Dodaj do ulubionych

Gdzie pustaki?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 07:44
Gdzie można kupić pustaki Maxy?
Obserwuj wątek
    • Gość: CHĘTNY Re: Gdzie pustaki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 07:45
      No i w jakiej cenie?
      • Gość: ? Re: Gdzie pustaki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 10:29
        własciwie to okresliłes "maxy" ,a może bloczki siporex(raczej biały kom.)
        22x30x60,22x60x60? Odsprzedam .To mogło być uznane jako reklama ale jednocześnie
        pytanie czym lepszy jest siporeks od maxa?.Siporeks piła mozesz przyciąć do
        kantu,zagiecia,..., max na wymiar jest.Cegła też dobra dlaczego max? ze wzgledu
        na wagę?szybkość budowania co lepsze?
        • Gość: CHĘTNY Re: Gdzie pustaki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 11:28
          Chodzi mi o pustaki typu porotherm
          • Gość: wszystkowiedzący Re: Gdzie pustaki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 11:32
            W Castoramie po 8zł- na zapisy.
            W Domex-sie po 10 zł- od ręki.
            • Gość: ? Re: Gdzie pustaki? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.07, 12:50
              Porotherm w Domexie jest po 13 zl.
              • Gość: Gość Re: Gdzie pustaki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 13:18
                uuuu, przepraszam, miałem już "trochę" nieaktualne dane
          • Gość: ? Re: Gdzie pustaki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 11:51
            ..ja poddałem pod dyskusję i zaproponowałem coś innego jak 'max' .następny
            forumowicz podał Tobie namiary,ja jeszcze dodam porotherm może być na słowacji
            ,czechach-w podobnej cenie ze sprowadzeniem/patrz posty bud.nawet w
            cz-wie.zdrowia na budowie
        • Gość: m Re: Gdzie pustaki? IP: 212.160.86.* 12.06.07, 14:49
          w jakiej cenie i ile sztuk mozesz odsprzedac?
          czy to sa bloczki komorkowe czy pustak pianowy?
          • Gość: ? Re: Gdzie pustaki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 13:36
            do "m" siporeks(X) jak nazwa wskazuje bloczki (tzw.białe-choć są raczej szare w
            odróżnieniu od cementowego)betonu komórkowego(nie komorowe to jest różnica)ilość
            ok 30 m3 tj ok.600 szt.tych mniejszych .Dalsze informacje jak Pan potrzebuje
            udzielę na gg,e-mail.P
            • Gość: ? Re: Gdzie pustaki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 13:38
              -to nie są tzw.pustaki pianowe to jest siporex.p
    • Gość: kasia Re: Gdzie pustaki? IP: *.lelewela.trustnet.pl 12.06.07, 11:50
      Ja mam jednego maxi pustaka w domu:)) Dopłacę:]
    • Gość: tez budujący Re: Gdzie pustaki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 12:21
      Najlepsze zawsze były Max-y z Kozłowic(niedaleko Goprzowa Sl)teraz
      niedostępne.Najblizej kupisz bez miesikeczych oczekiwac w Czechach lub Ukrainie
      i to nie żart.
      • ka-8 Re: Gdzie pustaki? 12.06.07, 13:35
        Przy takich cenach to chyba juz z Niemiec sie oplaci sciagac a co dopiero z
        Ukrainy czy Czech. :D
        • fraberger Re: Gdzie pustaki? 12.06.07, 13:51
          Kamyk Plac Witosa 1 porotherm 10 zl
          • Gość: iza Re: Gdzie pustaki? IP: *.adsl.inetia.pl 12.06.07, 16:09
            Możliwość na zamówienie sprowadzenia pustaków porotherm - więcej
            iza_19@poczta.fm
            • Gość: Przemooo Re: Gdzie pustaki? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.07, 17:33
              Widzę ,że już się w głowach poprzewracało sprzedającym materiały
              budowlane.Przeczekajcie jeszcze tą zimę i zobaczycie po ile będą MAX'y. Ta
              sensacja z tymi cenami nie potrwa długo.Miejmy nadzieję że zima tego roku będzie
              ostra i wszystkie składy ,które przechowują materiały budowlane będą szybko
              wyprzedawać swoje zapasy !!! Ceny są sztucznie podkręcane dzieki szumowi
              medialnemu a sprzedawcy wykorzystują to maksymalnie!Niestety takie jest prawo
              rynku,a POLSKA to bardzo dziwny kraj i tutaj wszystko wolno!
              Pozdrawiam wszystkich budujących swoje domki!
              POWODZENIA - Nie dajcie sie !!!
              • Gość: gość Re: Gdzie pustaki? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.07, 21:46
                kilka dni temu kupiłem od gościa (bierze bezpośrednio od producenta)porotherm.
                Ale ceny ciagle się zmieniają, to też zalezy od ilości. Tel. 602199158
                • Gość: olo Re: Gdzie pustaki? IP: *.streamcn.pl 12.06.07, 23:08
                  max są na michalinie od ręki po 4zl
    • millalovesyoga123 Re: Gdzie pustaki? 12.12.23, 09:30
      Zainwestuj w ceramikę od https: //murygt .pl/ i ciesz się trwałym i estetycznym domem przez lata. Polecam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka