Dodaj do ulubionych

Złap mnie.....:))

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 10:32
a się dowiesz:)
Obserwuj wątek
    • Gość: klon Re: Złap mnie.....:)) IP: 80.54.174.* 18.05.07, 10:33
      o czym ??
      • Gość: Promyczek Re: Złap mnie.....:)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 10:34
        jak mnie zlapiesz....to się dowiesz haha
        • Gość: kuminiorz Re: Złap mnie.....:)) IP: 80.48.49.* 18.05.07, 10:41
          Powiedz, jak, a złapię Cię...
          • Gość: Promyczek Re do kuminiorza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 10:52
            pomyśl a napewno się uda:))
    • Gość: klon Re: Złap mnie.....:)) IP: 80.54.174.* 18.05.07, 10:45
      taaaak, bo nie mam ciekawszych zajec tylko lapanie promyczkow przez internet ;/
      • Gość: Dark side moon Re: Złap mnie.....:)) IP: 80.54.173.* 18.05.07, 10:52
        Promyczku jestes dziewczynka ??? Bo ja chlopczykow za nic nie lape
        • Gość: Promyczek Re: Złap mnie.....:)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 10:53
          100% dziewczynka.
          • Gość: Dark side moon Re: Złap mnie.....:)) IP: 80.54.173.* 18.05.07, 10:59
            a ile ma wiosenek promyczek ?
            • Gość: Promyczek Re: Złap mnie.....:)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 11:00
              a) 78
              b) 66
              c)25
              zalreśl poprawną odpowiedź:))
              • Gość: kuminiorz Re: Złap mnie.....:)) IP: 80.48.49.* 18.05.07, 11:08
                Skoro „Promyczek”… jesteś albo:
                a. zwiastunem nowego towaru nie importowanego
                b. piastunką dobrej nadziei
                c. napromieniowaną degustatorką wody smakowej z dioksynami (musisz więc zacząć
                pić tę, którą reklamuje Marylka)
                d. szukającą facetów „byszczachów” po 20-ym roku życia wolną do wzięcia
                e. żartem, przymrużeniem oka i innymi fraszkami
                f. inne
                Zakreśl prawidłową odpowiedź
                • Gość: Dark side moon Re: Złap mnie.....:)) IP: 80.54.173.* 18.05.07, 11:11
                  eee to spoko myslalem ze masz kolo 13 wtedy moglbym byc twoim dziadkiem :D A
                  tak to moge CIe zlapac i zabrac na kawe i ciastko jak tylko zby znajde :D
                  • Gość: Promyczek Re: Złap mnie.....:)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 11:13
                    a ciacho duże?? (mrugające oczko)
                • Gość: Promyczek Re: Złap mnie.....:)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 11:11
                  zdecydowanie b)
                  • Gość: kuminiorz Re: Złap mnie.....:)) IP: 80.48.49.* 18.05.07, 11:13
                    Czyli chcesz namawiać (ew. "oświecać") innych na te, czy inne decyzje i
                    postępowania...
                    • Gość: Promyczek Re:Te kuminiorz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 11:14
                      Nikogo nie namawiam, ot jestem, to powinno wystarczyc...
                      • Gość: kuminiorz Re:Te kuminiorz IP: 80.48.49.* 18.05.07, 11:16
                        a jakiego finału oczekujesz po spełnieniu tego postu?
                        • Gość: Promyczek Re:Te kuminiorz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 11:16
                          .......że mnie złapiesz.
                      • Gość: Dark side moon Re:Te kuminiorz IP: 80.54.173.* 18.05.07, 11:16
                        Nadzieja matka glupich Ile masz tych "glupich" promyczku ?
                        • Gość: Promyczek Dark side moon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 11:18
                          każdy osądza wedle siebie więc ile?
                          • Gość: kuminiorz Re: Dark side moon IP: 80.48.49.* 18.05.07, 11:19
                            Wiem! Zapowiadasz pogodę w radiu i czekasz, aż się dodzwonimy... Też marketing.
                            • Gość: promyczek Re kuminiorz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 11:20
                              pogodynka? ładne ale to nie to.
                              • Gość: kuminiorz Re: Re kuminiorz IP: 80.48.49.* 18.05.07, 11:21
                                Czy zadanie, którego się podejmujesz wynika z pobudek prywatnych, czy
                                społecznych?
                                • Gość: promyczek Re: Re kuminiorz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 11:23
                                  Nie komplikuj wszystkiego tak bardzo, tak bedzie prościej, milej dla Ciebie, dla
                                  mnie, dla innych. Miłego południa bo niedługo takowe będzie:)) i smacznej kawusi.
                              • Gość: Dark side moon Re: Re kuminiorz IP: 80.54.173.* 18.05.07, 11:22
                                no mam nadzieje wcale nie masz skoro mamy Cie lapac
                                • Gość: promyczek Re: :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 11:24
                                  nadzieję trzeba zamieniać na rzeczywistość tylko wtedy ma jakikolwiek sens.
                                • Gość: kuminiorz Re: Re kuminiorz IP: 80.48.49.* 18.05.07, 11:25
                                  Ja już po kawusi. Niestety za płytki jestem na ot uchwycenie Cię. Ale skoro
                                  chcesz, żeby Cię złapać... mam Cię!
                                  • Gość: promyczek Re: Re kuminiorz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 11:26
                                    no to buźka.
                                    • Gość: kuminiorz Re: Re kuminiorz IP: 80.48.49.* 18.05.07, 11:27
                                      Buźka. Miłego, obfitego w promienie, dnia...
                                      • Gość: Promyczek Re: Re kuminiorz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 11:28
                                        Tobie tego samego na dziśn na jutro i każdy następny:)
                                        • Gość: kuminiorz Re: Re kuminiorz IP: 80.48.49.* 18.05.07, 11:30
                                          Skoro odchodzisz, oświeć nieoświeconych, jak możn było Cię złapć... nie karz
                                          niedomysłu, pozwól w nocy zasnąć... miejże litość "wydaj sponę"...
                                          • Gość: Promyczek Re: Re kuminiorz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 11:32
                                            czy ja napisałam że odchodzę????????????? A nawet jesli odejdę wrócę, a kiedy
                                            dalej będziesz chciał zaspokoić Swe oświecenie, podszepnę Ci, aby nie zakłucać
                                            Twojego snu:)
                                            • Gość: kuminiorz Re: Re kuminiorz IP: 80.48.49.* 18.05.07, 11:35
                                              O Pani! Jam nie godzien wypić wody z miednicy, której myłaś nogi, za tę łąskę,
                                              którą chcesz mi oferować! Ale śmiem prosić o rychlejsze (jeszcze dzisiejsze)
                                              podszepnięcie, bo noc coraz bliżej, a ochoty na sen jka nie było...
                                              • Gość: tn Re: Re kuminiorz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 12:04
                                                ej a jak ona to ta tłusta Anka i siedzi właśnie i wcina wielką kiełbasę?
                                                • Gość: tn Re: Re kuminiorz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 12:05
                                                  albo gorzej! jeśli ona ma kiełbasę?!
                                                  • Gość: kuminiorz Re: Re kuminiorz IP: 80.48.49.* 18.05.07, 12:08
                                                    Wolno jej... anonimowa jest! Mnie tam jednak intryguje (nawet, jeśli okazałoby
                                                    się potem, że całkiem mi się... pokiełbasiło;)
                                                  • Gość: tn Re: Re kuminiorz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 12:21
                                                    :)
                                                    albo jeśli jest nimfomanką i tą całą gadaninę o łapaniu traktuje bardzo dosłownie?
                                                    faktycznie anonimowość w sieci czasem może wyprowadzić człowieka na manowce, by
                                                    innym razem okazać się zbawienną. zobaczymy..
                                                  • Gość: kuminiorz Re: Re kuminiorz IP: 80.48.49.* 18.05.07, 12:24
                                                    Adyć... nie da się ukryć, że w tym szleństwie jest medota! Tylko jaka?
                                                  • Gość: tn Re: Re kuminiorz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 12:31
                                                    teraz jeszcze mi się ubzdurało, że może jest przyszłą samobójczynią która chce
                                                    zostać uratowana przez często wspominane "złapanie" a może jeszcze gorzej..
                                                    ..może jest podstępna reklamą Providenta.

tak czy siak proponuje podchodzić do tego z dystansem :) ale tego chyba nie
                                                    muszę mówić.
                                                  • Gość: kuminiorz Re: Re kuminiorz IP: 80.48.49.* 18.05.07, 12:39
                                                    No właśnie też się zastanawiałem nad jakimś "niecnym" zamiarem (?) Ale... skoro
                                                    wróci, samobójstwo (bynajmniej na razie) chyba odpada. Określenie o
                                                    byciu "dobrą nadzieją" musi być kluczowe, skoro tak się promyczek nakazuje
                                                    charakteryzować... A może to reklama miesięcznika "Promyczek Dobra"? Jest o
                                                    tematyce religijnej, więc i intencje by się zgadzały. Tyle możliwości, a pewnie
                                                    i tak nie trafimy, bo okaże się, że to jaja (i tys piknie)!
                                                  • Gość: Promyczek Re: Re kuminiorz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 09:39
                                                    Wszystkim siedzącym na forum miłego dnia i jak najwięcej usmiechu:)
                                                  • Gość: kuminiorz Re: Re kuminiorz IP: 80.48.49.* 21.05.07, 09:50
                                                    Wszystkim, któych czeka przesyt obowiązków życzę... wieczoru!
                                                  • Gość: promyczek Re: Re kuminiorz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 09:56
                                                    ....hm ciekawie powiedziane, a raczej napisane:)
    • Gość: Tom Re: Złap mnie.....:)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 09:59
      Pachnie romansem (na razie wirtualnym, ale nie od razu kopiec kreta zjedzono) ;)
      hehehe
      • Gość: promyczek Re: Toooom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 10:00
        powtarzasz się a ksiądz dwa razy kazania na tej samej mszy nie powtarza.
        • Gość: Tom Re: Toooom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 10:08
          Com powtarzał jeślim nie powiedział tego wcześniej, promyczku laserowy?
          • Gość: kuminiorz Re: Toooom IP: 80.48.49.* 21.05.07, 13:21
            Po mnie powtarza... ale uśmiechnąłem się, podobało mi się - kąśliwe takie:)
            P.S. Co tam u Julii ciekawego;)
            • Gość: Tom Re: Toooom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 13:27
              A bo ja to wim? Nawet nie wiem czy "Julia" to Julia jest...
              Dba by nie ujawnić o sobie zbyt wiele informacji... Zauważyłeś że ponad 50% jej
              wypowiedzi to cytaty? Nie koniecznie musi to oznaczać że się z nimi w 100%
              zgadza..
              Ale dobra - bo zostaniemy zaraz posądzeni o ocenianie i pokątne obgadywanie. ;)
              • Gość: kuminiorz Re: Toooom IP: 80.48.49.* 21.05.07, 13:31
                Tak! Ostatecznie się okaże, że Julia jest promyczkiem (jeszcze bardziej
                wylewnym w swej własnej charakterystyce) ;)
                • Gość: Promyczek Re: Toooom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 13:38
                  no kurcze tylko nie kojarzyć mnie z jakąś Julią:((
                  • Gość: kuminiorz Re: Toooom IP: 80.48.49.* 21.05.07, 13:43
                    Oj nie tak drastycznie - kto by śmiał Cię z nią "kojarzyć", może nawet się
                    jeszcze nie znacie - najpierw musi być kawa:) Wiem, jestem patologią,
                    zbydlęceniem, degrengoladą i rozkładem moralnym - przepraszam :)
                    • Gość: promyczek Re: Toooom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 13:45
                      oj nie tak drastycznie..............:)żałuję ale nie znam Julki:(
                      • Gość: kuminiorz Re: Toooom IP: 80.48.49.* 21.05.07, 13:48
                        Poznajcie się - ona równolegle prowadzi wątek matrymonialny (tak wiem -
                        patologia;) Dlaczego raz podpisujesz się wielką, a raz małą literą?
                        • Gość: promyczek Re: Toooom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 13:50
                          czasem mój shift załapie czasem nie, nie doszukuj się czegoś tam. Tak wiem że
                          Julka prowadzi post, owszem czytałam go.

Dużo usmiechu i słoneczka w oczkach:)
                    • Gość: Tom Re: Toooom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 13:47
                      Cuż...
                      Jedni zwą to wolnością obyczajową a inni rozpasaniem moralnym.
                      Wszystko zależy po której stronie w konfesjonale się zasiada. :)
                      • Gość: kuminiorz Re: Toooom IP: 80.48.49.* 21.05.07, 13:56
                        Teżmamproblemzniektórymiprzyciskamiczęstomispacjaniezaskakuje.
                        Słonecznegopopołudnia
                        • Gość: Tom Re: Toooom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 14:06
                          To napewno jakiś wirus!
                          Spróbuj_przeskanować_dysk_najnowszym_programem_antywirusowym._
                          "format: /c"_się_nazywa._O!_Mnie_też_to_dopadło!
                          :)
                          • Gość: promyczek Re: Toooom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 14:13
                            w takim razie poczekam aż syn wróci, bo ja nie bardzo kumam takie rzeczy:)
                            • Gość: kuminiorz Re: Toooom IP: 80.48.49.* 21.05.07, 14:50
                              promyczek się wydał! Jeszcze z ... 389 lat i będziemy wiedzieć o Tobie
                              wszystko ;)
                              • Gość: promyczek Re: Toooom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 15:02
                                jak WY wszycho bieżecie seryjnie.......no nie, zero humoru:)
                                • Gość: kuminiorz Re: Toooom IP: 80.48.49.* 21.05.07, 15:12
                                  Ups, mała wpadka:) Ale to nie my - ja sam dałem się nabrać :)
                                • Gość: Tom Re: Toooom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 15:18
                                  Dobradobra. Jesteśmy forumową komisją śledczą do spraw niekontrolowanego
                                  oświetlenia. Naszym zadaniem jest ustalenie co za niekontrolowany promyczek do
                                  nas dociera, ustalenie jego źródła, możliwych zysków dla ogółu wynikających z
                                  jego dopuszczenia i możliwie szybkie i ustalenie maxymalnej stawki
                                  opodatkowania dla czerpiących korzyści z promyczka. A więc proszę mi tu
                                  odpowiadać jasno, prosto, i bez żadnych śmichów - chichów!
                                  • Gość: kuminiorz Re: Toooom IP: 80.48.49.* 21.05.07, 15:22
                                    Ale na tym polega cała zabawa. Gdy promyczek już się przyzna, że jest facetem,
                                    cała wyobraźnia przestanie mieć znaczenie i nie rozwiniemy się w fantazji
                                    własnej:)
                                    • Gość: Tom Re: Toooom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 15:29
                                      Ale wtedy będziemy musieli do niego mówić "proszę księdza".
                                      Miłej reszty dnia. :)
                                      • Gość: Promyczek Re: no, no, no IP: 212.87.244.* 21.05.07, 18:47
                                        bardzo mi przykro nie jestem facetem(czasem żałuje) ani księdzem haha dobre
                                        dobre. jestem... Promyczkiem (czytaj kobitką) no i co WY na to:)
                                        • Gość: kuminiorz Re: no, no, no IP: 80.48.49.* 21.05.07, 19:19
                                          Pozostaje nam się tradycyjnie zgodzić (skoro i tak cała autodefinicja, jaką
                                          zgodzisz się z siebie "zwymiotować", to taka, że jesteś promyczkiem <czyli
                                          kobietą>). Co lubisz robić wieczorami i jak wygląda Twoja niedziela między
                                          14.00, a 21.00?
                                          • Gość: Promyczek Re: no, no, no IP: 212.87.244.* 21.05.07, 21:15
                                            Kuminiorz szukasz tytułu do nowej noweli? Nie mogę wyjawić takiego skretu bo
                                            zwyczajnie chciałbyś się dołączyć do tego co robię wieczorami, nie wspomnę o
                                            niedzieli.
                                            • Gość: kuminiorz Re: no, no, no IP: 80.48.49.* 21.05.07, 21:18
                                              Nie bądź taka ... "skromna"! Może bym chciał, a może bym się wahał; może bym
                                              się dołączał, a może obserwował;)
                                              • Gość: promyczek Re: no, no, no IP: 212.87.244.* 21.05.07, 21:24
                                                no nie wiem nie wiem, napewno byś się przestraszył.a ile Ty masz lat czo?
                                                • Gość: Promyczek Re: no, no, no IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 07:37
                                                  Miluchnego dzionka:)
                                                  • Gość: Tom Re: no, no, no IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 08:57
                                                    "Dzionka" to taka łódka jest. A Miluchnego nie znam - któż to taki?
                                                  • Gość: kuminiorz Re: no, no, no IP: 80.48.49.* 22.05.07, 09:30
                                                    Na Dzień dobry:

Pan Malinowski notorycznie spóźniał się do pracy. Pewnego dnia jego szef
                                                    powiedział:
                                                    - Ja rozumiem, że pan ma rodzinę na utrzymaniu, ale jeśli jeszcze raz spóźni
                                                    się pan do pracy, będę zmuszony pana wyrzucić.
                                                    Następnego dnia pan Malinowski budzi się, patrzy a tu już dziewiąta. Myśli co
                                                    tu zrobić, żeby szef go nie wylał. Wpadł na pomysł, że pójdzie do dentysty,
                                                    wyrwie sobie zęby, a szefowi powie, że miał straszny ból zębów i musiał pilnie
                                                    pójść do dentysty. Tak też zrobił, z gdy był już na miejscu dentysta pyta go:
                                                    - Co rwiemy?
                                                    - Najlepiej jedynki i dwójki - odpowiada mu Malinowski.
                                                    - Ale może lepiej tam z tyłu, żeby były mniej widoczne...
                                                    - Niech pan rwie - ponagla Malinowski.
                                                    Po zabiegu Malinowski pyta dentystę:
                                                    - To ile płacę?
                                                    - Normalnie biorę 200, a że dziś niedziela to wezmę 300...
                                                  • Gość: Promyczek Re: no, no, no IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 10:32
                                                    dobre, dobre.
                                                  • Gość: Tom Re: no, no, no IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 10:46
                                                    Dobre to mało powiedziane. Kolega sobie kawą klawiaturę zapluł jak mu
                                                    przeczytałem.
                                                  • Gość: Promyczek Re: no, no, no IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 10:50
                                                    Jest zima. Stoi w branie dziewczyna w potarganym ubraniu. Jest cała sina. Nagle
                                                    podjeżdża bogaty facet, wysiada ze swojej wypasionej fury, przechodzi obok
                                                    dziewczyny. Widzi ją kątem oka, zrobiło mu się jej żal, podchodzi i pyta:
                                                    - Dziewczynko chcesz na pączka???
                                                    Dziewczyna spojrzała na mężczyznę i zapytała:
                                                    - a jak to jest na pączka???
                                                  • Gość: Tom Re: no, no, no IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 11:29
                                                    Dzieci z przedszkola poszły z panią na wycieczkę na łąkę. Pani opowiada o
                                                    kwiatuszkach, muszkach. Tłumaczy dzieciom jak żyją owady na łące. Pokazuje
                                                    pająka który konsumuje jakiegoś robaczka zaplątanego w sieć.
                                                    - Zobaczcie tutaj jak pająk je biedronkę.
                                                    - A co to jest dronka, proszę pani?
                                                  • Gość: kuminiorz Re: no, no, no IP: 80.48.49.* 22.05.07, 17:18
                                                    To "takie" też można? Są najlepsze :)
    • Gość: quo Re: Złap mnie.....:)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 17:52
      z przyjemnością!! :) za lewą czy za prawą?
    • Gość: zainteresowany Re: Złap mnie.....:)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.07, 07:39
      Złapał ktoś Promyczka?
      • Gość: kuminiorz Re: Złap mnie.....:)) IP: 80.48.49.* 23.05.07, 12:35
        Ktoś pewnie złapał, ale kim ten ktoś jest, wie pewnie tylko promyczek i jej...
        syn, który na komputerach zna się lepiej;)
    • Gość: niemiły Re: Złap mnie.....:)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.07, 13:08
      Ale głupawy ten post. Wy ludziska chyba naprawde nie macie co robić.
      • Gość: kuminiorz Re: Złap mnie.....:)) IP: 80.48.49.* 23.05.07, 13:15
        Trochę fantazji! Nie wszystko musi być szablonowe i okrojone. Czasami warto
        wziąć piwo i usiąść na trawie, by pomyśleć o metodach połowu kiełbia.
        • Gość: kuminiorz Re: Złap mnie.....:)) IP: 80.48.49.* 23.05.07, 13:41
          Na miłe popołudnie:

Manager ze swoją świtą obszedł już wszystkie zakamarki fabryki, porozmawiał
          z kilkoma uśmiechniętymi (i o dziwo znającymi doskonale język angielski)
          robotnikami, aż na koniec dotarł do hali produkcyjnej. Po chwili zauważył
          dwóch stojących naprzeciw siebie gości w zaplamionych kombinezonach, mocno
          gestykulujących i przekrzykujących warkot maszyn. "Pewnie rozmawiają o
          jakichś ważnych sprawach produkcyjnych" - pomyślał manager, skinął na swoją
          osobistą tłumaczkę i powiedział:

- Proszę podkraść się do nich niezauważenie, podsłuchać o czym mówią,
          przetłumaczyć na angielski i wieczorem dostarczyć mi spisaną rozmowę. Jestem
          przecież fachowcem i zdaję sobie sprawę z tego, że więcej dowiem się o
          problemach zakładu z takiej rozmowy, niż ze wszystkich papierów i ocen
          prywatyzacyjnych.

Wieczorem, po powrocie do hotelu zastał na łóżku kartkę z zapisem rozmowy:

Majster do robotnika: "...wstępuję w intymne związki seksualne z tobą i
          twoją mamą, ty, kobieta lekkich obyczajów, nawet gwałconej tokarki, kobieta
          lekkich obyczajów, nie możesz, kobieta lekkich obyczajów, prawidłowo
          włączyć. Dyrektor, kobieta lekkich obyczajów, polecił w żeński organ
          rozrodczy, kobieta lekkich obyczajów, wejść z tobą w intymne związki
          seksualne w tylnej linii bioder, kobieta lekkich obyczajów, jeśli przez
          ciebie pasywny homoseksualisto znowu nie wykonamy, kobieta lekkich
          obyczajów, tego nie podobnego do męskiego organu rozrodczego planu, kobieta
          lekkich obyczajów, który musi zrobić gwałcona z tyłu w linii bioder
          fabryka."

Robotnik do majstra: "Majster to mógł wstąpić w intymne związki seksualne ze
          swoją mamusią, ja już wstąpiłem w intymne związki seksualne w tylnej linii
          bioder z panem dyrektorem, i nie będę wchodził w takie związki, kobieta
          lekkich obyczajów z gwałconymi tokarkami. A co najważniejsze na męskim
          organie rozrodczym wiszą mi wszystkie, kobieta lekkich obyczajów, plany tego
          gwałconego zakładu."
          • Gość: Promyczek Re: Złap mnie.....:)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.07, 13:50
            Witam. Kuminiorz (właściwie mozna zastapić to ---> "umorusańcu") zapomniałes
            nadmienić że mam także wnuki.Haha no można i tak.
            A teraz na powazne trza się przejść przez Aleje, pogrzać swoje kostki:)
            • Gość: kuminiorz Re: Złap mnie.....:)) IP: 80.48.49.* 23.05.07, 14:23
              A o 16.00 jest otwarcie wystawy w muzeum - warto zaglądnąć - wpuszczą i
              umorusanych i płomiennokostkowych:)
              • Gość: Lao Re: Złap mnie.....:)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 08:30
                I jak było na wystawie? :)
                • Gość: Tom Re: Złap mnie.....:)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.07, 08:33
                  Wystawnie.
              • Gość: Promyczek Re: Złap mnie.....:)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.07, 08:55
                Hmm...było bardzo interesująco.
                • Gość: kuminiorz Re: Złap mnie.....:)) IP: 80.48.49.* 24.05.07, 15:27
                  Wystawili wystawne wystawiacze na wystawie i wstawieni wystąpili bez wstydu;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka