Dodaj do ulubionych

Czy to wypada

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 16:41
Jestem mężatką,bezdzietną.W małzeństwie nie układa się nam zbyt
dorze.Ostatnio poznałam mężczyznę który bardzo mi się spodobał.Chciałabym go
lepiej poznać(zaznaczm że nie chodzi mi o seks,mimo że on strasznie na mnie
dziła).Dziewczyny,chłopaki proszę doradżcie czy wypada mi zaprosić go na
kawę,chciałabym poprostu trochę go poznać.Napiszcie szczerze co o tym
sądzicie,bo nawet gdybym odważyła się to zrobić to boję się jego
reakcji.Proszę pomóżcie.
Obserwuj wątek
    • Gość: A. Re: Czy to wypada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 17:19
      Chyba troszke nie wypada:/ lepiej gdyby to on cie gdzies zaprosil. Ale skoro nie
      uklada ci sie z mezem to czy warto miec skrupuly?? Przyznam ze ciezka sprawa.
      • Gość: A. Re: Czy to wypada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 17:20
        • Gość: pixi Re: Czy to wypada IP: *.adsl.inetia.pl 10.05.07, 17:42
          Ja myślę, że to nie ma znaczenia kto kogo pierwszy zaprosi-tylko czy będzie na
          tym spotkaniu miło! i jeszcze jedno-czy Twój mąż też robi takie spotkania z
          innymi kobietami(bo jak tak to by znaczyło ,że już po Waszym związku) i On
          sobie kogoś znajdzię a Ty przez swoje wachania zostaniesz sama. Ja chyba
          najpierw porozmawiałabym ze swoim mężem co dalej z naszy małżeństwem a potem
          podjeła decyzje. Pozdrawiam...
          • Gość: ? Re: Czy to wypada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.07, 18:04
            Ale kurestwo w tej czwie. szkoda slow
            • Gość: gosc Re: Czy to wypada IP: *.bredband.comhem.se 10.05.07, 18:21
              Zastanawia mnie dlaczego ludzie przysiegaja,a potem tylko krotkie"nie uklada
              nam sie"....to do CHOLERY sprobuj ratowac malzenstwo,a nie poznawac blizej
              kolege,bo dziala na ciebie!!!a twierdzisz,ze nie o zdrade ci chodzi.....jesli
              teraz chcesz go "tylko" blizej poznac to za jakis czas stwierdzisz,ze to ci nie
              wystarcza i chcesz go poznac od "lozkowej"strony.
              Ktos tam napisal,czy maz cie nie zdradza,bo jesli tak to nie zaluj sobie,bo
              potem zostaniesz "na lodzie"....LUDZIE!O malzenstwo chodzi!wiec jak by kazdy
              podejrzewal swojego partnera o zdrade,to by bylo chore!Przeciez trzeba ufac
              sobie nawzajem!A co najwazniejsze:szanowac partnera i SIEBIE ROWNIEZ!
    • Gość: El Pablo Re: Czy to wypada IP: *.197.inds.pl 10.05.07, 18:16
      Moim zdaniem:
      1) to, że w małżeństwie Ci się nie układa ma pewnie jakieś podstawy ale na
      pewno nie powinnno popychac Cię do spotkań towarzyskich "na kawkę" z innymi
      facetami. Od kawki to się zazwyczaj zaczyna prosta droga do łóżka...

2) wyjasnij sobie z mężem powody, dla których Wam się nie układa i to z nim idź
      na kawę - będzie to dobra okazja, żeby sobie wszystko wyjaśnić;

3) czy chciałabyś, żeby Twój mąż spotykał się za Twoimi plecami z "lasiami na
      mieście"

• Gość: Iza Re: Czy to wypada IP: 212.2.100.* 10.05.07, 18:55
      Wypada?Nie wypada? Chęć spotkania z mężczyzną tłumaczysz tym ,że w małżenstwie ci się nie układa a to nie fer.
      • 1mirek Re: Czy to wypada 10.05.07, 19:07
        Lepiej chyba wcześniej porozmawiać i grać w otwarte karty bo kłamstwa i ukrywanie prawdy prowadzą do rozstań w poczuciu ogromnej krzywdy i urażonych ambicji.A grając fer jest szansa na rostanie pokojowe.Jeżeli ma to być tylko skok w bok aby przeżyć coś miłego-chyba nie warto.
    • Gość: kitens07 Re: Czy to wypada IP: *.centertel.pl 10.05.07, 19:14
      ja pierwszy raz w zyciu odwazylam sie podejsc do kolesia i o chwili wzial ode
      mnie telefon i co z tego??minelo juz 5 dni i cisza...wiec wg mnie nie ma sensu
      robic pierwszego kroku zeby poznac sie z facetem.pozdrawiam..;)
      • Gość: El Pablo Re: Czy to wypada IP: *.197.inds.pl 10.05.07, 19:17
        ...ja bym się nie dziwił...
      • Gość: martka Re: Czy to wypada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 19:22
        Dziękuję Wam za szczere opinie. Gość który napisał tylko o kurestwie w
        Częstochowie musi mieć bardzo mały iloraz inteligencji skoro stać go tylko na
        taką wypowiedż,pozostałym osobą naprawdę dziękuje i pozdrawiam.
        • Gość: Iza Re: Czy to wypada IP: 212.2.100.* 10.05.07, 19:26
          Mądry nie zwróci uwagi, dużo niestety takich inteligentów na forum.
    • Gość: kitens07 Re: Czy to wypada IP: *.centertel.pl 10.05.07, 19:36
      El Pablo..mozesz rozwinąć swoja wypowiedź...???
      • Gość: znający temat Re: Czy to wypada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.07, 19:38
        srali mazgali a i tak zawsze chodzi o jedno
        • Gość: martka Re: Czy to wypada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 19:51
          O proszę nawet pan(i) psycholog się znalazł.
    • Gość: mężczyzna Re: Czy to wypada IP: 212.244.24.* 10.05.07, 21:17
      w/g mojej skromnej osoby uważam że nie powinnaś. jeśli chodziłoby o kogoś
      znajomego waszego wspólnego to owszem, ma to uzasadnienie ale brak układania
      się w małżeństwie nie powinien być powodem do takich spotkań, moja rada:
      zakończ jedno, zacznij drugie :) pozdrawiam.
      • Gość: martka Re: Czy to wypada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 22:25
        dzięki mężczyzno!
    • Gość: Iva Re: Czy to wypada IP: *.21.pl 10.05.07, 22:36
      malzenstwo to nie loteria uda sie nie uda. nie chodzi ci o seks, a on na ciebie
      strasznie dziala, chcesz go troche poznac, o czym ty mowisz? poprostu jestes
      znudzona mezem i chcesz przezyc jakas przygode, tylko pozniej nie badz
      zdziwiona jak nie bedziesz ani z jednym, ani z drugim, tylko sama.
      • Gość: Ro Re: Czy to wypada IP: 212.87.241.* 11.05.07, 00:23
        hmm większość tych wypowiedzi piszą ludzie którym się chyba udało w życiu ,a
        niestety małżeństwo to jednak loteria , nigdy nie wierz co siedzi w drugim
        człowieku - jak to już kiedyś pisałem - beczke soli zjesz a na człowieku się nie
        poznasz . czemu twierdzicie stanowczo że spotkanie na kawę to nie fer i to coś
        złego ... A druga sprawa to nie wiadomo czemu się dziewczynie nie układa , może
        jej mąż pije , może się łachudzry a może poprostu jest leniwym księciuniem...z
        opisu martki nic nie wynika co jest powodem , czy rozczarownie partnerem czy
        tylko kaprys, nie ważne , ale takie jednostronne osądzanie też nie jest fer.
        Niestety tak bywa bardzo ze przed ślubem jest maskowanych wiele wad a po ślubie
        wychodzi szydło z worka to tyle w wielkim skrucie a temat jest zbyt rozlegly i
        skomplikowany żeby go tu szerzej opisywać . Trudna sprawa , z facetami jest
        rożnie i często jak opisała kitens07 ale możesz spróbować zaproponować takie
        spotkanie tylko w odpowiednim momencie i dość dyskretnie najlepiej przy okazji
        czegoś , raczej nie wprost a jeżeli w prost to niezbyt nachalnie ,bo niedoceni
        albo "obśmieje"... pozdrwiam .
        Ps . Kto powiedzial że w życiu wszystko musie być fair ?
        • Gość: obiektywny Re: Czy to wypada IP: 195.205.202.* 11.05.07, 00:48
          trzeba przyznac racje,ze powodow zlych relacji miedzy kochanymi osobami moze byc
          wiele.to indywidualne zlozone sprawy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka