Gość: LIWIA IP: *.streamcn.pl 29.05.07, 23:34 HEJ FORUMOWICZE CZY KTOS Z WAS BYL MOZE W CHLAPOWIE POTRZEBUJE ADRES JAKIEGOS FAJNEGO MIEJSCA NOCLEGOWEGO NAJLEPIEJ WYPROBOWANEGO DZIEKI Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ona Re: Chlapowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 11:48 W Chłapowie nie bylam, wiekszosc chyba forumowiczow jezdzi do Wladka wiecej atrakcji. Ale mysle ze ktos zapewne sie znajdzie i poda godny polecenia adres :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Chlapowo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.07, 11:53 Wpisz w googlach:morze forum: coś napewno znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wczasowicz Re: Chlapowo IP: *.adsl.inetia.pl 30.05.07, 14:11 www.chlapowo.pl/?ch=onw&v=234 www.chlapowo.pl/?ch=onw&v=53#zdjecia Bardzo fajne miejsce, z samego chalpowo do wladyslawowa mozna na piechotke sie przespacerowac, blisko na hel. A w/w pensjonacik bardzo przyjemny, zreszta sobie zobacz, blisko jest takze fajna karczma z klimatem :) Nie wiem jak z cenami w tym roku ale ja bym polecil wlasnie ktores z powyzszych (to jest jeden budynek, jakis rodzinny interes). pozdrawiam i zycze udanego wypoczynku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Chlapowo IP: 212.87.241.* 30.05.07, 16:01 a ja polecam gorąco Chłapowo. Nie ma takiego tłoku, choć zejście na plażę nie jest najlepsze. Polecam ośrodek "Zielony zakątek". Sprawdż w internecie, są zdjęcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa Re: Chlapowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 16:21 nie krzycz tak na forum!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morze Re: Chlapowo IP: 212.87.241.* 31.05.07, 22:29 Ogólnie spokojna wioska bez specjalnych atrakcji ale jak ktoś lubi spokój to czemu nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Chlapowo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.07, 22:38 He,he ja tez uczylam sie obslugi kompa,wiedz nie widze powodu do linczu:} POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś