Dodaj do ulubionych

Radio Maryja na Jasnej Górze

• Gość: Medalik Radio Maryja na Jasnej Górze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 17:02
      Przeczytałem wszystkie opinie.
      Byłem pod klasztorem.
      Słyszałem pieśni religijne włącznie z hymnem Rzeczpospolitej.
      Większość opinii na tym forum wygłaszają ludzie , delikatnie mówiąc, niespełna
      rozumu. Wrózy to dobrze naszej strajkujacej słuzbie zdrowia, a szcególnie
      psychiatrom, aby zaczęli wreszcie skutecznie leczyć POLSKĄ GŁUPOTĘ !
      To jest, jak na razie, NIEULECZAKNA CHOROBA !
      Powinna być leczona z budżetu państwa.
      • Gość: Medalik Re: Radio Maryja na Jasnej Górze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 17:30
        kupilem "zestaw telewizji trwam" ale za cholere nie wiem jak to wszystko
        podlaczyc...
        • Gość: ateusz zdaniem medalika sluchanie piesni religijnych IP: *.adsl.alicedsl.de 08.07.07, 17:41
          dobrze wplywa na jego psychike..hahaha..telewizji trwam sie nie oglada,
          wystarczy ja miec...
        • Gość: Medalik Re: Radio Maryja na Jasnej Górze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 18:09
          Proszę wymysleć sobie i uzywać inny nick..
      • Gość: radson do medalik IP: 212.87.241.* 08.07.07, 20:15
        na tym forum to ty jesteś osobą wymagającą leczenia.Naprawdę zastanawiam skąd ten oszołom ma taką rzeszę fanatyków
      • pos3gacz Re: Radio Maryja na Jasnej Górze 09.07.07, 01:37
        Gość portalu: Medalik napisał(a):

> Przeczytałem wszystkie opinie.
        > Byłem pod klasztorem.
        > Słyszałem pieśni religijne włącznie z hymnem Rzeczpospolitej.
        > Większość opinii na tym forum wygłaszają ludzie , delikatnie mówiąc, niespełna
        > rozumu. Wrózy to dobrze naszej strajkujacej słuzbie zdrowia, a szcególnie
        > psychiatrom, aby zaczęli wreszcie skutecznie leczyć POLSKĄ GŁUPOTĘ !
        > To jest, jak na razie, NIEULECZAKNA CHOROBA !
        > Powinna być leczona z budżetu państwa.
        xxxxxxxxxxxxxxx
        Oj medalik,medalik mózg u Ciebie jak ów medalik.Jesteś ogłupiony już do cna.
    • Gość: wenussa Dobra okazja ;) IP: *.adsl.inetia.pl 08.07.07, 18:45
      Zlot bezmózgich baranów w jednym miejscu..spuści na nich bombkę i byłby spokój
      ;) Żartuję, nie możemy mówic takim językiem nienawiści jak mohery :)
    • Gość: bik Nie wpuszczajmy oszołomów do naszego Miasta!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 20:14
      Następnym razem zablokujmy drogi wlotowe do Częstochowy i nie wpuszczajmy tych
      śmierdzących starych dziadów. A spędy ten niby-ksiądz niech organizuje sobie w
      toruniu. CZĘSTOCHOWA MIASTEM WOLNYM OD SEKT. Wypierd.... mohery stąd!!!!!!!
      • Gość: MISIA !zgredy tadziowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 20:50
        od 7 rano i mordy darli ze slychac bylo chyba w calej czestochowie
        a premier tak sie wydzieral do mikrofonu ze szkoda gadac.
        jak im qurde odciac te glosniki/
        Czy ja musze po ciezkiej pracy zrywac sie i sluchac tych ich pieprzonych gadan?

Zastanawia mnie ta "inna milosc" premiera do Tadzia :D:D:D
        kazdy tu psioczy a jeszcze nikt nie ruszyl sie zeby oprotestowac te naglosnienia.

Tatus obiecal "maluchom" wygranie wyborow, jak sie zamknie temat "CEGIELEK"
        KTORE BYLY ROZPROWADZANE na ratopwanie Stoczni.
        GDZIE JEST TA KASA?
        w zamian za to Tatus mial wymodlic zime bez mrozu, zeby kaczki nie zamarzly na
        stawie.
        Nie udalo sie i kaczka zlamala raczke.
        i teraz bedzie chodnik podgrzewany /za nasze pieniadze/ zeby sie nie powtorzylo
        nieSZCZESCIE.
        NASTAPILA JAKAS NOWA MODA.
        z MOWNICY OLTARZOWEJ GADAJA PRZEDSTAWICIELE WLADZY ZAMIAST KSIEDZA.

Boze chron Polske bo wladzy juz nic nie pomoze

• skiba4 Re: Nie wpuszczajmy oszołomów do naszego Miasta!! 09.07.07, 16:10
        jestem za blokadą
    • Gość: Mietek Radio Maryja na Jasnej Górze IP: 80.48.49.* 08.07.07, 21:19
      Panowie z lewej strony sceny politycznej, zróbcie coś, macie 2 lata na to, żeby
      przygotować się i przejąć władzę. A Wy Kochani Rodacy, zamiast siedzieć w domu
      przed telewizorem , pójdźcie do urn i zagłosujcie. Przez takich jak Wy,Polską
      rządzą tacy właśnie Panowie. Lewico powróć, precz prawicowym ugrupowaniom i
      stowarzyszeniom!!!!
      • Gość: Kacze Bajdy Re: Radio Maryja na Jasnej Górze... IP: *.natpool1.outside.ucf.edu 09.07.07, 16:44
        "Mietku"... Jaka tam "prawica"? Przecie PiSs to typowi socjalisci tylko
        w "czarnym" przebraniu i z dodatkiem duzej ilosci nacjonalistycznego sosu!
    • Gość: Janosik Radio Maryja na Jasnej Górze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.07, 21:21
      Czytając niektóre komentarze można odnieść wrażenie, że osoby je formułujące
      cechuje większa nienawiść do ludzi o odmiennych poglądach niż tzw. moherowe
      berety (chociaż słowo nienawiść chyba raczej nie pasuje do tzw. moherowych
      beretów).
      • pos3gacz Re: Radio Maryja na Jasnej Górze 09.07.07, 01:44
        Gość portalu: Janosik napisał(a):

> Czytając niektóre komentarze można odnieść wrażenie, że osoby je formułujące
        > cechuje większa nienawiść do ludzi o odmiennych poglądach niż tzw. moherowe
        > berety (chociaż słowo nienawiść chyba raczej nie pasuje do tzw. moherowych
        > beretów).
        xxxxxxxxx
        Obyś synu się nie pomylił.Własnie KK nauczył te *moherowe berety* jak
        nienawidzić tych wszystkich inaczej wierzących i myślących.
    • Gość: agata Re: Radio Maryja na Jasnej Górze IP: *.35.inds.pl 08.07.07, 21:34
      A ileż młodzieży....Po zdjęciach widać.... :D
      • skiba4 Re: Radio Maryja na Jasnej Górze 09.07.07, 16:16
        ha ha ha to jest sama młodziesz tylko lat 40 i 50
    • Gość: Zacytuję .... Re: Radio Maryja na Jasnej Górze IP: 83.2.141.* 08.07.07, 22:08
      po prostu zacytuję "jesteśmy ze świętego miasta,święty szczyt ,medalikarze mówią
      basta ,święty szczyt ................................................
    • Gość: fotomek Radio Maryja na Jasnej Górze IP: *.upc.chello.be 08.07.07, 22:28
      Jasnej? czy Lysej?
      • Gość: emeryt Re: Radio Maryja na Jasnej Górze IP: 212.122.223.* 08.07.07, 23:26
        Ja bylem w domu a zatem nie bylem w Polsce wg pana premiera.Dla mnie taki pan
        premier to nie jest moj premier.
        • Gość: mlusca Re: Radio Maryja na Jasnej Górze IP: *.toya.net.pl 09.07.07, 01:43
          Ja byłem na działce,teraz boję się czy tam ,gdzie byłem nie ''stało
          ZOMO''.Przypominam,że o tym ZOMO pitolił kaczynski w Stoczni Gdanskiej.Nie
          wiecie przypadkiem,kto mu pisze te przemówienia.Może on tak sam z głowy?
    • feminista Re: Radio Maryja na Jasnej Górze 08.07.07, 22:50
      Szkoda mi tych ludzi, nawet nie wiedzą jak nimi manipulują. Mnie dziwi, że
      premier pojawił się tam, ja sobie nie życzę aby osoba w randze premiera
      pojawiała się oficjalnie na mszach katolickich. To stanowisko jest laickie.

Krzyż na drogę tym pseudo katolikom.
    • honeyr Brat"oszusta" i szwagier "czarownicy" się ośmiesza 08.07.07, 22:54
      Żałosne, i groteskowe. Doskonale podsumowała to Julia Pitera w tvn24.
    • Gość: Olix Re: Radio Maryja kontra WOŚP IP: *.range86-135.btcentralplus.com 08.07.07, 22:58
      150 tys? co to jest -widzieliście na przystanku Woodstock jak 300tys młodych
      śpiewa Hymn Narodowy-bez wygłupów durnot -poprostu młodzi patrioci -nie
      nacjonaliści. Premier pyta kto moze stworzyć atmosferę i zebrać w jednym
      miejscu 150 tys ludzi? Jurek Owsiak na Przystanku Woodstock -ci ludzie tam to
      przyszlość od której w szystko w tym kraju zależy. Panie premierze w sierpniu
      przystanek woodsotck przyjedź z bratem prezydentem zaśpiewać hymn -oni nuczą
      was słów i zobaczycie co to solidarność!!!
      • Gość: agnosticfront1 Re: Radio Maryja kontra WOŚP IP: *.chello.pl 08.07.07, 23:11
        Ten zlot fanatyków powinien być zakazany!!! I dlaczego mieszkancy Czestochowy
        mają to finansować??? Kto opłaca te wszystkie służby? Kto sprząta po tych
        brudasach? Za czyje pieniądze??? Dlaczego nasz prezydent Tadek tak bardzo chce
        wchodzic w dupe wszystkim oszołomom? Niech Rydzyk zapłaci za korzystanie z
        naszych gruntów! A jak Jasna Góra chce przyjmować te wszystkie bandy, to niech
        współfinansuje obsługe pielgrzymek!!!! Czemu nie dają grosza? I ciekawi mnie
        bardzo czy jest pozwolenie na handel z tych ciężarówek i gdzie są kasy
        fiskalne??? Przecież tam obroty siegajetek tysięcy złoty!!! SKANDAL - trzeba
        się jeszcze przygotować na pielgrzymkę młodych faszystów - czyli młodzierzy
        wszechpolskiej - pewno Wrona tez sie pojawi, chociaz wszyscy wiedzą ze ta
        organizacja pownna byc zdelegalizowana. amen.
        • Gość: bik Re: Radio Maryja kontra WOŚP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 21:23
          Popieram Ciebie w 100%. Jak stać dziady śmierdzące na dekodery i inne
          diabelskie gadżety rydzyka-diablika niech płacą np klimatyczne po wejściu do
          Częstochowy. I brać po 100zł od dziada!!!!
        • Gość: andreas Re: Radio Maryja kontra WOŚP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 21:31
          ale piepszysz jak mały jasio po dużym piwie.
    • tragikomix Radio Maryja na Jasnej Górze 08.07.07, 23:09
      Panie premierze, czy się to Panu podoba czy nie, Polska jest w każdym z nas nawet jeśli widzimy ją inaczej.
      Nie pozdrawiam.
      • cynik.pl Taki katolik jak JKacz nie był na Jasnej Górze? 08.07.07, 23:58
        "(...)rzeczywiście jestem tu pierwszy raz (...)"
        Brzmi to interesująco ;-)

tragikomix napisał:

> Panie premierze, czy się to Panu podoba czy nie, Polska jest w każdym z nas naw
        > et jeśli widzimy ją inaczej.

Ale Premiera ciągnie, jak piknie wyśpiewał, "z ziemi polskiej do Wolski". On tu
        jest tylko przejazdem i nie czai niuansów lokalnej geografii - czy Jasna G. jest
        w Polsce czy Polska na na Jasnej G. :-)
      • Gość: As Re: Radio Maryja na Jasnej Górze IP: 213.241.39.* 09.07.07, 01:09
        Ale idąc dalej tym tokiem rozumowania... to jeśli ja nie należę do Polski, to
        czemu mam płacić podatki. Wiecie gdzie można dostać laurkę bezpaństwowca?
    • marijuan3 Ciekawe co powie teraz 08.07.07, 23:21
      gdy pojawiła się nowa sprawa z o. Rydzykiem. Gdzie wtedy bedzie Polska? może
      Jarek zadba o obsadzenie wakatu pozostałego po o. Rydzyku na stanowisku szefa
      rozgłośni ;P
      • Gość: kat. Re: Ciekawe co powie teraz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 23:30
        Zastanawiałam się jak można tak dać się ogłupić prymitywowi takiemu jak Rydzyk?
        Na szczęście wielu biskupów nie utrzymuje kontaktów z tym osobnikiem.
        Dla premiera niewątpliwy wstyd. Sądziłam ,że kiedy Rydzyk nie przeprosił p.
        prezydentowej przestanie mu się podlizywać ,niestety zawiodłam się. Teraz
        Rydzyk ukazał się w pełnej krasie-wstyd dla KK i dla Polski!
        • majster_g Re: Ciekawe co powie teraz 08.07.07, 23:42
          Zeby bylo jasne, ze to nie deszcz pada:
          wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4299401.html
    • Gość: Funky Nikt inny nie potrafi ? A George Michael ... ? IP: *.nettelinwestycje.pl 08.07.07, 23:34
      Pojdz ciulu na jego koncert i wtedy pogadamy ...
    • Gość: Krzysztof Radio Maryja na Jasnej Górze IP: *.centertel.pl 09.07.07, 00:01
      Jaka Polska, czy ta 150 tys której wódz pierwszą damę wzywa do eutanazji ? Czy
      może ta wodzowska, pod pana jednoosobowym kierwonictwem ? Dla mnie i ta i ta to
      zwykły "Folwark zwierzęcy", wstrętny, moherowy, uwalczający ludzkiemu rozumowi
      i wielowiekowej historii... drwina i kpina z oszustem i faszystą w tle...
      • Gość: Tom Re: Radio Maryja na Jasnej Górze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 00:20
        Z szacunkiem pozdrawiam
    • Gość: gosc Dlaczego nie mozna komentowac wszystkich art IP: 212.183.136.* 09.07.07, 00:03
      artykolow tylko wybrane, czy nie jest to aby jakis rodzaj manipulacji? Moze
      lepiej nie komentowac zadnych,
    • Gość: Mruf Radio Maryja na Jasnej Górze IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 09.07.07, 00:04
      no nikt inny nie potrafi zebrac w Polsce tylu ludzi poza Owsiakiem i jego
      Przystankiem Woodstock ;) (ale to dzielo szatana)
    • Gość: Lysy Radio Maryja na Jasnej Górze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 00:13
      Jasna Góra, Górą zdrady narodowej.
    • grzybpsi Ojcowłaz :) 09.07.07, 00:14
      Ciekawe :))
    • Gość: adam m. Der Dziennik tez wg. WYborczej jest szwabski IP: *.bazapartner.pl 09.07.07, 00:22
      no, ale WYborcza może, bo sie przyzwyczaiła do bezkarnej bezczelności i kłamstwa
      przez 17 lat..
      KOniec panowie. Teraz prawda zwyciezy !
    • Gość: ja Radio Maryja na Jasnej Górze IP: 82.139.34.* 09.07.07, 00:36
      to rzad juz tak oficjalnie...?
    • Gość: zyks Upiorny Karzeł znowu się popisał. Był w swoim żyw IP: 194.181.190.* 09.07.07, 00:47
      iole. Atmosfera wiecu, fanatycznego tłumu - to uderza mu do głowy i zaczyna
      tokowac. Był juz taki jeden - Adolf się nazywał. Ten Fuehrer narobi jeszcze dużo
      smrodu ale jest tylko śmieszny. Ale jak się szczura zapędzi do kąta, może kąsać.
      Uwaga !
    • Gość: Roman Radio Maryja na Jasnej Górze IP: *.korbank.pl 09.07.07, 00:54
      Znaczy Jarek już zabiera się za eutanację bratowej?
    • Gość: dionizydziedziejko Radio Maryja na Jasnej Górze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 01:02
      cos mi tu smierdzi panstwem wyznaniowym !!!!!!
      • Gość: bart_ Re: Radio Maryja na Jasnej Górze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 01:06
        Dobra tego strona jest taka, że fundamentalisci rydzyka gotowi beda wysadzać
        sie w powietrze w imie moherowych idei i dla swego guru - byleby robili to
        gdzies na polu z dala od tej reszty normalnych ludzi...
    • Gość: kaczy dziób Radio Maryja na Jasnej Górze IP: *.aster.pl 09.07.07, 01:21
      Sabat moherowych beretów. Tybetańczyków od religijnego szaleństwa wyratowała
      Chińska Czerwona Armia. Kto wyratuje nas?
      • Gość: gosc z caribbean Re: Radio Maryja na Jasnej Górze IP: *.socal.res.rr.com 09.07.07, 03:36
        cywilizowany kraj nawiedzonych dzikusow
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka