Dodaj do ulubionych

DOBRY kardiolog

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.07, 19:21
Szukam dobrego i nie za drogiego kardiologa. Byłam u dr Wnuka, ale nie mam
przekonania. Dzięki
Obserwuj wątek
    • Gość: sercowa tez Re: DOBRY kardiolog IP: *.centertel.pl 05.08.07, 21:04
      bardzo polecam dr Boleslawa Wojdyłę. Pracuje w szpitalu na Tyiącleciu,
      przyjmuje (przyjmowal) w Medyku i w Janowie.
      Nie mam tel. Mozesz zadzwonic do szpitala 325 47 02, poprosić oddzial
      internistyczny i doktora. Dowiesz sie wszystkiego.
      Bardzo rzetelny lekarz i czlowiek.
      Zdrowia!!
      • Gość: sercowa Re: DOBRY kardiolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.07, 20:10
        dzięki. dzisiaj byłam po skierowanie do kardiologa, ale drogą ,, na kasę
        chorych,, to chyba nie dam rady (za długie terminy oczekiwania).
    • Gość: olo Re: DOBRY kardiolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 22:55
      Polecam dr Małgorzate Słobodzian, bardzo rzetelna i kompetentna. Jeżeli potrzeba
      robi UKG serca.Polecam 034/3658 076
      • Gość: sercowa Re: DOBRY kardiolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.07, 07:29
        co to jest UKG?
        • Gość: . Re: DOBRY kardiolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 08:46
          UKG -ultrasonokardiografia tzw.echo serca- daje obraz budowy serca ,wykonywany
          nieinwazyjnie.
          • aspiryne Re: DOBRY kardiolog 07.08.07, 10:58
            ja chodziłam do doktora Łebka, na parkitce. ale tak naprawde to trudno się do
            niego dostać.Ale proszę spróbować. Polecam rownież dr. Rafała Harta, młody, ale
            zdolny.
            • anusiak34 Re: DOBRY kardiolog 10.08.07, 20:40
              proszę o opinie o kardiologach właśnie zastanawiam się u kogo się zacząć
              leczyć.Przerażają mnie długie terminy oczekiwania na wizytę i ceny (z kosmosu).
              Beata - sercowa
              • hermes_med Re: DOBRY kardiolog 30.08.07, 20:04
                Jest trochę dobrch specjalistów w Czestochowie. Osobiście mam jak
                najlepsze zdanie o trójce: pan i pani doktor Łebek, oraz dr Sławomir
                Otrębski. Małżeństwo pracuje na Parkitce, a dra Otrębskiego poznałem
                w Przychodni Lege Artis (www.legeartis.czest.pl)
    • indjanka Re: DOBRY kardiolog 01.09.07, 11:28
      doc. dr n.med. Paweł Buszman, kierownik Polsko -Amerykańskiej Kliniki
      Serca,kierownik Kliniki Ostrych Zespołów Wieńcowych Śląskiej Akademii Medycznej
      w Katowicach
      Mój Ojciec leczy się u niego od lat. Wspaniały człowiek. Przyjmuje m.in. wZabrzu
      • indjanka Re: DOBRY kardiolog 01.09.07, 11:32
        a dr Łebek 12 lat temu skierował mojego Ojca prosto na by-passy, kiedy po
        konsultacji z dr Buszmanem zrobiono mu balonikowanie, naastępnie co kilka lat
        wstawiano coraz to nowszej generacji stenty i do tej pory nie ma pogorszenia,
        nie musi miec tez by-passów...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka