Gość: Anka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.07, 20:55 czesc, czy mozecie podac mi linki, gdzie znajdę napisy do filmow? dzieki z gory pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rafallski Re: napisy do filmów IP: *.krasinskiego.trustnet.pl 27.07.07, 20:58 Proponuje zapytać na stronie www.google.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: napisy do filmów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.07, 21:02 już pytałam nie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
diabel_piszczalka Re: napisy do filmów 27.07.07, 21:26 Gość portalu: Anka napisał(a): > już pytałam nie pozdrawiam Bo z google to trzeba umieć rozmawiać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ><>< Re: napisy do filmów IP: *.120.inds.pl 28.07.07, 01:15 Gość portalu: Anka napisał(a): > już pytałam nie pozdrawiam troszkę kultury kobieto!!! a tak przy okazji www.napisy.info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: napisy dlaGłuchych Re: napisy do filmów IP: *.adsl.inetia.pl 27.07.07, 23:20 www.napiprojekt.pl/ Napiprojekt to program dzięki któremu w jednej chwili pobierzesz idealnie dopasowane napisy do Twojego filmu. Program jest banalny w obsłudze, wystarczą 2 kliknięcia myszką, aby na Twoim dysku znalazły się idealnie dopasowane napisy do Twojej wersji filmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: napisy do filmów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 00:29 Ściągnij sobie program Napiprojekt - znajdziesz zawsze napisy pasujące di filmu w kilka sekund :) Odpowiedz Link Zgłoś