Dodaj do ulubionych

Instruktor prawa jazdy molestował kursantkę

IP: 212.87.241.* 29.05.07, 16:00
Andrzej?
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość Re: Instruktor prawa jazdy molestował kursantkę IP: *.ds.ae.wroc.pl 29.05.07, 16:21
      Chyba Marian
      • Gość: magila Re: Instruktor prawa jazdy molestował kursantkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.07, 16:27
        Częstochowa staje sie sławna wczoraj w faktach juwenalia, dzisiaj w uwadze
        instruktor jazdy ciekawe co bedzie jutro.....
        • Gość: temida gdyby chodziło o moją kobietę.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 17:11
          to koleś już lizałby własne jaja...
          • Gość: Witek Re: gdyby chodziło o moją kobietę.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.07, 22:10
            frajer !! ...... z wielkimi rogami !!!
      • daga1974 Re: Instruktor prawa jazdy molestował kursantkę 29.05.07, 21:59
        mirek ...
    • no-comments Re: Instruktor prawa jazdy molestował kursantkę 29.05.07, 17:24
      www.se.com.pl/se/index.jsp?place=mainLead&news_cat_id=40&news_id=151938&scroll_article_id=151938&layout=1&page=text&list_position=1
    • Gość: ggg Re: Instruktor prawa jazdy molestował kursantkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.07, 18:24
      No i co z tego ku.. ze ja molestowal...?Sama chciala napewno
      • no-comments Re: Instruktor prawa jazdy molestował kursantkę 29.05.07, 19:26
        Gość portalu: ggg napisał(a):

> No i co z tego ku.. ze ja molestowal...?Sama chciala napewno

No jasne, my kobiety zawsze się o to prosimy co??:/ Bo zakladamy sukienkę gdy na
        dworze jest 30 stopni C i marzymy tylko o tym, żeby ktoś nam pod nie ręce
        wkłądał, gdy zakładamy obcisłe spodnie to mamy nadzieję, że jakiś
        niedowartościowany w domu przez żonę czubek zechce nam je zdjąc, a najbardziej
        prosimy się hcoćby przez to, że w ogóle wychodzimy z domu, bo nam się pracować
        zachcialo, robić kursy na prawo jazdy, zamiast siedzieć w domu, gotować obiadki,
        prać skarpetki i dowartościowywać naszych nędznych mężów, których inteligencja
        pochodzi rodem z epoki jaskiniowców.

Nie życzę Ci tego gościu "ggg" ale jak Ci sie kiedyś zdarzy np na ulicy w łeb od
        kieszonkowca dostać - mam nadzieję, że też usłyszysz, że sam sie o to prosiłeś...
        • Gość: Le Madame Re: Instruktor prawa jazdy molestował kursantkę IP: 212.87.241.* 29.05.07, 23:07
          >prać skarpetki i dowartościowywać naszych nędznych mężów, których inteligencja
          > pochodzi rodem z epoki jaskiniowców.

To po co wychodziłaś zamąż za jaskiniowcę?
          • daga1974 Re: Instruktor prawa jazdy molestował kursantkę 29.05.07, 23:08
            pewnie nie wychodziła za jaskiniowca , ale po ślubie się nim okazał :-))
          • no-comments Re: Instruktor prawa jazdy molestował kursantkę 29.05.07, 23:53
            Gość portalu: Le Madame napisał(a):

> >prać skarpetki i dowartościowywać naszych nędznych mężów, których intelige
            > ncja
            > > pochodzi rodem z epoki jaskiniowców.
            >
            >
            > To po co wychodziłaś zamąż za jaskiniowcę?

Post wyżej to była PRZENOŚNIA połączona z ironią.... Nigdy nie wyszłam za mąż za
            jaskiniowca, na szczęście ludzi pokroju gościa "ggg" można wyczuć z daleka -
            chocby po wypowiadaniu swoich "mądrości" na każdy temat i od takich od razu
            trzymam się z daleka;)

"sama chciała napewno" - a to jest powód dla którego dziewczyny zapewne nie
            mówiły o tym, co je spotkało - bo zawsze znajdzie sie banda
            niedowartościowanych, zakompleksionych de.ili, którzy wiedzą lepiej i zbrukają
            kogoś i zaprzeczą doznanej przez kogoś krzywyę głupim "sama chciała":/:/ bez
            komentarza
    • Gość: tytus Re: Instruktor prawa jazdy molestował kursantkę IP: *.bb.online.no 29.05.07, 18:35
      jakie to molestowanie - powiedzial pare glupich tekstow i nedzne TVN juz robi
      sensacje z byle gowna - ta stacja i GW sa siebie warci
      • Gość: była kursantka Re: Instruktor prawa jazdy molestował kursantkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 18:45
        zgadzam sie :) oni wszyscy chyba tak maja głupie teksty i tykanie ale nie odbiega to n nrmy wśród facetów, wystarczy czasami posłuchac ich rozmów jeśli nie odpowiada kmus takie zachowanie to trzeba zmienić instruktora ale niektórzy wolą do tvn :D
        • Gość: Michał K Re: Instruktor prawa jazdy molestował kursantkę IP: *.dip0.t-ipconnect.de 29.05.07, 19:13
          takie zachowanie powinno być eliminowane od razu, za kilka lat facet pomyśli,
          że jak zmusi kursantkę do seksu (zgwałci) to też nic się nie stanie.
        • Gość: Sara Re: Instruktor prawa jazdy molestował kursantkę IP: *.pools.arcor-ip.net 29.05.07, 19:14
          byla kursantko, jesli znasz tylko takich facetow, ktorzy "nie odbiegaja od
          takiej normy", to wspolczuje... Widac, ze nie masz poczucia wlasnej wartosci,
          pewnie jestes ozdobka...

A facet jest oblesny i mam nadzieje, ze popamieta dlugo...

Na szczescie trafilam na dwoch porzadnych facetow, gdy sama uczylam sie jezdzic :-)
          • Gość: była kursantka Re: Instruktor prawa jazdy molestował kursantkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 19:23
            za to mam poczucie humoru
          • Gość: była kursantka Re: Instruktor prawa jazdy molestował kursantkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 19:25
            Saro chyba nie do końca mnie zrozumiałaś mze byłąś zbyt przejęta obleśnym zachwaniem pana instruktora
            • Gość: Sara Re: Instruktor prawa jazdy molestował kursantkę IP: *.pools.arcor-ip.net 29.05.07, 23:32
              byla kursantko, zrozumialam taki sens Twojej wypowiedzi: "spokojnie, to normalka
              i nic sie nie stalo, a jak sie komus nie podoba zachowanie instruktora, to jego
              problem".
              Dla mnie jest to dobijajace, ze to kobiety maja takie podejscie do oblesnego
              zachowania zakompleksionych facetow. Normalka jest dla Ciebie obmacywanie przez
              jakiegos prostaka (bo jak inaczej nazwac czlowieka z tymi tekstami o rypaniu)?
              Jak facet chce sobie pomacac, to niech idzie do agencji i zaplaci. A nie robi z
              normalnej kobiety lale. Zycze mu wszystkiego najgorszego.

Poczucie humoru nie ma tutaj nic do rzeczy.

PS Nie, nie wszyscy instruktorzy czestochowscy sa tacy. Na szczescie.
              • Gość: była kursantka Re: Instruktor prawa jazdy molestował kursantkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 10:31
                czy Ty Saro nigdy nie słyszałaś sprosnych dowcipów z ust faceta? instruktor
                przesadził to fakt ale tvn obcieło jego wypowiedzi zrobili to tak żeby wyszło
                najgorzej dla niego a nie słyszałam protestu z ust dziewczyny, a uczą jazdy
                instruktor musi chycić kierownice i bywa że otrze sie o biust, dotknie reki
                albo nogi żeby np dodać gazu. nie przesadzajmy. może dlatego że jestem duzo
                starsza nie rozumiem zachowania kursantek jak na impreaz potrafią "szaleć z
                facetami" nie koniecznie na parkiecie i prowokowac to i z takim panem niech
                sobie poradza
                • Gość: Gosia Re: Instruktor prawa jazdy molestował kursantkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 10:53
                  Jak to jest, że ja też byłam na kursie i jakoś udało się mojemu instruktorowi
                  nie musieć ocierać się o mój biust i nie musieć dodawać gazu dotykając mojej
                  nogi. Facet był po prostu na pewnym poziomie, ponadto wiedział, że w razie
                  jakiejkolwiek skargi z mojej strony, może mieć nieprzyjemności, gdyz znał
                  mojego narzeczonego, teraz męża. Dało się? Dało! więc ja nie rozumiem
                  zachowania tego instruktora, który nie potrafi trzymać łap przy sobie i
                  opowiada co mu ślina na język przynienie. Jesli nawet ma taki styl bycia, to
                  niech nie przenosi tego na grunt zawodowy. Albo się jest profesjonalistą i
                  potrafi zachować w danej sytuacji albo... fora za dwora. Najgorsze jest tylko
                  to, że potem będę musiała utrzymywać takiego "bezrobotnego" z moich podatków:(
    • Gość: Wielgus Re: Instruktor prawa jazdy molestował kursantkę IP: *.centertel.pl 29.05.07, 20:09
      Pokazali tego oblecha - mam nadzieję, że zabierze się za niego prokuratura.
      Wstrętny zboczeniec.
    • Gość: avv Re: Instruktor prawa jazdy molestował kursantkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 20:40
      jestem kobietą i się zastanawiam CO Z WAMI KURSANTKI?????????
      jakbym była na waszym miejscu i chociażby powoedział coś do mnie jak w materiale
      TVNu to bym go zje***a a gdyby mnie dotknął lub chciał pocałować w nosek to bym
      nawwt na środku skrzyżowania zatrzymała sie powiedziała co myśle i zostawiła go
      w aucie.
      Czego wy sie obawiałyście??? płacicie mu za nauke a ona was obmacuje....
      • Gość: ~~~~ Re: Instruktor prawa jazdy molestował kursantkę IP: 195.205.202.* 29.05.07, 20:56
        bardzo sympatyczny staruszek
      • b541 Re: Instruktor prawa jazdy molestował kursantkę 29.05.07, 21:11
        Pewnie jest tak, że są osoby nadające się na ofiarę takiego napastowania, a inne
        potrafią się "obronić". I taki zbok, jak wyczuje ofiarę , to sobie pozwala.
        Pisząc "ofiara" nie chcę dokonywać żadnych ocen. Po prostu niektóre osoby są
        zbyt zdeprymowane, niepewne siebie itp. Porąbany człowiek. Sam sobie zapracował
        na swoje własne piekło . Pozdrowionka :)))
        • Gość: Rider Re: Instruktor prawa jazdy molestował kursantkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 21:44
          Ciekawe ile osób wyszkolił w swej karierze?
          Oj, dzisiaj w wielu domach wieczór wspomnień...
          • Gość: ja Re: Instruktor prawa jazdy molestował kursantkę IP: 217.153.246.* 29.05.07, 21:47
            jak sie nazywa szkola w jakiej ten typ pracuje ?
        • daga1974 Re: Instruktor prawa jazdy molestował kursantkę 29.05.07, 22:03
          a jak myslisz Boguś ? ja bym mogła byc "ofiarą" takiego instruktora? :-))))
          • Gość: qża tfaż Re: Instruktor prawa jazdy molestował kursantkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.07, 22:43
            Ja nie Boguś, ale jestem przekonany, że ten instruktor i tak miał szczęście, że trafił do TVN a nie na Ciebie......
            • Gość: marcin Re: Instruktor prawa jazdy molestował kursantkę IP: *.trustnet.pl 29.05.07, 22:50
              Zasrany niedorób! Jakby to moją kobiete spotkało to za jaja bym chyba
              powiesił ... brak słów...
            • daga1974 Re: Instruktor prawa jazdy molestował kursantkę 29.05.07, 22:59
              hahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dlaczego tak uważasz ? może
              wtedy program miałby inny tytuł ? np" instruktor molestowany przed dagę" ?
              hahahahahahaa , ale mnie ubawiłes ................
              • Gość: qża tfaż Re: Instruktor prawa jazdy molestował kursantkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.07, 23:28
                Kiedyś musiałem wejść na teren pewnego obejścia na wsi. Zostałem przywitany przez psa wściekłym szczekaniem, szczęki na wierzchu, nos cofnięty niemal pod same oczy, diabeł normalnie... Ja idę sobie spokojnie zadzwonić do mieszkania a tu nagle zerwał się łańcuch... Nie powiem, żebym się trochę nie przestraszył, ale przecież nie będę uciekał, bo to byłoby rozwiązanie najgorsze z możliwych - idę więc nadal w jego kierunku, i co? Pies przestraszył się bardziej niż ja, zrobił bardzo głupią minę i z podwiniętym ogonem wrócił grzecznie do budy. Mam takie nieodparte wrażenie, że gdyby ten instruktor trafił na Ciebie miałby taką minę jak opisany przeze mnie pies...
                • daga1974 Re: Instruktor prawa jazdy molestował kursantkę 29.05.07, 23:50
                  nie zasnę ! jestem rozbawiona do łez .... skąd Ty mnie tak dobrze znasz? :-)
                  czyżbym za bardzo się "ekscybicjonizowała" się na forum ? :-))
                  • Gość: qża tfaż Re: Instruktor prawa jazdy molestował kursantkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.07, 19:25
                    Ten instruktor to nie byłby za bardzo przeciwnik dla Ciebie - nie dość, że to kategoria oldbojów, to jeszcze trzecia liga.
                    • daga1974 Re: Instruktor prawa jazdy molestował kursantkę 30.05.07, 21:55
                      a znasz jakiegoś , który byłby ?
                      • Gość: qża tfaż Re: Instruktor prawa jazdy molestował kursantkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.07, 22:26
                        aż tak dobrze Cię nie znam...
                        • daga1974 Re: Instruktor prawa jazdy molestował kursantkę 30.05.07, 22:45
                          to żałuj :-)
              • Gość: ewa Re: Instruktor prawa jazdy molestował kursantkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 23:28
                Gratuluję odwagi dziewczynom, które ujawniły zachowanie instruktora. Ktokolwiek
                tak się zachowuje zasługuje na karę.
          • b541 Re: Instruktor prawa jazdy molestował kursantkę 30.05.07, 00:16
            Pytasz Dagusiu, czy taki instruktor mógłby być Twoją ofiarą :))))
            Hmmmm.
            Trudne pytanie :)))))
          • b541 Re: Instruktor prawa jazdy molestował kursantkę 30.05.07, 00:20
            Popatrz, nie doczytałem wszystkich wypowiedzi :))))
            Hihii :)))))
            Ale myślę, ze nie dałabyś się tak nagrać, a i tak zrobiłabyś swoje :))))).
            Pozdrowionka:))))
            • daga1974 Re: Instruktor prawa jazdy molestował kursantkę 30.05.07, 05:56
              wtedy program nie nazywałby się "tvn uwaga" tylko "tvn nie do wiary" :-))
    • Gość: K2 inne spojrzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 00:00
      Ale czy nie myślicie że tego gościa ukarali dla przykładu i specjalnie to nagłośnili aby się inni instruktorzy bali
      • Gość: Rider Re: inne spojrzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 00:09
        Nie pierwsze to jego sprawki.
        Ale nic dziwnego.
        Nad tymi "szkołami" jazdy nie ma żadnej kontroli!
        A żeby być instruktorem wystarczy matura i prawo jazdy...
    • Gość: agnes Re: Instruktor prawa jazdy molestował kursantkę IP: *.21.pl 30.05.07, 10:53
      Chodziłam do tego Pana na kurs i nie mogę o nim złego zdania powiedzieć!Miły
      sypatyczny starszy Pan.Zaraz mi ktoś zarzuci ze pewnie jakas brzydka jestem!Nie!
      Wręcz przecinie!
      • Gość: www Re: Instruktor prawa jazdy molestował kursantkę IP: 195.205.202.* 30.05.07, 11:34
        nie dziwi mnie, że nie było w tej sprawie zgłoszeń do prokuratury, wiele kobiet
        wcale nie traktuje tego typu zachowan jako krzywdzacych dla siebie -
        przeciwnie, uwazaja, ze stanowi to potwierdzenie ich atrakcyjnosci
      • Gość: nonAgnes Re: Instruktor prawa jazdy molestował kursantkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.07, 11:54
        Widac brzydka jestes i do tego zuepelnie bezkrytyczna wobec wlasnej urody.
        • Gość: agnes Re: Instruktor prawa jazdy molestował kursantkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 15:39
          Wiem ile jestem warta!
    • Gość: kursantka Re: Instruktor prawa jazdy molestował kursantkę IP: 80.55.142.* 30.05.07, 13:25
      Jeżdziłam z tym człowiekiem i nie było mowy o takich klimatach, trudno mi to
      sobie wyobrazić i moge tylko współczuć dziewczynom...śmieszność jego żartów
      faktycznie czasem była wątpliwa, ale też mi nikt nie kazał się zaśmiewać ..nie
      odczułam żadnej nachalności na szczęście
      • Gość: ktos Re: Instruktor prawa jazdy molestował kursantkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 13:32
        Chyba zadnej dupy nie ubylo ani tez nic sie nie stalo !
        • Gość: Rider Re: Instruktor prawa jazdy molestował kursantkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 18:19
          > Chyba zadnej dupy nie ubylo ani tez nic sie nie stalo !

Chamstwu w życiu
          Należy się przeciwstawiać siłom
          I godnościom
          Osobistom…
    • daga1974 Re: Instruktor prawa jazdy molestował kursantkę 31.05.07, 14:13
      ant.agrest.org/tinky.jpg
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka