Dodaj do ulubionych

Nie będzie lekarzy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 20:09
W październiku na Parkitce i Tysiącleciu nie będzie lekarzy.... zwolnili
się...
Obserwuj wątek
    • Gość: tomek Re: Nie będzie lekarzy IP: *.trustnet.pl 01.06.07, 20:20
      Konanowicz tez tak mowil
      alkoholu nie bedzie, papierosow nie bedzie, narkotykow nie bedzie, nic nie
      bedzie to lekazy tez nie bedzie
      • Gość: kokon Re: Nie będzie lekarzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.07, 20:54
        Zaczęli się starać o pracę na hucie...
      • Gość: Eryk XiI Re: Nie będzie lekarzy typu Mengele ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.07, 21:12
        I abym ich nie widział !
        Judymów już mało !
        Będą znachorzy !!!
        • Gość: MEDICUS Re: Nie będzie lekarzy typu Mengele ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 21:32
          życzę Ci Eryku zdrowia bo na rozum już za późno...
    • Gość: gapcio Re: Nie będzie lekarzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.07, 20:54
      Jak robili nam łaskę , że przychodzili leczyć ludzi ubezpieczonych to lepiej
      abym ich tu w Polsce nie widział !
      Z Ukraincem czy Białorusinem lub Rosjaninem też latwo się Polak porozumie.
      Bez łaski !
      I tak przy nich "umierali" ludzie.
      • Gość: jola Re: Nie będzie lekarzy IP: 80.54.174.* 01.06.07, 21:00
        juz dawno powinni to zrobic ,bo wcale nie mysla o pacjentach tylko o kasie
        lekarzy z prawdziwego zdarzenia juz nie ma bo poumierali .a ci co zostali to
        pokonczyli studia za sery i jajka i dlatego tak nas nas lecza,sama bym ich
        zwolnila a zatrudnila Ukraincow napewno lepiej beda to robili niz nasi .
        pozdrawiam
      • kzet69 Re: Nie będzie lekarzy 01.06.07, 21:00
        to sie lepiej ucz mongolskiego albo koreańskiego bo na Ukrainie i Białorusi
        zarabiają relatywnie więcej więc nie przyjadą hihihihiiii.. gapciu
        prawdziwy.....
      • Gość: zc Re: Nie będzie lekarzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.07, 21:39
        Ucz się ukraińskiego i geografii,będzie Ci łatwiej trafić i porozumieć. Nie licz
        na to, że ukraiński lekarz przyjedzie Ciebie leczyć.
    • Gość: drugowaj Re: Nie będzie lekarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 00:08
      nareszcie..
      • Gość: DR. Judym Re: Nie będzie lekarzy IP: 195.205.202.* 02.06.07, 00:32
        niech spie...a sk..wysyny.tylko niech najpierw odpowiedza i zaplaca za bledy
        lekarskie.wynocha z naszego kraju.zobaczymy jak sie dorobia w innym kraju i beda
        poniewierac i szantarzowac obywateli.kazdy z nich ma do utrzymania jakas
        terenowa toyote,zonka 2 autko w rodzinie.mieszkanko w miescie,dom na
        peryferiach.dzieciory,tez maja wymagania.ku..,patrze na to w mojej miejscowosci
        i siekierka turystyczna az,sie zaciska.Na dziesieciu w przychodni siedzacych na
        poczekalni, dziewieciu wychodzi z recepta na "rutinoskolbin",a jeden z "lewym
        zwonieniem".wypieprz..... jak wam tak zle!!!
        • Gość: trendy Re: Nie będzie lekarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 01:02
          jesteś sfrustrowanym niedokształconym nie znajacym ortografii ani medycyny
          I D I O T Ą który w każdym kraju w każdym systemie będzie wypruwał żyły
          zbierając śmieci by zarobic minimum socjalne żal mi cię panie JUdym
    • Gość: spec.chirurg Re: Nie będzie lekarzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.07, 00:18
      jeszcze będziecie skomleć jak rżnięte świniaki, yebani pacjenci, będziecie sie
      do nas potulnie czołgać w osranych kalesonach błgając o pomoc. od mnie każdy
      dostanie kopa w ryj.
      • Gość: DR.Judym Re: Nie będzie lekarzy IP: 195.205.202.* 02.06.07, 00:35
        ooo to taki maly przyklad, jak up.
        • kzet69 Re: Nie będzie lekarzy 02.06.07, 22:37
          195.205.202
          netname: ALFANET-MALOLEPSZY-MARCIN
          descr: ALFANET Malolepszy Marcin
          descr: ul. Strazacka 18a
          descr: 42-270 Klomnice
          country: PL

ale ty używasz wiele różnych nicków... rozdwojenie osobowości panie
          Małolepszy???
    • Gość: angrusz Re: Nie będzie lekarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 06:59

Przyjdą inni .
      Lekarze będa ale to ludzie a zwłaszcza starzy - bo oni sa głównymi konsumentami
      usług medycznych - musza zrozumiec , ze leczenie nie jest darmowe .
      Ono coraz drożej kosztuje i trzeba płacic - wyższą składką .
      • Gość: MEDICUS Re: Nie będzie lekarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 11:00
        jacy inni angrusz? jacy inni? skąd z Bangladeszu?
        • Gość: md Re: Nie będzie lekarzy IP: *.ipt.aol.com 02.06.07, 11:06
          Z jakiego Bangladeszu ?
          Ci z Bangladeszu już dawno są w Anglii.

:)))
          • kzet69 Re: Nie będzie lekarzy 02.06.07, 11:21
            sorki masz rację przecież Bengal Wschodni był częścią Imperium Brytyjskiego...
            dałem plamę... to może chociaż z Mongolii albo z Nauru, ale nie bo tam
            praktykuje łącznie tylko 47 lekarzy... buu...
      • Gość: qża tfaż Re: Nie będzie lekarzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.07, 17:12
        Ci starsi ludzie płacili składki zdrowotne przez całe swoje życie, również wtedy, kiedy nie chorowali. Uważasz, że powinni dziś płacić wyższą składkę? Od każdej emerytury pobierana jest składka zdrowotna, więc starsi ludzie płacą nadal. NIE PŁACĄ NATOMIAST ROLNICY, KTÓRZY W TEN SPOSÓB ZA PRZYZWOLENIEM WŁADZ OKRADAJĄ RESZTĘ SPOŁECZEŃSTWA!!!
        • kzet69 Re: Nie będzie lekarzy 02.06.07, 21:39
          KASA MISIU KASA a na poważnie to zamiast podnoszenia składki współpłacenie
          pacjentów...
    • Gość: agnes Re: Nie będzie lekarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 11:15
      Lekarz to bardzo odpowiedziany zawód i powinien być właściwie opłacany!Dla mnie
      to jasne jak słońce!Nie ma lepszej motywacji do pracy niż kasa!Jesli większość
      dobrych lekarzy wyjedzie to kto nas będzie leczył?
      • Gość: donek Re: Nie będzie lekarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 16:55
        nie wyjadą nie zwolnią się strasza
    • Gość: angrusz Re: Nie będzie lekarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 17:45

A gdzie się podzieją .
      Wszyscy 100 tys wyjadą , wszyscy tak dobrze znają języki i lubia ryzyko ,
      rozłąkę itp
      • Gość: kk Re: Nie będzie lekarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 18:45
        Gość portalu: angrusz napisał(a):

>
        >
        > A gdzie się podzieją .
        > Wszyscy 100 tys wyjadą , wszyscy tak dobrze znają języki i lubia ryzyko ,
        > rozłąkę itp

A krzyż im na drogę, niech wypie.......ą !!!
        A podwyżki dać wtedy tym co chcą tu pracować i łapówek nie biorą.
        • kzet69 Re: Nie będzie lekarzy 02.06.07, 18:50
          a ktoś jeszcze tu chce pracowac???
          • Gość: gapcio Re: Nie będzie lekarzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.07, 21:21
            kzet69 napisał:

> a ktoś jeszcze tu chce pracowac???

Pracować to można w kopalni, a lekarz ma po pierwsze leczyć, a nie szkodzić,
            jak to potrafią niektórzy i jeszcze biorą za to łapówki i chcą "kokosowych" (
            na polskie realia) podwyżek.

Oczywiście niemoralne jest również pobieranie płacy rzędu 50000 do 250000 na
            miesiąc. To oni są winni upadku moralności w wynagradzaniu pracowników.
            Czy się mylę ?
            Poprawcie mnie !
            • Gość: trendy Re: Nie będzie lekarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 21:34
              gapciu gapciu gapciu ideź do psychiatry może jeszzce któryś nie strajkuje????
            • Gość: aga Re: Nie będzie lekarzy IP: *.adsl.inetia.pl 02.06.07, 21:37
              będziecie jeszcze płakać jak każdy na własnej skórze odczuje ich brak życzę
              tego tym co najgłośniej pyskują...
              • Gość: xx Re: Nie będzie lekarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 21:40
                Gość portalu: aga napisał(a):

> będziecie jeszcze płakać jak każdy na własnej skórze odczuje ich brak życzę
                > tego tym co najgłośniej pyskują...

A spie-rda-laj ze swoimi wywodami z tego forum, pewnie jakaś znachorka
                pie-przona się odezwala, wont !
            • kzet69 Re: Nie będzie lekarzy 02.06.07, 21:38
              Gapciu przykro to mi powiedziec... ale jesteś I D I O T Ą
              • Gość: gapcio do kzet69 Re: Nie będzie lekarzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.07, 21:54
                Nie wiem czy jako idiota zrozumiesz to co napiszę !
                Połowa z lekarzy "uciekinierów" będzie sprzątać sale szpitalne. Taka będzie
                rzeczywistość.
                Masz plecy to pływasz na powierzchni wody, jak nie to nurkujesz "w szambie
                doktorku !
                • Gość: DR,Judym Re: Do "trendy" IP: 195.205.202.* 02.06.07, 22:16
                  zdziwisz sie buraku jakie jest moje min. socjalne .siedz lepiej w kacie i pograj
                  sobie na komputerze w malo logiczna gierke ,zamiast wyoslac sie i udawac
                  osiedlowego madrale. pajacu. :-)
                  • kzet69 do gaspció drjudymów itp trolli 02.06.07, 22:34
                    poczekacie zobaczycie.... a ja was zaproszę do swojego gabinetu ale tam będzie
                    nie ma zmiłuj się 200 zeta za poradę kiedyś zachorujecie...
                    • Gość: gapcio Re: do gaspció drjudymów itp trolli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.07, 22:44
                      A ja Ciebie pochowam !!!
                      • kzet69 Re: do gaspció drjudymów itp trolli 02.06.07, 22:52
                        ło jezu ale ty jesteś kretyn gapciu...
                    • Gość: Eryk XiI do kzet69 Re: do gaspció drjudymów itp trolli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.07, 22:56
                      kzet69 napisał:

> poczekacie zobaczycie.... a ja was zaproszę do swojego gabinetu ale tam
                      będzie
                      > nie ma zmiłuj się 200 zeta za poradę kiedyś zachorujecie...

Prosić to możes sobie do woli.
                      Najpierw naucz się KULTURY, tylko nie choć po nią do Pałacu Nauki i Kultury.
                      Jesteś "bratku" kolejnym doktorkiem, który ma wielkie trudności z pisownią
                      polską !
                      Jeden już mądrala "uczony" napisał mi w orzeczeniu lekarskim, że zostałem
                      potrącony przez "skóter". Jełop jeden !
                      Wstyd mi było to coś pokazywać innym osobom w urzędach.
                      • kzet69 Re: do gaspció drjudymów itp trolli 02.06.07, 23:06
                        a dokładnie Eryku??? gdzie te błędy w pisowni???? ciołku???
                        • Gość: DR.Judym Re:DO kzet69 ,trendy IP: 195.205.202.* 02.06.07, 23:42
                          sadze,ze to te same osoby -lub blizniaczo skrzywdzone przez los.dzieki tak
                          szybkiej reakcji wygralem zaklad !!!!jak wszyscy tu siedzimy ,zrobilismy
                          zaklady.czy w/w nicki odezwa sie jutro rano,w poludnie lub za
                          chwile.Wygralem!wygralem!tylko ja docenilem dwoch forumowiczow!zabawa dzieki wam
                          wysmienita!mamy 2 typy waszych zyciorysow: 1.dr.nauk medycznych
                          ,niedouczony,mierny lekarz. 2.wymagajacy psych.leczenia zaszczuty przez zycie
                          nieudacznik. czekamy na odp.
                          • Gość: trendy kz Re:DO kzet69 ,trendy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 00:21
                            oto troll:

195.205.202
                            netname: ALFANET-MALOLEPSZY-MARCIN
                            descr: ALFANET Malolepszy Marcin
                            descr: ul. Strazacka 18a
                            descr: 42-270 Klomnice
                            country: PL
                            • Gość: Wietnamski kucharz Re:DO kzet69 ,trendy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.07, 00:49
                              Nie błaźnij się już więcej, błagam!
                              • Gość: kzet69 trendy Re:DO kzet69 ,trendy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 01:00
                                nie lubię wietnamskiej kuchni... i wietnamskich kucharzy
                                • Gość: Wietnamski kucharz Re:DO kzet69 ,trendy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.07, 01:02
                                  ... tak też myślałem...
                                  RASISTA!!!
                                  • kzet69 Re:DO kzet69 ,trendy 03.06.07, 01:28
                                    nie tylko po wietnamskim zarciu mam sraczkę to nie rasizm misiu tylko delikatne
                                    jelita...
                                    • Gość: Wietnamski kucharz Re:DO kzet69 ,trendy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.07, 01:37
                                      A co masz po kucharzach?
                      • Gość: zc Re: do gaspció drjudymów itp trolli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.07, 23:56
                        Ależ ten "skóter" okrutnie Ci głowę spustoszył.
    • Gość: dobry lekarz Re: Nie będzie lekarzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.07, 00:31
      no może wszyscy nie odejdziemy, pewnie kilku zostanie. na pewno bedziecie
      wszyscy jeszcze skomleć. nie wiem skąd są pomysły typu "przyjadą lekarze ze
      wschodu", ale tylko debil może w coś takiego wierzyć. powoli przyzwyczajajcie
      sie do nowej rzeczywistości - zostaniecie prawie bez lekarzy, a wizyta u
      specjalisty.... hmmm... moge pana zapisac na termin za 3 lata...
      • Gość: Wietnamski kucharz Re: Nie będzie lekarzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.07, 00:45
        "Dobry" czy "Częstochowski"?
        • Gość: DR.Judym Re: do trendy i kz IP: 195.205.202.* 03.06.07, 01:13
          sami widzicie ,ze jadnak przydaliscie sie na cos :-) 2 pizze i gin lubuski
          wygralem dzieki wam. wasze istnienia przydaly sie .dzieki i zycze powodzonka.
          jednoczesnie ostrzegam z tymi danymi osobowymi!jest ustawa.jest i kara.wypite 5
          tanich piwek nie zwalnia z odpowiedzialnosci.uprzedzamy.Za nielegalna reklame
          tez moze byc para& :-) uhaaaahaaaa
        • Gość: jo Re: Nie będzie lekarzy IP: *.iplus.com.pl 25.08.07, 14:36
          "Dobry" czy "Częstochowski"? Skoro oni są po częstochowsku dobrzy to
          niech jadą do Iralndii!!!!!!

• Gość: K2 Re: Nie będzie lekarzy, nie będzie NIC !:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 06:47
      g
    • wawan1 Re: Nie będzie lekarzy 03.06.07, 12:18
      A ja powiem tak. Dwoje z lekarzy z Tysiąclecia uratowało mnie przed wózkiem
      inwalidzkim i innymi niebezpiecznymi skutkami mojej choroby.
      Bardzo im za to dziękuje, żadna z tych osób nawet na sekundę nie zasugerowała
      łapówki, czy nieuzasadnionych wizyt prywatnych.
      MOże akurat to były te wyjątki, a może miałam szczęście trafić na prawdziwych
      lekarzy... Może oni akurat tam zostaną...
    • Gość: angrusz Będa lekarze ale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 16:55
      znacznie drożsi .
      Tak trzeba było od samego początku .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka