Gość: Medalik Radio Maryja na Jasnej Górze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 17:02 Przeczytałem wszystkie opinie. Byłem pod klasztorem. Słyszałem pieśni religijne włącznie z hymnem Rzeczpospolitej. Większość opinii na tym forum wygłaszają ludzie , delikatnie mówiąc, niespełna rozumu. Wrózy to dobrze naszej strajkujacej słuzbie zdrowia, a szcególnie psychiatrom, aby zaczęli wreszcie skutecznie leczyć POLSKĄ GŁUPOTĘ ! To jest, jak na razie, NIEULECZAKNA CHOROBA ! Powinna być leczona z budżetu państwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Medalik Re: Radio Maryja na Jasnej Górze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 17:30 kupilem "zestaw telewizji trwam" ale za cholere nie wiem jak to wszystko podlaczyc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ateusz zdaniem medalika sluchanie piesni religijnych IP: *.adsl.alicedsl.de 08.07.07, 17:41 dobrze wplywa na jego psychike..hahaha..telewizji trwam sie nie oglada, wystarczy ja miec... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Medalik Re: Radio Maryja na Jasnej Górze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 18:09 Proszę wymysleć sobie i uzywać inny nick.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radson do medalik IP: 212.87.241.* 08.07.07, 20:15 na tym forum to ty jesteś osobą wymagającą leczenia.Naprawdę zastanawiam skąd ten oszołom ma taką rzeszę fanatyków Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: Radio Maryja na Jasnej Górze 09.07.07, 01:37 Gość portalu: Medalik napisał(a): > Przeczytałem wszystkie opinie. > Byłem pod klasztorem. > Słyszałem pieśni religijne włącznie z hymnem Rzeczpospolitej. > Większość opinii na tym forum wygłaszają ludzie , delikatnie mówiąc, niespełna > rozumu. Wrózy to dobrze naszej strajkujacej słuzbie zdrowia, a szcególnie > psychiatrom, aby zaczęli wreszcie skutecznie leczyć POLSKĄ GŁUPOTĘ ! > To jest, jak na razie, NIEULECZAKNA CHOROBA ! > Powinna być leczona z budżetu państwa. xxxxxxxxxxxxxxx Oj medalik,medalik mózg u Ciebie jak ów medalik.Jesteś ogłupiony już do cna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wenussa Dobra okazja ;) IP: *.adsl.inetia.pl 08.07.07, 18:45 Zlot bezmózgich baranów w jednym miejscu..spuści na nich bombkę i byłby spokój ;) Żartuję, nie możemy mówic takim językiem nienawiści jak mohery :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bik Nie wpuszczajmy oszołomów do naszego Miasta!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 20:14 Następnym razem zablokujmy drogi wlotowe do Częstochowy i nie wpuszczajmy tych śmierdzących starych dziadów. A spędy ten niby-ksiądz niech organizuje sobie w toruniu. CZĘSTOCHOWA MIASTEM WOLNYM OD SEKT. Wypierd.... mohery stąd!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MISIA !zgredy tadziowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 20:50 od 7 rano i mordy darli ze slychac bylo chyba w calej czestochowie a premier tak sie wydzieral do mikrofonu ze szkoda gadac. jak im qurde odciac te glosniki/ Czy ja musze po ciezkiej pracy zrywac sie i sluchac tych ich pieprzonych gadan? Zastanawia mnie ta "inna milosc" premiera do Tadzia :D:D:D kazdy tu psioczy a jeszcze nikt nie ruszyl sie zeby oprotestowac te naglosnienia. Tatus obiecal "maluchom" wygranie wyborow, jak sie zamknie temat "CEGIELEK" KTORE BYLY ROZPROWADZANE na ratopwanie Stoczni. GDZIE JEST TA KASA? w zamian za to Tatus mial wymodlic zime bez mrozu, zeby kaczki nie zamarzly na stawie. Nie udalo sie i kaczka zlamala raczke. i teraz bedzie chodnik podgrzewany /za nasze pieniadze/ zeby sie nie powtorzylo nieSZCZESCIE. NASTAPILA JAKAS NOWA MODA. z MOWNICY OLTARZOWEJ GADAJA PRZEDSTAWICIELE WLADZY ZAMIAST KSIEDZA. Boze chron Polske bo wladzy juz nic nie pomoze Odpowiedz Link Zgłoś
skiba4 Re: Nie wpuszczajmy oszołomów do naszego Miasta!! 09.07.07, 16:10 jestem za blokadą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mietek Radio Maryja na Jasnej Górze IP: 80.48.49.* 08.07.07, 21:19 Panowie z lewej strony sceny politycznej, zróbcie coś, macie 2 lata na to, żeby przygotować się i przejąć władzę. A Wy Kochani Rodacy, zamiast siedzieć w domu przed telewizorem , pójdźcie do urn i zagłosujcie. Przez takich jak Wy,Polską rządzą tacy właśnie Panowie. Lewico powróć, precz prawicowym ugrupowaniom i stowarzyszeniom!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacze Bajdy Re: Radio Maryja na Jasnej Górze... IP: *.natpool1.outside.ucf.edu 09.07.07, 16:44 "Mietku"... Jaka tam "prawica"? Przecie PiSs to typowi socjalisci tylko w "czarnym" przebraniu i z dodatkiem duzej ilosci nacjonalistycznego sosu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janosik Radio Maryja na Jasnej Górze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.07, 21:21 Czytając niektóre komentarze można odnieść wrażenie, że osoby je formułujące cechuje większa nienawiść do ludzi o odmiennych poglądach niż tzw. moherowe berety (chociaż słowo nienawiść chyba raczej nie pasuje do tzw. moherowych beretów). Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: Radio Maryja na Jasnej Górze 09.07.07, 01:44 Gość portalu: Janosik napisał(a): > Czytając niektóre komentarze można odnieść wrażenie, że osoby je formułujące > cechuje większa nienawiść do ludzi o odmiennych poglądach niż tzw. moherowe > berety (chociaż słowo nienawiść chyba raczej nie pasuje do tzw. moherowych > beretów). xxxxxxxxx Obyś synu się nie pomylił.Własnie KK nauczył te *moherowe berety* jak nienawidzić tych wszystkich inaczej wierzących i myślących. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Radio Maryja na Jasnej Górze IP: *.35.inds.pl 08.07.07, 21:34 A ileż młodzieży....Po zdjęciach widać.... :D Odpowiedz Link Zgłoś
skiba4 Re: Radio Maryja na Jasnej Górze 09.07.07, 16:16 ha ha ha to jest sama młodziesz tylko lat 40 i 50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zacytuję .... Re: Radio Maryja na Jasnej Górze IP: 83.2.141.* 08.07.07, 22:08 po prostu zacytuję "jesteśmy ze świętego miasta,święty szczyt ,medalikarze mówią basta ,święty szczyt ................................................ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fotomek Radio Maryja na Jasnej Górze IP: *.upc.chello.be 08.07.07, 22:28 Jasnej? czy Lysej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emeryt Re: Radio Maryja na Jasnej Górze IP: 212.122.223.* 08.07.07, 23:26 Ja bylem w domu a zatem nie bylem w Polsce wg pana premiera.Dla mnie taki pan premier to nie jest moj premier. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlusca Re: Radio Maryja na Jasnej Górze IP: *.toya.net.pl 09.07.07, 01:43 Ja byłem na działce,teraz boję się czy tam ,gdzie byłem nie ''stało ZOMO''.Przypominam,że o tym ZOMO pitolił kaczynski w Stoczni Gdanskiej.Nie wiecie przypadkiem,kto mu pisze te przemówienia.Może on tak sam z głowy? Odpowiedz Link Zgłoś
feminista Re: Radio Maryja na Jasnej Górze 08.07.07, 22:50 Szkoda mi tych ludzi, nawet nie wiedzą jak nimi manipulują. Mnie dziwi, że premier pojawił się tam, ja sobie nie życzę aby osoba w randze premiera pojawiała się oficjalnie na mszach katolickich. To stanowisko jest laickie. Krzyż na drogę tym pseudo katolikom. Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr Brat"oszusta" i szwagier "czarownicy" się ośmiesza 08.07.07, 22:54 Żałosne, i groteskowe. Doskonale podsumowała to Julia Pitera w tvn24. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olix Re: Radio Maryja kontra WOŚP IP: *.range86-135.btcentralplus.com 08.07.07, 22:58 150 tys? co to jest -widzieliście na przystanku Woodstock jak 300tys młodych śpiewa Hymn Narodowy-bez wygłupów durnot -poprostu młodzi patrioci -nie nacjonaliści. Premier pyta kto moze stworzyć atmosferę i zebrać w jednym miejscu 150 tys ludzi? Jurek Owsiak na Przystanku Woodstock -ci ludzie tam to przyszlość od której w szystko w tym kraju zależy. Panie premierze w sierpniu przystanek woodsotck przyjedź z bratem prezydentem zaśpiewać hymn -oni nuczą was słów i zobaczycie co to solidarność!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnosticfront1 Re: Radio Maryja kontra WOŚP IP: *.chello.pl 08.07.07, 23:11 Ten zlot fanatyków powinien być zakazany!!! I dlaczego mieszkancy Czestochowy mają to finansować??? Kto opłaca te wszystkie służby? Kto sprząta po tych brudasach? Za czyje pieniądze??? Dlaczego nasz prezydent Tadek tak bardzo chce wchodzic w dupe wszystkim oszołomom? Niech Rydzyk zapłaci za korzystanie z naszych gruntów! A jak Jasna Góra chce przyjmować te wszystkie bandy, to niech współfinansuje obsługe pielgrzymek!!!! Czemu nie dają grosza? I ciekawi mnie bardzo czy jest pozwolenie na handel z tych ciężarówek i gdzie są kasy fiskalne??? Przecież tam obroty siegajetek tysięcy złoty!!! SKANDAL - trzeba się jeszcze przygotować na pielgrzymkę młodych faszystów - czyli młodzierzy wszechpolskiej - pewno Wrona tez sie pojawi, chociaz wszyscy wiedzą ze ta organizacja pownna byc zdelegalizowana. amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bik Re: Radio Maryja kontra WOŚP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 21:23 Popieram Ciebie w 100%. Jak stać dziady śmierdzące na dekodery i inne diabelskie gadżety rydzyka-diablika niech płacą np klimatyczne po wejściu do Częstochowy. I brać po 100zł od dziada!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Radio Maryja kontra WOŚP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 21:31 ale piepszysz jak mały jasio po dużym piwie. Odpowiedz Link Zgłoś
tragikomix Radio Maryja na Jasnej Górze 08.07.07, 23:09 Panie premierze, czy się to Panu podoba czy nie, Polska jest w każdym z nas nawet jeśli widzimy ją inaczej. Nie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
cynik.pl Taki katolik jak JKacz nie był na Jasnej Górze? 08.07.07, 23:58 "(...)rzeczywiście jestem tu pierwszy raz (...)" Brzmi to interesująco ;-) tragikomix napisał: > Panie premierze, czy się to Panu podoba czy nie, Polska jest w każdym z nas naw > et jeśli widzimy ją inaczej. Ale Premiera ciągnie, jak piknie wyśpiewał, "z ziemi polskiej do Wolski". On tu jest tylko przejazdem i nie czai niuansów lokalnej geografii - czy Jasna G. jest w Polsce czy Polska na na Jasnej G. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Radio Maryja na Jasnej Górze IP: 213.241.39.* 09.07.07, 01:09 Ale idąc dalej tym tokiem rozumowania... to jeśli ja nie należę do Polski, to czemu mam płacić podatki. Wiecie gdzie można dostać laurkę bezpaństwowca? Odpowiedz Link Zgłoś
marijuan3 Ciekawe co powie teraz 08.07.07, 23:21 gdy pojawiła się nowa sprawa z o. Rydzykiem. Gdzie wtedy bedzie Polska? może Jarek zadba o obsadzenie wakatu pozostałego po o. Rydzyku na stanowisku szefa rozgłośni ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat. Re: Ciekawe co powie teraz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 23:30 Zastanawiałam się jak można tak dać się ogłupić prymitywowi takiemu jak Rydzyk? Na szczęście wielu biskupów nie utrzymuje kontaktów z tym osobnikiem. Dla premiera niewątpliwy wstyd. Sądziłam ,że kiedy Rydzyk nie przeprosił p. prezydentowej przestanie mu się podlizywać ,niestety zawiodłam się. Teraz Rydzyk ukazał się w pełnej krasie-wstyd dla KK i dla Polski! Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Ciekawe co powie teraz 08.07.07, 23:42 Zeby bylo jasne, ze to nie deszcz pada: wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4299401.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Funky Nikt inny nie potrafi ? A George Michael ... ? IP: *.nettelinwestycje.pl 08.07.07, 23:34 Pojdz ciulu na jego koncert i wtedy pogadamy ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Radio Maryja na Jasnej Górze IP: *.centertel.pl 09.07.07, 00:01 Jaka Polska, czy ta 150 tys której wódz pierwszą damę wzywa do eutanazji ? Czy może ta wodzowska, pod pana jednoosobowym kierwonictwem ? Dla mnie i ta i ta to zwykły "Folwark zwierzęcy", wstrętny, moherowy, uwalczający ludzkiemu rozumowi i wielowiekowej historii... drwina i kpina z oszustem i faszystą w tle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Radio Maryja na Jasnej Górze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 00:20 Z szacunkiem pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Dlaczego nie mozna komentowac wszystkich art IP: 212.183.136.* 09.07.07, 00:03 artykolow tylko wybrane, czy nie jest to aby jakis rodzaj manipulacji? Moze lepiej nie komentowac zadnych, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mruf Radio Maryja na Jasnej Górze IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 09.07.07, 00:04 no nikt inny nie potrafi zebrac w Polsce tylu ludzi poza Owsiakiem i jego Przystankiem Woodstock ;) (ale to dzielo szatana) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lysy Radio Maryja na Jasnej Górze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 00:13 Jasna Góra, Górą zdrady narodowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam m. Der Dziennik tez wg. WYborczej jest szwabski IP: *.bazapartner.pl 09.07.07, 00:22 no, ale WYborcza może, bo sie przyzwyczaiła do bezkarnej bezczelności i kłamstwa przez 17 lat.. KOniec panowie. Teraz prawda zwyciezy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Radio Maryja na Jasnej Górze IP: 82.139.34.* 09.07.07, 00:36 to rzad juz tak oficjalnie...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyks Upiorny Karzeł znowu się popisał. Był w swoim żyw IP: 194.181.190.* 09.07.07, 00:47 iole. Atmosfera wiecu, fanatycznego tłumu - to uderza mu do głowy i zaczyna tokowac. Był juz taki jeden - Adolf się nazywał. Ten Fuehrer narobi jeszcze dużo smrodu ale jest tylko śmieszny. Ale jak się szczura zapędzi do kąta, może kąsać. Uwaga ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Radio Maryja na Jasnej Górze IP: *.korbank.pl 09.07.07, 00:54 Znaczy Jarek już zabiera się za eutanację bratowej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dionizydziedziejko Radio Maryja na Jasnej Górze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 01:02 cos mi tu smierdzi panstwem wyznaniowym !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart_ Re: Radio Maryja na Jasnej Górze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 01:06 Dobra tego strona jest taka, że fundamentalisci rydzyka gotowi beda wysadzać sie w powietrze w imie moherowych idei i dla swego guru - byleby robili to gdzies na polu z dala od tej reszty normalnych ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczy dziób Radio Maryja na Jasnej Górze IP: *.aster.pl 09.07.07, 01:21 Sabat moherowych beretów. Tybetańczyków od religijnego szaleństwa wyratowała Chińska Czerwona Armia. Kto wyratuje nas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc z caribbean Re: Radio Maryja na Jasnej Górze IP: *.socal.res.rr.com 09.07.07, 03:36 cywilizowany kraj nawiedzonych dzikusow Odpowiedz Link Zgłoś