Dodaj do ulubionych

Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie takich

• Gość: "Pan Arek" tylko Andrzej Olewiński :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.07, 23:02
      ANDRZEJ OLEWIŃSKI
      ul. Piłsudskiego 23/20
      tel: 604-800-633

Polecam najserdeczniej wszystkim chcącym się zapisać na kurs prawa jazdy kat."B".
      Pan Andrzej jest bardzo dobrym instruktorem, nauka odbywa się bezstresowo w
      rodzinnej atmosferze - nie krzyczy, nie bije, nie gryzie :) a ponadto ciągle
      wymiata jakimiś kawałami i oczywiście zawsze jest na baczności i obserwuje
      drogę. Ma ogromne doświadczenie w nauce jazdy, niedawno kupił nową Micrę.
      POLECAM WSZYSTKIM NAJSERDECZNIEJ JAK SIĘ TYLKO DA :)
      • realistgirl hmmmmm.... 09.09.07, 13:17
        Ludzie, czy Wy naprawdę kierujecie się tymi opiniami przy wyborze szkoły jazdy?
        Przecież to od razu widać, że połowa z tych wpisów to po prostu autoreklama
        znudzonych brakiem kursantów instruktorów. Łatwo jest napisać z kilku
        komputerów, żeby IP się różniło i pozachwycać się jakimiś szkołami, ale ten sam
        styl wypowiedzi pod róznymi nickami i ustawiczne "zdałem za 1 razem" jest już
        śmieszne. Skoro mamy takich samych świetnych instrutktorów w Częstochowie, to
        czemu zdawalność jest zaledwie na poziomie 35 % ? Radziłabym panu Olewinskiemu,
        instrutkorowi z babanonowej micry, instrutorowi z Worcella i panu Waldemorowi S
        - zajęcie sie porządnym szkoleniem kursantów a nie pseudoreklamą na forum.
        Najlepszą reklamą jest zadowolony klient. A Wy kursanci - jeśli chceci sie
        dowiedzieć, co naprawdę ci isntruktorzy są warci - idźcie pod ośrodki wypytać
        prawdziwych kursantów twarzą w twarz o to, jak naprawdę wygląda nauka w danym
        ośrodku, jak im się podoba dany instruktor. Na forum się za wiele nie dowiecie.
        PZDR
        • Gość: Kinga Re: hmmmmm.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.07, 11:17
          Popieram w 100% co racja to racja każda pliszka swój ogonek chwali
        • Gość: em Re: hmmmmm.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.09, 10:02
          Gdybyś miał(a?) pojecie o p.Andrzeju, to wiedziałabyś ze on na forach nie bywa
          bo nie ma czasu. Prowadzi jazdy.
          od rana do wieczora.
          O tym tez wiedzą wszyscy jego kursanci.
          Ja też p.Andrzeja BARDZO mocno polecam, siła spokoju, potrafi odstresować,
          cierpliwie tłumaczy jak się z autkiem obchodzić i jak zachować w ruchu.
          Prawko zdane za pierwszym podejściem :)
      • Gość: aga Re: tylko Andrzej Olewiński :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.07, 18:23
        zdecydowanie się zgadzam :) Pan Andrzej,facet poprostu niesamowicie
        niesamowity:) super wszystko tłumaczy,bedzie mi brakowało z Nim
        jazd :)
      • malvvi1 Re: tylko Andrzej Olewiński :) 03.01.08, 17:02
        ANDRZEJ OLEWIŃSKI
        ul. Piłsudskiego 23/20
        tel: 604-800-633

Ja również bardzo gorąco polecam pana Andrzeja Olewińskiego. Facet ma prawie 40
        - letnie doświadczenie jako kierowca i jest naprawde super a przy tym bardzo
        sympatyczny. Jesli slyszysz ciagle o instruktorach, ktorzy wrzeszcza na swoich
        kursantow, jak ci roba bledy lub po kazdej nowej lekcji jazdy nadal nie wiesz o
        co chodzi w jezdzie autem, to powinienes sie zglosic do pana Andrzeja. Ten
        czlowiek chyba nigdy sie nie denerwuje. Jesli nie rozumiesz czegos raz, drugi,
        trzeci, setny, pan Andrzej bedzie tlumaczyl ci do oporu az zrozumiesz i
        zaczniesz poprawnie jezdzic.
        Jazda autem z nim nigdy tez nie jest nudna. Pan Andrzej ma mase tesktów, które
        potrafia rozweselic kazdego a przy tym nauczyc poprawnej jazdy. Najbardziej
        spodobal mi sie tekst: "Jesli noga ucieka ci za szybko ze sprzegla, wyobraz
        sobie, ze masz na stopie postawiona szklanke z woda. Musisz tak zabrac noge by
        woda sie nie wylala". Powiedzcie, czy taki tekst nie dziala na wyobraznie???

Goraco polecam!!
    • Gość: szamanka Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: 80.54.170.* 09.09.07, 18:22
      ....a ja szczerze nie polecam p Leonarda Misiukiewicza vel Lolka
      PUDAGA !!!!!!!
    • Gość: tomtom Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.07, 10:49
      Najlepszym instruktorem jazdy jest własne doświadczenie zdobywane, jeżdzac po
      lokalnych drogach.

nie raz widze jak instruktorzy nie sprawdzają swiateł i jezdza z przepalonymi
      zarówkami, toczą sie srodkiem 2 pasów flirtując z uczniami

nie włączają kierunkowskazów, nie patrza w lusterka, sadza ze wszystko mozna im
      wybaczyć bo jadą z uczniem/czennicą...

ogólnie dno i metr mułu..
    • Gość: kasia Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.profiline.pl 03.10.07, 15:09
      Łukasz Kawka z "Adeptu" - kompetentny, sympatyczny i...baaaardzo cierpliwy;)
      • Gość: lili Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: 212.87.236.* 30.04.08, 19:31
        Moim zdaniem dobry osrodek to Auto Stop na wolnosci 10. Po kursie
        bylam bardzo dobrze przygotowana do egzaminu teoretycznego,
        wlasciwie przed egzaminem zrobilam tylko krotka powtorke. A tak
        wszystko pamietalam z kursu. Pozatym teorie robi sie bardzo
        szybko,wykłady sa codziennie. Mozna zrobic kurs nawet w 3 tygodnie.
        Instruktorów jazdy (dwoch panow Darków) tez polecam. Naprawde z nimi
        byłam dobrze przygotowana do praktycznego. Zdałam za drugim razem, a
        za pierwszym nie udalo mi sie z własnej głupoty.
    • Gość: Ania Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.07, 19:38
      Polecam Wocha, albo Wójcika z Witkowic świetni ludzie :)
      Większość znajomych tam uczyła się jeździć i WSZYSCY są zadowoleni :)
      • mrucus Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t 04.10.07, 12:40
        Polecam Ośrodek Szkolenia Kierowców DRIVER-CAR,Magdalena Bednarek i Paweł Kopacz,a jeśli chodzi o instruktora to Bohdan: 605-934-940. Super instruktor-nie ma siły by po kursie u niego nie zdać za pierwszym razem :)Aha-zapomniałem dopisać,że mam tutaj na myśli kat."D" :)) Pozdrawiam i powodzenia.
        >
        • madox38 Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy 04.10.07, 12:57
          Polecam Adama Nowaka , II Aleja, (zdałam za pierwszym razem) i
          Krzysztofa Falanę (przesympatyczny i cierpliwy gość).
          • mozg3 Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy 04.10.07, 15:46
            a czy mozesz podac jakies namiary na tych panów. potrzebuje dokupic
            sobie jakias godzinke przed egzaminem.
        • Gość: xyt Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.tktelekom.pl 29.09.08, 07:59
          również tam robiłem kurs zdałem za 1 razem serdecznie polecam nr do nich
          509-230-914 pan Paweł właściciel
        • Gość: xytbb Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.tktelekom.pl 29.09.08, 08:03
          również tam robiłem kurs w Driver-Car zdałem za 1 razem serdecznie polecam nr do
          nich 509-230-914 pan Paweł właściciel
      • tomki1 Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t 23.03.09, 16:19
        Potwierdzam w 100%! Uczyłam się jeździć u p.Wójcika i egzamin zdałam za
        pierwszym razem a przed kursem nie miałam zielonego pojęcia o prowadzeniu
        samochodu.Niesamowicie cierpliwy facet.

P.S.Pozdrowienia dla p.Wojtka!
    • Gość: aka Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.07, 15:54
      tylko Bonifacy Gawron
      • Gość: agnieszka Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: 195.205.202.* 04.10.07, 20:28
        ja zdałam za trzecim razem ale to nie ma znaczenia uważam że jeżdżę dobrze na
        zdany egzamin wpływają różne czynniki ale szczęście jest ważne miałam cudownego
        instruktora był nim ROBERT PLUTA A wykłady prowadził niezastąpiony pan Andrzej
        2ALEJA w bramie SERDECZNIE POLECAM
    • pejot65 Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t 04.10.07, 22:02
      znam
    • Gość: aaa Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.07, 21:04
      s1.bitefight.onet.pl/c.php?uid=138950
      • Gość: fiziol Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.hcz.com.pl 29.09.08, 12:55
        Zaczynam kurs w OSK SMART - dobry wybór?? Wiecie coś na temat tego ośrodka i
        instruktorów??
    • monika.kacz Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t 06.10.07, 22:56
      ja polecam instruktorów szkoły Niezła Jazda są naprawdę bardzo dobrzy, po prostu
      chodząca oaza spokoju i cierpliwości. szkoła znajduje sie przy nowowiejskiego.
      • Gość: d Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.tktelekom.pl 07.10.07, 22:14
        Adrom, ul botaniczna, Piotr D. cierpliwy i naprawde świetny
        instruktor
        • Gość: kursant Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.07, 11:45
          Jeśli akurat trafisz na Piotra D. a nie na Romana A....Wtedy już nie będzie tak różowo
        • Gość: kim Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: 85.202.144.* 19.05.08, 23:59
          P.Szostek ? hmmm
        • Gość: gg Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.profiline.pl 20.05.08, 17:23
          a co powiecie o adrom z botanicznej o panu Jerzym. K.
    • Gość: aga Najlepsi egzaminatorzy IP: *.adsl.inetia.pl 03.01.08, 18:29
      A ja z innej beczki jak Ci biedacy .Nowy dyrektor nie sypnął
      zwolnieniami?.Nie pogryzł taboru?.
      • daga1974 Re: Najlepsi egzaminatorzy 30.04.08, 21:22
        Aga , znowu zaczynasz sączyć ten swój jad ? po co Ci to ? nie masz
        nic innego do roboty ?
    • daga1974 Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t 30.04.08, 21:20
      znam jednego , byłego instruktora - był najlepszy :-) .... teraz to
      najlepszy egzaminator :-) strzeżcie się wszyscy zdający :-))
      pozdr...
      • Gość: montelupi Re: Najlepsi Instruktorzy.Znacie ? Znamy! IP: 195.205.202.* 01.05.08, 00:51
        Jaki z niego kwiatek.Oj mowie wam,boski poprostu boski.Super Jazda
        • Gość: .... Re: Najlepsi Instruktorzy.Znacie ? Znamy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.08, 11:12
          ostra jazda :-))
          • Gość: ja Re: Najlepsi Instruktorzy.Znacie ? Znamy! IP: 80.48.178.* 02.05.08, 22:20
            jak się zowię ów boski?
    • Gość: przemekj5 Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.profiline.pl 04.05.08, 22:59
      witaj, ja polecam REFLEX no i oczywiście Pana Włodzimierza Spalika :) super
      instruktor a REFLEX to pierwsza nauka jazdy w Cz-wie pozdrowienia
      • Gość: jupik Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.08, 22:20
        ja rowniez polecam reflex. pan wlodek jest cierpliwy niczym aniol i najgorszego
        tuka nauczy jezdzic:) tak jak pan tomek, pozdrawiam reflex
    • Gość: Kacper Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: 87.239.177.* 15.05.08, 11:26
      znajdziesz ich sam idz na miasto i zobacz którzy jeżdzą po prawej
      stronie ulicy CI SĄ NAILEPSI innych nieznajdziesz
      • Gość: Kursant Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.08, 20:58
        Ja jestem bardzo zadowolony ze szkoły Zielony Listek i pana Adama. Bardzo
        cierpliwy gostek super uczy jeździć. Polecam i na dodatek nie drogo :)
        • Gość: uczeńńń Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.adsl.inetia.pl 05.05.09, 12:33
          Ośrodek i instruktorzy zaje...fajni a jak bedzie z egzaminem się okaże:))))))))))))
    • Gość: alfa romeo Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.08, 18:15
      Bezdyskusyjnie Marcin Wilk!!!(jego szkoła znajduje się na Placu Daszyńskiego)
    • Gość: stajlaaj Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: 83.2.141.* 21.07.08, 21:19
      witam :) polecam instuktora Oskara z car- drivu - naprawdę
      rewelacyjnie uczy zresztą jak na kurs to tylko do nich. Brałam u
      nich dodatkowe godziny i opłacało sie:) niestety prawko robiłam w
      Starcie i masakra- powiem szczerze, że najtańsze prawko w cz-wie a
      cena idzie w parze z jakością - porażka:( dlatego jak się uczyć to u
      najlepszych polecam jeszcze raz car- drive
      • Gość: jadzka Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: 85.202.151.* 21.07.08, 22:02
        Ja podchodziłam już dwa razy, i nic mamokropną treme i sie jąąkam, gdy przy mnie siedzi taki fajnyc hłopak i mnie zaczepia kolanem,koniec.
        • Gość: ohftrea Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.europe.hp.net 22.07.08, 04:29
          A ja lubie Krzyska Spalika
    • Gość: Gość Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.08, 14:00
      Moim zdaniem nie ma lepszych instruktorów niz chłopaki z PROGRESS-u;-
      ))Przyszli kierowcy pędźcie więc na ul. Raławicką do Krystiana i
      Michała;-))
      • Gość: gosc Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.09, 10:36
        może mi ktoś plecić dobrego instruktora w częstochowie?, chciałam wykupić kilka
        jazd przed egzaminem bo uczyłam się w innym mieście i na punto.
        • Gość: Monic Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.09, 18:12
          Ja polecam Wojtka z OSK "Plus " II Aleje 29 !!Pełna profeska!!
    • Gość: Kasia nie idźcie do NIEZLA JAZDA!!!!!!!!!!!!! IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 01.03.09, 01:54
      nie polecam tej szkoły i instruktorów nastawionych tylko na zarabianie
      pieniędzy!!! raczej wybierajcie doświadczonych instruktorów z dłuższym stażem!!!
      • Gość: Ewa Re: nie idźcie do NIEZLA JAZDA!!!!!!!!!!!!! IP: *.54.174.69.tvksmp.pl 05.05.09, 18:46
        Bardzo prosze o namiary na Pana Wojcika.Chce wykupic jazdy poza kursem.Pilne
        • Gość: Ewa Re: nie idźcie do NIEZLA JAZDA!!!!!!!!!!!!! IP: *.54.174.69.tvksmp.pl 06.05.09, 08:39
          Ponawiam pytanie?
    • agnieszka71 a Fart z Matejki 06.05.09, 20:13
      jak w temacie, jakie opinie o "szkole" i instruktorze, gdzie
      prowadzone są wykłady części teoretycznej?
    • Gość: Asia Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t IP: 83.16.102.* 08.05.09, 09:56
      Znam ale nie powiem
    • sniperfrompoland Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t 02.02.14, 14:05
      Pluta - negatyw. Naprawde nie polecam- fabryka aby tylko nastepny.
      Slawek Musialek "posrednik" - polecam. mala szkola skupiony na tym aby nauczyc.

• anjali1983 Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t 10.02.14, 09:54
        Ja tam polecam Abes na Focha, świetnie poprowadzona teoria- wszystko wytłumaczone. Widać, że właściciele przykładają się do tego co robią i są pasjonatami. Szef bardzo dobry instruktor i baaardzo cierpliwy nawet do ciężkich przypadków (patrz ja). Polecam jeszcze raz.
    • martikkkaaa Re: Najlepsi Instruktorzy Prawa jazdy :) Znacie t 05.01.21, 10:14
      Bardzo dobrze uczy jeździć Michał Przybylski z Progressu. Uczułam się u niego jeździć od podstaw. Ma super podejście, wiedze i doświadczenie i co najważniejsze potrafi przekazać wiedze. Nauczył mnie nie tylko manewrów ale też jak jeździć z głową, bezpiecznie i sprawnie. No i na egzaminie nie było żadnych problemów. Polecam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka