Gość: Promyczek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 10:32 a się dowiesz:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Promyczek Re: Złap mnie.....:)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 10:34 jak mnie zlapiesz....to się dowiesz haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuminiorz Re: Złap mnie.....:)) IP: 80.48.49.* 18.05.07, 10:41 Powiedz, jak, a złapię Cię... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Promyczek Re do kuminiorza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 10:52 pomyśl a napewno się uda:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klon Re: Złap mnie.....:)) IP: 80.54.174.* 18.05.07, 10:45 taaaak, bo nie mam ciekawszych zajec tylko lapanie promyczkow przez internet ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dark side moon Re: Złap mnie.....:)) IP: 80.54.173.* 18.05.07, 10:52 Promyczku jestes dziewczynka ??? Bo ja chlopczykow za nic nie lape Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Promyczek Re: Złap mnie.....:)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 10:53 100% dziewczynka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dark side moon Re: Złap mnie.....:)) IP: 80.54.173.* 18.05.07, 10:59 a ile ma wiosenek promyczek ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Promyczek Re: Złap mnie.....:)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 11:00 a) 78 b) 66 c)25 zalreśl poprawną odpowiedź:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuminiorz Re: Złap mnie.....:)) IP: 80.48.49.* 18.05.07, 11:08 Skoro „Promyczek”… jesteś albo: a. zwiastunem nowego towaru nie importowanego b. piastunką dobrej nadziei c. napromieniowaną degustatorką wody smakowej z dioksynami (musisz więc zacząć pić tę, którą reklamuje Marylka) d. szukającą facetów „byszczachów” po 20-ym roku życia wolną do wzięcia e. żartem, przymrużeniem oka i innymi fraszkami f. inne Zakreśl prawidłową odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dark side moon Re: Złap mnie.....:)) IP: 80.54.173.* 18.05.07, 11:11 eee to spoko myslalem ze masz kolo 13 wtedy moglbym byc twoim dziadkiem :D A tak to moge CIe zlapac i zabrac na kawe i ciastko jak tylko zby znajde :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Promyczek Re: Złap mnie.....:)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 11:13 a ciacho duże?? (mrugające oczko) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Promyczek Re: Złap mnie.....:)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 11:11 zdecydowanie b) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuminiorz Re: Złap mnie.....:)) IP: 80.48.49.* 18.05.07, 11:13 Czyli chcesz namawiać (ew. "oświecać") innych na te, czy inne decyzje i postępowania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Promyczek Re:Te kuminiorz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 11:14 Nikogo nie namawiam, ot jestem, to powinno wystarczyc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuminiorz Re:Te kuminiorz IP: 80.48.49.* 18.05.07, 11:16 a jakiego finału oczekujesz po spełnieniu tego postu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Promyczek Re:Te kuminiorz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 11:16 .......że mnie złapiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dark side moon Re:Te kuminiorz IP: 80.54.173.* 18.05.07, 11:16 Nadzieja matka glupich Ile masz tych "glupich" promyczku ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Promyczek Dark side moon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 11:18 każdy osądza wedle siebie więc ile? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuminiorz Re: Dark side moon IP: 80.48.49.* 18.05.07, 11:19 Wiem! Zapowiadasz pogodę w radiu i czekasz, aż się dodzwonimy... Też marketing. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: promyczek Re kuminiorz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 11:20 pogodynka? ładne ale to nie to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuminiorz Re: Re kuminiorz IP: 80.48.49.* 18.05.07, 11:21 Czy zadanie, którego się podejmujesz wynika z pobudek prywatnych, czy społecznych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: promyczek Re: Re kuminiorz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 11:23 Nie komplikuj wszystkiego tak bardzo, tak bedzie prościej, milej dla Ciebie, dla mnie, dla innych. Miłego południa bo niedługo takowe będzie:)) i smacznej kawusi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dark side moon Re: Re kuminiorz IP: 80.54.173.* 18.05.07, 11:22 no mam nadzieje wcale nie masz skoro mamy Cie lapac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: promyczek Re: :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 11:24 nadzieję trzeba zamieniać na rzeczywistość tylko wtedy ma jakikolwiek sens. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuminiorz Re: Re kuminiorz IP: 80.48.49.* 18.05.07, 11:25 Ja już po kawusi. Niestety za płytki jestem na ot uchwycenie Cię. Ale skoro chcesz, żeby Cię złapać... mam Cię! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: promyczek Re: Re kuminiorz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 11:26 no to buźka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuminiorz Re: Re kuminiorz IP: 80.48.49.* 18.05.07, 11:27 Buźka. Miłego, obfitego w promienie, dnia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Promyczek Re: Re kuminiorz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 11:28 Tobie tego samego na dziśn na jutro i każdy następny:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuminiorz Re: Re kuminiorz IP: 80.48.49.* 18.05.07, 11:30 Skoro odchodzisz, oświeć nieoświeconych, jak możn było Cię złapć... nie karz niedomysłu, pozwól w nocy zasnąć... miejże litość "wydaj sponę"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Promyczek Re: Re kuminiorz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 11:32 czy ja napisałam że odchodzę????????????? A nawet jesli odejdę wrócę, a kiedy dalej będziesz chciał zaspokoić Swe oświecenie, podszepnę Ci, aby nie zakłucać Twojego snu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuminiorz Re: Re kuminiorz IP: 80.48.49.* 18.05.07, 11:35 O Pani! Jam nie godzien wypić wody z miednicy, której myłaś nogi, za tę łąskę, którą chcesz mi oferować! Ale śmiem prosić o rychlejsze (jeszcze dzisiejsze) podszepnięcie, bo noc coraz bliżej, a ochoty na sen jka nie było... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tn Re: Re kuminiorz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 12:04 ej a jak ona to ta tłusta Anka i siedzi właśnie i wcina wielką kiełbasę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tn Re: Re kuminiorz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 12:05 albo gorzej! jeśli ona ma kiełbasę?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuminiorz Re: Re kuminiorz IP: 80.48.49.* 18.05.07, 12:08 Wolno jej... anonimowa jest! Mnie tam jednak intryguje (nawet, jeśli okazałoby się potem, że całkiem mi się... pokiełbasiło;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tn Re: Re kuminiorz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 12:21 :) albo jeśli jest nimfomanką i tą całą gadaninę o łapaniu traktuje bardzo dosłownie? faktycznie anonimowość w sieci czasem może wyprowadzić człowieka na manowce, by innym razem okazać się zbawienną. zobaczymy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuminiorz Re: Re kuminiorz IP: 80.48.49.* 18.05.07, 12:24 Adyć... nie da się ukryć, że w tym szleństwie jest medota! Tylko jaka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tn Re: Re kuminiorz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 12:31 teraz jeszcze mi się ubzdurało, że może jest przyszłą samobójczynią która chce zostać uratowana przez często wspominane "złapanie" a może jeszcze gorzej.. ..może jest podstępna reklamą Providenta. tak czy siak proponuje podchodzić do tego z dystansem :) ale tego chyba nie muszę mówić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuminiorz Re: Re kuminiorz IP: 80.48.49.* 18.05.07, 12:39 No właśnie też się zastanawiałem nad jakimś "niecnym" zamiarem (?) Ale... skoro wróci, samobójstwo (bynajmniej na razie) chyba odpada. Określenie o byciu "dobrą nadzieją" musi być kluczowe, skoro tak się promyczek nakazuje charakteryzować... A może to reklama miesięcznika "Promyczek Dobra"? Jest o tematyce religijnej, więc i intencje by się zgadzały. Tyle możliwości, a pewnie i tak nie trafimy, bo okaże się, że to jaja (i tys piknie)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Promyczek Re: Re kuminiorz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 09:39 Wszystkim siedzącym na forum miłego dnia i jak najwięcej usmiechu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuminiorz Re: Re kuminiorz IP: 80.48.49.* 21.05.07, 09:50 Wszystkim, któych czeka przesyt obowiązków życzę... wieczoru! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: promyczek Re: Re kuminiorz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 09:56 ....hm ciekawie powiedziane, a raczej napisane:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Złap mnie.....:)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 09:59 Pachnie romansem (na razie wirtualnym, ale nie od razu kopiec kreta zjedzono) ;) hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: promyczek Re: Toooom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 10:00 powtarzasz się a ksiądz dwa razy kazania na tej samej mszy nie powtarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Toooom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 10:08 Com powtarzał jeślim nie powiedział tego wcześniej, promyczku laserowy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuminiorz Re: Toooom IP: 80.48.49.* 21.05.07, 13:21 Po mnie powtarza... ale uśmiechnąłem się, podobało mi się - kąśliwe takie:) P.S. Co tam u Julii ciekawego;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Toooom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 13:27 A bo ja to wim? Nawet nie wiem czy "Julia" to Julia jest... Dba by nie ujawnić o sobie zbyt wiele informacji... Zauważyłeś że ponad 50% jej wypowiedzi to cytaty? Nie koniecznie musi to oznaczać że się z nimi w 100% zgadza.. Ale dobra - bo zostaniemy zaraz posądzeni o ocenianie i pokątne obgadywanie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuminiorz Re: Toooom IP: 80.48.49.* 21.05.07, 13:31 Tak! Ostatecznie się okaże, że Julia jest promyczkiem (jeszcze bardziej wylewnym w swej własnej charakterystyce) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Promyczek Re: Toooom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 13:38 no kurcze tylko nie kojarzyć mnie z jakąś Julią:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuminiorz Re: Toooom IP: 80.48.49.* 21.05.07, 13:43 Oj nie tak drastycznie - kto by śmiał Cię z nią "kojarzyć", może nawet się jeszcze nie znacie - najpierw musi być kawa:) Wiem, jestem patologią, zbydlęceniem, degrengoladą i rozkładem moralnym - przepraszam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: promyczek Re: Toooom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 13:45 oj nie tak drastycznie..............:)żałuję ale nie znam Julki:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuminiorz Re: Toooom IP: 80.48.49.* 21.05.07, 13:48 Poznajcie się - ona równolegle prowadzi wątek matrymonialny (tak wiem - patologia;) Dlaczego raz podpisujesz się wielką, a raz małą literą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: promyczek Re: Toooom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 13:50 czasem mój shift załapie czasem nie, nie doszukuj się czegoś tam. Tak wiem że Julka prowadzi post, owszem czytałam go. Dużo usmiechu i słoneczka w oczkach:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Toooom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 13:47 Cuż... Jedni zwą to wolnością obyczajową a inni rozpasaniem moralnym. Wszystko zależy po której stronie w konfesjonale się zasiada. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuminiorz Re: Toooom IP: 80.48.49.* 21.05.07, 13:56 Teżmamproblemzniektórymiprzyciskamiczęstomispacjaniezaskakuje. Słonecznegopopołudnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Toooom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 14:06 To napewno jakiś wirus! Spróbuj_przeskanować_dysk_najnowszym_programem_antywirusowym._ "format: /c"_się_nazywa._O!_Mnie_też_to_dopadło! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: promyczek Re: Toooom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 14:13 w takim razie poczekam aż syn wróci, bo ja nie bardzo kumam takie rzeczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuminiorz Re: Toooom IP: 80.48.49.* 21.05.07, 14:50 promyczek się wydał! Jeszcze z ... 389 lat i będziemy wiedzieć o Tobie wszystko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: promyczek Re: Toooom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 15:02 jak WY wszycho bieżecie seryjnie.......no nie, zero humoru:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuminiorz Re: Toooom IP: 80.48.49.* 21.05.07, 15:12 Ups, mała wpadka:) Ale to nie my - ja sam dałem się nabrać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Toooom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 15:18 Dobradobra. Jesteśmy forumową komisją śledczą do spraw niekontrolowanego oświetlenia. Naszym zadaniem jest ustalenie co za niekontrolowany promyczek do nas dociera, ustalenie jego źródła, możliwych zysków dla ogółu wynikających z jego dopuszczenia i możliwie szybkie i ustalenie maxymalnej stawki opodatkowania dla czerpiących korzyści z promyczka. A więc proszę mi tu odpowiadać jasno, prosto, i bez żadnych śmichów - chichów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuminiorz Re: Toooom IP: 80.48.49.* 21.05.07, 15:22 Ale na tym polega cała zabawa. Gdy promyczek już się przyzna, że jest facetem, cała wyobraźnia przestanie mieć znaczenie i nie rozwiniemy się w fantazji własnej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Toooom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 15:29 Ale wtedy będziemy musieli do niego mówić "proszę księdza". Miłej reszty dnia. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Promyczek Re: no, no, no IP: 212.87.244.* 21.05.07, 18:47 bardzo mi przykro nie jestem facetem(czasem żałuje) ani księdzem haha dobre dobre. jestem... Promyczkiem (czytaj kobitką) no i co WY na to:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuminiorz Re: no, no, no IP: 80.48.49.* 21.05.07, 19:19 Pozostaje nam się tradycyjnie zgodzić (skoro i tak cała autodefinicja, jaką zgodzisz się z siebie "zwymiotować", to taka, że jesteś promyczkiem <czyli kobietą>). Co lubisz robić wieczorami i jak wygląda Twoja niedziela między 14.00, a 21.00? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Promyczek Re: no, no, no IP: 212.87.244.* 21.05.07, 21:15 Kuminiorz szukasz tytułu do nowej noweli? Nie mogę wyjawić takiego skretu bo zwyczajnie chciałbyś się dołączyć do tego co robię wieczorami, nie wspomnę o niedzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuminiorz Re: no, no, no IP: 80.48.49.* 21.05.07, 21:18 Nie bądź taka ... "skromna"! Może bym chciał, a może bym się wahał; może bym się dołączał, a może obserwował;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: promyczek Re: no, no, no IP: 212.87.244.* 21.05.07, 21:24 no nie wiem nie wiem, napewno byś się przestraszył.a ile Ty masz lat czo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Promyczek Re: no, no, no IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 07:37 Miluchnego dzionka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: no, no, no IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 08:57 "Dzionka" to taka łódka jest. A Miluchnego nie znam - któż to taki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuminiorz Re: no, no, no IP: 80.48.49.* 22.05.07, 09:30 Na Dzień dobry: Pan Malinowski notorycznie spóźniał się do pracy. Pewnego dnia jego szef powiedział: - Ja rozumiem, że pan ma rodzinę na utrzymaniu, ale jeśli jeszcze raz spóźni się pan do pracy, będę zmuszony pana wyrzucić. Następnego dnia pan Malinowski budzi się, patrzy a tu już dziewiąta. Myśli co tu zrobić, żeby szef go nie wylał. Wpadł na pomysł, że pójdzie do dentysty, wyrwie sobie zęby, a szefowi powie, że miał straszny ból zębów i musiał pilnie pójść do dentysty. Tak też zrobił, z gdy był już na miejscu dentysta pyta go: - Co rwiemy? - Najlepiej jedynki i dwójki - odpowiada mu Malinowski. - Ale może lepiej tam z tyłu, żeby były mniej widoczne... - Niech pan rwie - ponagla Malinowski. Po zabiegu Malinowski pyta dentystę: - To ile płacę? - Normalnie biorę 200, a że dziś niedziela to wezmę 300... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Promyczek Re: no, no, no IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 10:32 dobre, dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: no, no, no IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 10:46 Dobre to mało powiedziane. Kolega sobie kawą klawiaturę zapluł jak mu przeczytałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Promyczek Re: no, no, no IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 10:50 Jest zima. Stoi w branie dziewczyna w potarganym ubraniu. Jest cała sina. Nagle podjeżdża bogaty facet, wysiada ze swojej wypasionej fury, przechodzi obok dziewczyny. Widzi ją kątem oka, zrobiło mu się jej żal, podchodzi i pyta: - Dziewczynko chcesz na pączka??? Dziewczyna spojrzała na mężczyznę i zapytała: - a jak to jest na pączka??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: no, no, no IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 11:29 Dzieci z przedszkola poszły z panią na wycieczkę na łąkę. Pani opowiada o kwiatuszkach, muszkach. Tłumaczy dzieciom jak żyją owady na łące. Pokazuje pająka który konsumuje jakiegoś robaczka zaplątanego w sieć. - Zobaczcie tutaj jak pająk je biedronkę. - A co to jest dronka, proszę pani? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuminiorz Re: no, no, no IP: 80.48.49.* 22.05.07, 17:18 To "takie" też można? Są najlepsze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quo Re: Złap mnie.....:)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 17:52 z przyjemnością!! :) za lewą czy za prawą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: Złap mnie.....:)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.07, 07:39 Złapał ktoś Promyczka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuminiorz Re: Złap mnie.....:)) IP: 80.48.49.* 23.05.07, 12:35 Ktoś pewnie złapał, ale kim ten ktoś jest, wie pewnie tylko promyczek i jej... syn, który na komputerach zna się lepiej;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niemiły Re: Złap mnie.....:)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.07, 13:08 Ale głupawy ten post. Wy ludziska chyba naprawde nie macie co robić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuminiorz Re: Złap mnie.....:)) IP: 80.48.49.* 23.05.07, 13:15 Trochę fantazji! Nie wszystko musi być szablonowe i okrojone. Czasami warto wziąć piwo i usiąść na trawie, by pomyśleć o metodach połowu kiełbia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuminiorz Re: Złap mnie.....:)) IP: 80.48.49.* 23.05.07, 13:41 Na miłe popołudnie: Manager ze swoją świtą obszedł już wszystkie zakamarki fabryki, porozmawiał z kilkoma uśmiechniętymi (i o dziwo znającymi doskonale język angielski) robotnikami, aż na koniec dotarł do hali produkcyjnej. Po chwili zauważył dwóch stojących naprzeciw siebie gości w zaplamionych kombinezonach, mocno gestykulujących i przekrzykujących warkot maszyn. "Pewnie rozmawiają o jakichś ważnych sprawach produkcyjnych" - pomyślał manager, skinął na swoją osobistą tłumaczkę i powiedział: - Proszę podkraść się do nich niezauważenie, podsłuchać o czym mówią, przetłumaczyć na angielski i wieczorem dostarczyć mi spisaną rozmowę. Jestem przecież fachowcem i zdaję sobie sprawę z tego, że więcej dowiem się o problemach zakładu z takiej rozmowy, niż ze wszystkich papierów i ocen prywatyzacyjnych. Wieczorem, po powrocie do hotelu zastał na łóżku kartkę z zapisem rozmowy: Majster do robotnika: "...wstępuję w intymne związki seksualne z tobą i twoją mamą, ty, kobieta lekkich obyczajów, nawet gwałconej tokarki, kobieta lekkich obyczajów, nie możesz, kobieta lekkich obyczajów, prawidłowo włączyć. Dyrektor, kobieta lekkich obyczajów, polecił w żeński organ rozrodczy, kobieta lekkich obyczajów, wejść z tobą w intymne związki seksualne w tylnej linii bioder, kobieta lekkich obyczajów, jeśli przez ciebie pasywny homoseksualisto znowu nie wykonamy, kobieta lekkich obyczajów, tego nie podobnego do męskiego organu rozrodczego planu, kobieta lekkich obyczajów, który musi zrobić gwałcona z tyłu w linii bioder fabryka." Robotnik do majstra: "Majster to mógł wstąpić w intymne związki seksualne ze swoją mamusią, ja już wstąpiłem w intymne związki seksualne w tylnej linii bioder z panem dyrektorem, i nie będę wchodził w takie związki, kobieta lekkich obyczajów z gwałconymi tokarkami. A co najważniejsze na męskim organie rozrodczym wiszą mi wszystkie, kobieta lekkich obyczajów, plany tego gwałconego zakładu." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Promyczek Re: Złap mnie.....:)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.07, 13:50 Witam. Kuminiorz (właściwie mozna zastapić to ---> "umorusańcu") zapomniałes nadmienić że mam także wnuki.Haha no można i tak. A teraz na powazne trza się przejść przez Aleje, pogrzać swoje kostki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuminiorz Re: Złap mnie.....:)) IP: 80.48.49.* 23.05.07, 14:23 A o 16.00 jest otwarcie wystawy w muzeum - warto zaglądnąć - wpuszczą i umorusanych i płomiennokostkowych:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lao Re: Złap mnie.....:)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 08:30 I jak było na wystawie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Złap mnie.....:)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.07, 08:33 Wystawnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Promyczek Re: Złap mnie.....:)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.07, 08:55 Hmm...było bardzo interesująco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuminiorz Re: Złap mnie.....:)) IP: 80.48.49.* 24.05.07, 15:27 Wystawili wystawne wystawiacze na wystawie i wstawieni wystąpili bez wstydu;) Odpowiedz Link Zgłoś