Dodaj do ulubionych

Pomoc dla Sławka

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.07, 00:01
img129.imageshack.us/img129/2016/sawekxp2.jpg
Kochani tylko wasza dobra wola pozwoli Sławkowi żyć normalnie, znajomi robią
co mogą ale wasza pomoc jest niezmiernie potrzebna.
Dziękuje za wszelką pomoc.
Znajomi Sławka:)
Obserwuj wątek
    • Gość: eska Re: Pomoc dla Sławka IP: 212.87.241.* 28.06.07, 09:55
      Przeczytałam , zapisałam stronę , zapisałam numer konta. Nie jestem w
      najlepszej sytuacji finansowej gdyz sama wychowuję dwoje dzieci ale prześlę
      choćby jak to sie mowi symboliczną złotówke no moze troszkę wiecej , wiem ze to
      niewiele ale rozumiem sytuacje Waszych znajomych ,a swoją droga to zazdrosze
      im ,że mają tak wspanialych przyjaciół. Naturalnie prześle strony gdzie tylko
      mogę i tym sposobem chcę zachęcić innych aby zrobili to samo. Pozdrawiam i
      życzę wszystkiego najlepszego.
      • Gość: anonim Re: Pomoc dla Sławka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.07, 18:24
        nadal działamy....dziękujemy za wpłaty.
    • Gość: anonim Re: Pomoc dla Sławka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.07, 18:29
      www.prosbaopomoc.imperium24.eu/
      Oto nowy link,stworzony przez przyjaciół Sławka,rozsyłamy wiadomości by było
      głośniej o akcji,za słowa otuchy bardzo dziękujemy.Jeśli możecie przesłać
      chociaż "symboliczna złotówkę" to bardzo prosimy!Z góry dziękujemy za wsparcie
      i pieniążki.
      • Gość: nody www.prosbaopomoc.imperium24.eu IP: *.eranet.pl 28.06.07, 20:22
        Witam wszystkich, nie znam osobiście Sławka, jest to kolega mojego jednego z
        najlepszych przyjaciół. Postanowiłem się przyłączyć do wzięcia udziału w pomocy
        dla Sławka. Zwracam się do wszystkich z apelem prosząc o pomoc, pomoc która może
        umożliwić tej rodzinie normalne życie. Dla mnie jest to obowiązek pomóc ponieważ
        nigdy nie wiadomo kiedy los może się odwrócić i ja znajdę się w podobnej sytuacji.
        Jeśli w jakikolwiek sposób możesz pomóc proszę zrób to, może ktoś z twoich
        znajomych w pracy, w szkole na gg może pomóc wpłacając choćby 1zł na pewno
        każda forma pomocy się przyda, pozdrawiam wszystkich solidaryzujących się w
        niesieniu pomocy "prawdziwie potrzebującym".
    • Gość: gosciu Re: Pomoc dla Sławka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 21:28
      Nie przechodzcie obok tego nieszczescia nie reagujac ... prosimy wszystkich o
      pomoc.
      • Gość: Marta Re: Pomoc dla Sławka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.07, 22:20
        Czy moge skontaktowac sie osobiscie z tym panem?
        • Gość: anonim Re: Pomoc dla Sławka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.07, 22:47
          Oczywiście,że tak.Na dole linka jest jego mail.Skontakuj się z nim listownie i
          myśle,że umówicie się na jakieś spotkanie.Pozdrawiam
          • Gość: eska Re: Pomoc dla Sławka IP: 212.87.241.* 28.06.07, 22:54
            Ja nie mogłam "przejsc obok"i nic nie zrobić. Ciesze się,że zrobilam dzis cos
            dla kogos i mam nadzieję że to pomoze.
            • Gość: anonim Re: Pomoc dla Sławka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.07, 22:57
              dziękujemy eska...:)
              • Gość: Marta Re: Pomoc dla Sławka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.07, 23:03
                Na pewno skontaktuje sie z tym panem:}
                • Gość: Gościu Re: Pomoc dla Sławka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 11:50
                  Na stronie sa dokładne namiary wiec mozna pisac lub dzwonic na kom. i umówić
                  sie na spotkanie i porozmawiac osobiście ze Sławkiem. Dziekuje za
                  zainteresowanie...
        • Gość: Gosc edyta Re: Pomoc dla Sławka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 16:15
          moj numer gadu gadu to 8371388
        • Gość: Anita Re: Pomoc dla Sławka IP: *.231.inds.pl 29.06.07, 17:52
          Dla tych ktorzy chca porozmawiac ze Sławkiem, wesprzec go w trudnych chwilach
          oto jego numer gg 8371388
    • luka76 Re: Pomoc dla Sławka 28.06.07, 23:29
      zapisalam numer konta - na pewno wplace jaks sume . Pozdrawiam i zycze duzo ,
      duzoi sily- a dla zony Slawka : Serdeczne podziekowania , moze wlasnie tak
      wyglada milosc
      • Gość: reksio Re: Pomoc dla Sławka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 09:48
        Pozdrawiam ja też przyłączam się do pomocy a zaraz przyjaciół Sławka
    • Gość: Gosciu Re: Pomoc dla Sławka IP: *.231.inds.pl 29.06.07, 10:17
      Dziekujemy Wam Wszystkim. Mysle ze gdyby Sławek i jego rodzina mieli taka
      mozliwosc, podziekowali by wam wszystkim osobiscie ! Oby takich ludzi jak wy
      bylo wiecej. Pozdrawiam.
      • Gość: agnieszka Re: Pomoc dla Sławka IP: *.adsl.inetia.pl 29.06.07, 11:20
        od razu wpłacę jakąś niewielką sumę,ludzie niech każdy da choć 5 złótych
        pomóżmy temu człowiekowi przecież taka tragedia może spotkać każdego choć wielu
        w to nie wierzy...
    • Gość: Gosciu Re: Pomoc dla Sławka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 12:02
      Mam na imie Łukasz jestem kolegą Sławka.Sławka jest od rana w klinice w
      Warszawie z moim tata i siostrą swijej żony. Czekają na wynik który zadecyduje
      o tym czy zostanie w klinice na chemioterapie czy odeślą go do domu :( jest
      załamany :( To najświeższe informacje.
    • Gość: WA Re: Pomoc dla Sławka IP: 88.220.79.* 29.06.07, 12:47
      wpłaciłam drobną sumę, pozdrawiam
      • Gość: Anita Re: Pomoc dla Sławka IP: *.231.inds.pl 29.06.07, 12:50
        Dzieki WA
    • Gość: WA Re: Pomoc dla Sławka IP: 88.220.79.* 29.06.07, 14:41
      no ludzie...obódźcie sie, ktoś czeka na pomoc
      • Gość: Gosciu Re: Pomoc dla Sławka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 14:44
        dziekujemy za zangarzowanie WA
    • Gość: Gosciu Re: Pomoc dla Sławka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 14:47
      Sławek został w Warszawie mają mu podaś chemie.
      Planowany powrót Sławka do Częstochowy w niedziele.

• Gość: nody Re: Pomoc dla Sławka IP: *.eranet.pl 29.06.07, 18:44
        Sławek trzymamy kciuki!!!!!
        • Gość: rodzina Sławka Re: Pomoc dla Sławka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 19:55
          Dziękujemy wszystkim którzy włączyli się do pomocy w tej trudnej dla nas
          sytuacji . Życzymy wszystkiego co w życiu najlepsze , takich wspaniałych
          przyjaciół jak my mamy - przyjaciół z którymi warto być i nadziei bez której nie
          da się żyć . Dziękujemy za słowa otuchy za wiarę w drugiego człowieka za
          zrozumienie sytuacji za to co w człowieku najpiękniejsze- niesienie pomocy
          .DZIęKUJEMY.
      • Gość: Anita Re: Pomoc dla Sławka IP: *.230.inds.pl 30.06.07, 11:55
        www.prosbaopomoc.imperium24.eu
    • Gość: as Re: Pomoc dla Sławka IP: *.jaskom.pl 29.06.07, 22:01
      up
      • Gość: Anita Re: Pomoc dla Sławka IP: *.230.inds.pl 30.06.07, 01:10
        Nadal was prosimy o pomoc ...wpłacajcie każdą sumę jaką tylko możecie ... nie
        zapominajcie o nieszczęściu jakie może spotkać każdego z nas.
    • Gość: Gosciu www.prosbaopomoc.imperium24.eu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 20:34
      • Gość: anonim Re: www.prosbaopomoc.imperium24.eu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.07, 13:26
        j.w
    • Gość: Gosciu Re: Pomoc dla Sławka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 00:51
      Słyszał ktoś może o firmie która znajduej sie gdzieś w Berlinie i wykonuje
      protezy? Jesli tak to prosze pisać potrzebne są namiary na tą firme ponieważ
      wykonują lepsze protezy i taniej niż u nas w Poznaniu.
      • Gość: I & A Re: Pomoc dla Sławka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.07, 22:59
        Jesteśmy znajomymi Twoich znajomych i napewno pomożemy wpłacając ta
        przysłowiową złotówke. Wierzymy, że uda sie zebrać potrzebną kwote i bedziesz
        mógł o wszystkim zapomniec
    • Gość: aniaaa Re: Pomoc dla Sławka IP: *.chello.pl 04.07.07, 11:22
      up
      • Gość: gaga Re: Pomoc dla Sławka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 14:31
        Przyjety sposób zbierania kasy jest dobry .

Prosze innych czytajacych /Sławek nie jest mi znany/ równiez o wpłaty.
        Wysyłam
        Trzymajmy kciuki i niech zaden oszołom -goopot w tym wątku nie wpisuje.
        • Gość: anonim Re: Pomoc dla Sławka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.07, 20:26
          dziękujemy...:)i prosimy o wiecej:)
        • Gość: Anita Re: Pomoc dla Sławka IP: *.230.inds.pl 05.07.07, 10:40
          dzieki gaga, czekamy na wiecej osob tego samego zdania. pozdrawiam.
    • Gość: anonim Re: Pomoc dla Sławka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.07, 21:03
      up...
    • naomi84 <a href="http://www.prosbaopomoc.imperium24.eu" target="_blank" 09.07.07, 10:06
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka