Gość: Ola IP: *.man.czest.pl 07.05.07, 10:08 Mam prosbe czy mogłby mi ktos wytłumaczyc jak uruchomic odtwarzanie filmu,odcinka serialu sciagnietego przez ten program?Z góry dziękuje za wszystkie podpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: C Re: uTorrent IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.07, 13:49 To zależy jaki plik ściągnęłaś jak avi mpg itp o normalnie jakimś playerem (subedit) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: uTorrent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 15:25 Sciagałam odcinki chirurgów,nie ma w nich rozszerzenia avi.Mam zainstalowanego Windows Media Player,SubEdit i żaden nie odbiera.Nie potrafie moze jakos tego przerzucic?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dori Re: uTorrent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 15:39 a jestes pewna że sciągnełas cały film? Czy jedynie sciągnełas plik torrent? Ktory teraz powinnas odpalic w programie utorrent Zobacz jakie rozszerzenie ma film? A moze to plik .bin lub .iso? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ><>< Re: uTorrent IP: *.120.inds.pl 07.05.07, 16:03 być może jest spakowany i musisz go rozpakować Winrarem itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: uTorrent IP: *.man.czest.pl 07.05.07, 22:45 Jestem niestety komputerowa ciapa i nie umiem rozpakowac.Rozszerzenie to chyba HDTV xvi.Pomocy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ><>< Re: uTorrent IP: *.120.inds.pl 07.05.07, 23:06 z taką wiedza, to daj sobie spokój z torrentem i wejdź tutaj: www.tv-links.co.uk/ pooglądasz seriale on-line :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: expertum credere p Re: uTorrent IP: *.mysmart.ie 08.05.07, 01:55 torrenty nie służą do oglądania filmów tylko to udostępniania/pobierania plików jeśli rozszerzenie jest Xvi lub Xvid musisz mieć w systemie zainstalowany kodek Xvid ceterum non censeo, omnium problemorum Mocheri culpae sunt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inna Re: uTorrent IP: *.adsl.inetia.pl 08.05.07, 06:46 polecam program "Dziobas"otwiera wszystko nie trzeba ustawiac napisów,i jest the best. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inna Re: uTorrent IP: *.adsl.inetia.pl 08.05.07, 06:58 poczytaj sobie o nim albo wpisz w googlach jego nazwe www.programosy.pl/program,dziobas-rar-player.html Odpowiedz Link Zgłoś