Dodaj do ulubionych

Piękniś i Bestia

06.07.07, 10:11
Czy nie wydaje się Wam, że śliczni zadbani chłopcy, żenią się bez żadnych
oporów z bogatymi,brzydkimi dziewczynami dla kasy??? W moim otoczeniu jest
takich par coraz więcej, a jak one wyglądają okropnie po urodzeniu dziecka-
oczy nie wiadomo gdzie zatrzymać, a wózeczek pcha taki przystojniak, że za
serce chwyta z zachwytu!!
Obserwuj wątek
    • Gość: romero Re: Piękniś i Bestia IP: *.juranet.eu 06.07.07, 10:14
      ja jestem śliczny, zadbany mam w pytę kasy i szukam inteligentnej kobiety
      • daga1974 Re: Piękniś i Bestia 06.07.07, 10:32
        ciężko Ci będzie ją znaleźć :-))
      • traicionera Re: Piękniś i Bestia 06.07.07, 10:36
        toż właśnie o tym-gdzie uroda kobiety ???
        inteligencja tzn mgr?
        czy raczej biznes woman ?
        uroda się nie liczy bo co miałyby jeść twoje dzieci ,jak Twojej kasy braknie ???
        • Gość: kobietka Re: Piękniś i Bestia IP: *.katedralna.trustnet.pl 06.07.07, 10:43
          Ja jestem ładna, inteligentna, wiem czego chcę, niezależna finansowo a jednak
          sama...Dlaczego???? Wydaje mi się,że faceci wolą kobiety uległe, zależne od
          nich.......
          • traicionera Re: Piękniś i Bestia 06.07.07, 10:49
            oni boją się ładnych, samowystarczalnych kobiet, bo dla takiej stracą głowę,
            zrobią jej dwójkę dzieci,a jak ona się zajmie domem to oni muszą zacząć na
            niego zarabiać i wtedy pryśnie ich czar o 7:00 rano w pracy.
      • Gość: Piękna Re: Piękniś i Bestia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 01:46
        To na Mnie czekasz!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: rhina Re: Piękniś i Bestia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.07, 10:41
      A moze to wlasnie jest prawdziwa miłość? ;)
      • traicionera Re: Piękniś i Bestia 06.07.07, 10:44
        tylko oni je później zdradzają i bawią się za ich kasę!!!
        • misiakilla Re: Piękniś i Bestia 06.07.07, 15:54
          To, co kazdy robi ze swoim zyciem to jego sprawa. Zazdroscisz im ze nie masz
          "ladniusiego" faceta/meza? Moze one po prostu leca na tych co uprawiaja seks w
          metrze :)
          A jesli laska glupia i da sie zdradzac i ciagle tkwi w takim zwiazku to juz
          swiadczy o jej braku zaradnosci.
          Kazdy ma takiego faceta/kobiete na jakiego zasluguje
          • Gość: r. Re: Piękniś i Bestia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.07, 13:41
            a dlaczego uwazasz ze jak kobieta brzydka to maz ja zdradza? ja mimo ze moglabym
            miec o wiele atrakcyjniejszego faceta niz mam to nie zdradzam go, bo liczy sie
            uczucie a nie wyglad i dziwie sie ze wypisujecie takie rzeczy bo wyglad wcale
            nie jest wazny. poza tym moze tym facetom podobaja sie ich kobiety?
    • Gość: Iva Re: Piękniś i Bestia IP: *.21.pl 06.07.07, 16:01
      To, ze dla ciebie ktos jest brzydki nie oznacza tego, ze dla niego tez. Dla
      niego moze to byc najladniejsza i najukochansza kobieta jaka spotkal. A piekne
      wcale nie oznacza madre i inteligentne.
      • Gość: inna Re: Piękniś i Bestia IP: *.adsl.inetia.pl 06.07.07, 18:27
        dokładnie!
      • traicionera Re: Piękniś i Bestia 06.07.07, 20:04
        może najukochańszą ostatecznie tak, ale urodę i brzydotę to tylko ślepiec nie
        odróżnia bo jej nie widzi;)przyjaciel-tak,żona-nie,przyjaciółka tak, mąż też
        może nie mieć urody Apolla;takie to już kanony czy tego chcemy czy nie;szkoda
        tylko, że dziś coraz częściej taka nieatrakcyjna ma bogatych rodziców tzw.
        wiano i chętnego do ożenku ;)
    • Gość: pięknis Re: Piękniś i Bestia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 20:53
      Brawo Iva :)Jedyna mądra wypowiedz (i prawdziwa)
      • misiakilla Re: Piękniś i Bestia 07.07.07, 11:23
        Piekno fizyczne kiedys odejdzie. A jak laska jest glupia i za 20 lat maz bedzie
        chcial porozmawiac o zyciu - ona rozlozy nogi...
        Dziekuje, postoje ;)
        • Gość: traicionera Re: Piękniś i Bestia IP: 212.2.99.* 08.07.07, 14:54
          Piękno nigdy nie przemija zmienia tylko swoje oblicze na piękniejsze,
          dojrzalsze to jak piękny pogodny dzień: zachwyca porankiem, cieszy pełnią
          słońca w południe, a wieczorem upaja zachodem;ludzie atrakcyjni fizycznie nawet
          starzy są niepowtarzalnie wyjątkowi i to daje wiarę by żyć i nie bać się
          wspólnej starości;
    • Gość: ja Re: Piękniś i Bestia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 11:51
      Traicionera z twojej wypowiedzi mozna wywnioskowac, że jesteś głupia i
      zazdrosna ewentualnie samotna. Koleżanka, której nie lubisz ma przystojnego
      męża a Ciebie nikt nie chce? Tylko komputer i pisanie głupich postów Ci zostało?
      Biedactwo. Współczuje.
      PS Mówisz,że tylko ślepy nie odróznia brzydkiej osoby od ładnej. To ciekawe
      biorac pod uwagę, że kazdy ma inny gust. Dla niego ktos według ciebie brzydki
      może być najładniejszy jak juz ktos mądrze napisał (dobrze , ze sa jeszcze
      normalni ludzie)
      • Gość: kreon Re: Piękniś i Bestia IP: 212.2.99.* 08.07.07, 15:01
        może nie jest tak jak piszesz, tylko wręcz odwrotnie:jest mądra, ładna i
        bogata, a w dodatku ma męża przystojniaka;widzi tylko dookoła stado
        wyrafinowanych par, które nie darzą się uczuciem; może wraz z partnerem nie
        mają z kim się zaprzyjażnić bo nie mają normalnych związków w otoczeniu;
    • Gość: zastanawiające Re: Piękniś i Bestia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 11:59
      Traicionera a co powiesz na to?? Ja jestem brzydka, niska i biedna a mój mąż
      jest przystojny i bogaty. Dlaczego się ze mna ożenił??hmm A i nie byłam w ciąży
      w dniu slubu. Nie mamy dzieci. To nie jest prowokacja pisze jak jest naprawde.
      • Gość: dsd Re: Piękniś i Bestia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 12:23
        pytanie dlaczego ty sie z nim ozenilas ?
        • Gość: nd Re: Piękniś i Bestia IP: 217.153.246.* 09.07.07, 14:10
          to nie jest poprawne pytanie :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka