Dodaj do ulubionych

Internet z kablówki SM Północ?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 11:36
Ktoś z Was ma dłuższy czas internet z kablówki SM Północ? Jesteście
zadowoleni? Nie ma awarii?
Obserwuj wątek
    • ancymonka Re: Internet z kablówki SM Północ? 28.05.07, 11:47
      Ja mam od ponad 2 lat. Były chyba ze 3 awarie, takie, że nie było ani kablówki,
      ani netu. Ale ogólnie jestem zadowolona :)
    • Gość: ninka Re: Internet z kablówki SM Północ? IP: 83.2.140.* 28.05.07, 12:33
      Mam internen ze spółdzielni już ponad 2 lata i nie moge narzekać chodzi idealnie
      • Gość: pytacz Re: Internet z kablówki SM Północ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 15:41
        Dzięki. Ktoś jeszcze może potwierdzić te opinie?
        • citimen Re: Internet z kablówki SM Północ? 28.05.07, 17:54

ja mam od ponad roku i sobie bardzo chwalę .. opcja za 40 zeta jest ok ...
          • Gość: Czestochowianinn Re: Internet z kablówki SM Północ? IP: 80.54.168.* 28.05.07, 18:17
            Jak najbardziej polecam. Dwa minusy, to takie, że nie można go mieć samego bez
            kablówki,jakby się nie chciało korzystać z kablówki to i tak trzeba za nią
            płacić. Drugi minus, że nie mamy między sobą sieci lokalnej z serwerem, żeby
            monżna było coś tam umieszczać, bądź wymieniać między sobą

A co do funkcjonowania to ja mam od 3 lat. W tym czasie dosłownie na palcach
            jednej ręki można policzyć awarie, które nie trwały dłużej niż 4 godziny. Polecam
    • Gość: Ilona Re: Internet z kablówki SM Północ? IP: 80.54.175.* 28.05.07, 19:46
      ok jest
      • Gość: ewosek Re: Internet z kablówki SM Północ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 20:36
        polecam polecam:)
        Mam już od ponad 2lat i nie mam na co narzekać...
        A te przerwy około 4 godzinne to były wtedy jak modernizowali neta (jakieś
        światłowody zakładali, czy coś tam), czyli działali na naszą korzyść w gruncie
        rzeczy, żeby było coraz lepiej, a nie żeby zostawać w tyle w obliczu silnej
        konkurencji :)
        Nie ma się co zastanawiać!
        • Gość: pytacz Re: Internet z kablówki SM Północ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 20:55
          A czy ktoś z Was ma tę najtańszą opcję 256 kb? Nie zamierzam ściągać filmów
          ani muzyki. Czy taki transfer wystarczy do swobodnego surfowania?
          • Gość: , Re: Internet z kablówki SM Północ? IP: *.ipt.aol.com 28.05.07, 21:31
            oczywiscie ze wystarcza - widac ze nie pamietasz calych sieci na sdi 115 kb ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka