Dodaj do ulubionych

Liptowsky Mikulaś(Tatralandia)

IP: *.eranet.pl 18.06.07, 22:36
Czy ktoś może był tam?Jakie wrażenia? "+" i"-".
Obserwuj wątek
    • Gość: abc Re: Liptowsky Mikulaś(Tatralandia) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 22:40
      Piękne miasteczko. Tu nie tylko Tatralandia, ale ok. 10km i jest sie w
      Bessenovej. Jest wiele opinii przemawiających za tym ośrodkiem porównując z
      Tatralandią. W Mikulaszu łatwo znaleźć tanią kwaterę i stąd urządzać wypady
      wycieczkowe. Polecam.
    • Gość: anka Re: Liptowsky Mikulaś(Tatralandia) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 22:40
      zwykła górska mieścina z kosciłem im mikołaja :) i fontanną
      • Gość: abc Re: Liptowsky Mikulaś(Tatralandia) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 22:44
        no, prawie jak Częstochowa...
        • Gość: Kasia Re: Liptowsky Mikulaś(Tatralandia) IP: *.eranet.pl 18.06.07, 22:48
          Przeglądam informator z HOLIDAY VILAGE i planuję zareerwować tam domek lecz jest
          niewiele dogodnych terminów.Boję się pojechać w ciemno bo jadę nie sama tylko z
          dwójką dzieci.
          • sebastian-19 Re: Liptowsky Mikulaś(Tatralandia) 18.06.07, 22:54
            można jechać nawet w ciemno ,ale tak, by móc poszukać kwatery przed południem.
            Byłam tam kilka razy i polecam .
            • Gość: Kasia Re: Liptowsky Mikulaś(Tatralandia) IP: *.eranet.pl 18.06.07, 23:12
              Czyli spokojnie mogę jechać nie obawiając sie noclegu pod chmurką?
              • Gość: abc Re: Liptowsky Mikulaś(Tatralandia) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 23:23
                Tam jest dużo prywatnych kwater. Wyjedź tak, by mieć czas na załatwienie
                kwater. Nie powinno być problemów. Przy kwaterach są wystawione duże napisy po
                polsku. Kwatera za 1 osobę, jak pmiętam(zima), to 320 koron. Niedużo a warunki
                dobre.
        • Gość: anka Re: Liptowsky Mikulaś(Tatralandia) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 22:48
          :D ale alkohol tańszy i ładniejsze widoki
    • Gość: carmen Re: Liptowsky Mikulaś(Tatralandia) IP: *.adsl.inetia.pl 19.06.07, 08:56
      Byłam z rodzinką w zeszłym roku:ładnie ,czysto ,świetne widoki na góry.Sporo
      noclegów znajdziesz jadąć w kierunku tatrolandi(drogo trzeba miec dużo
      kasy,żeby codziennie chodzić tam z rodziną)Polecam też jezioro za basenami-
      Liptovska Mara czy jakoś tak-niesamowite widoki.
    • Gość: moniaaa23 Re: Liptowsky Mikulaś(Tatralandia) IP: 80.54.173.* 19.06.07, 09:28
      Ja bylam w Tatraladnii rok temu. Najlepiej polecam jechac w tygodniu gdyz duzo
      kwater wolnych, natomisat w weekend trudno znalezc kwatere, a jesli na weekend
      to polecam juz w czwartek po poludniu wyjechac, noclegi podbnie jak u nas od
      15-25zl; bardzo blisko sklep billa na zakupy oraz kantor gdzie mzona na miejscu
      wymienic walute. Wstep na baseny chyba dla doroslych 590sk, dla dzieci na
      legitym szkolna 390, ale nie jestem pewna...oczywiscie na caly dzien. Na terenie
      tatralandii mnostwo imprez, bary z jezeniem i piciem, naprawde kazdy znajdzie
      cos dla siebie:) polecam i zycze mielgo pobytu.
      • Gość: /////////// Re: Liptowsky Mikulaś(Tatralandia) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 09:58
        Jeżdże w ciemno w okolice Bańskiej Bystricy i dalej na południe . Zawsze coś
        jest do wynajęcia i taniej jak na północy.Mieszkać mozna w małej miejscowości
        ,a jak jedziesz sam.to wszędzie dotrzesz nawet już tam koleją,samochodami między
        miastami.Na Wegry blisko i tam skoczyć można na 1 dzień, i do wiednia wycieczki
        jezdżą by na dużym kole dostać zawrotu głowy.Baseny termalne odkryte i zadaszone
        bardzo czeste, i nawet dziw,ze w małych miejscowościach takie są, a są.p
    • Gość: kasia Re: Liptowsky Mikulaś(Tatralandia) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 11:14
      Hey byłam rok temu, jest naprawdę super, można wypocząć przy bajkowych widokach
      nie tylko gór ale całego obiektu.
      Przyjechałam tam w nocy z piątku na sobotę i 2 godz szukałam noclegu, okazało
      się, że w samym centrum miasteczka były wolne pokoje(wcześniej szukałam miejsc
      w domkach prywatnych i wszystko było zajęte)wspomnę jeszcze,że w konkursie
      wygrałam odtwarzacz mp3 :D , zaplanu wyjaz tak żeby pogoda dopisała pozdr.
      • Gość: Kasia Re: Liptowsky Mikulaś(Tatralandia) IP: *.eranet.pl 19.06.07, 18:36
        Wyjazd planuję na 24.07,(pełnia sezonu)myślę,że pogoda dopisze,a jeśli nie to
        myślę,że na terenie aqua parku bedzie co robić.Dzięki za opinie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka