Dodaj do ulubionych

Giełda komputerowa

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 12:51
Czy w czestochowie odbywa sie giełda komputerowa gdzie i kiedy prosze o
informacjie
Obserwuj wątek
    • Gość: Jarek Re: Giełda komputerowa IP: *.141.inds.pl 05.05.07, 16:17
      Były próby powołania takiej pare lat temu, ale pomysł szybko upadł.
      Najbliższa w katowicach.
    • Gość: Michal R. Re: Giełda komputerowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 16:59
      Sam jedną prowadziłem w SP35, bez dopłacania do interesu posiągłem 4 miechy, bo o zyskach mówć nie można, choć z założenia chiałem na tym zarobić. Przyczyny upadku były 2:

- 2zł za wejście, miało być obniżone, gdyby była wystarczająca ilość sprzedawców, bo to oni płaciliby za salę
      - zbyt mała ilość sprzedawców, brak zainteresowania giełdą z ich strony, przez co giełda dla odwiedzających okazała się mało atrakcyjna.

I żadna giełda komp. w Częstochowie nie wypali, bo nikt za free nie poświęci swojego czasu i sił kilka niedziel z rzędu za darmo. A zarobić się we wsi na kumputerowych giełdach nie da. Jak kolega wyżej napisał, najbliższa w Katowicach.
      • Gość: jmk Re: Giełda komputerowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 20:05
        a która w Katowicach się ostała- były trzy w dobrych czasach!
    • Gość: znawca Re: Giełda komputerowa IP: *.centertel.pl 06.05.07, 11:43
      Jedyna typowo komputerowa jaka jest w katowicach to na dworcu PKP ale i tak nie
      polecam, bo wystawiają się tam przede wszystkim sklepy komputerowe. Czyli to
      samo możesz kupić w sklepie i nieraz w niższej cenie. Jeśli chciałbyś kupić
      sprzęt używany to w Cz-wie jest kilka sklepów które taki towar oferują. Między
      innymi Zikom przy Placu Daszyńskigo 14. Często tam kupuję i nie złego słowa nie
      mogę powiedzieć.
      • Gość: mariusz Re: Giełda komputerowa IP: *.man.czest.pl 06.05.07, 11:49
        oj kiedys to byly czasy gielda fajna byla w sienkiewiczu jak mialem atari hahah
        pozdrawiam ludzi z gieldy
        • Gość: Michał R. Re: Giełda komputerowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 11:05
          Ja tam stałem z komodą, piękne czasy... i ten klimat
    • Gość: xkx Re: Giełda komputerowa IP: *.152.bloklan.org 06.05.07, 12:19
      Giełdy w Cz-wie były dwie i obie nie wypaliły. Ogólnie w mieście typu Cz-wa
      giełda niema sensu z przyczyn prozaicznych - brak zainteresowania tak ze strony
      sprzedających jak i kupujących.
      Najbliższe giełdy to:
      Sosnowiec z tym, iż o ile sobie dobrze przypominam jest to maleństwo (skala
      zbliżona do tego, co było w Cz- wie) - i nie mam pewności czy jeszcze jest.
      Katowice - dw. PKP
      Kraków na ul. Balickiej wraz z giełda elektroniczna.
      No i oczywiście Centrala Giełda komputerowa w Warszawie
      Być może coś jest w Łodzi, ale nic dokładnie na ten temat nie wiem po prostu
      kiedyś słyszałem ze jest.
      Czy ma sens jechać w te miejsca pozostawiam do rozważenia zainteresowanym osobą.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka