Gość: zola IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.07, 21:15 masa kremów, żeli, maści..a jakie są domowe sposoby na piękne stopy? miekkie i delikatne? bez odcisków? twardej skóry? polećcie coś!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: .. Re: piękne stopy IP: 83.2.140.* 26.04.07, 21:16 Papier ścierny, albo pomex. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zola Re: piękne stopy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.07, 21:20 mydło i pomex to za mało...nie pomaga :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Virgin Re: piękne stopy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.07, 21:22 Ja zawsze latem mam problemy ze stopami. moja skora jest bardzo wrażliwa na roznego rodzaju obtarcia i niestety ciagle mam jakies odciski. Rowniez nie wiem jak zrobic zeby stopy przetrwaly ten trudny a zarazem piekny okres kiedy sa wystawiane na światlo dzienne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: piękne stopy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.07, 22:04 Ja raz w tygodniu "pracuje" nad stopami. Co robie? Najpierw peeling, później mocze w wodzie z mydłem, nastepnie obcinam paznokcie, "piłuje" je, odsówam skórki drewnianym patyczkiem i ścieram je ręczniczkiem, później wcieram krem, czekam aż się wchłonie, odtłuszczam paznokcie i maluje - przeważnie french. Być moze moja kolejność nijak ma się do profesjonalnego manicure, ale mnie odpowiada i sa efekty. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: piękne stopy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 06:52 moze moja kolejność nijak ma się do profesjonalnego manicure, Przejęzyczenie, oczywiście miałam na myśli pedicure :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iva Re: piękne stopy IP: *.21.pl 26.04.07, 22:19 po kapieli wetrzec oliwe z oliwek i wymasowac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naiwny Re: piękne stopy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.07, 23:30 A ja naiwny liczyłem na fotki pięknych stóp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: piękne stopy IP: 195.205.202.* 26.04.07, 23:37 chciałeś - masz czad.blox.pl/resource/stopy_metali_ciezkich.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naiwny Re: piękne stopy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.07, 00:44 ......stóp a nie stopów! Odpowiedz Link Zgłoś