Gość: Jurek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 12:51 Czy w czestochowie odbywa sie giełda komputerowa gdzie i kiedy prosze o informacjie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jarek Re: Giełda komputerowa IP: *.141.inds.pl 05.05.07, 16:17 Były próby powołania takiej pare lat temu, ale pomysł szybko upadł. Najbliższa w katowicach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal R. Re: Giełda komputerowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 16:59 Sam jedną prowadziłem w SP35, bez dopłacania do interesu posiągłem 4 miechy, bo o zyskach mówć nie można, choć z założenia chiałem na tym zarobić. Przyczyny upadku były 2: - 2zł za wejście, miało być obniżone, gdyby była wystarczająca ilość sprzedawców, bo to oni płaciliby za salę - zbyt mała ilość sprzedawców, brak zainteresowania giełdą z ich strony, przez co giełda dla odwiedzających okazała się mało atrakcyjna. I żadna giełda komp. w Częstochowie nie wypali, bo nikt za free nie poświęci swojego czasu i sił kilka niedziel z rzędu za darmo. A zarobić się we wsi na kumputerowych giełdach nie da. Jak kolega wyżej napisał, najbliższa w Katowicach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmk Re: Giełda komputerowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 20:05 a która w Katowicach się ostała- były trzy w dobrych czasach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: Giełda komputerowa IP: *.centertel.pl 06.05.07, 11:43 Jedyna typowo komputerowa jaka jest w katowicach to na dworcu PKP ale i tak nie polecam, bo wystawiają się tam przede wszystkim sklepy komputerowe. Czyli to samo możesz kupić w sklepie i nieraz w niższej cenie. Jeśli chciałbyś kupić sprzęt używany to w Cz-wie jest kilka sklepów które taki towar oferują. Między innymi Zikom przy Placu Daszyńskigo 14. Często tam kupuję i nie złego słowa nie mogę powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: Giełda komputerowa IP: *.man.czest.pl 06.05.07, 11:49 oj kiedys to byly czasy gielda fajna byla w sienkiewiczu jak mialem atari hahah pozdrawiam ludzi z gieldy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał R. Re: Giełda komputerowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 11:05 Ja tam stałem z komodą, piękne czasy... i ten klimat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xkx Re: Giełda komputerowa IP: *.152.bloklan.org 06.05.07, 12:19 Giełdy w Cz-wie były dwie i obie nie wypaliły. Ogólnie w mieście typu Cz-wa giełda niema sensu z przyczyn prozaicznych - brak zainteresowania tak ze strony sprzedających jak i kupujących. Najbliższe giełdy to: Sosnowiec z tym, iż o ile sobie dobrze przypominam jest to maleństwo (skala zbliżona do tego, co było w Cz- wie) - i nie mam pewności czy jeszcze jest. Katowice - dw. PKP Kraków na ul. Balickiej wraz z giełda elektroniczna. No i oczywiście Centrala Giełda komputerowa w Warszawie Być może coś jest w Łodzi, ale nic dokładnie na ten temat nie wiem po prostu kiedyś słyszałem ze jest. Czy ma sens jechać w te miejsca pozostawiam do rozważenia zainteresowanym osobą. Odpowiedz Link Zgłoś