Dodaj do ulubionych

don kichot czy depo?????????????????????????????

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 19:24
Mam wrażenie że od 2 tygodni don kichot zamienia się w depo.Kto genialny
wpadł na pomysł aby na 1 sali grał jakiś wsiok????Nie dość że gra obciachowe
kawałki a'la depo-jakiś koszmarny dance to do tego wydziera ryja jak w
remizie.Niestety w ślad za tym publika się zmieniła na gorsze.A było tak
fajnie.Trochę komercji,ale zawsze na poziomie i ten house,taki jak teraz
grają na Ibizie.Teraz kawałek Ibizy zmienił się w remizę spod Radomska.Żenada.
Obserwuj wątek
    • Gość: czestochowianin Re: don kichot czy depo?????????????????????????? IP: 89.174.23.* 17.07.07, 19:29
      Nie podoba Ci sie wielki mieszczuchu? To sie wyprowadz do Warszawy, albo do
      Paryza...aha i nie zapomnij pozeganc sie ze swoja babcią i ciocią ze wsi, ktora
      Cie bawila i przewijała jak sraleś i jszczałes w majty jak byles mały....
      • Gość: marika Re: don kichot czy depo?????????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 19:42
        Zgadzam się z nocturnal... teraz wiochą wieje aż miło.Ten dj z dołu gra teraz w
        Kojocie-tam gdzie bawi się własnie Radomsko,Łojki i ...Słoneczna Kalifornia(SKL)
        Tylko po co ta zmiana?Fakt,publika też niestety się jednocześnie zmieniła,co
        niestety czuć...potem.
        • Gość: czestochowianin Re: don kichot czy depo?????????????????????????? IP: 89.174.23.* 17.07.07, 19:45
          ohh chodząca perfumeria sie odezwala, a moze od Ciebie tez wali potem, albo
          moze jeszcze czyms innym i sama o tym nie wiesz? Jak to mowia, kto czuje ten
          produkuje...

Ludzie opanujcie sie, co to za roznica, czy ktos z miasta czy z powiatu,
          wszedzie są ludzie TACY SAMI!? Za lepszych sie uwazacie...? Zal mi was...
          • Gość: do częstochowienin Re: don kichot czy depo?????????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 11:44
            hohooohohoohohohoho,widać że w powiatu jesteś oj widać i tu jest twój problem;)
            a ten new dj w dk to PORAZKA,ale buc i w dodatku gra jak na wiejskei
            przytupajce,w rodzinnej wsi pewnie jest super star;)
            • Gość: Aga Re: don kichot czy depo?????????????????????????? IP: 77.87.120.* 19.07.07, 17:10
              Tydzień temu w sobotę byłam w Depo i mnie osobiście nie pasuje tamtejszy klimat
              nie obrażając osób którym ten klub się podoba, wystrój wnętrza jest spoko ale
              muzyka i niektóre osoby tragedia. Najbardziej wkurzyło mnie ciągłe trzaskanie
              szklanek po piwach, rozumiem że może sie zdarzyć ale nie co 5 minut bez
              przesady. W Don Kichocie nie byłam więc nie mam zdania na temat tego lokalu.
              Pozdro dla wszystkich imprezowiczów!
        • Gość: Justyna Re: don kichot czy depo?????????????????????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.07, 18:48
          Muzyka do bani..i jeszcze pełno małolatów, a pomyśleć, że jeszcze nie tak dawno
          można było spotkać w Kojocie DOROSŁYCH ludzi....wszystko schodzi na
          psy...Naprawdę niedługo zrobi się z tego DEPO- klęska!
        • Gość: juri Re: don kichot czy depo?????????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.07, 15:14
          własciciel wsiur i wiocha bandycką zawiewa to czego sie spodziewacie kultury???
          • szlachcianeczka Re: don kichot czy depo?????????????????????????? 26.11.07, 19:24
            Gość portalu: juri napisał(a):

> własciciel wsiur i wiocha bandycką zawiewa to czego sie
            spodziewacie kultury???

Masz coś do właściciela:/? Kulturalny się znalazł...
      • Gość: nocturnal groove Re: don kichot czy depo?????????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 19:44
        zmartwię cię częstochowianinie,otóż nie posiadam rodziny na wsi,nawet tej
        najdalszej też nie,a tyłek miałem podcierany w Krakowie więc żegnam cię ty
        inteligencie z pierwszego pokolenia po Akademii Polonijnej:))))))))))))))
        • Gość: czestochowianin Re: don kichot czy depo?????????????????????????? IP: 89.174.23.* 17.07.07, 19:48
          To jak Ci sie nie podobaja czestochowskie lokale, to nie chodz do nich, jedz do
          Krakowa!Kiedys miast nie bylo i wszyscy zyli na wsi, wiec pseudo mieszczuchu
          nie madruj sie tak, Krakow tez kiedys byl wsią:) Pseudo mieszczuchu...
          • Gość: marika Re: don kichot czy depo?????????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 15:20
            Do częstochowianina:A zebyś wiedział że perfumeria się odezwała,bo ja w
            przeciwieństwie do wiesniaków tłumnie łażących do don kichota myję się a ty
            pewnie reprezentujesz tą część śmierdzieli,puszczających bąki i bekających
            cebulą i tanią kiełbasą.
            Nocturnal Groove,pozdro:)
            • Gość: house 4ever Re: don kichot czy depo?????????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 15:33
              nocturnal rozpoczął dobry wątek,niepotrzebnie jednak zapuszczając się w wątek
              wiejsko-miejski:)dawno w donie nie byłem ale ostatnio było fajnie clubowo
              housowo,generalnie na 1 sali na poziomie,ale pewnie włascicielowi na kasie
              zależy tylko prowincja(już czuję co mi dowali częstochowianin)kupi jedno piwo
              na czterech i będzie kicać do rana,frekwencja niby będzie,ale...no własnie na
              jakość czy na ilość tu idziemy
              a co do Krakowa to był kiedyś wsią-kilkanaście wieków temu,resztę zostawiam do
              przemyślenia
              • Gość: blondi Re: don kichot czy depo?????????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 15:46
                ...i jak już koledzy dzioba umoczą w tym jednym piwie na czterech to jeszcze
                delikwent częstuje nim podrywaną dziewczynę:)))cudownie:)))co za klasa:)))
                A tak serio to,kurde,serio to nie mogę nic napisać bo musiałabym tak od siebie
                a wtedy na bank miałabym zakaz wstępu.Marek,pozdro:))))
                nocturnal groove-jaki ty masz piękny ten nick!!!
                Może by tak niektórzy odwiedzili stronkę nocturnal groove...i inne stronki też:)
                No kończę bo mnie korci,że by cosik napisać:)paaaaaaaaaa
                • Gość: nieczęstochowianin Re: don kichot czy depo?????????????????????????? IP: *.eranet.pl 18.07.07, 16:08
                  A to już drinków nie ma? Pozdrawiam blondi. :-)
                  • Gość: kamil Re: don kichot czy depo?????????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 17:44
                    racja racja,święte słowa,ostatnio było masakrycznie,muza do dupy,dj jak z
                    najgorszego snu-jak z depo
                    • Gość: nocturnal groove Re: don kichot czy depo?????????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 17:46
                      I ja pozdrawiam Blondi:-***gorąco:)
                      • Gość: Asiorek Re: don kichot czy depo?????????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 18:12
                        Muza to kwestia gustu ale gadanie przez dja do mikrofonu-do tego głupie gadanie
                        to już niestety wiocha i dno!!!Co ja piszę że gadanie,to jest wycie!Jak w
                        depo,niestety.
                        • Gość: naczelny krytyk4RP Re: don kichot czy depo?????????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 18:29
                          Kiedyś była selekcja w kiszce.Nie wpuszczali w adidasach czy coś.Teraz też by
                          się przydało.Wprawdzie kaski byłoby trochę mniej,ale za to inna jakośc bawiłaby
                          się w lokalu.Może nawet i kaski więcej by zostawiali?Who knows:)A tego dja
                          który robi teraz(tydzień czy dwa) wioskę jako pierwszego spod drzwi powinni
                          wykopać:)Mało remiz w okolicy?
                          • Gość: don's girls Re: don kichot czy depo?????????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 18:39
                            My też chcemy powrotu tego ładnego dja!!!!Ten nie dosc że gra koszmarnie,gada
                            od rzeczy to do tego nawet zerknąć się nie da na tą wsiową gębę!Do kojota
                            wprawdzie możnaby chodzić,ale tam stara muzyczka jest.Pewnie gra jak mu kazali.
                            • Gość: nocturnal groove Re: don kichot czy depo?????????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 18:48
                              Durne baby się odezwały!Nie chodzi o to czy dj ładny czy nie!Chodzi o klimat i
                              jaki tworzy i muzę oczywiście.Do niedawna można było się pobawić przy samych
                              hiciorach.Na początku bylo komercyjnie ale potem clubowo!I to jak!Same
                              nowości.Nie będę tu sypał tytułami ale widać że koles kuma o co chodzi.A teraz
                              umcy umcy.Wieś wieś i jeszcze raz wieś.Ten burak nawet mixowac nie potrafi!
            • Gość: mmm nie cebula i tania kielbasa tylko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 20:19
              frytkami z pilsudskiego - czestochowianin ty masz jakies chyba kompleksy
              chcesz zostac bohaterem???
        • Gość: R... Re: don kichot czy depo?????????????????????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.07, 20:58
          jak miło usłyszeć kogoś z Krakowa.Jakie kluby disco tam jeszcze istnieją?Czy w
          Nowej Hucie jest jeszcze Viola na ulicy Wilowej ?czy kibicowałeś Wiśle Kraków?
          Bardzo tęsknię za Krakowem. To magiczne miasto i cudowni ludzie:*
    • Gość: EfektG Re: don kichot czy depo?????????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 19:18
      Powyższe wypowiedzi traktują o poziomie inteligencji odwiedzających wspomniane
      tancbudy... Nic dodać nic ująć ;-)
      • Gość: ela Re: don kichot czy depo?????????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 19:35
        no nie wiem,bo przecież w zdecydowanej większości nie podoba się klimat a'la
        DEPO,więc pewnie nie jest z nimi aż tak źle!
        • Gość: ctr Re: don kichot czy depo?????????????????????????? IP: 80.54.171.* 18.07.07, 20:23
          zdecydowanej więkoszości na tym forum nigdy się nic nie podoba...
      • Gość: nieczęstochowianin Re: don kichot czy depo?????????????????????????? IP: *.eranet.pl 18.07.07, 20:11
        Widzisz EfektG różni są ludzie i różne formy wyładowania emocji. :-)

Pozdrawiam
        • Gość: aneczka Re: don kichot czy depo?????????????????????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.07, 21:04
          hmm tak cztałam co piszecie.i zastanawiam sie skąd wiecie jak jest w depo teraz?
          ja nie wiem.nie mam zielonego pojecia jak tam wyglada wszystko i trudno mi sie
          odniesc do tego.ale tak sobie mysle,ze ze ta selekcja o ktorej ktos z was
          wspomnial to nie bylo wcale takie glupie.moze i mniej bylo ludzi,ale moze
          bardziej na poziomie i nie pijacy jedno piwo na czterech,jak ktos zauwazyl..no
          nie wiem czy ilosc przeklada sie teraz na jakosc.Fakt nie bylo mnie bardzo
          dawno w DK,ale jak tam bywalam to pamietam ubrane dosc srokowato dziewczyny i
          facetow srednio poubieranych(zeby nie zaczynac tutaj dyskusji n/t strojow
          opisywanych na innym forum).Widocznie tak to jest jak wszedzie,ze na poczatku
          komus zalezy na lokalu i klientach a z czasem to przestaje byc wazne.
          • Gość: Dj Kris Re: don kichot czy depo?????????????????????????? IP: 80.48.49.* 18.07.07, 21:43
            no koment
            • Gość: nocturnal groove Re: don kichot czy depo?????????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 11:40
              DJ Kris,nareszcie się odezwałeś,znaczy że czytałeś!Robisz kawał dobrej roboty
              chłopie!grasz dla ludzi ale i tych ludzi trochę edukujesz muzycznie.Nie idziesz
              na łatwiznę i w przeciwieństwie do tego tfu tfu dja (żeby nie obrazić djów)do
              tego grasz dobrze technicznie!Ale cóż,skora w Polsce rządzi PiS i Rydzyk to
              dlaczego miernota ma nie grać w don kichocie.W sumie tak.
              • Gość: MARTUCHA Re: don kichot czy depo?????????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 11:58
                Jak jakiś czas temu wchodziłam do dk to już w szatni słyszałam"I just can't get
                enough...." a jak byłam tydzien temu to od szatni byłu łupu cupu więc
                zajrzałyśmy i w nogi,a jak wychodziłyśmy do jeszcze tak na goodbye było "i
                jedziemy jedziemy częstochowa"jakby wrzucić granat to byłaby sałatka z buraków.
                • Gość: jasio Re: don kichot czy depo?????????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 12:41
                  a dla co bardziej wrażliwzych to w czwartki kojota należy omijać szerokim
                  łukiem bo grywa tam nie kto inny jak naczelny wiejski grajek-dj dragon!!!nie
                  wiadomo co w tym wypadku lepsze:jego gadanie czy disco polo które sobie wyaźnie
                  upodobał.
                • Gość: blondi Re: don kichot czy depo?????????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 13:06
                  Martucha,piszesz o Herd&Fitz!A to tylko kropelka w morzu!Że wymienię
                  jeszcze:WAWA,Shapeshifters,Jerry Ropero,Freemasons(kiedyś Herd&Fitz),remixy
                  Miki Moto&Bobby Blanco,Seamus Haji,Disco Darlings,Chris Lake,Axwell,Paris
                  Avenue a nawet Etherfox mniam mniam mniam:)Pewnie sporo jeszcze mi umknęło.Nie
                  wspominając już o perełkach latin house!ajjjjjjjjjj.
                  Za pozdrowienia thnx!
                  • Gość: nocturnal groove Re: don kichot czy depo?????????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 13:31
                    Blondi Blondi,to ja wiem kim jesteś!!!Jak tańczysz to sobie podśpiewujesz
                    kawałki,których nie ma w radio!
                    • Gość: robi Re: don kichot czy depo?????????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 13:58
                      to pięknie koleś gra,rozumiem że to ten co go nie ma
                      • Gość: ewcia Re: don kichot czy depo?????????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 15:19
                        o matko,ta sobota to była porażka,wiem o czym-kim mówicie,o tym buraku,który
                        chyba na dokładkę jeszcze swoich ziomali ze wsi przywiózł,a gdzie tamten dj?
                        przecież był ok!
                        • Gość: Dj Kris Re: don kichot czy depo?????????????????????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 17:44
                          no to do weekend-u

i jeszcze ewentualnie to dzięki bardzo pozdrawiam
                  • morning.calm Re: don kichot czy depo?????????????????????????? 19.07.07, 23:53
                    Blondi, kto gral takie housowe klimaty w DK? W zyciu sie nie spodziewalem, ze
                    ktos tam przemyci Chrisa Lake'a czy Shapeshifters!
    • Gość: do burakow z rury, flesha i C4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 20:36
      hehe ale z was "znafcy"

wystarczy wejsc do jednej z tych czestochowskich piwnic by juz stracic do was szacunek. pijane i obrzygane dzieciaki w rozporkach do pasa, dziewczyny jedna bledsza od drugiej, z brudnymi od fajek lapskami. od kazdej wali szpinakiem albo czosnkiem, nawet nie macie na orbitke :)

do tego ubieracie sie w jakies szmaty z lumpeksow bo na prawdziwe markowe klubowe ciuchy z DKNY czy Dolce&Gabbana nigdy nie bedzie was stac. tlumaczycie sobie przy tym ze sie nie lansujecie tylko z jednego powodu - wiekszosc z was zwyczajnie nie ma pracy by zarobic na cos porzadnego.

pozdro 600 :)))
      • morning.calm Re: z rury, flesha i C4 19.07.07, 23:52
        Gość portalu: do burakow napisał(a):

> hehe ale z was "znafcy"
        >
        > wystarczy wejsc do jednej z tych czestochowskich piwnic by juz stracic do was s
        > zacunek. pijane i obrzygane dzieciaki w rozporkach do pasa, dziewczyny jedna bl
        > edsza od drugiej, z brudnymi od fajek lapskami. od kazdej wali szpinakiem albo
        > czosnkiem, nawet nie macie na orbitke :)
        >
        > do tego ubieracie sie w jakies szmaty z lumpeksow bo na prawdziwe markowe klubo
        > we ciuchy z DKNY czy Dolce&Gabbana nigdy nie bedzie was stac. tlumaczycie sobie
        > przy tym ze sie nie lansujecie tylko z jednego powodu - wiekszosc z was zwycza
        > jnie nie ma pracy by zarobic na cos porzadnego.
        >
        > pozdro 600 :)))

Hahahaha ;) Oj dawno sie tak nie usmialem!
        Musisz miec drogi forumowiczu spore kompleksy, tudziez odpadales juz przed
        samymi drzwiami, bo na Twoj widok ochroniarze i/lub selekcjoner zamykal drzwi i
        krzyczal, zeby wylaczyc muzyke i udawac, ze nikogo nie ma wewnatrz.
        Swego czasu bardzo czesto bywalem w tych trzech w/w lokalach. Do tej pory, gdy
        tylko jestem w Czestochowie chetnie tam zagladam. Dobra muzyka, pozytywny klimat
        i atmosfera w przeciwienstwie do wiekszosci tancbud, gdzie bramkarz dostaje
        szczekoscisku i wypryskow na twarzy jak komus nie strzeli pare razy w ciagu nocy.
        Poza tym juz po Twojej wypowiedzi "klubowe ciuchy z DKNY czy Dolce&Gabbana"
        widac z kim mam do czynienia ;) Hehehe absolutny mistrz swiata ;)
        Gdzie Ty sie bawisz, o wielki klubowiczu w "klubowych ciuchach" D&G, Gucci i
        DKNY? ;)
        • Gość: blondi do morning.calm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 16:41
          otóż te kawałki i jeszcze sto innych,których nie wymieniłam gra w dk dj Kris!!!
          ten,którego od dwóch sobót z niewiadomej przyczyny nie ma,tzn jest w Kojocie
          (gdzie zresztą poziom i tak trzyma)
          pozdrawiam blondi:)
          • Gość: nocturnal groove dk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 17:13
            a blondi wie co mówi:)
        • Gość: realista Re: z rury, flesha i C4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 18:14
          kompleksy to widocznie macie Wy. Stad to ublizanie ludziom ktorzy bawia sie w Depo.

Wyzej wymieniona osoba tylko wam pokazala,w iscie komicznym sposobie, ze dla innych Wy takze mozecie byc burakami. Bo bawicie sie w klubach ktore musza miescic sie w piwinicach, bo nie stac was na markowe ciuchy ktore wydaje dla klubowiczow np Donna Karan. A smiejecie sie z osob ktore nosza te slawne biale kozaczki.

Wyglada na to ze sami mozecie uchodzic za burakow ;)
          • Gość: Swierszczu Re: z rury, flesha i C4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 20:27
            myśle chłopcze abyś odwiedził kiedyś dobry klubik w wiedniu lub w
            londynie.. to zobaczysz ze same dobre sa tylko w piwnicach.

FLASH PUB FORVER.
            • Gość: truflarzo Re: z rury, flesha i C4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.07, 01:40
              Mistrzu, mogę Ci zagwarantować, że najlepsze kluby Berlina nie znajdują się w
              piwnicach. :)

Pozdrowionka.
    • Gość: ANIA Re: don kichot czy depo?????????????????????????? IP: *.range81-132.btcentralplus.com 20.07.07, 23:02
      o jakich markowych ciuchach piszesz o tych co ,,na niby ,,sa markowe bo szyte w
      chinach ,tajlandii,turcjii.ty chyba nigdy nie zobaczysz na wlasne oczy tych
      markowych ciuchow a o kupnie mozesz tylko pomarzyc cieciu z czestochowy w
      markowych ciuchach z DKNY,GUCCI.
      • Gość: xyz Re: don kichot czy depo?????????????????????????? IP: *.gprspla.plusgsm.pl 21.07.07, 11:47
        No coż każdy niech sie bawi tam gdzie mu sie podoba, a nei wybrzydza, że "tu wieśniaki tam wieśniaki", przecież się nie musi z nimi bawić. Co do ubioru to niektorzy musza sie ubrać w jakieś firmowe ciuchy za wielkie pieniadze by sie dowartościować a inni szukaja coś czadowego za nieduze pieniadze by fajnie wygladać, a ma marka ich nei interesuje.Każdy ma prawo wyboru, a Ci co obrażają innych raczej sami mają jakieś kompleksy i problemy. Co do do klubów, to wymogiem powinna być wydajna klimatyzacja by były do puszczone do organizacji wilekszych imprez...
        • Gość: tomaszek Re: don kichot czy depo?????????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 13:28
          jaki wątek,ja chromolę:)wiem o czym tu piszecie bo sam dostałem drgawek jak
          tydzień temu zawitałem do donka,fakt dj kris(ten co gra już czas jakiś)gra
          naprawdę fajnie,housowo,clubowo,komercja też ale spoko bez szaleństw,a jak
          byliśmy last week to qrwa porażka,co za buc pie..ny!!!
          • Gość: maniek Re: don kichot czy depo?????????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 13:40
            Drgawki to mało powiedziane!!!Buc to też mało powiedziane!!!Pie..ny to już
            lepiej.Wsiok i prostak jeszcze dołożę.I do tego grać za chiny nie
            potrafi.Przeskakują mu utwory,zgrzyta coś,ale obora.Wstyd.I to ku.. jest klub
            w mieście????
            • Gość: to ja Re: don kichot czy depo?????????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 14:50
              shapeshifters w don kichocie???????????????????????to idę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              • Gość: house 4ever do blondi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 16:26
                Blondasku słodki,podziel się wiedzą fachową:)))
                • Gość: blondi Re: do blondi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 16:44
                  nie wiem czy jestem blondasek słodki czy też nie,ale dzielę
                  się:www.biglovemusic.co.uk ; www.ministryofsound.com ; www.juno.co.uk ;
                  www.nocturnalgroove.co.uk ; www.positivarecords.com ;
                  www.defected.comwww.xpressbeats.com
                  pozdrawiam:)
                  • Gość: Adam Re: do blondi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 17:21
                    No jestem pod wrażeniem,piękne adresiki-słodki Blondasku:-*
                    • Gość: nocturnal groove Re: do blondi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.07, 14:10
                      i było tak jak być miało,bravo dla dj Krisa!!!
                    • Gość: DJ KAZIK Re: Na temat muzyki w don kichocie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.07, 20:36
                      czytalem wasze wypowiedzi i dziwie sie ze co niektorzy tak bardzo mnie krytykuja
                      tutaj na forum po pierwsze jestem z czestochowy nie zadnej wsi po drugie gram co
                      mi kaza mam grac muzyke comercyjna ta co glownie leci w radiu taki mam styl gram
                      ponad 7 lat i tak sie kiedys gralo z mikrofonem to co na topie dla tych ktorzy
                      nie wieza moge zagrac noc dla was pokazac ze potrafie moge zagrac bez mikrofonu
                      klimat trence ktory kocham i house zamieniamy sie z dj krisem po to aby czasem
                      bylo cos innego dobrze ze oboje sie roznimy stylem poniewaz jest inaczej a na
                      dole comercje musze grac i wielcy znawcy ktorzy mnie krytykuja zaowazcie ze
                      wtedy kiedy gram taka muzyke zawsze sie wiecej ludzi bawi nie krytykuje nikogo
                      pozdrawiam i zapraszam do don kichota
                      • Gość: Qumam? albo nie Re: Na temat muzyki w don kichocie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.07, 02:12
                        zaowazcie...-buhehehehehehe dobre, czytam dużo, mało piszę, ale teraz nie
                        wytrzymałem, pozdrawiam Pana dj hehe, ps.ciężko Cię nie zaowazyc buhehehehe:-)))
                        • Gość: nocturnal groove Re: Na temat muzyki w don kichocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.07, 15:23
                          A mówiłem że to burak,buhehehehehheh;)
                          A tak serio to nie chodzi o ilość,bo wiadomo że buraków jest więcej niż tej
                          bardziej wymagającej publiki,ale o jakość wielmożny panie dj-u Kaziku(matko,ale
                          ksywa,ale pasuje jak ulał).W takim Protektorze też jest tłum i co z tego.....to
                          jest tłum buraków a chyba nie chodzi o to aby w mieście zrobić remizę!
                          • Gość: blondi Re: Na temat muzyki w don kichocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.07, 15:28
                            ejjjj,to już nie wyzywajmy się od buraków tylko może tak o temacie a nie o
                            osobach pogadamy...bo mi tu niektórzy przez mikrofon wygrażają:)Sławek,pozdro:-*
                            • Gość: Łazik nocny Re: Na temat muzyki w don kichocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.07, 15:41
                              wczoraj fajnie było na dole,bez wiochy,muzyczka milusia,blondasek śliczniutki-
                              nie patrz na mnie tak jakbym ci całą rodzinę siekierą wybił:)
                              na górze,wiadomo"jazdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa" qrwa,no nie da się
                              • Gość: do dj kazika Re: Na temat muzyki w don kichocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.07, 18:01
                                Skoro porafisz bez mikrofonu to śmiało-do dzieła!A tak poza tym transy to
                                raczej nie w don kichocie,ale miłe dla ucha housy dlaczego nie,nawet są
                                wskazane!
                                A tak na marginesie to naucz się koleś pisać poprawnie i z sensem bo musiałem
                                parę razy przeczytac,żeby sens załapać.
                                Jakoś mi do tych transów nie pasujesz,nie nie.Widzę Cię niestety tylko w
                                spelunach typu Protektor,Depo,Porter.
                                Bez urazy chłopie,ale ty nawet na transowe granie to nie wyglądasz.
                                Zostań sobie w tym Kojocie bo tam masz publikę a'la Radomsko i będzie ok.
                                Generalnie to tam mi nie przeszkadzasz.A nawet możez być prywatnie całkiem
                                fajnym kolesiem.Ale jako dj to nie moje klimaty.
                                • Gość: DJ KAZIK Re: Na temat muzyki w don kichocie IP: *.getta.trustnet.pl 05.08.07, 16:48
                                  Wybaczcie ze tak popisalem w caly swiat ale wtedy bardzo sie śpieszyłem .Dj nie
                                  da rady zadowolic muzycznie kazdy ma specyficzny styl gust,ja zawsze staram sie
                                  grac tak aby sie wyszcy ogolnie bawili a nie tylko poszczegolne jednostki .Don
                                  Kichot to club dla dla roznych klientow jesli chcecie tematyczny house sa od
                                  tego imprezy np w C4 Flasch .Czestochowa jest miastem gdziegoruje comercia ktora
                                  niestety trzeba grac.W brew pozorom uwielbiam trance ale jak wiadomo w don
                                  kichocie tego nie pokaze.Nie obrazajmy siebie na wzajem bo to przeciez nie o to
                                  chodzi chodzi o to aby skorygowac bledy na przyszlosc.Gram to co mi kaza
                                  szefowie i po to sie zmieniamy z Krzysiem aby od czasu do czasu bylo cos
                                  innego,musicie zrozumiec ze my tam pracujemy mamy pewne ograniczenia ktorych
                                  musimy sie trzymac.Pozdrawiam wszystkich rowniez tych ktorzy mnie krytykuja
                                  • Gość: robi Re: Na temat muzyki w don kichocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 18:24
                                    Nie wiem,może należy odkazić tą djkę na dole czy coś bo panuje tam wirus(od
                                    pewnego czasu)a wirus ten to gadanie przez mikrofon.DJ Kris prawie się nie
                                    odzywa i chwała mu za to ale wczoraj chyba wirus go dopadł.Było to chwilowe
                                    zamroczenie ale jednak:)))muzycznie bez zarzutu!
                                    • Gość: MARCIN Re: Na temat muzyki w don kichocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 19:22
                                      marudzisz koleś,było extra,nareszcie własciwa osoba na właściwym miejscu,tak
                                      dalej kris!!!
                                      • Gość: MagIC Re: Na temat muzyki w don kichocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 18:19
                                        mam propozycję,wymyślmy dla dj-kazika nową mniej obciachową ksywę-
                                        może choć pseudo będzie miał normalne:)
                                        • Gość: nocturnal groove Re: Na temat muzyki w don kichocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 18:36
                                          proponuję DJ DOOPA
                                  • Gość: wolny słuchacz Re: Na temat muzyki w don kichocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 10:44
                                    chłopie c4 to już nie ma,
                                    apropo twojego grania,
                                    dj to ktoś taki kto wyprzedza,lansuje,kreuje,a ty tylko radiowe
                                    pseudo chiciory grasz, mówisz że chcesz grać trance a ty nawet
                                    bitować pożądnie nie potrafisz a już o miksowaniu nic zero, do tego
                                    potrzeba talentu, precyzji ręki i ucha, mówisz co innego a robisz co
                                    innego. jesteś w ogromnym błędzie dj powinien grać dla jednostki
                                    trafiać w nią a wtedy będą się bawić tłumy, a ty grasz dla swoich
                                    ziomków, jak będziesz robił tak dalej to ty nigdy dobrym dj-em nie
                                    zostaniesz. a tak wogóle to ty chyba drzwi pomyliłeś bo kojot to nie
                                    jest najlepsze miejsce na trance.
                                    • Gość: nocturnal groove Re: Na temat muzyki w don kichocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 13:48
                                      trafiłeś w samo sedno!po co dj który puszcza to co w radio?bez sensu
                                      jest dla mnie bawić się przy kawałkach które dudnią po parę razy na
                                      dzień!i właśnie dj kris gra nowości i to nie takie rodem z rmf maxx
                                      i vivy tylko niekomercyjne a zarazem zajebiście przebojowe,fakt
                                      czesto jest to przyczyną tego że ludzie idą po raz tysięczny
                                      zatańczyć przy Shakirze ale bez sensu jest grać tylko co znane!
                                      dokładnie tak,trzeba lansowac i od tego jest dj bo inaczej to kupić
                                      cd w empiku,puścić i co jakiś czas zmienić-po cholerę dj!jasne co
                                      jakiś czas fajnie jest nawet przypomnieć sobie stary hicior a
                                      jeszcze lepiej jak jest w nowym remiksie i tak też kris robi a ten
                                      kazik o żenującym poziomie intelektualnym to nawet w kojocie rać nie
                                      powinien tylko w porterze!
                                      • Gość: Agunia Re: Na temat muzyki w don kichocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 14:30
                                        racja,bez sensu jest bawić się przy tym co mogę sobie posłuchać
                                        kilka jak nie więcej razy w radio lub tv,dj po to bierze pieniążki
                                        za swoją prace,żeby mixować,puszczać nowości,które wcześniej gdzieś
                                        tam wygrzebie a nie tylko na łatwiznę,tak to by każddy potrafił.
                                        • Gość: house 4ever Re: Na temat muzyki w don kichocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 15:34
                                          Blondasku,stronki pięknie smigaja,muza przednia:)całuję Cię w piękny
                                          pysio:-++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
                                          • Gość: jaroo Re: Na temat muzyki w don kichocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 16:24
                                            Nikt tu Ameryki nie odkrył bo tak jest w całym cywilizowanym-
                                            imprezowym swiecie.DJ tworzy swój klimat,swoją muzę,mixuje,kombinuje
                                            itd i za to bierze pieniądze(na całym świecie dość uczciwe)a granie
                                            komercji to łatwizna bo wiadomo-znają to i bawić się będą i pewnie
                                            będą ale do tego dj nie jest potrzebny tylko sprzęt grający i cd.nie
                                            wiem czy ten którego tam słyszałem to Kris czy nie ale z tego co tu
                                            czytam to na bank nie kazik,ale tendj naprawdę grał aż za dobrze jak
                                            na don kichot.
                                            • Gość: alexandra Re: Na temat muzyki w don kichocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 17:06
                                              No tak,własciciel pochłonięty salsą itd na innych salach stawia
                                              pewnie na kasę i komercję a na tym jeszcze nikt dobrze nie
                                              wyszedł.Zgadzam się z przedmówcami i jestem na tak co do dj krisa bo
                                              stara się grać klubowo,na poziomie co wcale w don kichocie łatwe nie
                                              jest a ten z góry nadaje się faktycznie do remizy lub portera czy
                                              depo.
                                              • Gość: DIABLO Re: Na temat muzyki w don kichocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 17:16
                                                Tak jest,na masówce nikt nie wyjdzie dobrze bo kończy się to smrodem
                                                potu i jak ktoś wcześniej napisał jednym piwem na
                                                czterech,małolatach,chamstwie,karkach a co następuje na koniec0na
                                                zamknięciu.
                                                Jestem za zostwieniem sali nr1 DJ KRISOWI i muzie klubowej!
                                                • Gość: MarIO Re: Na temat muzyki w don kichocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 18:04
                                                  tez za!!
                                              • Gość: DJ KAZIK Re: Na temat muzyki w don kichocie IP: 212.87.241.* 08.08.07, 18:26
                                                prawie was popieram HAHAHA pozdrowienia z dona- KOJOTA!!!!!
                                                • Gość: ZNAJOMY Re: Na temat muzyki w don kichocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 21:13
                                                  Kazik Ty zasrańcu smiesz ise tu rzucac a wiesz ze nigdzie cie nie
                                                  lubia do depo sie cisłes ,do filutka itp dosłownie wszedzie a grasz
                                                  raz disco polo a raz trance ..Określ sie chłopie
    • Gość: freeze Re: don kichot czy depo?????????????????????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.07, 19:07
      Szczerze mówiąc w czestochowie nie ma dobrej tanc-budy:)) jesli miałbym jechać
      się zabawić to tylko Wrocław (Breslau)!! Poki co jestesmy skazani na Depo(t) lub
      Don Miguele Kojote !! Jak otworze dyskoteke z 3 poziomami to wtedy sie wypowiecie!!
      pozdrawiam Freeze!!
      • Gość: me Re: don kichot czy depo?????????????????????????? IP: *.adsl.inetia.pl 07.08.07, 22:05
        hehe!! a kiedy to będzie, jeśli można zapytać??;>
    • Gość: xNevermindx Re: don kichot czy depo?????????????????????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.07, 16:29
      heheh Tak Sobie tu zaglądam od czasu do czasu;p i powiem wam troche
      sobie tu jedziecie..hmmmm tak więc ja żeby nikogo nie obrazić
      pozostawie to bez komentarza, każdy jak widac wie jak jest i nie
      bede poraz kolejny pisała tego samego;p acz kolwiek freeze licze na
      ciebie heheh
      • Gość: misia Re: don kichot czy depo?????????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.07, 17:04
        hahahahahahhahahaah pewnie to będzie kolejna pozamiastowa
        buraczarnia typu protector:)powodzenia,może ta wiocha z don kichota
        odpłynie właśnie tam,ufffff
        • Gość: house 4ever Re: don kichot czy depo?????????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.07, 17:07
          Nawet kandydata na dj-a w tej "buraczarni" już mam buhahaha.
          • Gość: ctr Re: don kichot czy depo?????????????????????????? IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 10.08.07, 10:54
            ciekawe podejśćie. jeszcze nic nie powstało a już zostało
            okrzyknięte mianem buraczarni. zgryźliwość czy głupota?
    • Gość: xnevermindx Re: don kichot czy depo?????????????????????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.07, 22:43
      O nieeeeeee tylko nie to :/ To ja podziękuje...:/ Fuuuuuu!!!
    • Gość: ktoś Re: don kichot czy depo?????????????????????????? IP: 195.205.202.* 09.08.07, 23:17
      Napiszę tylko tak: z fajnym towarzystwem jest zawsze miło i
      sympatycznie gdziekolwiek sie jest i to bez różnicy czy w depo, don
      kichocie czy innym klubie. To jedynie od nas zalezy czym mamy chec
      na zabawe czy tez wszystko nam nie pasuje. Wiec sie troszke
      zastanówcie nad soba :) Pozdrawiam
      • Gość: bebik Re: don kichot czy depo?????????????????????????? IP: 217.98.38.* 10.08.07, 00:16
        a co sadzicie o Genesis? ;-)
    • Gość: jasmina Re: don kichot czy depo?????????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.07, 16:08
      Don Kichot!!!
      • Gość: Monia Re: don kichot czy depo?????????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.07, 14:27
        nigdy nie byłam zwolenniczką podziału na tych z miasta i ze wsi ale
        od wczorajszego pobytu w KOJOCIE juz jestem
        niestety,chamstwo,buraczane mordy,smród,jakieś głupawe teksty dj-a
        przez mikrofon-teraz już wiem czego ten wątek dotyczy,dół jest
        spoko,nawet na latino od biedy da się żyć,obok fajniutko ale góra
        jest do wysadzenia !najgorsze jest to że to ten debilny dj taka
        wiochę robi i to się udziela
        • Gość: don pedro:) Re: don kichot czy depo?????????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.07, 16:50
          po grzyba tam łazić?wiadomo ze tam buractwo.na dole jest wypasss
          • Gość: KATI Re: don kichot czy depo?????????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.07, 16:57
            Mnie nawet nie przeszkadza jak ten chłopak na dole gra komercję,bo
            gra to na swój bardzo fajny sposób,mixuje ok,fajnie dobiera kawałki
            i mimo ,że raczej wolę electro house no i vocal też może być to
            nawet przy r'n'b chętnie sobie tańczymy bo nie ma wiochy,gadek przez
            mikrofon,pozdrawiania ziomów,rączek do góry,jedziemy i tym podobnych
            wiejskich ozdobników.pozdrawiam serdrecznie
            • Gość: milky_way Re: don kichot czy depo?????????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.07, 17:01
              AMEN:)
              • Gość: klubowicz&friends Re: don kichot czy depo?????????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.07, 16:03
                byliśmy w sobotę zwłaszcza po to aby posłuchać i obejrzeć(to
                dziewczyny)tego kolesia który gra housy i loozik bylo,do tego folti
                jeszcze się pojawił za dekami więc nie mam więcej pytan,fajna
                muza,technicznie bez zarzutu,robi koleś fajny klimacik a miejsce ma
                dość trudne więc tym bardziej szacunek
                • Gość: JA Re: don kichot czy depo?????????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.07, 17:00
                  ale to nie od dziś sporo ludzi na stałe chodzacych do rurki,flasha
                  czy c4 zagląda do dona,bo na sali zaraz koło wejścia można pokiwać
                  się klubowa że hej,fakt publika jest często mocno dyskoekowa ale
                  widać że muzę housową chwytają,koles gra sporo nowości,aż mnie to
                  dziwi generalnie jest ok
        • Gość: zosi Re: don kichot czy depo?????????????????????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.07, 22:48
          a ktory to dj gada takie glupawe rzeczy przez mikrofon
    • Gość: aaa Re: don kichot czy depo?????????????????????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.07, 17:52
      s1.bitefight.onet.pl/c.php?uid=138950
      • Gość: Marco Re: don kichot czy depo?????????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.07, 18:41
        ...rozumiem ze to tak na temat
        • Gość: ŚWIERSZCZYK Re: don kichot czy depo?????????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.07, 13:04
          to w takim razie w weekend przybywamy!
          • Gość: Kaja Re: don kichot czy depo?????????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.07, 13:27
            :)))))))))))))my też!prosimy o klubowo&housowo!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: coca _cola Re: don kichot czy depo?????????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.07, 17:11
              też!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              • Gość: _delfinek_ Re: don kichot czy depo?????????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.07, 18:06
                Normalka,jak w rurce jest nie very teges to idziemy do kiszki i na
                tej 1 sali jest looz,koleś gra housy i to nowości jakieś że dopiero
                długo potem gdzieś to slysze więc spoko,ja tam chodze do kiszki ale
                nie do kojota bo oborka lekka:)
                • Gość: MUSZKA Re: don kichot czy depo?????????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.07, 15:31
                  jak pójdę to ocenię,ale już o tym kolesiu słyszałam że fajnie
                  gra,dziś idziwemy więc:-)))
                  • Gość: swee KICIA Re: don kichot czy depo?????????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.07, 16:51
                    Wczoraj grał inny,nieraz grał i było ok,ale djkris jest klasa!
                    • Gość: !!!!!!!!!!!!!!!!!! Re: don kichot czy depo?????????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.07, 17:48
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=67655566&a=67655566

Uwaga
                      • Gość: kati Re: don kichot czy depo?????????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.07, 14:58
                        buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu,po wczorajszej imprezie w don kichocie to
                        zdecydowaniej jest bliżej do depo!gdzie jest dj kris??
                        ratunku,dramat,wiocha,kiszka,remiza itd
                        właściciel powinien rzucić okiem na forum i brać pod uwagę co ludzie
                        piszą bo dramat jest z tym djem z bożej łaski,wieś tańczy i
                        śpiewa,pozdrawianie kumpli i nieśmiertwelne "jedziemy jedziemy
                        częstochowa rączki w górę"
                        • Gość: ŚWIERSZCZYK Re: don kichot czy depo?????????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.07, 15:13
                          Co do ku.. jaja sobie robicie?jaki klubowy dj jest w kichocie ?Po
                          pół godzinie dałem drapaka w pizdu.Klubowy dj jasne,klubowego dja
                          nie slyszeliście chyba,to jest dla was muzyka klubowa,to jest house
                          i latin house???A gdzie Shapeshifters w/w ?
                          hahahahahahahahahahahhahaahahahahahahah
                          • Gość: MUSZKA Re: don kichot czy depo?????????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.07, 16:17
                            I co to było w ogóle?Kojot-disco polo,latino-wiadomo,dół-buractwo.
                            Widać,ze wlaściciel chce kasę robić i na ilość idzie nie na jakość,a
                            może by tak trzymać poziom to wtedy i kaska będzie bo na chamstwie i
                            smrodzie się dorabiać to średni pomysł.
                            JEDZIEMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                            • Gość: Kaja Re: don kichot czy depo?????????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.07, 16:19
                              DJ KRIS come back!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                              PLEASE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!bo kiszka była oj kiszka
                              • Gość: GOŚĆ Re: don kichot czy depo?????????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.07, 16:49
                                Co za patafian mi wczoraj z.. imprezę,a kurna potańczyć poszliśmy
                                jakbym chciał do remizy to bym na wieś pojechał,fuck.

a tak serio to dj jest oczywiście od muzyki,mixowania itp ale też
                                swoim zachowaniem,wyglądem robi klimat,ten wczoraj zrobił klimat-
                                wiejski
                                • Gość: vip-ek Re: don kichot czy depo?????????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.07, 17:53
                                  tfuuu ale sobie gadającego ćwoka znaleźli
                                  • Gość: Tymczasowy Re: don kichot czy depo?????????????????????????? IP: 80.54.171.* 19.08.07, 19:56
                                    To jakieś nieporozumienie. DonKichot (razem z przystawkami) nie jest klubem. To
                                    duża dyskoteka podzielona na 3 sale tematyczne. Z naciskiem na duża. Wiadomo że
                                    do interesu nikt dopłacał nie będzie a jestem pewien że miłośnicy rytmów
                                    klubowych nie byliby w stanie zapełnić dwóch największych sal (co do tej
                                    trzeciej nie mam pewności). Zresztą popatrzcie na frekwencję. Klub pęka w
                                    szwach, po co to zmieniać. Podoba mi się zapał właściciela żeby z czymś
                                    eksperymentować. Interesuje go jak się ludzie bawią, nawet sam muzykę wczoraj
                                    puszczał i spozierał na parkiet zza konsolety. Na scenie są dziewczyny i o ile
                                    czasem wydaje mi się że miałyby ochotę zejść i zrzucić przebranie arabskiego
                                    szejka, o tyle motyw z "tańczącym kabaretem", bo chyba tak to można nazwać, jest
                                    sympatyczny i dodaje klubowi kolorytu (to chyba ukłon w stronę tych co salsy
                                    "ani mru mru" i podpierają ściany w tej sali).
                                    W poprzednich postach DJ'e zostali zwyzywani od buraków, publika od chamów itd.
                                    Wczoraj się do tego ustosunkowali podczas imprezy. Najwyraźniej obaj
                                    zniesmaczeni poziomem dyskusji na forum, przekornie akcentowali swój styl
                                    "rączki rączki", mówili że to impreza "disco polo" oraz nie puszczali co
                                    bardziej "klubowych" kawałków. I dobrze. Trzeba mieć swoją godność. Tłumaczyli
                                    już, że chętnie pograli by coś innego, ale dyskoteka ma taki a nie inny charakter.
                                    Co do chamstwa. Pamiętam z krakowskich "KLUBÓW" że już wchodząc miało się
                                    przysłowiowy laser na czole, nienawistne i pełne pogardy oczy ochroniarzy
                                    krzyżowały się na moich, na dodatek byłem lustrowany przez jakiegoś gó..arza
                                    czy aby to cena moich ciuchów upoważnia mnie do wejścia do klubu (czytać
                                    "Selekcja", lub jak kto woli, wstęp tylko za okazaniem karty klubowej). Przy
                                    barze też byli sami klubowi. Trzeba się było wykazać właśnie chamstwem żeby
                                    dopchać się do baru (dla uatrakcyjnienia kolejki ochrona co raz to wynosiła "na
                                    butach" kolejnego "Wykidajłę").
                                    Przecież w mieście są "Kluby". Rura, C4...raptem dwa a i tak często świecą pustkami.

pozdrawiam i czekam na nową porcję jadu

P.S.
                                    Nienawidzę Drum'n'Base'u.

dla "życzliwych" fragment tekstu O.S.T.R "Klub"
                                    ...
                                    Wierzysz w cuda? one zdarzają się w klubach
                                    Żeby fruwać mózg znów zapija pigóła
                                    Stan drakula patrz jak mu spada czaszka
                                    Solarka żel, garniak kanada na laczkach
                                    Dzieci napchanych starych z pod godła kibel
                                    ...
                                    • Gość: nocturnal groove Re: don kichot czy depo?????????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.07, 13:44
                                      Żeby "przekornie akcentować swoj styl" należy wykazać się pewną dozą
                                      refleksyjności co nie jest ich mocną stroną a szczególnie tego
                                      buraka który grał na dole(na górę nawet nie wchodzę)poza tym to nie
                                      dj-e zostali zwyzywani tylko jeden dj a to różnica i chodziło o tego
                                      który "przygrywał" na dole.
                                      Poza tym nie ma różnicy czy to lokal duży czy też mały bo poziom
                                      chyba należy wszędzie trzymać.
                                      Właśnie, lokal pęka w szwach i po co to zmieniać,widzę koleś że
                                      dopiero w tą sobotę zagościłeś w don kichocie i nie wiesz w czym
                                      problem jeśli chodzi o ten watek.
                                      Nie ma nic gorszego jak pseudointelektualne wywody.
                                      • Gość: Adam Re: don kichot czy depo?????????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.07, 14:06
                                        Tymczasowy nie wiesz w czym problem więc nie wyskakuj i nie wcinaj
                                        się w coś o czym nie masz widać pojęcia.Zapakuj kumpli w malucha i
                                        jazda do Protectora czy innego gówna!
                                      • Gość: blondi Re: don kichot czy depo?????????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.07, 14:10
                                        ...pewna doza refleksyjności mówisz....hahaha,ale to jest mój
                                        tekst!!!od refleksyjności itp to ja jestem expertem....:)))pozdro:-+
                                        Tymczasowy zdecydowanie nie wie o co tu chodzi...
                                        • Gość: TOMECZEK Re: don kichot czy depo?????????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.07, 14:45
                                          A co powiecie na megawiejski konkursik dla panienek gdzie jedna była
                                          brzydsza od drugiej w którym nagrodą byl szampan?Jezuuu,nie jesteśmy
                                          na wsi tylko w mieście(powiatowym ale zawsze to jednak miasto)Nie
                                          róbmy wiochy bo takie imprezy poszły juz dawno na świecie w
                                          zapomnienie.Gadający dj-e też.
                                          I na tym niby chcą zarobić?Śmiechu warte.Jak tak dalej pójdzie to
                                          będzie gorzej niż w depo.
                                          DJKRIS-come back chłopie,come back!
                                          • Gość: Tymczasowy Re: don kichot czy depo?????????????????????????? IP: 80.54.171.* 20.08.07, 18:15
                                            Podobno siedzących psy nie gryzą. -Jestem burakiem, wieśniakiem i nie wiem o
                                            czym mówię-
                                            Wciąż narzekacie na ludzi z okolicznych wiosek którzy przyjeżdżają do miasta się
                                            bawić. Nieustannie ich wyzywacie. (Wiadomo hołota). Raz do do roku to nawet
                                            hołota z całej Polski się zjeżdża. Pomyślcie co by się stało gdyby nagle
                                            przestali was odwiedzać. Moglibyście sobie siedzieć na alejach
                                            (nieremontowanych, bo dla kogo), jarać jointy i klepać frazesy o dużym mieście.
                                            Nikt by o was nie pamiętał, no chyba że jakimś cudem trafiłaby się trąba
                                            powietrzna. Sklepy mielibyście w Krakowie, a miejsca rozrywki z Katowicach.
                                            W żadnym punkcie mojej wcześniejszej wypowiedzi nie twierdziłem że podoba mi się
                                            obecny klimat w "Don Kichocie" (salsę pomijam). Nigdy nie podniecały mnie k...y
                                            w kiślu a w moim pseudointelektualnym wywodzie patrzyłem na klub przez "pryzmat
                                            miasta". Zgadzam się że nie ważne czy klub jest mały czy duży, powinien trzymać
                                            poziom. Ale z tego co wiem to klub nie należy do fundacji charytatywnej.
                                            Powinien także na siebie zarabiać (fakt, nie wiem jak było wcześniej i nie wiem
                                            czy ta sala przynosiła straty, wiem że inne kluby w mieście często są puste).
                                            Naprawdę bardzo bym chciał mieć swoje miejsca w tym mieście . Chciałbym też
                                            żebyście wy mieli swoje. Ale nie pójdę do właściciela tego klubu i nie poproszę
                                            go o "Kręgielnię", "Aquapark", "Bibliotekę audiowizualną"....
                                            Z tego co widziałem, DJKris udzielał się na tym forum. Wywołajmy go do tablicy.
                                            Niech powie czemu nie gra w Donie. Może czyta to także właściciel klubu. Niech
                                            się wypowie, co myśli na temat muzyki elektronicznej w swoim klubie.

pozdrawiam

P.S.
                                            Proszę administratora o wyłączenie Avatara o nazwie "Adam". Nie włączajcie tego
                                            programu dopóki nie poprawi się jakość generowanych przez niego post'ów.
                                            • Gość: blondi Re: don kichot czy depo?????????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.07, 15:38
                                              To pisanie wypracowań i mędrkowanie przy okazji to rodzaj jakiegoś
                                              natręctwa najwyraźniej lub nuda,ze o kompleksach już nie wspomnę,to
                                              po pierwsze, a po drugie to dj Kris gra w Don Kichocie ale przebywa
                                              na zasłużonych wakacjach.Zresztą akurat Krisa do tablicy wywoływać
                                              nie trzeba...
                                              • Gość: marika do tymczasowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.07, 15:46
                                                daj już spokój bo nie ja pierwsza mówię ci że nie masz pojęcia o co
                                                nam tu chodzi a jak chcesz znaleźdź sobie w tym miejsce w tym
                                                mieście to może jakieś kółko różańcowe czy coś
                                                blondi-popieram!
                                                • Gość: house 4ever Re: do tymczasowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.07, 17:12
                                                  Tak jest!Pisz te swoje wypociny w jakimś innym wątku typu;o małych
                                                  penisach,pielgrzymach,ciążach,samotnych,wyższosć malucha nad bmw itp
                                                  bo pisać to nie wszystko,trzeba jeszcze wiedzieć o czym się pisze.
                                                  Tańce w kiślu w dk????Nic o tym nie wiem:)I nikt pewnie nie wie:)
                                                  • Gość: gość Re: do tymczasowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.07, 18:09
                                                    taaaa to pewnie jeden z podpierających ściany o wzroście 150 w
                                                    kapeluszu z wąsikiem i łysinką buhahahaha i tylko na forum jest
                                                    strasznie mądry i elokwentny,żenada i te walki w kiślu!!!!!!ciekawe
                                                    gdzie i kiedy?za dużo pornosów koleś!
                                                  • Gość: mika Re: do tymczasowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.07, 19:17
                                                    "P.S.
                                                    Proszę administratora o wyłączenie Avatara o nazwie "Adam". Nie
                                                    włączajcie tego
                                                    programu dopóki nie poprawi się jakość generowanych przez niego
                                                    post'ów."

O CO CHODZI???? ŹLE ZNOSIMY KRYTYKĘ PANIE TYMCZASOWY?CZYŻBY MALUCH
                                                    TO STRZAŁ W 10??
                                                    HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAH
                                                  • Gość: Tymczasowy Re: do tymczasowego IP: 80.54.171.* 21.08.07, 20:24
                                                    dziecineo.prv.pl/
                                                  • Gość: gość Re: do tymczasowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.07, 22:20
                                                    nie dzieciom na forach, a może nie oszołomom!chłopie nie pognębiaj
                                                    się już bardziej
                          • Gość: Anita Re: don kichot czy depo?????????????????????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.07, 18:13
                            Zapraszamy na Vive w truskolasach:)
                        • Gość: xnevermindx Re: don kichot czy depo?????????????????????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.07, 16:50
                          Ujme to krótko : Dj Kazik - Dno!!( to jego gadanie i pozdrawianie
                          jest..jakby to ujac wiesniackie.. Dj.Kris - Szacunek!! Wielki
                          pozytyw nie pierniczy bez sensu... Nie bede tu pisac ze ktos jest
                          wiesniakiem itd poprostu dla mnie gadanie i spiewanie przez mikrofon
                          to jest poracha!!! a to tak dla odswiezenia watku;p
    • Gość: ONA Re: don kichot czy depo?????????????????????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.07, 22:24
      Nie poprostu jak to czytam to mi sie słabo robi... powiem wam tak
      macie zero krytyki ale... wobec siebie.. piszecie tylko ze kazdy
      jest burakiem , wiesniakiem itd... Myślicie że jesteście lepsi bo
      słuchacie takiej a nie innej muzyki, Bo jeżeli na tej podstawie
      klasyfikujecie ludzi to chyba z wami jest cos nie tak!!! Możecie mi
      tu teraz pisac że jestem ze wsi, ze nie wiem o co chodzi i rózne
      inne pierdoły ale zapewniam ze disco polo i tym podobne to nie mój
      styl zresztą mam to gdzies co o mnie bedziecie mysleć!!!!!! , byłam
      i widziałam co sie dzieje... ale to nie powód żeby wyzywać ludzi od
      wieśniaków, rzeczywiście miastowa elita się znalazła.. a juz
      wzmnianka o markowych ciuchahch typu D&G mnie rozwaliła..Dj Krisa to
      niedługo po stopach bedziecie całować, najlepiej w ramki go oprawcie
      aaaaaaaa i wiecie mozecie tu napisac jeszcze ze sto postów a to i
      tak nic nie da i tak wchodząc do DK bedziecie słyszeć rączki rączki
      jazda lecimy itp więc czy jest sens..?? Poprostu tam nie chodzcie i
      po kłopocie..!!!
      • Gość: misiek Re: don kichot czy depo?????????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.07, 22:51
        ...jeśli nie da to żenada bo to oznacza że Częstochowa to miasto
        buraków i jedyny duży lokal w mieście zschodzi na psy.Pewnie nigdzie
        tyłka nie ruszałaś i nie masz pojęcia że na świecie gra się inaczej
        bez "rączki" a dj zajmuje się mixowaniem a nie gadaniem zwłaszcza
        nie konkursami a'la wesele w remizie i całą swoją osobą tworzy
        klimat,ale co ja będę tu pisał
        • Gość: FRAN Re: don kichot czy depo?????????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.07, 22:55
          no no no no jaki tu nam fachwiec się pojawił,że niby wie jak będzie
          się grało w don kichocie:))))))))))))wie i już!misiek-racja!
          • Gość: house 4 ever DO ONA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.07, 23:07
            Moja droga po to jest właśnie forum,aby wymieniać się poglądami i
            myślę że ma sens,żeby się nimi wymieniać i jeśli tak dużo ludzi
            pisze że bywało jednak lepiej to jest tu pies pogrzebany.Można
            oczywiście nie chodzić ale czy o to chodzi?Do tego w Czewie nie aż
            takiego wyboru.Wiec ludziska piszą i już a że pośmieją się z
            zachowań ogólnie nazywanych "wieśniackimi" i że chce lokal na
            poziomie to chyba good.
          • Gość: ONA Re: don kichot czy depo?????????????????????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.07, 10:24
            Do miesiek :
            Wiesz musze cie zmartwić o wielki Światowy człowieku ale ruszałam
            swój 'tyłek' i wiem że dj zajmuje sie miksowaniem nie gadaniem!!!

Do Fran: No cóż nie jestem żadnym fachowcem aaa i Ameryki tez nie
            trzeba odkryć żeby sie zorientować że pomimo waszych słów krytyki
            nic sie nie zmienia i wyglada na to że sie nie zmnieni jak widać A
            nie pisałam że wiem to na pewno wiec wiesz czytaj ze zrozumieniem..!!

Do Hause 4 ever :
            Masz racje forum jest po to żeby wymieniać sie poglądami, i skoro
            uważasz ze to ma sens to ok, własnie i widzisz w tym jest problem że
            tylko wam zależy na tym żeby to było miejsce na poziomie a jak widać
            włascicielowi nie, dla niego dobrze jest jak jest dlatego wątpie (
            chociaz to sa moje przypuszczenia żeby nie było że no no no ze mnie
            fachowiec) żeby dla kilkunastu osób na forum zmieniał cos co de
            facto przynosi mu dochody. więc czy to nie jest walka z wiatrakami
            hmm..?
            • Gość: wiewiórka Re: don kichot czy depo?????????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 12:34
              ooooo i to mi się podoba,rzeczowa i kulturalna dyskusja!bez buraków
              i wieśniaków,choć przyznam że takie określenia często w krótki
              sposób definiują pewne zachowania,bo wiadomo jak ktoś powie "wiocha"
              lub "burak" to wiem o co chodzi i już i ci którzy tak się oburzają
              na te określenia zapewne też wiedzą też o co chodzi:)pozdrawiam
              • Gość: Monia Re: don kichot czy depo?????????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 12:55
                Popieram!Też tak mam.Ale jak tu na kazika burak nie mówić?to se ne
                da:)

a co do całowania djkrisa po tyłku i oprawiania go w ramkę to nie
                kapuję czy jest coś złego w tym ze ktoś wykonuję dobrą robotę i inni
                to dostrzegają?jak jest za co to trzeba chwalić.chodzę do donka i
                mimo że klubowa muza to tak średnio była tym co słucham to od
                pewnego czasu słucham i tańczę przy tym i coraz bardziej mi się
                podoba tylko jeszcze nie orientuję się w tym za bardzo.może do przez
                dj krisa a może nie.najwazniejsze że koleś nie robi przyslowiowej
                wiochy.
                • Gość: matrix Re: don kichot czy depo?????????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 15:33
                  a ja widze dj kazika jako operatora głośników na pielgrzymce:)
          • Gość: Dj Kazik Re: don kichot czy depo?????????????????????????? IP: 212.87.241.* 23.08.07, 00:51
            Jak Byscie nie wiedzieli- Dj to czlowiek ktory tworzy muzyke i tacy ludzie
            miksuja i nie gadaja a tacy jak ja i wszyscy w Czestochowie to prezenterzy
            muzyczni, ja zawsze bede gadal przez mikrofon pozdrawiam goraco !!!
    • Gość: ONA Re: don kichot czy depo?????????????????????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.07, 19:10
      ojojoj nikt tu nie mówił o całowaniu Dj Krisa po tyłku.. albo mnie
      wzrok myli aczkolwiek jeszcze.. pamietam co pisałam..
      • Gość: nocturnal groove do dj kazika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 12:56
        ty i owszem jesteś prezenterem(i to prymitywnym do tego) ale nie
        gadaj głupot że wszyscy w Częstochowie to nie dj-e bo to własnie
        dowodzi że z ciebie gó..any PREZENTER ale i kompletny ignorant
        (trudne słowo)czyli co da lime,zibi,manti,l seth,makał,wszyscy
        kolesie grający w rurce,byłym c4 to
        prezenterzy??????????????????????????????????????oj,niektórzy chyba
        źle znoszą upały:)
        • Gość: zdegustowany Re: do dj kazika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 13:57
          tymczasowy chce tu nam wywoływać Krisa do tablicy tylko po ch..a??
          koleś nie musi się tu nikomu tłumaczyć i bronić bo broni się poprzez
          to co i jak robi za to djkazik dzieli się tu chętnie swoimi złotymi
          myślami...
          • Gość: robi Re: do dj kazika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.07, 17:28
            co do k...y nędzy jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!dlaczego przez pół godziny
            musieliśmy słuchać klskania dwóch pieprzonych kurdupli-djów że już o
            porywających gadkach nie wspomnę?remiza czy co?przecież czewa to
            miasto a nie wiocha?nie no lokal na psy schodzi,depo to niedługo
            będzie przy tym na dobrym poziomie!ŻENADA,DNO,KICHA,WIOSKA.no ale
            najważniejsze,żeby kaska była i żeby własciciel i jego lala dobrze
            się tam bawili...czy tak to długo pociągnie?
            • Gość: BEER Re: do dj kazika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.07, 18:22
              racja stary to był dramat ale to przecież lachociągi-tancerki muszą
              się dobrze bawić i dawać to swoje denne show nie mówiąc już o tej
              głównej z wiecznie posraną miną jakby łaskę robiła ludziom że
              tańczy,a trzeba było się uczyć to by nie musiała dupą kręcić,co do
              djów to sobota była popisem rodem z protectora lub innej kiszki z
              przedmieść,wstyd
    • Gość: truflarzo Re: don kichot czy depo?????????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.07, 20:23
      Tak się należy bawić w Don Kichocie. Przy takiej muzyce. Viva Don Kichot.

youtube.com/watch?v=elzWRUjuFxo
      Pozdrowionka.
      • Gość: gość Re: don kichot czy depo?????????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.07, 14:00
        nie wiem o co chodzi bo byłem tam wczoraj pierwszy raz od dłuższego
        czasu ale na sali kolo wejścia było mega,dj milczał,muza w porządku:)
      • szlachcianeczka Re: don kichot czy depo?????????????????????????? 26.11.07, 19:15
        Oczywiście,ze Don Kichot!Nie ma wątpliwości-idź i się przekonaj:)
    • chocolatte06 Re: don kichot czy depo?????????????????????????? 01.09.07, 16:37
      jak Ci nie pasuje to tam nie chodz,co za problem?
      jak mi jakies miejsce,lokal nie odpowiada to tam nie chodze,tak samo
      z ludzmi,nie lubie kogos lub ktos mnie,omijam go szerokim lukiem,nie
      jestem masochistka;blizej mi do hedonistki zycia:):):)
      • Gość: do chocolatte06 Re: don kichot czy depo?????????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.07, 17:13
        czytać to trzeba ze zrozumieniem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        czy ja jednym słowem coś krytykowałem?wręcz przeciwnie!
        • Gość: house 4ever Re: don kichot czy depo?????????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.07, 14:14
          HA!I BYŁO PYSZNIE!!!DJ KRIS - JEST COOL!
          • Gość: mała wiewiórka:-) Re: don kichot czy depo?????????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.07, 14:31
            ooooo fajnie bylo na maxa serio,fajne klubowe granie a i komercja
            podana bez zarzutu w dawce rozsądnej w sam raz do dobrej zabawy!!!
            tak dalej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: PAZUREK Re: don kichot czy depo?????????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.07, 16:49
              duże OK!!!
    • Gość: monka Re: don kichot czy depo?????????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.07, 19:39
      Ja wole depo,ale nie naskakujcie zaraz na mnie
    • marcelmilau Re: don kichot czy depo?????????????????????????? 26.11.07, 21:19
      Gość portalu: nocturnal groove napisał(a):

> Mam wrażenie że od 2 tygodni don kichot zamienia się w depo.Kto genialny
      > wpadł na pomysł aby na 1 sali grał jakiś wsiok????Nie dość że gra obciachowe
      > kawałki a'la depo-jakiś koszmarny dance to do tego wydziera ryja jak w
      > remizie.Niestety w ślad za tym publika się zmieniła na gorsze.A było tak
      > fajnie.Trochę komercji,ale zawsze na poziomie i ten house,taki jak teraz
      > grają na Ibizie.Teraz kawałek Ibizy zmienił się w remizę spod Radomska.Żenada.

Dla mnie szczerze mówiąc oba miejsca są beznadziejne.
      Ale !!!!!!!!!!!!!!
      pamietam ,że kiedy grał na dole w DK taki niski chłopak potrafił zarzucić coś
      bardziej " POD HOUSE" fajnie mu szło zresztą widywałem go na imprezach housowych
      itp.
      • Gość: gosc Re: don kichot czy depo?????????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.07, 22:14
        Tak to fakt DJ FOLTI :)) super gosc
    • Gość: depo Re: don kichot czy depo?????????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.07, 13:36

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka