Dodaj do ulubionych

Do właścicieli koni

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.07, 21:38
Bardzo kocham konie ale niestety nie mam możliwości kupna wlasnego a na
stadnine mnie nie stać poniewaz mam male dziecko i trzeba sie szczypac z
każdym groszem.
Chcialam sie dowiedziec czy jest tu jakas kobieta/dziewczyna ktora posiada
konia i za pomoc przy nim zrewanżowala by sie darmowymi lekcjami jazdy.
Prosze o odpowiedz
Obserwuj wątek
    • Gość: redukt Re: Do właścicieli koni IP: *.apus-net.pl 28.05.07, 06:35
      Zajmij sie lepiej czymś innym, a nia koniami. Na rowerze jeździj to schudniesz.
      Po ciąży oczywiście.
      • Gość: Kocham konie Re: Do właścicieli koni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 11:10
        He he he jakbys chcial wiedziec to jestem rok po ciazy i wygladam swietnie i
        wcale nie chce chudnac. Poprostu zawsze ciaglo mnie dfo jazdy konnej. A jak Ci
        to nie odpowiada to sie nie udzielaj - proste
    • Gość: Kocham konie Re: Do właścicieli koni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 21:18
      Czy nie ma w Czewie nikogo kto ma konia i moglby sie nim troszke podzielic ??
      • Gość: rasputin Re: Do właścicieli koni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.07, 22:24
        Brzmi niezmiernie intrygująco.......
        • florida_blue Re: Do właścicieli koni 28.05.07, 23:06
          napisz do mnie : florida_blue@gazeta.pl
          • Gość: Kocham konie Re: Do właścicieli koni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 20:51
            Zanim napisze chcialabym sie dowiedziec cos wiecej o Tobie bo nie mam zamiaru
            przeczytac w mailu; "pogalopujesz na mnie?". Nie wiem czy jestes kobieta czy
            mężczyzna
            Ten post to nie jest zart, naprawde kocham konie ale niestety warunki nie
            pozwalaja na kontakt z tymi pieknymi zwierzakami. Chcialabym pomoc jakiejs
            KOBIECIE i w zamian pojezdzic sobie. No i faceci odpadaja z tego wzgledu ze mam
            meza i nie chce zeby odebral ta sytuacje dwuznacznie.
            • florida_blue Re: Do właścicieli koni 29.05.07, 20:58
              heh - faktycznie :D jestem kobietą i naprawdę chciałabym pomoc - i chciałabym
              popisać nie na forum - własnie po to by uniknąc takich wyskamowanych żarcików :)
              • Gość: Kocham konie Re: Do właścicieli koni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 21:22
                Wiadomosc wyslana
                • florida_blue Re: Do właścicieli koni 29.05.07, 22:34
                  nie ma jeszcze :/
                  • Gość: Kocham konie Re: Do właścicieli koni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 11:47
                    W razie czego dzis wyslalam drugi mail. Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka