Dodaj do ulubionych

Zarząd Dróg i Mostów

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 09:11
wiele jest źle oznakowanych miejsc w Częstochowie, czy może Zarząd Dróg i
Mostów łaskawie zrobi coś z odcinkiem ul. Nowowiejskiego przy Multi Banku,
czemu tam parkują samochody, niech ktoś z Zarządu wyjedzie z podwórka przy
kwiaciarni bez zdecydowanego ruchu, ja tak zrobiłam, dostałam mandat, tam nie
ma żadnej widoczności, nie widać przejścia dla pieszych przy bramie, ani
samochodów jadących od strony Alei
Obserwuj wątek
    • Gość: angrusz Re: Zarząd Dróg i Mostów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 16:05

Czym zarządza , wszystko się sypie .
    • Gość: Wojtek Re: Zarząd Dróg i Mostów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.07, 17:26
      I jeszcz każe budować urządzenia drogowe które zamiast usprawniać i poprawiać bezpieczeństwo na drodze powodując wręcz zagrożenie. Mam na myśli sygnalizację przy zjeździe do Semexu na Jagiellońsliej.
    • Gość: Kazik Re: Zarząd Dróg i Mostów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.07, 17:38
      Albo chcą wydać 1,3 milona na modernizację mostów przez rzekę Wartę położonych przy Alei Jana PawłaII.( nie ma tam takich obiektów )
      Informacja pochodzi z Informatora Urzędu miasta ze stycznia 2007 roku.
      www.czestochowa.pl/miasto_1/gospodarka/strategia/copy_of_plonearticle.2006-09-28.0415343104
      • Gość: angrusz Re: Zarząd Dróg i Mostów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 16:18

Ale oprócz III Alei NMP to niczego się tu nie robi . To gdzie ta kasa się
        podziewa ??
        • Gość: ja Re: Zarząd Dróg i Mostów IP: 89.174.23.* 08.06.07, 16:03
          Mam propozycję nie o odrzucenia
          Niech dyrektor z prezydentem się o palikuje.
          Albo weźmie rury metr i p… się w łeb.
          Rurek, palików przybywa a dziur w jezdniach nie ubywa.
          Kiedy weźmiecie się do roboty na drogach w granicach miasta na obrzeżu.
          • Gość: angrusz Re: Zarząd Dróg i Mostów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.07, 08:16

Do ja :

Kiedy ?? No właśnie
    • Gość: angrusz Re: Zarząd Dróg i Mostów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 07:02
      Jadać w Mirowie główną ulicą nie widać skrzyżowania ani znaku , ze jest boczna
      w lewo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka