Gość: Ania IP: 80.48.49.* 24.07.07, 21:51 Kto idzie w czwartek do kojota na urodziny dj-a Dragona ?? Ja mam wtedy tez imieniny wiec chetnie sie pobawie tylko slyszalam ze on gra disco polo w tym kojocie.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nono Re: Urodziny Dj-a Dragona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 22:02 bez przesady, Dragon to chyba najdluzej czynny dj w Czestochowie. Dzieciaki z Rury i Flasha moga mu buty czyscic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2 Re: Urodziny Dj-a Dragona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 22:28 oj koleś na emeryturke odejdzie jako pierwszy DJ, ale też o nim słyszałem koleś ma zdrowie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uuhh Re: Urodziny Dj-a Dragona IP: 212.160.86.* 24.07.07, 23:48 ten chłop nadaje sie tylko do zapowiadania promocji w Auchan...w dodatku ma zeza;/ a w depo gra taka chu..nie, że masakra.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2 Re: Urodziny Dj-a Dragona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 23:54 :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: djporsche Re: Urodziny Dj-a Dragona IP: 80.48.49.* 25.07.07, 20:44 Dokladnie tak, Dragon gra tam disco polo. Troszke jak dla mnie szokujace party, ale jak to ktos kiedys powiedzial muzyka w tancu nie przeszkadza :) Nie wiem jak Wy ale My napewno wybierzemy sie cala ekipa na jego urodzinki:) Dragon 3 maj sie bracie i wszystkiego najlepszego juz teraz i uwazaj ekipa nadciaga!!!! Odpowiedz Link Zgłoś