Dodaj do ulubionych

KATAStrofa na Wieluńskim

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 13:56
CZy wie ktoś co się dkokładnie stało na Rynku wieluńskiem(widziałem z
autobusu) Totalnie zgniecionego malucha i rozwalny przystanek, czy ktos zginął
(raczej ile osób zgineło) Przeżyłem traume
Obserwuj wątek
    • Gość: X Re: KATAStrofa na Wieluńskim IP: 217.96.15.* 25.05.07, 14:17
      A po co Ci taka wiedza ? Lepiej się poczujesz ?
      • Gość: Tomcio Re: KATAStrofa na Wieluńskim IP: 212.87.244.* 25.05.07, 15:50
        Witam to co wiem to były dwie ofiary jeden to kierowca druga ofiara to mężczyzna
        którego jak i kierowce odwieziono do szpitala chyba była to poważna sprawa bo
        karetki odjechały na sygnale ponoć ten co siedział na przystanku miał
        zmiarzdzone nogi ale naprawdę nie wiem dokładnie pewnie jutro będzie pisało na
        gazecie.pl
    • Gość: karoll Re: KATAStrofa na Wieluńskim IP: 217.153.246.* 25.05.07, 15:52
      mojego ojca kolega jechal za tym maluchem ... ponoc jechal jak wariat i
      wszystkich na sile wyprzedzal ... z tego co mowil: zginal rowerzysta, jakas pani
      na przystanku,a kierowce wyciagneli i mial juz krancowe drgawki, wiec pewnie
      rowniez nie zyje ... [*]
      • Gość: Agata Re: KATAStrofa na Wieluńskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 16:24
        Mijałam się z tym idiotą w maluchu chwilkę wcześniej na skrzyżowaniu
        Wręczyckiej z Rocha, wyjechał ( a właściwie wyleciał)z Wręczyckiej pod prąd i
        skręcił w Rocha, tutaj jeszcze wszyscy zdążyli wyhamować i go przepuścić,
        niestety za chwilę już nie było przystanku na Wieluńskim. Mam tylko nadzieję,
        że niewinne ofiary przeżyją.
        • Gość: kierowca Re: KATAStrofa na Wieluńskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 21:05
          W każdym wyżej pisanym postcie jest 0k.50 % prawdy.Zielony maluch jechał bardzo
          niebezpiecznie cały czas ul.Rocha.Skończyło się bardzo tragicznie na przystanku
          autobusowym.Po co fantazjujecie jak nie znacie prawdy.Komu to nieszczęście służy
          ,aby pisać i wprowadzać w błąd innych.
          • Gość: ula Re: KATAStrofa na Wieluńskim IP: *.adsl.inetia.pl 25.05.07, 22:08
            Ja Ty znasz całą prawdę to napisz!!!! A nie sie przemądrzasz!!!
            • Gość: Ro Re: KATAStrofa na Wieluńskim IP: 212.87.241.* 26.05.07, 01:15
              no, po przed ostatnim poście to nie wiem co myśleć , ale jeżeli jest tak jak
              pisali poprzedni forumowicze to nasówa ki się jedno pytanie : dlaczego nikt nie
              zabił tego gościa zanim zdarzył się ten wypadek ?
              • Gość: gosc Re: KATAStrofa na Wieluńskim IP: *.gre.pl 26.05.07, 09:53
                pech nikt nie mail karabinu i mu sie udalo
                • beza999 Re: KATAStrofa na Wieluńskim 26.05.07, 11:55
                  kierowca w zielonym maluchu wyprzedził mnie i kilka jeszcze innych aut przed
                  skrzyżowaniem z Wręczycką jechał z niesamowitą prędkością,jechał na złamanie
                  karku jak kamikadze.Nasunęło mi się pytanie-Jak daleko on ujedzie w tym tępie?
                  Odpowiedź miałam po trzech minutach gdy dojechałam do Wielńskiego.NA LITOść
                  BOSKą PO CO TAK SZALEć NA DROGACH
                  • Gość: hmm Re: KATAStrofa na Wieluńskim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.07, 13:40
                    Bez jaj ,jak mozna jechac maluchem z "niesamowita predkoscia". Mam nadzieje ze
                    to bydle zdechlo . Pewnie jakis wiejski tuner z klobucka heh:/
                    • Gość: fish Re: KATAStrofa na Wieluńskim IP: 83.18.124.* 26.05.07, 13:57
                      kompleksy leszczu?
                      • Gość: hmm Re: KATAStrofa na Wieluńskim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.07, 16:52
                        Tak ,mam kompleksy przed wiejskimi tunerami w maluchach buahahahah.
                        • beza999 Re: KATAStrofa na Wieluńskim 29.05.07, 08:45
                          Tak się składa że ten jak napisałeś wiejski tuner miał częstochowskie nr SC...
                    • Gość: Eryk XiI Re: KATAStrofa na Wieluńskim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.07, 13:59
                      Jadąc "Maluchem" w taki upał to już jest wielkie niebezpieczeństwo, a tu
                      jeszcze dochodzi brawura, nadmierna prędkość, łamanie wszelkich zasad
                      drogowych, a może jeszcze "podwójny gaz".
                      Współczuję wszystkim, bo nawet ten idiota to też człowiek tylko z "małpim
                      rozumkiem".
                    • Gość: ula do; hmm IP: *.adsl.inetia.pl 26.05.07, 18:41
                      Nie obrażaj-ja mieszkam w Kłobucku i to nie powód tak pisać!!! Myslisz,że tylko
                      ludzie z Kłobucka tak jeżdzą jak WARIACI-mylisz się!!! Cwaniaczki z Częstochowy
                      jeżdzą gorzej!!!
                      • Gość: asdf Re: do; hmm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 18:52
                        ale to nasze miasto
    • Gość: chichot Re: KATAStrofa na Wieluńskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 20:43
      Rany ale mi afera kolejny debil sie roz.. autem a tu przeżywka jakby kosmici wylądowali...nad każdym wypadkiem będziecie się tak rozwodzić? :D
      • Gość: ula Re: KATAStrofa na Wieluńskim IP: *.adsl.inetia.pl 26.05.07, 22:11
        Chichot-ale po co kogo obrażać!!!A gadanie,że to ICH miasto doprowadza mnie do
        szału. Uwazam się za dobrego i myslącego kierowcę a jak widzę jazdę tych
        Cwaniaczków rajdowych ( nieważne z kąd są!) to bym ich pozabijała. Przewaznie
        jeżdzę z dzieckiem a Tacy nie myślą, że zrobią sobie krzywdę nie mówiąc o
        innych kierujących!!!Pozdrawiam kierowców z wyobrażnią :-)))
        • Gość: do beza 999 Re: KATAStrofa na Wieluńskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.07, 10:52
          Potwierdzam twoją wypowiedż.Reszta forumowiczów niech nie wraca do tego tematu.
          To byłtragiczny wypadek i tragiczne wypowiedzi......
        • Gość: chichot Re: KATAStrofa na Wieluńskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.07, 11:32
          To że jesteś dobrym i myślącym kierowcą to oczywiście zaleta a wariatów i tak nie nawrócisz takie wypadki były są i będą...Sczególnie biorąc pod uwage stan naszych dróg i natężenie ruchu...
      • Gość: AP Re: KATAStrofa na Wieluńskim IP: *.172.inds.pl 27.05.07, 12:47
        Masz racje chichot,kolejny debil.Tylko dlaczego cierpią niewinni ludzie,dlaczego nie przywalił w drzewo i sam się nie zabił.Rozumiesz PROBLEM.
    • redakcja_czestochowa Re: KATAStrofa na Wieluńskim 27.05.07, 11:34
      Z tego, co w piątek wieczorem powiedziała nam policja, wynika, że
      kierowca „malucha” potrącił lekko jedną osobę na przystanku, sam zaś wyszedł z
      wypadku ranny w głowę.
      • Gość: zzz Re: KATAStrofa na Wieluńskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.07, 12:13
        redakcja_czestochowa napisał:

> Z tego, co w piątek wieczorem powiedziała nam policja, wynika, że
        > kierowca „malucha” potrącił lekko jedną osobę na przystanku, sam za
        > ś wyszedł z
        > wypadku ranny w głowę.

Szkosa, ze takiego idioty nie wyniesli ale nogami do przodu !!
    • Gość: karoll Re: KATAStrofa na Wieluńskim IP: 217.153.246.* 27.05.07, 17:16
      ja to slyszalem od tamtego kolesia, ale skoro redakcja sie dowiadywala, to
      wierze, ze ma lepsze informacje... przepraszam z gory za wrowadzenie w blad
      • Gość: KubaK Re: KATAStrofa na Wieluńskim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.07, 17:33
        Znam tego kierowce, w tym momecie lezy nieprzytomny w szpitalu.
        • Gość: Znajomy Re: KATAStrofa na Wieluńskim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.07, 16:56
          Witam.
          Na poczatek powiem ze wiekszosc z Was to totalni idioci i buce.
          Nie znacie przyczyn wypadku a tym bardziej kierowcy a mordami klapiecie jak
          babcie mocherowe.
          Najpierw potwierdze stan kierowcy:
          Lezy w szpitalu w spiaczce, podlaczony pod respirator i ma wylew.
          Kierowca juz wsiadajac do auta byl nieswiadomy swoich poczynan na skutek wylewu
          lub odezwania sie krwiaka z ktorym mial jakies 2 lata temu problemy.
          I nie, kierowca nie byl pijany, nie cpal czy co tak jeszcze wymyslicie.
          p.s. nastepnym razem pomyslcie troche zanim cos napiszecie.
          • Gość: bucbucowaty Re: do znajomy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.07, 17:12
            Pomyśl troszkę zanim zaczniesz kogoś pouczać bucu jeden ..... skoro gośc miał
            taką przypadłość i było ryzyko że to wróci i może spowodować tragedię to ten
            niewinny człowiek (twoim zdaniem) powinien zrezygnowac z kierowania pojazdami,
            dla dobra własnego i innych ludzi. na tym polega odpowiedzialność baranie. A to
            że teraz lezy w szpitalu to tylko i wyłącznie jego wina !!!!! bucu jeden
            • Gość: kierowca Re: do znajomy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 19:32
              Zakończmy ten bardzo nieprzyjemny temat.Dość gdybań.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka