IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 09:57
Ktoś napisał na mnie donos do transportu dróg i komunikacji. Niestety, urząd
odmawia podania danych "Informatora". Czy ma do tego prawo i jak w takim razie
dowiedzieć się kto był dla mnie tak życzliwy?
Obserwuj wątek
    • Gość: życzliwy Re: Donos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.07, 10:09
      Mogę Ci jedynie podać numer gg to tu możesz wylać swoje żale, ale lepiej n
      aprzyszłość zachowuj się kulturalnie.
    • Gość: bardzo ci dobrze Re: Donos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 10:30
      masz niezbyt czyste sumienie i trzeba walczyć z takimi trollami jak ty. Po co ci
      dane piszącego skargę, chciałbyś go zastraszyć?
      Zachowuj się przezwoicie i zgodnie z prawem, a nie będzie "donosów" i będziesz
      mógł spać spokojnie.
    • Gość: ciekawy Re: Donos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 10:37
      a czego dotyczy ten donos,co zmalowles?
      • Gość: Eule Re: Donos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 10:42
        chodzi o to, że to były nieprawdziwe dane...przyjechała kontrol i nic.chciałbym
        po prostu wiedzieć, kto mnie nienawidzi!zostałem też w pewien sposób
        sponiewierany moralnie.
        • Gość: . Re: Donos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 12:00
          To czego jeszcze nie wiesz? Skoro to są oszczerstwa szkalujące Ciebie, twoją
          firmę ( a jezeli to prawda i toczy się śledztwo przeciw Tobie?) to zawiadom
          Policję(Twój terytorialnie posterunek-inny tez przyjmie wiadomość) albo
          prokuraturę celem scigania oszczercy.?? Tego nie wiesz ,a może sam chcesz się
          rozprawić -to nikt nie udzieli ci wiadomości.
          • Gość: qq Re: Donos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.07, 12:32
            kontrola...
            • Gość: Eule Re: Donos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 15:03
              nie toczy się żadne postępowanie i nie chce nikogo ukarać, tylko chciałbym
              wiedziec komu przeszkadza moja osoba.
              • daga1974 Re: Donos 26.06.07, 15:36
                pewnie wielu osobom , tak jak moja, ale najlepszym sposobem jest olanie takiego
                czegoś !
                • Gość: bezrecepty zawistnicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 16:08
                  w naszym kraju zawistni ludzie, ktorzy żyja z kuroniuwek tzw.sieroty po komunie,
                  czesto uciekają sie do takich metod, bo ich cudze pieniadze w oczy kolą...i
                  jeszcze spotykaja sie z poparciem społecznym
                • Gość: ja to ja Re: Donos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 16:09
                  To chociaż wiesz że był wysłany na Ciebie, bo ja dostałem podziękowanie z US za
                  donos który rzekomo napisałem, i gdy chciałem zobaczyć "moje" pismo też mi
                  odmówiono NIE MOGŁEM ZOBACZYĆ "MOJEGO" PISMA, a chciałem dowiedzieć się na kogo
                  rzekomo napisałem żeby ostrzec. Prowadze firme i podejrzewam byłego pracownika
                  o kradzież papieru firmowego wraz z pieczątką (odbita na papierze firmowym) i
                  podrobienie podpisu. Napisałem wyjaśnienie do US i jeśli oni nic nie zrobią
                  kieruje sprawe do prokuratury.
                  • Gość: plejady homo homini lupus est? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 16:20
                    to chyba obraźliwe dla wilków.ludzie to potwory zdolne z zazdrości do czynów
                    nikczemnych, niespotykanych w świecie zwierząt.
              • Gość: . Re: Donos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 17:19
                postępowanie może się toczyć i nie zostaniesz o tym powiadomiony.

A tak w ogóle to na razie olej to ,jak napisał ktoś niżej to pewnie anonim(?)
                zawistnej osoby których nie brakuje.P
    • Gość: kubek zydzi donoszą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 18:00
      są zawistni i nienawidzą prawdziwych Polaków...wiec na tym forum nie znajdziesz
      raczej zrozumienia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka