Dodaj do ulubionych

pociąg do łeby

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 15:39
Witam ! wybieram się z rodziną na wczasy nad morze do łeby może ktoś z was
jechał w tym roku w tym kierunku pociagiem i orientuje się czy jest szansa na
miejsce siedzące w przedziale .Myślimy nawet o pierwszej klasie choć podobno
i tak nie ma gwarancji że będzie się tam siedzieć .Bardzo proszę o informację.
Obserwuj wątek
    • Gość: mati Re: pociąg do łeby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 16:15
      Jesli bedziesz wsiadać w czestochowie to szanse marne :(
      Ja po ostatnim razie doszedłem do wniosku ze trzeba było jechać stacje wczesniej
      O której godzinie sie wybierasz ? tym 20.37 ?
      jedz do tarnowskich gór i dopiero stamtąd do łeby, wiem "troche" to meczace ale
      stanie na korytarzu pociagu przez 10 godzin też miłe nie jest :(
      jesli jedziesz innym pociagiem Spróbuj kupić miejscówke (3 zł) - w tym 20,37
      niestety nie ma .
    • Gość: Jagna Re: pociąg do łeby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 17:43
      A może PKS ? Wiem , że dojeżdża do samej Łeby.
      • Gość: mati Re: pociąg do łeby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 17:57
        pociag też jest bezposredni do "samej Łeby" :P
        • Gość: tak zrob Re: pociąg do łeby IP: 195.205.202.* 01.08.07, 18:06
          ja jechaalalm do mielna i bylo miejsce
          nie bylo problemu tylko jesli chodzi i cala rodzine to moze byc problem ale po
          2 osoby zawsze sie znajdzie
          trzeba sie wpraszac bo przeawzznie ludzie starsi lubied soibe w calosci lezec
          na fotelach ktore nie sa przciesz z rezerwacja ;/;/ zganiac dziadostwo i tyle
          • Gość: ona Re: pociąg do łeby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 18:24
            w końcu płacę za bilet to chyba jakiś nadzór w pociągu jest? czy nikt się nie
            interesuje tym że dzieci będą na korytarzu a w przedziale dwie osoby lezały
            rozłożone?
    • Gość: ona Re: pociąg do łeby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 18:06
      dzięki za ,,pocieszenie" pks-u z Cz-wy nie ma a pociąg jedzie tylko jeden o
      20.37.Mam nadzieję że jakoś to będzie .
      • Gość: Jagna Re: pociąg do łeby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 18:09
        Dziś w nocy wróciłam z Łeby i pewnego popołudnia sprawdzaam połaczenia z naszym
        miastem i na pewno jest PKS, który jedzie do Czestochowy wiec w druga strone
        przypuszczam , ze też. Z łeby odjeżdża o 20,00
        • Gość: ona Re: pociąg do łeby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 18:15
          pks jedzie przez Częstochowę tak mnie poinformowano .A przy okazji jak wygląda
          podróż z powrotem czy też są problemy?
          • Gość: piter Re: pociąg do łeby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 18:18
            Z tym kupnem miejscówki to jest tak że nawet jak masz miejsce wykupione to
            ludziom którzy nie mają miejscówki i tak nie przetłumaczysz że Ty za to
            zapłaciłes/zaplaciłas i masz prawo usiąść... Kilka razy taka sytuacja mi się
            zdarzyła w pociągu... Cóż chamstwo. Życze miłej podróży:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka