Gość: Maggus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 11:06 Jak Wam dziś chodzi Neo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: TomTom Re: Neostrada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 11:14 jak zawsze ,czyli z Dupy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Neostrada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 11:27 dzisiaj tak jak zwykle czyli srednio za to wczoraj byla tragedia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maggus Re: Neostrada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 11:34 U mnie jest odwrotnie, wczoraj było średnio a dziś jest źle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malwing Re: Neostrada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 12:08 umnie tak samo jak u Pana powyżej. zastanawiam się czy można to reklamować, chociaż z doświadczenia wiem, że z tpsa jeszcze nikt nigdy nie wygrał :( powinnam mieć 514 a jest chyba jakieś 65 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Neostrada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 12:11 U mnie katastrofalnie. Wczoraj było lepiej. Nie wiem dlaczego tak sie dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Neostrada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 12:13 Gość portalu: malwing napisał(a): > umnie tak samo jak u Pana powyżej. > zastanawiam się czy można to reklamować, chociaż z doświadczenia wiem, że z > tpsa jeszcze nikt nigdy nie wygrał :( > powinnam mieć 514 a jest chyba jakieś 65 Jak juz to 512 ! badz dokladana. a to strona gdzie w latwy i prosty sposob mozna sprawdzic szybkosc: www.dsl.cz pozniej "klikamy" w wskazowke szybkosciomierza ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Neostrada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 12:14 www.dsl.cz/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Neostrada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 12:15 lub: test.vline.pl/test.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maggus Re: Neostrada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 12:28 Niestety nie ma podstaw do reklamacji :/ ,bo TPSA wywiązuje się ze swoich obowiązków, w umowie nie pisze nic o minimalnym transferze, który ma zapewnić, jedynie o maksymalnym. Wina Telekomunikacji by była tylko wtedy gdyby przez ponad 24h całkowicie nie było neta, a o jego jakości nie ma słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Neostrada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 12:22 mała poprawka do tego co napisałam wczesniej chodzila wzglednie znowu jest tragedia ;/ juz szlag czlowieka trafia za taka kase meczyc sie z netem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr Leech Re: Neostrada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 12:28 Jak Fiat 126p jadąc z poprzebijanymi oponami, zaciągniętym ręcznym, na jednym cylindrze pod górkę :) Słowem - dno. Na zwykłym modemie mi szybciej idzie net. Niestety od jakiegoś miesiąca neostrada zwalnia, często się rozłancza, słowem nie idzie pracować, a mam opcje 1,3 Mb/s. Jestem cierpliwy ale to już zaczyna być wku... zwłaszcza że nie mam netu do ściągania plików a do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio Re: Neostrada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 12:46 U mnie 33 kB/s idę na dwór i wyłączam to g...o bo szkoda nerwów Odpowiedz Link Zgłoś
rozrewolwerowany_rewolwer Re: Neostrada 11.04.07, 13:02 mnie na szczęście nie chodzi, bo nie mam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Neostrada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 13:17 U mnie ekstra ! na 512 mam !! Rychlost připojení k internetu: 524,44 kbit/s Rychlost stahování dat: 68,1 kByte/s Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 512 Re: Neostrada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 08:28 Rychlost připojení k internetu: 485,99 kbit/s Rychlost stahování dat: 60,7 kByte/s Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jenefer28 Re: Neostrada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 13:48 u mnie chodzi ok!Może faktycznie macie przeladowane swoje komputery! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zła kobieta Neo-zdrada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 13:54 Fakt w umowie nie ma minimalnego transferu, ale opłaty są pobierane według szybkości transferu, poza tym po wielkiej awanturze w serwisie tepsy człowiek słyszy, że na kierunku 0-34 są problemy, które maja zniknąć w najbliższym czasie to zaczyna ponosić. Na próby zmuszenia do zdefiniowania okresu ,,w najbliższym czasie" zaczynają stosować metodę zdartej płyty... to ich w najblizszym czasie trwa od pół roku Za co w tym kraju płaca rzecznikowi praw konsumenta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maggus Re: Neo-zdrada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 14:06 > Fakt w umowie nie ma minimalnego transferu, ale opłaty są pobierane według szyb > kości transferu Niestety nie mogę się z tym zgodzić, opłaty pobierane są za maksymalną , a nie za rzeczywisŧą przepustowość łącza. > Za co w tym kraju płaca rzecznikowi praw konsumenta? Za to, że ma kolegów którzy załatwili mu tę posadę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Neo-zdrada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 09:21 czesi piszą 489 , virtual 524 to jaki jest własciwy -dobry pomiar? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Neo-zdrada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 10:07 Gość portalu: ? napisał(a): > czesi piszą 489 , virtual 524 to jaki jest własciwy -dobry pomiar? podaj jak mozesz inne strony do sprawdzania szybkości neta ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lesio Re: Neo-zdrada IP: *.bloklan.org 12.04.07, 16:32 Nie wiem czemu ale uzywacie jakis glupich stron do sprawdzenia transferu. Zadna z tych stron nie jest w 100% wiarygodna. Chcecie zrobic prawdziwy test to zapraszam na noc.gts.pl, tam macie pliki testowe do zassania, dzieki ktorym mozecie sprawdzic rzeczywisty transfer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja69 Re: Neo-zdrada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 16:45 Jezeli ktos ma znacznie nizszy transfer niz zainstalowany, to jest podstawa do otrzymania (wywalczenia) bonofikaty abonamentowej. Przeciez jest oczywiste, ze nie mozna placic za 1M majac predkosc ponizej 256. Dla TP liczy sie odczyt predkosci z: www.speedtest.tp.pl Walczmy o swoje! Nie dajmy sie oszukiwac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Neo-zdrada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 23:20 mi tez pizdło 11 04 tak to było ok od jakiś 2 miesięcy mam 1 Mb/s pewnie znowu tpsa coś kombinuje Odpowiedz Link Zgłoś