakonczyc niesamowitym efektami, to wie i Iris i
        kilkoro innych uczestnikow bywszych mitingow:)))
        A nam pozostaje czekac na ...relacje z "koncertu".
        • Gość: K2 brzmi ciekawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 20:43
          ja w dalszym ciągu jestem chętny tylko miejsce spotkania mogło by być ciut inne:)
          • ja_corka PowoDZENIA 11.04.07, 02:39

I TU JESTES w bledzie
            Bylo pare takich spotkan,
            Na niektore zalapali sie nawet nasi z dalekich panstw Francja i zza Oceanu
            Bylo klawusno, wesolo i jak zaznaczyla nasza PISTACJOWA Iris.........calkowite
            zawieszenie broni.

Byli przedstawiciele Gazety Wyborczej /raz nawet fotograf stal na barkach
            redaktora zeby to uwiecznic na zdjeciu ;-)
            byl "LEW";-)))) /dla wtajemniczonych/ Rzecznik Prasowy naszego WIELEBNEGO PREZIA.
            Wszyscy i mlodzi i starsi byli wtedy rowni i weseli.

/Szkoda tylko, ze nie udal nam sie grill u LWA ;-);-);-)/

Dzieki takim spotkaniom poznalam wielu sympatycznych i przemilych ludzi.
            Dzieki temu mam oddanych i sprawdzonych przyjaciol Rudą i jej Pywatnego.
            Mam serdeczna IRIS, ktora ma anielskie serce i pomocna dlon, przemila Angele,
            Kubisia, Skrzatow i wielu innych.

WOGOLE TO ZYCZE WSZYSTKIM

WLASNIE TAKICH SPOTKAN jak byly przedtem.

Czesto zagladam do archiwum i przegladam z lezka w oku nasze zdjecia z tych spotkan.

POWODZENIA

www.reklamujemy.plwww.storex.strefa.pl
            • ja_corka Re: PowoDZENIA 11.04.07, 02:45

>

I TU JESTES w bledzie
              Bylo pare takich spotkan,
              Na niektore zalapali sie nawet nasi z dalekich panstw Francja i zza Oceanu
              Bylo klawusno, wesolo i jak zaznaczyla nasza PISTACJOWA Iris.........calkowite
              zawieszenie broni.

Byli przedstawiciele Gazety Wyborczej /raz nawet fotograf stal na barkach
              redaktora zeby to uwiecznic na zdjeciu ;-)
              byl "LEW";-)))) /dla wtajemniczonych/ Rzecznik Prasowy naszego WIELEBNEGO PREZIA.

Wszyscy i mlodzi i starsi byli wtedy rowni i weseli.

/Szkoda tylko, ze nie udal nam sie grill u LWA ;-);-);-)/

Dzieki takim spotkaniom poznalam wielu sympatycznych i przemilych ludzi.

Dzieki temu mam oddanych i sprawdzonych przyjaciol Rudą i jej Pywatnego.
              Mam serdeczna IRIS, ktora ma anielskie serce i pomocna dlon, przemila Angele,
              Kubisia, Skrzatow i wielu innych.

WOGOLE TO ZYCZE WSZYSTKIM

WLASNIE TAKICH SPOTKAN jak byly przedtem.

Czesto zagladam do archiwum i przegladam z lezka w oku nasze zdjecia z tych spo
              tkan.

POWODZENIA

www.reklamujemy.pl

www.storex.strefa.pl

Wulgaryzmom , Chamstwu na Forum
              STOP!!!!
              • morning.calm Re: PowoDZENIA 11.04.07, 07:34
                Tak, tak, pamietam te ustawki na Starym Rynku. Znak rozpoznawczy Gazeta Wyborcza
                pod pacha ;)
                Niestety nie moglem wtedy dotrzec na te spotkania z przyczyn obiektywnych, a
                teraz tym bardziej. Caly czas w biegu, to tu, to tam...
                • storima Re: PowoDZENIA 11.04.07, 14:13
                  Prawda Corko, Iris i Wlodku. Pozdrawiam Was serdecznie.
                  Spotkania byly fantastyczne. Organizatorem pierwszego byla Redakcja Gazety. To
                  juz 5 lat minelo. Kolejne inspirowane przez silna grupe: Corka, Ruda, Iris pod
                  przewodnictwem ksiezniczki Angeli;) Zdjecie o ktorym pisze Corka jest gdzies w
                  archiwach internetowych Gazety.
                  Warto!
                  Powodzenia:)))
            • Gość: IL Re: PowoDZENIA IP: *.um.gov.pl 11.04.07, 14:37
              Są warunki, można piec i grilować. Tylko kto będzie pilnował, żeby się nie
              przypiekło...
    • Gość: ??? Re: Spotkanie forumowiczów IP: 89.174.23.* 11.04.07, 14:35
      kurcze nie mogę sie doszukac tych zdjec..moze ktos poda link jak ma..ew.
      Redakcja:)))
    • Gość: krzysiek.azs Re: Spotkanie forumowiczów IP: 89.101.175.* 11.04.07, 16:31
      zaglosujcie na AZS !!!

www.crmsport.pl/wtk/konkurs.php?cmd=rozgrywka&id=2
      pozd
      • Gość: łoglondacz Re: Spotkanie forumowiczów IP: 80.48.49.* 11.04.07, 17:58
        No to skoro iris tak chwalił spotkanie zorganizowanie przez UM, może i tym
        razem niech władze zadbają o radość forumowiczów, zaopatrując zainteresowanych
        w warunki skore do towarzysko-degustatorskich konwersacji ... będzie miło i
        proczęstochowsko!
        • ja_iris Prosze czytać ze zrozumieniem.... 11.04.07, 18:41
          Nie Urząd nam zorganizował spotaknie.Sami się skrzyknęlismy i do udziału
          zaprosilismy przedstawicieli Gazety i Pana Rzecznika.I naprawdę zawsze było
          miło i symapatycznie.Serdecznie pozdrawiam wszytkich bywalców tych naszych
          spotkań:o)Szkoda tylko, ze to se ne wrati :o):o):o)
          • Gość: łoglondacz Re: Prosze czytać ze zrozumieniem.... IP: 80.48.49.* 11.04.07, 18:43
            Dlaczego? Jeśli coś było miłe, może warto o to zabiegać ... nazot!?
            • andrzej.sawa Re: Prosze czytać ze zrozumieniem.... 11.04.07, 18:45
              Święte słowa!
              Szkoda,że ja z daleka.
              • Gość: łoglondacz Re: Prosze czytać ze zrozumieniem.... IP: 80.48.49.* 11.04.07, 18:50
                Częstochowianie gościnni - chętnie przenocują!
                • ja_corka Re: Prosze czytać ze zrozumieniem.... 11.04.07, 23:51

• Re: PowoDZENIA IP: *.um.gov.pl
                  Gość: IL 11.04.07, 14:37 + odpowiedz

Są warunki, można piec i grilować. Tylko kto będzie pilnował, żeby się nie
                  przypiekło...

GOSC IL?????????????? /dla wtajemniczonych.....LEW???????????/

to jesli warunki sa to my TWA chetnie ;=) mozemy sie skrzyknac na to obiecane
                  grilowanie ;-);-);-)
                  a ja gwarantuje ze NIC sie nie przypiecze a co najwyżej zrumieni

www.reklamujemy.pl/

www.storex.strefa.pl
                  • Gość: Wlodek czytam ze zrozumieniem.... IP: *.st.vc.shawcable.net 12.04.07, 03:08
                    I oczom nie wierze!
                    Alez sie Wam swiatecznie porobilo:))))
                    Czyzbys ja_corko znow polubila niedawnego wielbiciela ludu pracujacego miast i
                    wsi:))))
                    Az mnie sie uwierzyc nie chce:)))
                    Toz to wspolczesny przyklad na to jak dziala w praktyce sojusz
                    robotniczochlopski wraz z inteligencja pracujaca:)))

Dobrej zabawy zycze!
                    • marcys_czwa Znaki rozpoznawcze 12.04.07, 09:56
                      Do znaków rozpoznawczych należały także czapki mikołajkowe. Brawo Córka!!! Na
                      spotkaniu na którym byłem zjawiło się 5 osób. Może teraz dzięki Włodkowemu
                      sojuszowi będzie więcej? Pozdrawiam.
                      • Gość: Ruda Te spotkania to świeto było poprostu.......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 10:30
                        Witajcie , moi najmilejsi..........
                        Oj piekne to chwile były, piekne.......
                        A z łza srebrzysta szkli sie na wspomnienie..........
                        Ci WSPANIALI , szaleni ludzie............
                        Usmiechnieci, weseli..........
                        Cóz z tego ze animozje bywały, rzeczywiscie ,jak Piekna Pistacja IRIS rzekła
                        ostawały za płotem......
                        Tak mi sie pomyslało moze faktycznie miło by było, coby weteranstwo i nie tylko
                        sie spotkało?
                        Toz przepiekna grupa juz sie spotyka............
                        Cudne, madre dojrzałe dziewczyny i nie tylko............
                        Pozdrawiam cała dotad poznana bande ...........
                        Ruda sie kłania(prawie babcia)
    • lahudras Re: Spotkanie forumowiczów 12.04.07, 09:48
      tak tak...koniecznie trzeba zorganizować jakas konferencje na ktorej
      przedyskutujemy:
      Thema 1 - "Poziom niezadowolenia z życia, samych siebie a przede wszyztkim
      innych pracowników TRW, Gommy , Brembo"...głównym punktem tej dyskysji bedzię
      próba odpowiedzi na pytanie czy liderka musi umrzeć i który z linii ma to
      zrobić ????

Thema 2 - "mam 16 lat i dalej nikogo nie mam...CO ROBIĆ...gdzie ten mój
      ideał...ten jeden jedyny????".....tutaj chciałbym przedyskutować wszystkie
      możliwe metody zapobiegawcze aby osoby w tak podeszłym wieku mogły cieszyc sie
      życiem i co ważniejsze, dzielic troski i szczęscia z inna osobą

Thema 3 - "dobre solarium,masarnia,kiosk....gdzie???"....dyskusja na temat
      lokalizacji wszystkich ciekawych i godnych uwagi miejsc w Czewie..

Zebranie RZFGWwCZ( Regionalnego Związku Forum Gazety Wyborczej w Częstochowie)
      powinno odbyć się niezwłocznie....
      • b541 Re: Spotkanie forumowiczów 12.04.07, 10:18
        Konieczna jest korekta porządku spotkania : Thema 1 - "Czym się różni facet od
        szympansa".
        Wtedy będę na pewno :))))
        • ja_corka Re: Spotkanie forumowiczów 12.04.07, 23:43
          ejjj WLODZIU................
          piszesz

Czyzbys ja_corko znow polubila niedawnego wielbiciela ludu pracujacego miast i
          wsi:))))
          Az mnie sie uwierzyc nie chce:)))
          Toz to wspolczesny przyklad na to jak dziala w praktyce sojusz
          robotniczochlopski wraz z inteligencja pracujaca:)))

Nie mozna mowic o ANTY........CZY TEZ Super SYMPATIACH, ludu pracujacego miast i
          wsi...
          ale obiektywnie trzeba przyznac, ze w skladzie MY + GW + Rzecznik w jakiej roli
          by nie byl na tych spotkaniach............spisywal sie dobrze.

A Grill nam obiecal i dobrze ze sie nie wykreca................chociaz jakos nie
          bylo jak sie wtedy rozgrillowac.

A jesli "weterani" sie zdeklaruja obecnoscia...........to JA TEZ ;-))

Dobrej zabawy zycze!
          • Gość: Wlodek Re: Spotkanie forumowiczów IP: *.st.vc.shawcable.net 13.04.07, 03:41
            ja_corka napisała:

> Nie mozna mowic o ANTY........CZY TEZ Super SYMPATIACH, ludu pracujacego
            miast i wsi... ale obiektywnie trzeba przyznac, ze w skladzie MY + GW +
            Rzecznik w jakiej rol i by nie byl na tych spotkaniach............spisywal sie
            dobrze.
            >
            No co! No co to?? Juz pozartowac nie mozna? :)))

> A Grill nam obiecal i dobrze ze sie nie wykreca................chociaz jakos
            nie bylo jak sie wtedy rozgrillowac.
            >
            > A jesli "weterani" sie zdeklaruja obecnoscia...........to JA TEZ ;-))
            >
            Jak daja [zapraszaja] to bierz-jak bija to ...uciekaj:))
            Przy przewadze lwic, to nawet lew staje sie ...krolikiem. Wyscigowym na
            dodatek.

> Dobrej zabawy zycze!

Ja tez, choc z lekkiej oddali!

W.
      • klarav Re: Spotkanie forumowiczów 13.04.07, 01:07
        no przesadziles lahudro!buahahahs!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka