Gość: Monia IP: *.170.bloklan.org 24.07.07, 18:07 Mam pytanie czy w Częstochowie kupię Cilest bez recepty?Mój lekarz jest na urlopie,a ja potrzebuję tych tabletek pilnie.Napiszcie w której aptece może sprzedadzą bez recepty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anka Re: Tabletki anty... bez recepty IP: 80.55.142.* 24.07.07, 18:41 porozmawiaj w aptece, w której zwykle sie zaopatrzasz w cilest- byłam kiedys w podobnej sytuacji i po prostu recepte doniosłam pózniej...mozesz tez wybrać sie do jakiegokolwiek ginekologa nawet w nfz, wyjasnij o co chodzi i powinnas otrzymac recepte Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szatan Re: Tabletki anty... bez recepty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 18:47 juz widze was w piekle kolezanki za dawanie przed slubem zalatwie wam miejsce siedzace obok Hitlera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Tabletki anty... bez recepty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.07, 19:02 Monia jakis czas temu bylam w identycznej sytuacji, niestety w aptece panie nie chcialy mi sprzedac tabletek, poszlam do przychodni kolo mnie (powstancow slaskich) i od reki dostalam recepte, jak bys byla zainteresowana ta przychodnia to odezwij sie to podam ci namiary, pozdrawiam aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Tabletki anty... bez recepty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 20:37 Internista wystawi ci recepte bez problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: Tabletki anty... bez recepty IP: 83.2.140.* 24.07.07, 22:38 Pierw nie trzeba się pieprzyć a później martwić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Tabletki anty... bez recepty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 22:49 Pierw trzeba doczytać. I nie mylić tabletek anty z tabletkami 'po stosunku' :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjj Re: Tabletki anty... bez recepty IP: 212.160.86.* 24.07.07, 23:42 boze jak mozna tak dziewczyny szkalowac...co to za wrzuty typu ,,dajesz przed slubem"...ludzie w jakich czasach zyjecie.. kazdy ma prawo wyboru i nie macie prawa kogos wyzywac za jego wybur...poprostu żenada...;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjj Re: Tabletki anty... bez recepty IP: 212.160.86.* 24.07.07, 23:44 wybór* Odpowiedz Link Zgłoś