Dodaj do ulubionych

śmierdząca baba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.kopernika.trustnet.pl 16.05.07, 12:29
wczoraj wybrałam się z mężem na lody do monte negro, kupiliśmy i poszliśmy
spacerkiem w stronę Jasnej Góry na wysokości Empiku stała kobieta która
zaczepiała ludzi o kase a jak ktoś jej odmówił to krzyczała jak szalona jak
ją mineliśmy to smród od niej ciągnoł się jescze z 30 metrów oczywiście lody
poszły do kosza:( CZEMU LUDZIE SIĘ NIE MYJĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: nieznajomy Re: śmierdząca baba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.07, 12:30
      nie każdy ma pieniążki OLU!
      • misiakilla Re: śmierdząca baba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.05.07, 12:34
        Hehe widze ze Aga ciagle aktywna ;) Co po niektorzy znaja tez mlodeg chlopca
        murzynka, ktory "dorabia" myjac szyby w samochodach na Pilsudskiego. Ostatnio
        Straz miejska go zlapala bo przejezdzal na rowerku i ja oplul ;)
        Za kazdym razem gdy mnie pyta o pieniadze a ja podaje jej adresy placowek z
        pomoca to zaczyna sie wydzierac ze ja oszukali :)))
        • Gość: bartek Re: śmierdząca baba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 12:36
          Ten murzynek nie ma hamulcow w rowerze!! W Megasamie sa tez niezle menele stoi
          brygada a smrod.... fatalna sprawa
      • anai2 Re: śmierdząca baba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.05.07, 19:12
        Ludzie!!!!
        O czym Wy piszecie!
        Ja pracuję w placówce oświatowej!!!!, gdzie są osoby , które pracują a więc
        maja wynagrodzenie i nie są bezdomne- i naprawdę aż jest to żenujące jaki fetor
        rozsiewają wokół siebie.Ja się za te osoby po prostu wstydzę!!!. To nie są
        pojedyncze dni, gdzie się można spocić i nie zmienić śmierdzącego ubioru- to
        jest w okresie wiosenno-letnim i wczesno-jesiennym prawie codziennie.
    • Gość: Janosik Troche pokory! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.07, 13:21
      Nie każdemu uda sie w zyciu...
      jak widac po Twoim poscie Tobie tez wszystkiego nie udalo sie osiagnac, np. brak
      u Ciebie kultury osobistej, dowod: tytuł założonego przez Ciebie wątku.

>CZEMU LUDZIE SIĘ NIE MYJĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie pomyslalas ze ona moze byc bezdomna i nie ma sie gdzie umyc?
      Nastepnym razem mysl, w tym kraju myslenie nie jest zabronione :-)
      Pozdrawiam
      • Gość: kołcz Re: Troche pokory! IP: 80.54.170.* 16.05.07, 13:44
        dobryś, ale zbój;):):):)
      • Gość: ola Re: Troche pokory! IP: *.kopernika.trustnet.pl 16.05.07, 17:13
        dla bezdomnych są noclegownie gdzie można się umyć!!
      • niunia_1977 do Janosika 16.05.07, 19:58
        jaki brak kultury osobistej widzisz u osoby zakładającej ten wątek??? to , że
        ktoś jest być może bezdomny nie oznacza, że nie ma się gdzie umyć... są
        przecież różnego radzaju domy pomocy społecznej lub przytuliska gdzie
        potrzebujący z pewnością znajdzie kawałek mydła i troche wody.
        • Gość: Janosik Re: do Janosika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.07, 21:57
          Już odpowiadam :-)

Moim zdaniem kulturalna osoba po prostu nie uzywa wyrazen "śmierdząca baba".
          Prosty przyklad: matka Teresa z Kalkuty, przez wiekszosc zycia pomagala ludziom
          ubogim, chorym, ludziom z marginesu, i jestem pewny na 100% ze nigdy wobec nich
          nie uzwala wulgarnego wyrazenia, ona _zawsze_ w drugim czlowieku widziala
          wlasnie człowieka! Autorka tego wątku widocznie nie zobaczyla człowieka, ale
          "smierdzaca babe"... jak nisko moze upasc czlowiek...
      • Gość: xxx do janosika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 08:12
        a ty jak jestes taki wyrozumialy to moze dopuscilbys do siebie mysl ze inni
        ludzie moga miec na ten temat inne zdanie niz ty.
        • Gość: Janosik Re: do Janosika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.07, 09:59
          Skąd przypuszczenie ze nie dopuszczam do siebie takiej mysli? :-)
          Oczywiscie ze szanuje poglady innych nawet gdy radykalnie roznią sie od moich!
          Wystarczy poczytac moje posty :-)
          • Gość: lizka Re: do Janosika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 11:57
            ciekawe jest w tej dyskusji,
            że bezdomnośc została sprowadzona do kawałka mydła i wody...
            ech...
            bezdomność to także stan umysłu,
            ta kobieta jest chora i zgadzam sie z Janosikiem, że nazywanie jej po prostu
            śmierdzącą babą to spłycenie sprawy,

wydźwięk tytułowego postu sprowadza się do tego, że "śmierdzielka"
            przeszkodziła "szacownej" pani w popołudniowym spacerze i obrzydziła loda :/

wynika z tego, że należy sie pozbyc śmierdzących bab, bo psuja apetyt... :/

• Gość: karol Re: Troche pokory! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 11:34
        zgadzam się,pamiętaj Olu-myślenie ma przyszłośc!!!!!!!!
    • Gość: ja Re: śmierdząca baba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 13:25
      no bo ola mysli ze wszyscy sa tak piekni i pachnacy jak ona a niestety czasy sa
      takie a nie inne i czesto mozna spotkac takich ludzi co nie znaczy ze sa
      jakimis smieciami zeby ich tak tu obsmarowywac ... a co do wyrzuconych lodów to
      nie za bardzo rozumiem :>
    • Gość: hi Re: śmierdząca baba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.79.inds.pl 16.05.07, 13:35
      Niedawno w autobusie, w którym jechałam była też ta kobieta, ludzie odsuwali się od niej, smród niesamowity... A ona widząc skrzywione miny pasażerów i ciche uwagi krzyczała "Myślicie, że ja mydła nie mam? Mam mydło, ale myła sie i tak nie będę, haha" :)
      • princessa29 Re: śmierdząca baba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.05.07, 13:38
        Częste mycie skraca życie!
        hehehe
        • Gość: Janosik Hihi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.07, 13:55
          Częste mycie (pod prysznicem) skraca życie

"Dziennik Zachodni" pisze, że brudasy twierdzą, że "częste mycie skraca życie".
          I być może mają trochę racji. Amerykańscy uczeni twierdzą, że amatorom
          regularnego brania kąpieli pod prysznicem mogą grozić uszkodzenia mózgu. A to z
          powodu nawet małych ilości manganu (w postaci wodorotlenków) wymieszanych z
          wodą, który dostaje się do naszego organizmu podczas oddychania powietrzem z
          maleńkimi kropelkami H2O - podkreśla gazeta.

Zrodlo: wiadomosci.wp.pl/kat,12571,wid,7577359,wiadomosc.html?ticaid=13c0d

Komentarze wymiatają :-)

Mangan jest uznawany za mikroelement, konieczny do życia. Ale w większych
          ilościach jego sole szkodzą systemowi nerwowemu. Dr John Spangler z Wake Forest
          University School of Medicine w New Carolina, który kierował zespołem badaczy,
          jest alarmistyczny w swych komentarzach. Twierdzi, że jeśli jego badania zostaną
          potwierdzone, to odkrycie będzie miało poważne implikacje na całym świecie -
          informuje "Dziennik Zachodni".

Wdychanie manganu znacznie bardziej ułatwia dostawanie się tego pierwiastka do
          mózgu niż jego picie czy zjadanie. Otwartą bramą do mózgu są tym przypadku
          komórki nerwowe zmysłu węchu. Przez nie mangan trafia wprost do mózgu - podaje
          gazeta.

Spangler na podstawie doświadczeń na zwierzętach ustalił, że szkodliwa dawka
          manganu dostaje się do organizmu człowieka już po dziesięciu minutach wystawania
          pod prysznicem dziennie. Po dziesięciu latach mycia się pod prysznicem
          zanieczyszczoną manganem wodą dzieci są narażone na egzystencję z ilością
          szkodliwego pierwiastka aż trzy razy większą od dozy potrzebnej do "odmóżdżenia"
          szczura. Dorośli amatorzy prysznica mają w swych głowach jeszcze o połowę więcej
          manganu - pisze "Dziennik Zachodni".(PAP)
    • Gość: Ja2100 Re: śmierdząca baba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 80.54.174.* 16.05.07, 14:46
      A ja co jest "ciągnoł?
      • Gość: ira Re: śmierdząca baba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.kopernika.trustnet.pl 16.05.07, 17:17
        mnie denerwuje to zaczerpianie i proszenie o kase a jak nie dasz to ktoś
        wydziera się na Ciebie wiem o kogo chodzi tak kobieta jest gruba, długie wlosy
        i szary płaszcz
        • Gość: xxx Re: śmierdząca baba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 80.54.168.* 16.05.07, 18:34
          Ta kobieta okropnie cuchnie.Ja miałam ją przyjemność spotkać w sklepie w
          Megasamie.Klienci odsuwali się i odchodzili ,obsługa szemrała między sobą ale
          nic nie zrobiła tzn. wydaje mi się że powinna wyprosić tą osobę ze sklepu.
          • Gość: topik Re: śmierdząca baba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.kopernika.trustnet.pl 16.05.07, 18:42
            wydaje mi się że ta kobieta nie jest bezdomna tylko chora! U mnie w bloku pare
            lat temu mieszkał mężczyzna który zbierał śmieci i sam się nie mył a miał
            mieszkanie i emeryture
    • Gość: mortimer Re: śmierdząca baba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 80.48.49.* 16.05.07, 20:05
      Aga grasuje ostatnio na Nowowiejskiego. Kiedyś "strofowała" swojego faceta, że
      się za często myje i za mało śmierdzi i przez to nic nigdy nie uzbiera, bo nie
      wygląda na bezdomnego:))) a tak poza tym to kilka razy widziałem jak kupuje
      piwo albo wódę w sklepie i byłem zaskoczony, bo zna się babsko i piwo to
      jedynie "Żywiec" :))) serio!!! Widziałem kilka razy :)
      • Gość: hera Re: śmierdząca baba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 21:44
        Aga wcale nie jest bezdomna!!!!!!! Niestety jestem jej sasiadka!!! Wiecie ze ona
        nie ma jeszcze 30 lat?!
    • Gość: jaga Re: śmierdząca baba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gprspla.plusgsm.pl 16.05.07, 21:51
      a zwrócił ktos może uwagę na kobietę podającą sery na stoisku w tesco(starsza
      blondyna) to dopiero jest tragedia smród potu na kilometr.
      • Gość: Thomas White Re: śmierdząca baba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.apus-net.pl 16.05.07, 21:56
        Raz już z..em Agę. Teraz się do mnie nie odzywa słowem, chociaż czekam aż
        mnie zaczepi i zjebę ją jeszcze bardziej niż poprzednio i do roboty zagonię.
        • Gość: Julka Re: śmierdząca baba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.07, 22:59
          Ta kobieta jest bardzo natrętna....Krąży po Częstochowie już kilka lat....i
          ciągle prosi o pieniądze...Kiedyś jej nie dałam i wyzwała mnie od " szmaty",
          wiec teraz mijam ją z daleka.
          • ja_corka Re: śmierdząca baba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.05.07, 02:57
            Widzialam kiedys zebrajaca rumunke? w alejach. siedziala na chodniku miala
            zasloniete jakas szmata zawiniatki.
            Niby to mialo byc dziecko.
            podnioslam ta szmatea tam byl zwiniety koc.
            A ona zebrala na to "dziecko"
            Gdzie straz Miejska?
            teraz czesto siedza na Wolnosci przed Pl. Czerwonym

NOGDY nie daje im grosza!
            • Gość: gościu Re: śmierdząca baba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.kopernika.trustnet.pl 17.05.07, 08:24
              siedzi codziennie a jej mąż rumun siedzi na kwadratach z małą dziewczynką i
              czai czy coś zarabia!
    • Gość: Marek Re: śmierdząca baba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.hcz.com.pl 17.05.07, 08:12
      ta kobieta od paru lat trudni się żebractwem w Alejach, kiedyś pijana w
      autobusie w Alejach rzucała potwornymi przekleństwami, ona nadaje się chyba do
      leczenia przymusowego
    • Gość: Aga Re: śmierdząca baba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 08:43
      Bo nie mają domu??? Troche zrozumienia ;/
      • Gość: :) Re: śmierdząca baba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 217.153.246.* 17.05.07, 10:03
        Nie wszyscy ludzie którzy śmierdza nie maja domu... Chciałabym zauważyc ze w
        szkolach takze zdarzaja sie takie osoby... Na fajki je stac ale zeby sie umyc to
        już nie łaska...
      • Gość: El Pablo Re: śmierdząca baba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 10:10
        Ta wasza Aga ewidentnie symuluje. Mijam ją prawie za każdym razem przechodząc
        III aleją. Kilka razy mnie zaczepiła - niestety nie osiągnęła zamierzonego
        efektu bo kasy nie dostała. Ma taki swój tekścik "czy mogę Pana o coś zapytać" -
        usłyszała ode mnie stanowcze "NIE!!!!". Coś tam bredziła pod nosem ale dała mi
        przynajmnie spokój i od tej pory skończyła z zaczepkami.
        Kobita jest całkiem normalna - słyszałem kiedyś jak rozmawiała z jakąś
        dziewczyną (myślałem, że to córka ale skoro "Aga nie ma jeszcze 30 lat" to
        pewnie była jednak jakaś znajoma) - całkiem normalnie rozmawiała...
    • Gość: Lopezmiki Re: śmierdząca baba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 11:17
      Moze niech kazdy nosi w torebce czy kieszeni mydlo turystyczne i w chwili
      zaczepki przez ta pania podaruje jej taki prezent.Innym wyjsciem jest uzbieranie
      20-30zl przez osoby obrazone przez nia i zakup karnetu na basen.
      Mnie tez kiedys zaczepila ale byla grzeczna.
      • Gość: Julka a ja w ogóle nie wiem o kogo chodzi! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.07, 11:23
        Nigdy jej nie widziałam a mieszkam w Śródmieściu.
      • Gość: Wietnamski kucharz Re: śmierdząca baba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.07, 11:23
        Z tym basenem toś przegiął. Sądzisz że pod zwykłym natryskiem zejdzie? Wiesz
        ile musi odmakać taki brud? Jednego karnetu to mało będzie. Zdajesz sobie
        sprawę ile kosztuje wymiana wody?
        • lopezmiki Re: śmierdząca baba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.05.07, 11:38
          To moze wladze miasta zafunduja bezdomnym darmowe karnety na basen a dyrekcja
          basenu wyznaczy jeden dzien zeby takie osoby mogly przyjsc i sie wykapac,a
          pozniej wymienia wode.To chyba nie sa duze koszta,zreszta nie wiem ale taka mam
          propozycje.
    • Gość: do oli Re: śmierdząca baba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 195.205.202.* 17.05.07, 13:46
      Oleńko a tobie nie zdarzyło się nigdy śmierdzieć. Jak masz taki wrażliwy nosek
      to siedz w domku z mężusiem zażywajcie kąpieli co godzinkę, pierz mu skarpetki,
      żeby nie śmierdziay i zmieniaj bieliznę kilka razy dzienni. Lody też jedz w
      zaciszu domu. I napisz list otwarty do ministra apelujący o otwarcie łaźni
      publicznych na wzór tych średniowiecznych. Pozdrowienia dla Ciebie śmierdząca
      od czasu do czasu babo!
      • Gość: ola Re: śmierdząca baba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.kopernika.trustnet.pl 17.05.07, 14:22
        życzę Ci żebyś kiedyś została zaczepiona przez tą kobietę, ciekawe jakie myśli
        będziesz miała? bo szczekać na forum każdy potrafi najpierw trzeba się znaleść
        w takiej sytuacji! nie mówimy tu o ludziach którzy w upał się spcą tylko o
        takich którzy wieki się nie myją! Ciekawe czy siedząc np. w autobudzie, czy
        przy stoliku w ogróku ta kobieta była by w pobliżu to ze smakiem zjadłabyś
        obiad lub czy siedziałabyś dalej w autobusie?
    • poopka Re: śmierdząca baba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.05.07, 14:12
      ehehe bardzo dobrze lepiej bym tego nie podsumowała " do oli"
      • Gość: do Oli Re: śmierdząca baba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 195.205.202.* 17.05.07, 14:59
        Droga OlU! ja nie tylko nie wychodzę z restauracji, ale niejednokrotnie jeszcze
        funduję jakiś droby posiłek tym biednym ludziom, zupę albo jakąś bułkę.
        Szczekać to Ty potrafisz i ubliżać ludziom. Rzeczywiście ludzkie ciało może
        wydawać fetor, który wydaje się być nie do wytrzymania, ale to jeszcze nie
        powódaby wszczynać jakieś bezprzedmiotowe dyskusje na forum.Czego
        oczekiwałaś,zakładając ten wątek? Współczucia, że zamiast spalin musiałaś
        wdychać smród? To przykre, że w 21 wieku nie każdy ma dostęp do bieżącej wody
        ale taka jest rzeczywistość. Problem dotyczy nie tylko Polski, ale i całego
        świata, nawet państw uchodzących za bogate.
        Człowiekiem jestem i nic co ludzkie nie jest mi obce. Życzę więcej tolerancj
        dla ludzkich ułomności.
        • misiakilla Re: śmierdząca baba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.05.07, 15:07
          Sprobuj dac bulke tytulowej pani Adze... to cie opierniczy od gory do dolu.
          TYLKO PIENIADZE!! Sam tez mialem z nia spotkanie w Megasamie - kupila sbie 2
          zywce i wolala ze ona tylko zywca lubi! Raz tez ja widzialem jak tanczyla
          wieczorem na srodku alei ze swoim "chlopakiem" przy piesniach patriotycznych w
          jego wykonaniu...
          • Gość: El Pablo Re: śmierdząca baba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 15:11
            ...być może niektórzy wychodzą z założenia, że brud powyżej 1 cm grubości
            odpada samoczynnie...
            • Gość: xxx Re: śmierdząca baba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 80.54.168.* 17.05.07, 16:34
              A dlaczego tego brudasa wpuszczają do sklepu ? Przecież ona to chodzące
              szambo.Każde drzwi w sklepach obklejone że z ,,psami nie wolno,,a taki brudas
              co jest większym zagrożeniem niż pies to może wejść ,zasmrodzić bo ma dwie nogi
              i jest niby tym co to tak dumnie brzmi człowiekiem .Ja nie mam litości dla
              takich ludzi nawet jeżeli jest to spowodowane chorobą.Jeśli chora to niech ją
              izolują ,wyszorują i zapewnią opiekę.
        • Gość: ola Re: śmierdząca baba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.kopernika.trustnet.pl 17.05.07, 16:34
          to ja Ci proponuje zafundować posiłek tej Pani a skoro jesteś tak humanitarna
          to zaproś ją do domu i pozwól skorzystać z wanny:) pragnę przypomnieć że nie
          rozmawiamy o ludziach naprawde bezdomnych tylko o takich którzy mają gdzie
          mieszkać i wyciągają kase od innych na alkohol
    • Gość: rosploo Re: śmierdząca baba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 80.48.49.* 17.05.07, 17:21
      śmierdząca baba nazywa się śmierdzącą babą bo śmierdzi
      po co dorabiać ideologię do śmierdzącej baby?
      • Gość: hera Re: śmierdząca baba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 22:04
        Ola zgadzam sie z Toba. Ci ktorzy sa tacy dobroduszni i wspolczujacy dla Agi
        niech zaprosza ja na obiad ;)) Nie jest bezdomna i ma wode w domu!!! To ze sie
        nie myje i ze zalatwia potrzeby w rajtuzki jest obrzydliwe i wlasnie okreslenie
        SMIERDZACA BABA jest najbardziej trafione. Pozdrawiam
        • Gość: Marta Re: śmierdząca baba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.07, 23:55
          czytam i czytam te posty i powiem wam jedno-Aga jest a moze raczej byla
          normalna.Nie jest chora psychicznie ani bezdomna,jest raczej osoba,ktora w
          latwy sposob chce miec kase.To ze smierdzi to jej osobisty wybor,kilka lat temu
          tak nie bylo.Widzialam ja w tym samym dniu co Ola i tez pod empikiem i uwiezcie
          mi,moj siedmioletni syn jak wyniuchal ten fetor to mial odruch wymiotny.Nie
          wiedzial co tak smierdzi,a Ja go nie uswiadamialam bo szkoda mi sie zrobilo Agi
          i chcialam jak najszybciej odejsc,ale nie udalo mi sie,bo zaczepila mnie,i
          wiecie co poczulam SMROD nie mytego ciala i ALKOHOL.Nie krytykujcie Oli,ze
          wyrzucila lody.Kazdy z nas ma jakis czuly punkt,jedni reaguja na krew,inni na
          smrod.Nie uwazam,aby ten post swiadczyl o braku inteligencji autork.W koncu
          forum jest od tego aby dzielic sie z ziomami o spostrzezeniach,mysle ze
          chamskie odp.w tym temacie(i w innych tematach)sa nie na miejscu.Ludzie zyjemy
          w czasach kiedy nikt nikogo nie szanuje wiec moze szanujmy sie na tym forumi
          pozwolmy kazdemu na wyrazanie swojego zdania.To taka moja sugestia.Pozdrawiam
          wszystkich forumowiczow:)
    • Gość: Tom Re: śmierdząca baba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 00:45
      Dajcie już Oli spokój. Podzieliła się tylko tym co widziała, co (jak widać z
      ilości wpisów) żywo obchodzi znaczną część mieszkańców. Nie każdy musi być Matką
      Teresą i z otwartymi ramionami przyjmować "nietykalnych".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka