Dodaj do ulubionych

Jestem świnią ,debilem, imbecylem

02.06.07, 23:10
Jestem nic nie wartym łajdakiem.Moja żona nic nie mówi,tylko patrzy na mnie
smutnymi oczami i po kryjomu ociera łzy.Wszystko przez moją głupotę i pewną
Irenkę,która niespodziewanie pojawiła się w moim życiu.Wesoła,rozgadana i
nawet trochę zgrabna.Moja żona z roku na rok coraz smutniejsza,bo solidnie i
konsekwentnie uprzykrzałem jej życie aluzjami i wyzwiskami- wszyscy to
widzieli tylko nie ja.Irenka to balsam na moje ego...do czasu...teraz usilnie
wymazuję ją z pamięci i czję sięjak kretyn i zdrajca wszelkich ideałów
moralnych.Moja żona jest mądrą,pracowitą,zdolną i bardzo atrakcyjną
kobietą.Bardzo żałuję, że tak się pogubiłem i nie wiem czy zasługuję jeszcze
na jej miłość.A tak naprawdę ta "spowiedż" jest ku przestrodze innym, żeby
zanim zdecydują się na flirt zastanowili się co jest w życiu
najważniejsze,żeby nie ranić rodziny.Moja żona jest moją największą
miłością,ale nadal odruchowo sięgam po komórkę -jak wymazać to z
podświadomości?Sam z głupoty się w to wpakowałem i nawet nie wiadomo kiedy
przekroczyłem granice koleżeństwa.To trudne.
Obserwuj wątek
    • asgard_bp Re: Jestem świnią ,debilem, imbecylem 02.06.07, 23:15
      Przynajmiej to w końcu zrozumiałes .............
    • Gość: ja Re: Jestem świnią ,debilem, imbecylem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 23:21
      Zdobyles sie na odwage i przyznales do bledu,byc moze jest jeszcze szansa by
      naprawic blad.Zrobiles źle,ale wiesz to,jestes tego swiadomy.Osobiscie nie wiem
      czy potrafilbym wybaczyc zdrade facetowi ale probuj,zawsze jest jakas
      nadzieja.Pozdrawiam
    • Gość: Tom Re: Jestem świnią ,debilem, imbecylem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.07, 23:30
      A co Ci tak otworzyło oczy że nagle zacząłeś na powrót dostrzegać żonę?
      Lepiej późno niż wcale.
    • Gość: qża tfaż Re: Jestem świnią ,debilem, imbecylem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.07, 23:45
      Debilem ani imbecylem nie jesteś bo z rozumem u Ciebie jak widać wszystko w jak najlepszym porządku, tylko może słuchaj go na codzień a nie tylko od święta... Ale świnią jesteś, a i tak jest to zbyt łagodne określenie.
      • nutkajski o tym jak trudno byc mezem... 02.06.07, 23:57
        za pare lat.moze juz za 2 .odkupisz swoje winy w jej oczach. :-) albo nie .
    • Gość: pola Re: Jestem świnią ,debilem, imbecylem IP: 212.2.101.* 03.06.07, 08:43
      bardzo ładnie się określiłeś. upokorzyłeś tak bardzo swoją żonę i robisz to
      nadal że w życiu nie powinna ci wybaczyć dlaczego ma całe życie cierpieć przez
      takiego drania jak ty napewno znajdzie sobie dobrego faceta który ją doceni i
      będzie ją dobrze traktował.
      • Gość: ewa Re: Jestem świnią ,debilem, imbecylem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 12:03
        Chłopie, weź się w kupę i ratuj to co masz najcenniejszego. A Irenka znajdzie
        sobie kogoś innego, nowego, jak to Irenka........
    • yamaneko Re: Jestem świnią ,debilem, imbecylem 03.06.07, 12:48
      mimo błędów jakie popełniłeś nie uważam cię za debila i imbecyla, jak to siebie
      określiłeś - jeśli takowym byś był to nigdy byś sie nie zdobył na przyznanie sie
      do błędu!
      Teraz uważam, że należy przejść do konkretnych czynów i naprawić coś czego możę
      jeszcze do końca nie zniszczyłeś !
      Życzę Ci POWODZENIA i trzymam kciuki !

Do Krytykantów szanownych:
      Każdy jest człowiekiem i jako człowiek jest omylny i zdarza sie że popełni błąd !
      najważniejsze jest jednak to, że dostrzegłwszy ów błąd człowiek stara się go
      naprawić, a nie tłumaczyć sam przed sobą!

JESZCZE RAZ POWODZENIA !
      Pozdrawiam !
      • Gość: Ja Re: Jestem świnią ,debilem, imbecylem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 12:58
        A ja po prostu nie wierzę w to, co napisałeś.Brzmi to infantylnie, a na dodatek
        ktoś, kto tak postąpił / moim zdaniem/ nie zawiadamiałby forumowiczów GW. Jest
        to sprawa osobista, obnażanie tego na forum jest tylko wywołaniem
        zainteresowania własną osobą. Wymyśl coś lepszego, forum, to nie serial.
        • Gość: Tom Re: Jestem świnią ,debilem, imbecylem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.07, 13:04
          Poczekaj, poczekaj - w tym może kryć się jakiś sens.
        • yamaneko Re: Jestem świnią ,debilem, imbecylem 03.06.07, 13:20
          taa...
          nie ma jak doszukiwanie się czegoś... jakiegoś drugiego dna...
          A może ta wypowiedź/spowiedź to swego rodzaju katharsis ?! hę ?!

ja tam ufam, że tak właśnie jest!

Pozdrawiam !
        • Gość: Żona Re: Jestem świnią ,debilem, imbecylem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 13:32
          Wymyślone czy nie, wiele osób sie włącza do dyskusji ,temat bardzo fajny,prawie
          tak jak szef i sekretarka(POSZUKAJCIE) Jeśli ktoś się nudzi,można
          podyskutować .!TEMAT KU PRZESTRODZE NIEWIERNYCH ZNUDZONYCH MĘŻÓW!
          • Gość: anka Re: Jestem świnią ,debilem, imbecylem IP: *.adsl.inetia.pl 05.06.07, 21:02
            idioto ile ty masz lat???żonka powinna cie dawno olać a nie ocierać
            łzy.PRZYDUPASIE IRENKI.
    • klarnecik66 Re: Jestem świnią ,debilem, imbecylem 03.06.07, 18:38
      Ja też jestem ofiarą"koleżeńskich" układów iwiem jak boli zdrada.Mój mąż bardzo
      się stara chociaż jest mu trudno,doceniam to. Jednak za każdym razem,gdy
      wychodzi z domu albo usiłuje skontaktować się z koleżanką ,serce mi pęka.Wiem,że
      mnie kocha i wiem ,że się pogubił.Jednak cholernie boli.
      • Gość: handzia Re: Jestem świnią ,debilem, imbecylem IP: *.adsl.inetia.pl 06.06.07, 19:08
        A mój mąż też się stara - tylko,że tak dla niepoznaki.Wobec mnie usiłuje być ok
        ale ciągle kombinuje jak mnie oszukać.Po tylu wspólnych latach znam go na
        wylot,wiem kiedy się z panią kontaktuje i kiedy o niej myśli.Zdradza to swoim
        zachowaniem,mimiką - trudno mi uwierzyć,że kocha mnie.Żal i nieufnosc pozostanie
        już na zawsze.Jeśli nie poradzę sobie z tym emocjonalnie,to po prostu odejdę bo
        taka sytuacja wyniszcza mnie .
    • brat_niedzwiedz Re: Jestem świnią ,debilem, imbecylem 03.06.07, 19:20
      Pozdrow Irenke....ale musisz sie juz chyba raczej z nia pozegnac...tak bedzie
      lepiej
    • Gość: klarav Re: Jestem świnią ,debilem, imbecylem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 19:38
      straszny jest ten temat.pierwszy raz nie wiem co napisac.glupia sprawa.
    • jupiter000 Re: Jestem świnią ,debilem, imbecylem 03.06.07, 22:48
      Podobny temat przewinął się już przez to forum z tą różnicą,że tamten palant nie
      był w stanie zrozumieć swojej głupoty.A swoją drogą wszystkim zdrajcom powinno
      się przytrafić to samo,żeby na własnej skórze odczuli jak to jest,gdy kogoś,kto
      poświęca niejedno dla miłości,traktuje się jak worek śmieci.Dla obiektów
      niedozwolonych związków nie nam żadnego szacunku,bo o ile chłop ma zaćmienie
      umysłu,to pani,która pozwala sobie na romans z żonatym facetem NIE JEST NIC
      WARTA.Ale jak to mówią życie toczy się dalej ,należy wyciągać wnioski i starać
      się naprawiać błędy.
      • Gość: viki Re: Jestem świnią ,debilem, imbecylem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 22:52
        taak-wszystkie panie które zadają się z żonatymi facetami nie sa nic warte!!!!
        ONE w ogóle to TAKIE WIELKIE NIC!!
        • Gość: lona Re: Jestem świnią ,debilem, imbecylem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 09:47
          masz rację one to NIKT-ale są!!Niestety!
          • Gość: Romek Re: Zycie takie jest ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.07, 10:04
            Są zonaci mężzcyźni oraz zamężne kobiety !
            To nie ich wina, że są żonaci i zamężne.
            To sprawa Amora !
            Winę za niegodne postępowanie małżonka lub małżonki nie ponosi już Amor, lecz
            takiemu postępowaniu winien jest charakter danego człowieka wykształcony od
            dzieciństwa po chwilę obecną.
            MIŁOŚC BYŁA , JEST I BĘDZIE - na wieki !
            • kanalsueski Re: Zycie takie jest ! 05.06.07, 08:09
              Jak chcesz Romuś żeby dopadł Cię taki Amor albo twoją drugą połowę to nie myśl
              za dużo tylko poddaj się nastrojowi chwili.Chętnych nie brakuje a pranie mózgu
              masz zagwarantowane.Ale masz rację wszystko zależy od kultury moralnej i
              charakteru osobnika homo sapiens.Miłość była,jest i będzie- tylko co niektórym
              obiekty się mylą.
      • Gość: mgsa Re: Jestem świnią ,debilem, imbecylem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 10:44
        Za karę powinienes przezyc zycie z irenką, ona na pewno przyprawi ci rogi.
        Poczujesz jak cisną . ...a apitety bardzo trafne
    • Gość: aga Re: Jestem świnią ,debilem, imbecylem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.07, 15:40
      Ja jestem w stanie spojrzeć na ciebie bardziej łaskawym wzrokiem.Bardzo rzadko
      się zdarza,by ktoś dostrzegł,jakim jest gnojkiem i jak krzywdzi najbliższe
      osoby.Tobie się to udało.Myslę,że żona nadal cię kocha,stąd jej smutek,nie
      jesteś jej obojętny.Jesli twoja zmiana będzie trwała,szczera i prawdziwa musisz
      zrobić wszystko,by wynagrodzić żonie jej stracone lata i upokorzenia.Przeprosić
      ją,dać czas,duuużo czasu,nie poganiać jej.Zniszczyłeś na pewno coś cennego w
      swoim małżeństwie i raczej tego już nie odbudujesz.Ale nie krzywdż więcej
      swojej żony.Ona nie da ci już drugiej szansy.Wiele kobiet nie dałoby ci nawet
      tej szansy.
    • Gość: Monicha2 Re: Jestem świnią ,debilem, imbecylem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 18:37
      To prawie jak moja historia z tą różnicą, że ja jestem tą żoną i choć kocham
      swego męża i choć wierzę, że to był tylko flirt nieskonsumowany i choć się
      staram to żal i rozczarowanie często powracają. Nigdy już nie będę na niego
      patrzyć tak jak kiedyś. Szkoda, że nawet w związkach gdzie panuje prawdziwa
      miłość zdarzają się takie rzeczy.
      Połowa naszej wielkiej miłości została zbeszczeszczona. Pozdrawiam Twoją żonę i
      mam nadzieję, że kiedyś Cię oleje !!!
    • daga1974 Re: Jestem świnią ,debilem, imbecylem 06.06.07, 20:39
      każdy popełnia w życiu błędy , nie ma ludzi idealnych ... nie katuj się za
      bardzo tym co się stało , bo to niczego nie zmieni , po prostu żyj dalej w
      zgodzie ze swoim sumieniem ...
      • Gość: agniecha Re: Jestem świnią ,debilem, imbecylem IP: *.adsl.inetia.pl 06.06.07, 21:26
        ale jesteś ..ym kretynem poszedłeś za jakąs pizdunią irenką to imie mówi
        samo za siebie-boże spraw aby jego żona czym prędzej dała mu kopa w dupę niech
        sobie żyje z tą pożal sie boże irenka...
    • Gość: Brat Re: Jestem świnią ,debilem, imbecylem IP: *.strefa.com 06.06.07, 21:35
      Jasiu, jestem bratem moich zamężnych sióstr, i naprawdę nie wiem do
      czego mogłoby dojść gdyby okazało się że...
      To ma być wyznanie?- przedstawiłbyś się chociaż, ponieważ,
      drogi „december11”, pod pseudonimem można sobie pisać wszystko. Ponadto
      szczerość twą podważasz ty sam pisząc „Moja żona jest moją największą
      miłością,ale nadal odruchowo sięgam po komórkę -jak wymazać to z
      podświadomości?”- proponuję ci kastrację, metoda skuteczna i trwała.
      Powyższy cytat ukazuje ponadto fakt że to właśnie ty jesteś swoją największą
      miłością- trzeba się było nie żenić narcyzie jeden bo po założeniu rodziny nie
      odpowiadasz już tylko za swoje życie!- dorośnij wreszcie do swojej roli.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka