Gość: gosc IP: *.dip.t-dialin.net 01.07.07, 19:01 Kto obecnie opiekuje sie torem kartingowym w Wyrazowie ??? Prosze o informacje . Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wóz Re: Tor Kartingowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.07, 19:14 a nikt chyba, zresztą to chyba widac po wyglądzie ze nie ma opieki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Tor Kartingowy IP: 80.48.157.* 01.07.07, 19:42 Goscie z Road Warriors webnetpl.superhost.pl/roadwarriors/ tu masz stronke tylko nie wiem czemu juz od dluzeszego czasu im forum nie dziala , wyskakuje jakas smiszna stronka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: icco Re: Tor Kartingowy IP: 195.117.70.* 01.07.07, 19:39 Po pierwsze primo to nie jest tor kartingowy tylko autodrom, po drugie primo spytaj się gości z Road Warriors, bo to oni wynajmują (albo to nawet jest ich). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja to ja Re: Tor Kartingowy IP: 212.87.241.* 01.07.07, 20:42 Wynajmują tylko, mieli WIELKIE plany ale jak to u nas w Częstochowie brak zaangażowania UM wszysto spełzło na niczym. wybieram się w tygodniu z wózkiem pojezdzić, zobaczymy czy będzie jakieś zainteresowanie bo w zeszłym roku chcieli pobierać jakiś characz(nie mam nic przeciwko pod warunkiem jakiegoś porzątku) bo oni muszą coś płacić do automobilklubu. Odpowiedz Link Zgłoś
misiakilla Re: Tor Kartingowy 01.07.07, 21:54 torem opiekuje sie klub Roadwarriors. Oficjalna strona zmienila adres na www.roadwarriors.com.pl z powodu podkupienia domeny... Plany wielkie byly, ale nawet UM nie pomoze, skoro tamtedy przebiegac ma obwodnica Częstochowy, na dodatek platna (sic!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: icco Re: Tor Kartingowy IP: 195.117.70.* 01.07.07, 22:08 W planach jest wybudowanie nowego toru, podkreślam "w planach"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Tor Kartingowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.07, 06:39 Jesli chodzi o wlsnosc.... grunt jest gminy blachownia a asfald automobilklubu ktory jest dzierzawca a my poddzierzawca ... i zadnych haraczow nie ma .... i nie bylo ... byly zbierane pieniadze na odnowe dawal ten kto mnie a nie bo musial ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja to ja Re: Tor Kartingowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 06:59 Sorki kolego, ale przypomnij sobie w zeszłym roku czy ktoś Wam nie płcił gdy wkopywaliście opony (początki Waszej dzierżawy) nie chcieliście nas wpuścić na tor. Nie mam absolutnie pretensji o to, a za nazwanie characzem tą opłate przepraszam!!!! Jeśli mam zapłacić to no problem, jeśli ktoś się tym opiekuje to wiadomo że nie za darmo, nie byłem jeszcze w tym roku, ale wybieram się i zobaczymy jak będzie, mam tylko nadzieje że przegoniliście oszołomów którzy nie wiedzą do czego służy ten tor i nie trzymają się jakiś podstawowych zasad. Brak jakiegokolwiek zarządcy doprowadził ten tor do stanu w jakim jest, także chwała Wam za chęci, i życze powodzenia w dalszych planach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Tor Kartingowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.07, 18:22 kolezanko :) nie wazne .... oszolomow jak nazwales nigdy nie nie przegoni bez wzglegu ze beda szalec po torze stwarzajac zagrozenie czy tez wandali ktorzyy niszcza to co im sie nie podoba ... tor napewno nie bedzie mial swietnosci takiej jak wtedy gdy go wybudowali ... nie stac nas na polozenie nowego asfaltu czy tez ogrodzenia tego .... zreszta musial by tam ktos mieszkac i ilnowac tego 24godziny bo by to wszytsko rozkradli a na przychylnosc tamtejszych ludzi nie ma co liczyc .... zreszta mozna sie domyslec czemu ... wcale sie nie dziwie ... a pozatym nie widze sensu pakowac ogromnych pieniedzy w cos co za 2-3 lata nie bedzie istnialo ... trzeba podtrzymac oczywiscie zywotnosc toru ,.... ale z glowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja to ja Re: Tor Kartingowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 06:34 wiem, wiem, rozmawialiśmy o kosztach i likwidacji toru, ale mam nadzieje że jeszcze zdąże nauczyć mojego syna jazdy na karcie, zjawimy się za dwa tygodnie bo mamy wyjazd na wczasy a teraz pogoda nie dopisuje. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: Tor Kartingowy IP: *.juranet.eu 03.07.07, 07:53 niewiele jest takich torów w Polsce, więc jego los nie powinien być nikomu obojętny. Nawet Kubica w Blachowni zaczynał :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja to ja Re: Tor Kartingowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 15:29 Tak, ale poza paroma zapaleńcami i amatorami( do których ja należe) kogo obchodzi tor na Wyrazowie? Nawet jeśli była jakaś impreza organizowana to bez rozgłosu, po "cichu" O rajdach amatorskich nikt nie wie, sąsiadowi powiedziałem że jest coś takiego organizowane to zrobił wielkie oczy! Więc jak zniknie to wszyscy zapomną, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
misiakilla Re: Tor Kartingowy 03.07.07, 15:52 Dziwne, sasiad chyba nie slucha radia :) Ostatnie zawody z cyklu RoadWarriors Cup reklamowane byly m.in. w Rmf Maxxx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja to ja Re: Tor Kartingowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 08:01 Kurcze ja tez nie slyszalem tego w radiu, no ale trudno dotrzec do wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Motocyklista Re: Tor Kartingowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.07, 10:43 A co to jedno radio jest w częstochowie? Ja też nie słucham RMFMAXX bo kompletnie nieodpowiada mi muzyka jaka nadaja i sposob w jaki prowadzą audycje. Jeżdże na motocyklu i czasem zaglądamy z chłopakami na tor, niestety piasek, którego jest na winklach pełno psuje całą zabawe, nie raz miałem uślizg tylniego koła i cudem uniknąłem gleby. Tor by się przydał bardzo, moglibyśmy się na nim wyszaleć, ale cóż, ten w wyrazowie jest już spalony, trzeba myśleć o nowym!!! Odpowiedz Link Zgłoś
misiakilla Re: Tor Kartingowy 06.07.07, 16:00 Gość portalu: Motocyklista napisał(a): > A co to jedno radio jest w częstochowie? Ja też nie słucham RMFMAXX bo > kompletnie nieodpowiada mi muzyka jaka nadaja i sposob w jaki prowadzą > audycje. A znasz inne lokalne radio w Czestochowie, gdzie mogliby puscic reklame zawodow?? (procz starego C - gdzie reklam imprezy chyba i tak nie bylo) Mozje jak powiedza w Zetce w Suwalkach to ktos by przyjechal ;) Ja nie pytam czy Ci odpowiada to radio czy nie. Nie pdopwiada to nie sluchasz. Nie sluchasz to nie natrafiles na reklame. Proste :) Moze nastepnym razem chlopaki zglosza sie do radia Fiat i JG :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: Tor Kartingowy IP: *.juranet.eu 04.07.07, 10:44 mała jest reklama tego ja też nie słyszałem w radiu, jedynie kolesie mówili, aby się tam udać w niedzielę... trza by na lokalnie jakieś ulotki przywiesić, na stronach w Częstochowie i Blachowni rozreklamować, to bym się założył, że na skarpie nie było by miejsca, żeby przycupnąć, zawsze to jakaś atrakcja! Autostradę by mogli puścić nad torem to byłaby dopiero atrakcja!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: Tor Kartingowy IP: *.juranet.eu 05.07.07, 07:23 w Blachowni też się niepokoją losem toru blachownia.com/forum/viewtopic.php?t=135&postdays=0&postorder=asc&start=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja to ja Re: Tor Kartingowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 13:39 Jeśli chodzi o piasek na zakrętach to jest toprzedewszystkim zasługa qadów i crosów i jedyne lekarstwo to szczota i troche potu ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Tor Kartingowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.07, 15:54 Tak, ale poza paroma zapaleńcami i amatorami( do których ja należe) kogo obchodzi tor na Wyrazowie? Nawet jeśli była jakaś impreza organizowana to bez rozgłosu, po "cichu" O rajdach amatorskich nikt nie wie, sąsiadowi powiedziałem że jest coś takiego organizowane to zrobił wielkie oczy! Więc jak zniknie to wszyscy zapomną, niestety. Hm... zawody sa reklamowane ... na stronie ... www.roadwarriors.com.pl w radiu w zaleznosci od pieniedzy bo reklama tez kosztuje i to nie malo ... sama osobiscie rozklejam plakaty po czewie (aleje, biznes centrum, w bostonie, w hajfie, w c4)... na innych lokalnych stronach sa komunikaty www.fanatycykierownicy.prv.pl/ www.streetracers.pl/ itp .... i oczywiscie poczta pantoflowa :) wiec mysle ze jesli ktos bedzie chetny przyjechac na zawody to bedzie zagladal na strony ... Zawody organizowane sa tak dla informacji ... dla motocykli i samochodow ... jest tez cykl zawodow RWCup (4razy w roku na kazda pore roku) ostatnio byly organizowane zawody na prosbe burmistrza blachowni z okazji dni Blachowni. Tor poki co musle ze jeszcze nam posluzy bo autostrade buduja juz od 10 lat !!! zanim wykupia wszytskie dzialki i rozpoczna budowe to troszke czasu uplynie wiec spokojnie nie jedne zawody beda i kazdy z toru bedzie mogl korzystac :) Odpowiedz Link Zgłoś