Gość: sercowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.07, 19:21 Szukam dobrego i nie za drogiego kardiologa. Byłam u dr Wnuka, ale nie mam przekonania. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sercowa tez Re: DOBRY kardiolog IP: *.centertel.pl 05.08.07, 21:04 bardzo polecam dr Boleslawa Wojdyłę. Pracuje w szpitalu na Tyiącleciu, przyjmuje (przyjmowal) w Medyku i w Janowie. Nie mam tel. Mozesz zadzwonic do szpitala 325 47 02, poprosić oddzial internistyczny i doktora. Dowiesz sie wszystkiego. Bardzo rzetelny lekarz i czlowiek. Zdrowia!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sercowa Re: DOBRY kardiolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.07, 20:10 dzięki. dzisiaj byłam po skierowanie do kardiologa, ale drogą ,, na kasę chorych,, to chyba nie dam rady (za długie terminy oczekiwania). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: DOBRY kardiolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 22:55 Polecam dr Małgorzate Słobodzian, bardzo rzetelna i kompetentna. Jeżeli potrzeba robi UKG serca.Polecam 034/3658 076 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sercowa Re: DOBRY kardiolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.07, 07:29 co to jest UKG? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: DOBRY kardiolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 08:46 UKG -ultrasonokardiografia tzw.echo serca- daje obraz budowy serca ,wykonywany nieinwazyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś
aspiryne Re: DOBRY kardiolog 07.08.07, 10:58 ja chodziłam do doktora Łebka, na parkitce. ale tak naprawde to trudno się do niego dostać.Ale proszę spróbować. Polecam rownież dr. Rafała Harta, młody, ale zdolny. Odpowiedz Link Zgłoś
anusiak34 Re: DOBRY kardiolog 10.08.07, 20:40 proszę o opinie o kardiologach właśnie zastanawiam się u kogo się zacząć leczyć.Przerażają mnie długie terminy oczekiwania na wizytę i ceny (z kosmosu). Beata - sercowa Odpowiedz Link Zgłoś
hermes_med Re: DOBRY kardiolog 30.08.07, 20:04 Jest trochę dobrch specjalistów w Czestochowie. Osobiście mam jak najlepsze zdanie o trójce: pan i pani doktor Łebek, oraz dr Sławomir Otrębski. Małżeństwo pracuje na Parkitce, a dra Otrębskiego poznałem w Przychodni Lege Artis (www.legeartis.czest.pl) Odpowiedz Link Zgłoś
indjanka Re: DOBRY kardiolog 01.09.07, 11:28 doc. dr n.med. Paweł Buszman, kierownik Polsko -Amerykańskiej Kliniki Serca,kierownik Kliniki Ostrych Zespołów Wieńcowych Śląskiej Akademii Medycznej w Katowicach Mój Ojciec leczy się u niego od lat. Wspaniały człowiek. Przyjmuje m.in. wZabrzu Odpowiedz Link Zgłoś
indjanka Re: DOBRY kardiolog 01.09.07, 11:32 a dr Łebek 12 lat temu skierował mojego Ojca prosto na by-passy, kiedy po konsultacji z dr Buszmanem zrobiono mu balonikowanie, naastępnie co kilka lat wstawiano coraz to nowszej generacji stenty i do tej pory nie ma pogorszenia, nie musi miec tez by-passów... Odpowiedz Link Zgłoś