Dodaj do ulubionych

Piłka nożna. Czas ucieka, a decyzji nie ma

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.07, 17:06
Troche szacunku kobiecino dla Kolaczyka.
Obserwuj wątek
    • Gość: rakowiak Piłka nożna. Czas ucieka, a decyzji nie ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 18:05
      oj babo babo ....
    • Gość: RTS Piłka nożna. Czas ucieka, a decyzji nie ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 19:11
      Każdy artykuł na temat "jedynego" klubu Częstochowian poprawia mi humor.
      :)
      • Gość: fan Re: Piłka nożna. Czas ucieka, a decyzji nie ma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.07, 20:12
        Widze pejsie ,ze masz obsesje na punkcie Rakowa :) Co artykul to musisz wtracic
        swoje denne komentarze.Cieszy ,ze ktos tak nas nienawidzi...:)Moze chcialbys
        podyskutowac ze mna 4 oczy? Zaproponuj termin i miejsce.
        • Gość: drugi rts Re: Piłka nożna. Czas ucieka, a decyzji nie ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 21:33
          No,fan,powiało grozą!!!Cieszyć się,że ktoś was nienawidzi???To jest problem z
          psychiką,takie objawy się leczy.Ale wątpię,żeby odniosło to
          skutek.Fakt,komentarze dotyczące rakowa są komiczne."Jedyny "klub Cz-wy,to jest
          najlepsze :-D
          • Gość: harnasfull Re: Piłka nożna. Czas ucieka, a decyzji nie ma IP: *.streamcn.pl 26.06.07, 21:52
            Co ta żydowska świnia się uczepiła naszego Rakowa niech się lepiej pochwali o
            nowym transferze tej żydowskiej zbieraniny a o kogo chodzi 'Cała Polska teraz
            śpiewa Tinky Winky jest z Widzewa
            • Gość: L Re: Piłka nożna. Czas ucieka, a decyzji nie ma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.07, 09:17
              Hehehe dobre:) BBJ !
        • Gość: Mirosław Re: Piłka nożna. Czas ucieka, a decyzji nie ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 21:43
          Ej,fan,ja chętnie się z Tobą spotkam.Pub"Pod kasztanami"sobota,22.00.Będę z
          aktualnym wydaniem"Adama"w ręku,a Ty załóż szalik rakowa.Przyjdź sam,nie pożałujesz.
    • Gość: pinkit Re: Piłka nożna. Czas ucieka, a decyzji nie ma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.07, 22:25
      Ciekawe czy królewicz Bielecki trafi do barcelony:)
    • Gość: fan Piłka nożna. Czas ucieka, a decyzji nie ma IP: 212.160.86.* 26.06.07, 22:40
      Nasz RAKÓW nigdy nie zginie !!!!!!!! pozdro dla prawdziwych fanów
    • Gość: skarbnik Re: Piłka nożna. Czas ucieka, a decyzji nie ma IP: *.21.pl 27.06.07, 06:57
      Za 8 kawałków miesięcznie to i ja bym poprezesował. Gdzie należy zgłosić swoją
      kandydature?
      • Gość: RTS Re: Piłka nożna. Czas ucieka, a decyzji nie ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 11:14
        podobno kibic rakowa
        napisał:
        'Cała Polska teraz
        śpiewa Tinky Winky jest z Widzewa

Wy się śmiejecie z wyimaginowanych rzeczy zresztą podpatrzonych u "innych".
        Nic własnej inwencji.

A my śmiejemy się z was i waszego klubiku.

Może mała różnica, bo śmieją się i jedni i drudzy, ale dla nas istotna.

A co do spotkań (odpowiedz na napinkę):
        A kiedy przyjdzie na ciebie czas
        A przyjdzie czas na ciebie
        Porwie cię wtedy wysoko tak, do góry cię uniesie
        Nagle zaczniesz spadać w dół
        To już nie to samo

• Gość: ech Re: Piłka nożna. Czas ucieka, a decyzji nie ma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.07, 11:43
          Cala Polska ,w tym i fani Rakowa smieja sie z wypowiedzi Bonka na temat nowych
          zawodnikow widzewa (cytuje z pamieci) :"stylem gry przypomina Rio Ferdinanda"
          lub inny kwiatek :"gra jak Gennaro Gattuso" . Kupujecie jakies odpady z Serie D
          i porownywanie ich do takich pilkarzy jest conajmniej smieszne :) Ale Bonius
          zawsze umial pieknie mowic...
          • Gość: RTS Re: Piłka nożna. Czas ucieka, a decyzji nie ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 12:07
            opisuje kogo grę może przypominać obcy nikomu nie znany gracz

każdy myślący kibic rakowa dałby wiele, aby jego klubem zaczął zarządzać taki
            człowiek jak Boniek

Polska się może i śmieje z jego wypowiedzi, ale teraz Widzew jest jednym z
            nielicznych klubów bez długów (nawet mimo nie wszystkim podobającym się
            przemianom)

cóż jeden się śmieje, że ktoś kupuje sobie żółtego mercedesa, a nie srebrnego
            jadąc polną drogą swoim ulubionym Polonezem

• Gość: hmm Re: Piłka nożna. Czas ucieka, a decyzji nie ma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.07, 15:01
              Nie rozumiem czym sie tak podniecasz? Przeciez widzew to teraz cien druzyny
              sprzed lat. Zadna z was potega pilkarska,ot zwykly slabeusz badz sredniak
              (ledwo utrzymaliscie sie w 1 lidze). Wiadomo ,ze macie wiecej kibicow ,lepszych
              o niebo hools niz Rakow ,tego nikt nie neguje. Tylko nie rozumiem po co caly
              czas te twoje wrzuty w strone Rakowa? Wieksi nie powinni sie smiac z
              mniejszych ,bo to swiadczy o ich durnocie... I pamietaj ,ze kiedys karta moze
              sie odwrocic .Los bywa okrutny.
              • marcys_czwa A gdzie istota sprawy?? 27.06.07, 16:12
                Jak dzieciaki przekrzykujecie się na forum. Watek ten nie dotyczy przecież RTSu
                czy innych klubów. Sprawa dotyczy Rakowa i mam nadzieję że wypowiedzą się tu
                ludzie majacy jakiekolwiek pojęcie o piłce i naszej drużynie. Jacek Magiera
                niestety podpisał kontrakt z Legia a myślę że wniósł by dużo do klubu jako
                trener. Już oddał mu przecież swoje serce co udowodnił wiele razy. Krzyśka
                Kołaczyka traktują jak zło konieczne bo chciał coś zmienić (nie ma ofert z
                Barcelony???). Co z trenerem Doboszem - nie wiem. W ogóle dymisja to takie
                małe kuriozum i myślę że jak troszkę sprawa przycichnie to wszystko wróci do
                poprzedniej formy. Najgorszy jest w tym wszystkim brak jakiejkolwiek
                operatywności w okresie transferów. Stary zarząd nie chce podejmować
                powazniejszych decyzji a nowego nie ma. Może w końcu pora na zatrudnienie
                managera (wzorem zagłębia l.) i wyzwolenie się spod wpływu działaczy. Inaczej
                pozostanie nam liczyć na ambicje piłkerzy i na kibiców. Na tych ostatnich można
                jednak liczyć zawsze (nawet przy odśnieżaniu) i za to dzięki im wielkie.
                Pozdr.
                • Gość: harnasfull Re: A gdzie istota sprawy?? IP: *.streamcn.pl 27.06.07, 18:11
                  nam chodzi o dobro Rakowa a po co ta żydowska świnia się wtrąca w sprawy Rakowa
                  • Gość: BUBUL Re: A gdzie istota sprawy?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 21:03
                    Znowu ten antysemita...Ogłaszam harnasfulla największym prymitywem tego
                    forum!!!Nie dość,że głupi,to jescze uważa się za kibica rakowa.Zrobił ci cos
                    kiedys jakiś Żyd,pusta głowo?
                    • Gość: RTS Re: A gdzie istota sprawy?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 23:28
                      Do tego Calsberg z swoim produktem Harnaś jest sponorem Widzewa
                      ale Harnaś full też OK

W Częstochowie piłka nie ma szans zaistnieć
                      najlepsi działacze są wchłonięci przez AZS i CKM

Zawsze raków był w 3 lidze
                      Tylko w czasie nieustabilizowanej sytuacji po transformacji wykorzystał
                      zagubienie się wielu klubów
                      ale one już doszły do siebie i nie przepuszczą żółtodziobów
                      tymbardziej z grupy śląskiej

p.s do fulla
                      Ja się nie wtrącam w wasze sprawy,calkiem dobrze radzicie sobie sami :)
                      ja tylko popraiwam tu sobie humor
                      • Gość: ja Re: A gdzie istota sprawy?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.07, 10:02
                        To skoro z Ciebie taki widzewiak, to poprawiaj sobie humor na łódzkim forum, bo
                        tutaj każdy poprawia sobie humor czytając Twoje posty.
                    • raven30 Re: A gdzie istota sprawy?? 28.06.07, 10:35
                      Zgadzam się z BUBULEM.Harnasfull jak się puknie w łeb to mu chyba dzwięczy jak
                      w pustym wiadrze.Może powinien zmienić imię na harnasfool,brzmi tak samo a było
                      by bardziej odpowiednie.Swoje antysemickie poglądy niech wygłasza u siebie w
                      toalecie do lustra.
    • Gość: grom Re: prywatny folwark? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 00:16
      taktyka zarządu jest prosta do rozszyfrowania - to zamierzona destrukcja
      w okresie gdy trzeba działać, podejmować decyzje, szukać najlepszych
      rozwiązań - stary zarząd nie robi nic -" nie będzie podejmował trudnych
      decyzji, żeby nie stawiać nowego zarządu pod ścianą" - jakie to "słodkie
      i uczciwe" aż mnie mdli.
      Nowy zarząd nawet jeśli będzie (raczej wątpię), już na starcie będzie miał
      w tzw. plecy - nie będzie można nic zrobić, bo będzie za późno i nic się
      nie zmieni, będzie tak jak do tej pory.
      do drużyny wejdzie tzw. młoda krew - kolejni wychowankowie p.Dobosza
      spadniemy do IV ligi, po dwóch latach może zapukamy ponownie do IIligi
      (kolejny sukces młodzieży i "doboszowskiej myśli szkoleniowej")i tak w
      kółeczko III, IV, i znów III liga.
      • raven30 Re: prywatny folwark? 28.06.07, 10:41
        "Grom",w Rakowie trudno o zawodnika bez stempla na tyłku " Made in Dobosz". Jak
        myślisz dlaczego?
        • raven30 Re: prywatny folwark? 30.06.07, 14:39
          "Grom",ciągle myślisz???
          • Gość: harnasfull Re: prywatny folwark? IP: *.streamcn.pl 30.06.07, 18:00
            Raven30 zwykły dupek
    • Gość: grom Re: nie ma co myśleć jest mi smutno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 20:21
      przewidziałem najgorsze rozwiązanie tzn. zostaje stary zarząd plus
      wejście "utalentowanej" młodzieży,a za rok IV liga .
      Są tacy co widzą przyszłość i usiłują coś poprawiać żeby nie wpłynąć "
      na mieliznę" ,są też tacy którzy dbają o własne stołki,"słodka" Beatka
      pokazała "klasę" a raczej jej brak!
      niech siedzi "na grzędzie" ciekawe co powie za rok -poda się do dymisji
      i znów jej nie przyjmą .buchchchchcccccaaaaaaaaaaaaaa. PARODIA!
      Mieć władzę to czuć odpowiedzialność za całość i budować a nie rozwalać dla
      włąsnych malutkich ambicji
      Na szczęście ludzie z Ukrainy głupkami nie są i nie będą
      sonsorować "prywatnego klubiku" kilku marnych "guru" częstochowskiej piłki.
      a Ty raven należysz do ludzi którzy są przekonani że są jedynymi nieomylnymi
      i muszą mieć ostatnie słowo więc pewno coś jeszce napiszesz
      żeby "zaimponować" na forum .
      Odpuszczam temat "Raków" nie interesują mnie poczynania ludzi bez wyobraźni.
      • raven30 Re: nie ma co myśleć jest mi smutno 01.07.07, 14:06
        "Grom" ty lepiej już nie myśl,bo sobie jakąś krzywdę zrobisz.
        • Gość: ronaldo Re:raven= Dyzma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.07, 21:51
          raven ale mu "dowaliłeś" posłanka Hojarska to "mały pikuś" przy tobie.
          Z twoim "błyskotliwym" umysłem karierę masz "jak w banku" , ale zbożowym mój
          ty Dyzmo częstochowskiej piłki nożnej
          • raven30 Re:raven= Dyzma 02.07.07, 18:35
            "Ronaldo",poddaję się! Odkryłeś moje prawdziwe oblicze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka