Dodaj do ulubionych

Wykroczenia pod dywanem

IP: 83.2.141.* 13.06.07, 22:08
No Brawo! kolejna afera,nasi dziennikarze śledczy są niezastąpieni i zawsze
na stanowisku.
Obserwuj wątek
    • Gość: bio Wykroczenia pod dywanem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.07, 02:50
      szkod gadac tak muisilo byc byl wibrator ale dupa musila odejsc a teraz ddam
      wszystko za M...... pohodzenie :)))

• Gość: @////w//// szkoda juzzzz pisac IP: *.spidernet.pl 14.06.07, 08:08
      Opcja zero powinna obowiązywac dla policjantów(w każdym komisariacia 1
      porzadnego zostawic na dobry narybek-chybaby sie znalazł)
      prekuratorów,sedziów.Nic dodać nic ując.Korupcja,korupcja i jeszcze raz
      korupcja,był na tyle głupi,ze nie wyniósł tych spraw i nie spalił.
    • Gość: ajek Wykroczenia pod dywanem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 09:25
      ... to wszystko nieprawda, przeciez w gabinecie to sprzątaczka zamiatała ...
      • Gość: ja Re: Wykroczenia pod dywanem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 09:48
        nic dodac, nic ujac taka to nasz policja.
    • Gość: Stary PraktykKocha Wykroczenia pod dywanem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 11:28
      I chwała dziennikarzom. To oni powinni być odznaczani. A policja?! no cóż, jak
      na razie zmieniła nazwę i niewiele poza tym. Ale mam nadzieję, że jeszcze paru
      się zamknie /tylko czy aby na pewno /, i powoli, powoli zostaną tam, przynajmniej
      w większości, sami dobrzy policjanci.
      Czego im i sobie życzę
      Stary Praktyk
    • Gość: jasiek Wykroczenia pod dywanem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.07, 20:47
      jasne najlepiej jak policja zajmuje sie pie..mi, ukarac faceta ,bo pies
      obszczekal jasnie pana policjanta na sluzbie.,ale wazne sprawy"pod dywan"
    • Gość: egon Wykroczenia pod dywanem IP: 195.205.171.* 14.06.07, 20:50
      Pan Janusz D.myknoł na emerytorke a poza tym ma posadke-jest egzaminatorem.Pan
      Stanislaw Z.ma posadke specjalisty od szkolen kierowcow w WORD-Czestochowa.Tylko
      pozazdroscic.Od Polska rzeczywistosc.
      • Gość: xx Re: Wykroczenia pod dywanem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 08:25
        Gość portalu: egon napisał(a):

> Pan Janusz D.myknoł na emerytorke a poza tym ma posadke-jest egzaminatorem.Pan
        > Stanislaw Z.ma posadke specjalisty od szkolen kierowcow w WORD-Czestochowa.Tylk
        > o
        > pozazdroscic.Od Polska rzeczywistosc.

Szkoda słów.
      • Gość: wik Re: Wykroczenia pod dywanem IP: *.b-ras1.lmk.limerick.eircom.net 28.06.07, 22:50
        Hej,Egon po pierwsze Twoja poprawność ortograficzna razi!Brawo!
        Po drugie,czego im zazdrościc?I dlaczego ich z góry osądzać,wyrok jeszcze nie
        zapadł w ich sprawie więc trochę obiektywizmu by się z Twojej strony
        przydało.Myslisz że to tak extra znaleźć się w takiej sytuacji jak Oni i
        jeszcze być z góry osądzanym przez Takich jak Ty?Najlepiej ich od razu do kicia
        wsadzić i z góry założyć że są winni,a co!Właśnie taka jest polska,zero
        sprawiedliwości.I to tyle...
    • Gość: andrzej Wykroczenia pod dywanem IP: 80.48.49.* 15.06.07, 14:59
      niech się siarska z momamoniem zastanowia co piszą - niech napiszą prawdę ,
      rzeczywiście GW jest nie do czytania - niech napiszą, że chodzi o zdjęca
      fotoradarowe, za które za przekroczenia drogowe nie płacą sprawcy wykroczeń i
      nie mozna ich ustalić! mamy nowa SB w Policji czestochowskiej
      • Gość: gosc Re: Wykroczenia pod dywanem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 15:26
        Gość portalu: andrzej napisał(a):

> niech się siarska z momamoniem zastanowia co piszą - niech napiszą prawdę ,
        > rzeczywiście GW jest nie do czytania - niech napiszą, że chodzi o zdjęca
        > fotoradarowe, za które za przekroczenia drogowe nie płacą sprawcy wykroczeń i
        > nie mozna ich ustalić! mamy nowa SB w Policji czestochowskiej

ty ćwoku !
        wal sie od Pani Moniki palancie jeden, masz coś to z nią sobie ty buraku
        porozmawiaj a nie szarp ją bucu na tym forum kretynie uposledzony.,
        • Gość: allegość Re: Wykroczenia pod dywanem IP: *.strefa.com 15.06.07, 20:37
          słuchaj "gosc", przefczytaj sobie sam cś Ty napisał. Po prostu mi jest Ciebie bardzo szkoda, skąd u Ciebie tyle agresji, ja nie wiem jak mam Tobie pomóc...zostawiam to bez dalszego komentarza, bo żal mi Ciebie
          • Gość: ola Re: Wykroczenia pod dywanem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 21:24
            Gość portalu: allegość napisał(a):

> słuchaj "gosc", przefczytaj sobie sam cś Ty napisał. Po prostu mi jest Ciebie b
            > ardzo szkoda, skąd u Ciebie tyle agresji, ja nie wiem jak mam Tobie pomóc...zos
            > tawiam to bez dalszego komentarza, bo żal mi Ciebie

Polszczyzna się tu kłania u ciebie debilu !!
            • Gość: do Oli i im podobn Re: Wykroczenia pod dywanem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 23:03
              po czym debil poznaje debila????? bo SAM DEBIL
              po czym Cwok poznaje Cwoka? /?? BO SAM CWOK
              itd

itp
        • Gość: Marta Re: Wykroczenia pod dywanem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.07, 00:06
          Pan adwokat:}

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka