Gość: trendy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 20:09 W październiku na Parkitce i Tysiącleciu nie będzie lekarzy.... zwolnili się... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tomek Re: Nie będzie lekarzy IP: *.trustnet.pl 01.06.07, 20:20 Konanowicz tez tak mowil alkoholu nie bedzie, papierosow nie bedzie, narkotykow nie bedzie, nic nie bedzie to lekazy tez nie bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokon Re: Nie będzie lekarzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.07, 20:54 Zaczęli się starać o pracę na hucie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eryk XiI Re: Nie będzie lekarzy typu Mengele ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.07, 21:12 I abym ich nie widział ! Judymów już mało ! Będą znachorzy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MEDICUS Re: Nie będzie lekarzy typu Mengele ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 21:32 życzę Ci Eryku zdrowia bo na rozum już za późno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gapcio Re: Nie będzie lekarzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.07, 20:54 Jak robili nam łaskę , że przychodzili leczyć ludzi ubezpieczonych to lepiej abym ich tu w Polsce nie widział ! Z Ukraincem czy Białorusinem lub Rosjaninem też latwo się Polak porozumie. Bez łaski ! I tak przy nich "umierali" ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Nie będzie lekarzy IP: 80.54.174.* 01.06.07, 21:00 juz dawno powinni to zrobic ,bo wcale nie mysla o pacjentach tylko o kasie lekarzy z prawdziwego zdarzenia juz nie ma bo poumierali .a ci co zostali to pokonczyli studia za sery i jajka i dlatego tak nas nas lecza,sama bym ich zwolnila a zatrudnila Ukraincow napewno lepiej beda to robili niz nasi . pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Nie będzie lekarzy 01.06.07, 21:00 to sie lepiej ucz mongolskiego albo koreańskiego bo na Ukrainie i Białorusi zarabiają relatywnie więcej więc nie przyjadą hihihihiiii.. gapciu prawdziwy..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zc Re: Nie będzie lekarzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.07, 21:39 Ucz się ukraińskiego i geografii,będzie Ci łatwiej trafić i porozumieć. Nie licz na to, że ukraiński lekarz przyjedzie Ciebie leczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drugowaj Re: Nie będzie lekarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 00:08 nareszcie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DR. Judym Re: Nie będzie lekarzy IP: 195.205.202.* 02.06.07, 00:32 niech spie...a sk..wysyny.tylko niech najpierw odpowiedza i zaplaca za bledy lekarskie.wynocha z naszego kraju.zobaczymy jak sie dorobia w innym kraju i beda poniewierac i szantarzowac obywateli.kazdy z nich ma do utrzymania jakas terenowa toyote,zonka 2 autko w rodzinie.mieszkanko w miescie,dom na peryferiach.dzieciory,tez maja wymagania.ku..,patrze na to w mojej miejscowosci i siekierka turystyczna az,sie zaciska.Na dziesieciu w przychodni siedzacych na poczekalni, dziewieciu wychodzi z recepta na "rutinoskolbin",a jeden z "lewym zwonieniem".wypieprz..... jak wam tak zle!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trendy Re: Nie będzie lekarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 01:02 jesteś sfrustrowanym niedokształconym nie znajacym ortografii ani medycyny I D I O T Ą który w każdym kraju w każdym systemie będzie wypruwał żyły zbierając śmieci by zarobic minimum socjalne żal mi cię panie JUdym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spec.chirurg Re: Nie będzie lekarzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.07, 00:18 jeszcze będziecie skomleć jak rżnięte świniaki, yebani pacjenci, będziecie sie do nas potulnie czołgać w osranych kalesonach błgając o pomoc. od mnie każdy dostanie kopa w ryj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DR.Judym Re: Nie będzie lekarzy IP: 195.205.202.* 02.06.07, 00:35 ooo to taki maly przyklad, jak up. Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Nie będzie lekarzy 02.06.07, 22:37 195.205.202 netname: ALFANET-MALOLEPSZY-MARCIN descr: ALFANET Malolepszy Marcin descr: ul. Strazacka 18a descr: 42-270 Klomnice country: PL ale ty używasz wiele różnych nicków... rozdwojenie osobowości panie Małolepszy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz Re: Nie będzie lekarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 06:59 Przyjdą inni . Lekarze będa ale to ludzie a zwłaszcza starzy - bo oni sa głównymi konsumentami usług medycznych - musza zrozumiec , ze leczenie nie jest darmowe . Ono coraz drożej kosztuje i trzeba płacic - wyższą składką . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MEDICUS Re: Nie będzie lekarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 11:00 jacy inni angrusz? jacy inni? skąd z Bangladeszu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: md Re: Nie będzie lekarzy IP: *.ipt.aol.com 02.06.07, 11:06 Z jakiego Bangladeszu ? Ci z Bangladeszu już dawno są w Anglii. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Nie będzie lekarzy 02.06.07, 11:21 sorki masz rację przecież Bengal Wschodni był częścią Imperium Brytyjskiego... dałem plamę... to może chociaż z Mongolii albo z Nauru, ale nie bo tam praktykuje łącznie tylko 47 lekarzy... buu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qża tfaż Re: Nie będzie lekarzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.07, 17:12 Ci starsi ludzie płacili składki zdrowotne przez całe swoje życie, również wtedy, kiedy nie chorowali. Uważasz, że powinni dziś płacić wyższą składkę? Od każdej emerytury pobierana jest składka zdrowotna, więc starsi ludzie płacą nadal. NIE PŁACĄ NATOMIAST ROLNICY, KTÓRZY W TEN SPOSÓB ZA PRZYZWOLENIEM WŁADZ OKRADAJĄ RESZTĘ SPOŁECZEŃSTWA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Nie będzie lekarzy 02.06.07, 21:39 KASA MISIU KASA a na poważnie to zamiast podnoszenia składki współpłacenie pacjentów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnes Re: Nie będzie lekarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 11:15 Lekarz to bardzo odpowiedziany zawód i powinien być właściwie opłacany!Dla mnie to jasne jak słońce!Nie ma lepszej motywacji do pracy niż kasa!Jesli większość dobrych lekarzy wyjedzie to kto nas będzie leczył? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: donek Re: Nie będzie lekarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 16:55 nie wyjadą nie zwolnią się strasza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz Re: Nie będzie lekarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 17:45 A gdzie się podzieją . Wszyscy 100 tys wyjadą , wszyscy tak dobrze znają języki i lubia ryzyko , rozłąkę itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Nie będzie lekarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 18:45 Gość portalu: angrusz napisał(a): > > > A gdzie się podzieją . > Wszyscy 100 tys wyjadą , wszyscy tak dobrze znają języki i lubia ryzyko , > rozłąkę itp A krzyż im na drogę, niech wypie.......ą !!! A podwyżki dać wtedy tym co chcą tu pracować i łapówek nie biorą. Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Nie będzie lekarzy 02.06.07, 18:50 a ktoś jeszcze tu chce pracowac??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gapcio Re: Nie będzie lekarzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.07, 21:21 kzet69 napisał: > a ktoś jeszcze tu chce pracowac??? Pracować to można w kopalni, a lekarz ma po pierwsze leczyć, a nie szkodzić, jak to potrafią niektórzy i jeszcze biorą za to łapówki i chcą "kokosowych" ( na polskie realia) podwyżek. Oczywiście niemoralne jest również pobieranie płacy rzędu 50000 do 250000 na miesiąc. To oni są winni upadku moralności w wynagradzaniu pracowników. Czy się mylę ? Poprawcie mnie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trendy Re: Nie będzie lekarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 21:34 gapciu gapciu gapciu ideź do psychiatry może jeszzce któryś nie strajkuje???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Nie będzie lekarzy IP: *.adsl.inetia.pl 02.06.07, 21:37 będziecie jeszcze płakać jak każdy na własnej skórze odczuje ich brak życzę tego tym co najgłośniej pyskują... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Nie będzie lekarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 21:40 Gość portalu: aga napisał(a): > będziecie jeszcze płakać jak każdy na własnej skórze odczuje ich brak życzę > tego tym co najgłośniej pyskują... A spie-rda-laj ze swoimi wywodami z tego forum, pewnie jakaś znachorka pie-przona się odezwala, wont ! Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Nie będzie lekarzy 02.06.07, 21:38 Gapciu przykro to mi powiedziec... ale jesteś I D I O T Ą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gapcio do kzet69 Re: Nie będzie lekarzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.07, 21:54 Nie wiem czy jako idiota zrozumiesz to co napiszę ! Połowa z lekarzy "uciekinierów" będzie sprzątać sale szpitalne. Taka będzie rzeczywistość. Masz plecy to pływasz na powierzchni wody, jak nie to nurkujesz "w szambie doktorku ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DR,Judym Re: Do "trendy" IP: 195.205.202.* 02.06.07, 22:16 zdziwisz sie buraku jakie jest moje min. socjalne .siedz lepiej w kacie i pograj sobie na komputerze w malo logiczna gierke ,zamiast wyoslac sie i udawac osiedlowego madrale. pajacu. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 do gaspció drjudymów itp trolli 02.06.07, 22:34 poczekacie zobaczycie.... a ja was zaproszę do swojego gabinetu ale tam będzie nie ma zmiłuj się 200 zeta za poradę kiedyś zachorujecie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gapcio Re: do gaspció drjudymów itp trolli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.07, 22:44 A ja Ciebie pochowam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: do gaspció drjudymów itp trolli 02.06.07, 22:52 ło jezu ale ty jesteś kretyn gapciu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eryk XiI do kzet69 Re: do gaspció drjudymów itp trolli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.07, 22:56 kzet69 napisał: > poczekacie zobaczycie.... a ja was zaproszę do swojego gabinetu ale tam będzie > nie ma zmiłuj się 200 zeta za poradę kiedyś zachorujecie... Prosić to możes sobie do woli. Najpierw naucz się KULTURY, tylko nie choć po nią do Pałacu Nauki i Kultury. Jesteś "bratku" kolejnym doktorkiem, który ma wielkie trudności z pisownią polską ! Jeden już mądrala "uczony" napisał mi w orzeczeniu lekarskim, że zostałem potrącony przez "skóter". Jełop jeden ! Wstyd mi było to coś pokazywać innym osobom w urzędach. Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: do gaspció drjudymów itp trolli 02.06.07, 23:06 a dokładnie Eryku??? gdzie te błędy w pisowni???? ciołku??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DR.Judym Re:DO kzet69 ,trendy IP: 195.205.202.* 02.06.07, 23:42 sadze,ze to te same osoby -lub blizniaczo skrzywdzone przez los.dzieki tak szybkiej reakcji wygralem zaklad !!!!jak wszyscy tu siedzimy ,zrobilismy zaklady.czy w/w nicki odezwa sie jutro rano,w poludnie lub za chwile.Wygralem!wygralem!tylko ja docenilem dwoch forumowiczow!zabawa dzieki wam wysmienita!mamy 2 typy waszych zyciorysow: 1.dr.nauk medycznych ,niedouczony,mierny lekarz. 2.wymagajacy psych.leczenia zaszczuty przez zycie nieudacznik. czekamy na odp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trendy kz Re:DO kzet69 ,trendy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 00:21 oto troll: 195.205.202 netname: ALFANET-MALOLEPSZY-MARCIN descr: ALFANET Malolepszy Marcin descr: ul. Strazacka 18a descr: 42-270 Klomnice country: PL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wietnamski kucharz Re:DO kzet69 ,trendy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.07, 00:49 Nie błaźnij się już więcej, błagam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kzet69 trendy Re:DO kzet69 ,trendy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 01:00 nie lubię wietnamskiej kuchni... i wietnamskich kucharzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wietnamski kucharz Re:DO kzet69 ,trendy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.07, 01:02 ... tak też myślałem... RASISTA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re:DO kzet69 ,trendy 03.06.07, 01:28 nie tylko po wietnamskim zarciu mam sraczkę to nie rasizm misiu tylko delikatne jelita... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wietnamski kucharz Re:DO kzet69 ,trendy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.07, 01:37 A co masz po kucharzach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zc Re: do gaspció drjudymów itp trolli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.07, 23:56 Ależ ten "skóter" okrutnie Ci głowę spustoszył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobry lekarz Re: Nie będzie lekarzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.07, 00:31 no może wszyscy nie odejdziemy, pewnie kilku zostanie. na pewno bedziecie wszyscy jeszcze skomleć. nie wiem skąd są pomysły typu "przyjadą lekarze ze wschodu", ale tylko debil może w coś takiego wierzyć. powoli przyzwyczajajcie sie do nowej rzeczywistości - zostaniecie prawie bez lekarzy, a wizyta u specjalisty.... hmmm... moge pana zapisac na termin za 3 lata... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wietnamski kucharz Re: Nie będzie lekarzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.07, 00:45 "Dobry" czy "Częstochowski"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DR.Judym Re: do trendy i kz IP: 195.205.202.* 03.06.07, 01:13 sami widzicie ,ze jadnak przydaliscie sie na cos :-) 2 pizze i gin lubuski wygralem dzieki wam. wasze istnienia przydaly sie .dzieki i zycze powodzonka. jednoczesnie ostrzegam z tymi danymi osobowymi!jest ustawa.jest i kara.wypite 5 tanich piwek nie zwalnia z odpowiedzialnosci.uprzedzamy.Za nielegalna reklame tez moze byc para& :-) uhaaaahaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: Nie będzie lekarzy IP: *.iplus.com.pl 25.08.07, 14:36 "Dobry" czy "Częstochowski"? Skoro oni są po częstochowsku dobrzy to niech jadą do Iralndii!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2 Re: Nie będzie lekarzy, nie będzie NIC !:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 06:47 g Odpowiedz Link Zgłoś
wawan1 Re: Nie będzie lekarzy 03.06.07, 12:18 A ja powiem tak. Dwoje z lekarzy z Tysiąclecia uratowało mnie przed wózkiem inwalidzkim i innymi niebezpiecznymi skutkami mojej choroby. Bardzo im za to dziękuje, żadna z tych osób nawet na sekundę nie zasugerowała łapówki, czy nieuzasadnionych wizyt prywatnych. MOże akurat to były te wyjątki, a może miałam szczęście trafić na prawdziwych lekarzy... Może oni akurat tam zostaną... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz Będa lekarze ale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 16:55 znacznie drożsi . Tak trzeba było od samego początku . Odpowiedz Link Zgłoś